netflix imdb sıralaması dizi / IMDb puanlarına göre tüm zamanların en iyi Netflix dizileri

Netflix Imdb Sıralaması Dizi

netflix imdb sıralaması dizi

Claire Danes & Damian Lewis SHOWTIME Series" width="" height="" src="funduszeue.info?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Başrolde ünlü oyuncu Claire Danes&#;in olduğu Homeland, Irak’ta kaybolduktan uzun bir süre sonra ülkesi ABD&#;ye dönen Scott Brody’nin hikayesini ve bipolar bozukluğu olan CIA ajanı Carrie Anderson tarafından El Kaide üyesi olduğuna dair şüpheli bulunması sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Toplam 7 sezonu bulunan dizinin bölümleri 50 dakika.

Tür: Politik, Dram

IMDb: Rotten Tomatoes: %86 Google: %90 Biz Evde Yokuz:

Final Space (IMDb: )

Senaryosu, sinematografisi, oyunculuk ve konusu ile Netflix&#;teki en kaliteli dizi olmaya aday olduğunu söyleyerek Peaky Blinders&#;a giriş yapalım. Gerçek bir hikayeden esinlenilerek yaratılmış olan Peaky Blinders, ’ların sonu ’lerin başında, sokak çeteleri tarafından yönetilen Birmingham çıkışlı Peaky Blinders çetesinin, İngiliz devleti içinde yükselişini konu alıyor. Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Sam Neill, Helen McCrory gibi usta oyuncularla dolu kadrosu, müzikleri, set ve kostüm tasarımı, görüntü yönetmenliği ile inanılmaz başarılı bir yapım. Şu anda yayınlanmış 5 sezonu var. İlk sezonlar efsane, son sezonlarda aynı beklentiyi karşılamıyorsa da izlemeye değer. Bölümler ortalama 55 dakika. Dizinin altıncı sezonunun yayın tarihi henüz belli değil.

Tür: Dönem, Suç, Dram

IMDb: Rotten Tomatoes: %94 Google: %96 Biz Evde Yokuz: 9

Stranger Things (IMDb: )