bayanlarin en cok sevdigi pozisyon / Kadınların en çok sevdiği pozisyonlar! - Sağlık Haberleri

Bayanlarin En Cok Sevdigi Pozisyon

bayanlarin en cok sevdigi pozisyon

Kadınların en çok sevdiği veya denediğinde çok seveceği pozisyonlar vardır. Önemli olan bunları keşfetmek. Sadece erkeklerin neler sevdiğini veya seveceğini düşünmekten vazgeçin! Kendi zevk aldığınız veya alacağınız şeylere de vakit ayırın. Kadınların ilişkiyi daha yoğun hissetmesi için daha etkili ve doğru şeyler yapılması gerekir. Bunların başında da doğru pozisyonu bulmak geliyor. Mutlaka herkesin belli başlı hoşuna giden pozisyonlar vardır fakat bunlara yenilerini eklemek yine sizin elinizde. Yeni şeyler ilişkiye heyecan ve daha fazla zevk katacaktır. 

Kadınların En Çok Sevdiği/Sevebileceği Pozisyonlar

   -Misyoner

misyoner pozisyonu

Bu pozisyon en sık kullanılan pozisyonlardandır. Sadece ismini bilmediğiniz fakat sık kullanılan pozisyonumuzun adı misyoner.  Kadına çok bir şey düşmez bu pozisyonda ve oldukça rahat olduğu tüm yetkinin erkekte olduğu bir pozisyondur. Rahatlığı ve kolaylığı nedeniyle çiftler tarafından sıklıkla tercih edilir. Erkek performansı bu pozisyonu canlı tutacaktır.

Bu pozisyonu daha etkili ve klitorisi daha çok uyarmak istiyorsanız kadınların belinin altına yastık koyması yeterli olacaktır.

   -Üste Çıkma 

üste çıkma

Bu pozisyon kadınların hakim ve yetkin oldukları bir pozisyondur. Kadın kendi istediği ritim ve hızda durumuna göre ayarlamalarda bulunabilir ek olarak erkek eliyle klitorisi uyarabilir.

   -Köpek Duruşu 

 

İsmi biraz garip gelse de bu da sık kullanılan ve zevk alınan pozisyonlardan. Daha çok erkeğin zevk aldığı ve klitorisin en ez uyarıldığı pozisyondur. Dış yöntemlerle desteklenebilir.

   -Koltuğa Oturma 

Yine kadının üstte olduğu ve yönlendirdiği pozisyondur.  Rahat bir koltuk seçilir ve erkek oraya oturur kadında aynı şekilde erkeğin üstüne arkası dönük olacak şekilde oturur. Erkek aynı zamanda bu pozisyonda kadına rahatlıkla sarılabilir, klitorisi uyarabilir, boynundan öperek ya da göğüslerine dokunarak etkiyi daha da arttırabilir.

   -Kucak

kucak pozisyon

Bu pozisyonda kadın daha rahat ve yine ritmi yakalamasında erkeğe kolayca yol gösterebilir. Bu sayede hem rahat hemde çok yoğun zevk alabilirsiz karşılıklı olarak.

   -Masaya uzanma/bacaklar omza

masa pozisyon

Bu durumda kadın düz uzanmışken erkek ayakta ve tüm yetkiler ondadır. Kadınların en çok zevk aldığı pozisyonlardandır. Erkeğin ritmi ve becerisi sayesinde partnerini en üst noktalara çıkarabilir.

   -Ters Crowgirl 

ters pozisyon

Bu da karşılıklı olarak çok etkili ve zevk veren pozisyonlardandır. Burada kadın da olan kontrol sayesinde klitoris daha çabuk uyarılır ve  G noktasına hemen ulaşılabilir. Ve doruklara daha çabuk ulaşabilirsiniz.

   -Yan Yatarak

yan yatarak pozisyon

Erkeğin kadının arkasında olacak şekilde kadınında erkeğe sırtını dönerek uzanması ve daha çok anal seks pozisyonlarından olan bu pozisyonda sevilenler arasında ve keşfedilmeye açık.

   -Normal Crowgirl

Terse oranla daha az zevk oranı sağlasa da çok zevk veren pozisyonlardandır. Kadın kontrolünde hızlıca doruklara ulaşmak mümkün. Denemenizde fayda var.

***Bu adımları kendi zevkinize ve ritminize göre ayarlayıp çok çok daha etkili hallere getirebilirsiniz ya da ufak değişiklikler yaparak yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

farklı pozisyonlar

****

kadınların hoşuna giden pozisyonlar

Kadınların en sevdiği seks pozisyonları bazılarını hiç duymamış olabilirsiniz!

Kadınların en sevdiği seks pozisyonları neler? Kadınlar hangi seks pozisyonlarında daha çok orgazm olur? Bu pozisyonlardan bazılarını daha önceden hiç duymamış olabilirsiniz. İşte kadınların en çok sevdiği seks pozisyonları! 

YÜZ YÜZE:

En iyi seks pozisyonları arasında yüz yüze pozisyonu çok eski zamanlardan bugüne başı çeker. Birinizin diğerinin üstünde olduğu yüzlerin birbirine öpüşme mesafesinde olduğu ve birinizin bacaklarını ayırarak diğerinin belini kavradığı pozisyonudur.

JOKEY POZİSYONU:

Kadının erkeğin kucağına çıkıp erkek ile cinsel birleşme gerçekleştirilen seks pozisyonudur. Ancak bu pozisyonda erkeğin dikkat etmesi gereken bir durum söz konusudur. Partnerinizin mutluluğunu hazzını arttırmak için sabit bir şekilde durmamalısınız. Partnerinize karşılık vermeli ve partnerinize beden hareketlerinizle eşlik etmelisiniz.

TERS KOVBOY:

Bu pozisyonda erkek sırt üstü yatar. Kadın erkeğin kucağına bir önceki ata biner gibi pozisyonun tersine yüzü erkeğin bacaklarına bakacak şekilde oturur. Bu pozisyonda göz teması olmamasına rağmen erkekler bu pozisyonu tercih ederler. Yani özellikle erkekler için en iyi seks pozisyonları arasındadır.

KAŞIK POZİSYONU:

Kaşık pozisyonu kadının en hızlı şekilde orgazm olabileceği en iyi seks pozisyonları arasındadır. Bu pozisyonda kadın kendini tamamen erkeğe bırakır. Arkasını dönüp kalçalarını erkeğin kasık bölgesine kapalı bir şekilde yaslar. Erkek kadını vajinasına ulaşarak cinsel birleşmeyi sağlar. Kadın bacakları ve kalçası kapalı olduğu için en hızlı bu seks pozisyonunda orgazm olur. Erkeklerin pek fazla tercih etmediği bu pozisyon kadınlar tarafından sevilir ve her sekste uygulanmak istenir.

KÖPEK POZİSYONU:

Halk arasında doggy olarak bilinen bu pozisyonda kadın ellerden destek alarak dizlerinin üzerine çöker. Erkekte kadına kalçadan yaklaşıp cinsel birleşmeyi gerçekleştirir. Bu pozisyonu kadınlar kadar tarafından erkekler de sever. Kadın ve erkeğin bu pozisyonu en iyi seks pozisyonları arasında zirveye oturtmasının nedeni; maksimum temasın sağlanmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası