edho 132 bölüm izle / "Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" Bolum (TV Episode ) - IMDb

Edho 132 Bölüm Izle

edho 132 bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı: İlyas'tan Ünal'a tehdit! EDHO son bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas ve Behzat'ın Ünal'a silah doğrultarak "Ya dediğimizi yaparsın ya da ölürsün!" sözleri damga vururklen, Çakırbeyliller'in evine yapılan baskın damga vuruyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimzide.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Ya dediğimizi yaparsın ya da ölürsün!"

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır. Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. Nitekim çok geçmeden bu planın ne kadar yerinde bir plan olduğu kanıtlanır. Ünal Kaplan'ı ölümle tehdit ederek Mesut'u tuzağa çekmesini bekleyen İlyas ve Behzat'ın unuttuğu şey, içlerinde bir muhbir olduğu gerçeği olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Masada farklı görüşler

Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır.

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm İzle: İlyas, Esra'yı Vuracak Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile atv ekranlarına geldi. Heyecanla izlenen dizinin son bölümünde Zeki'ye bilgi veren sızmanın kim olduğunu bulmak isteyen Hızır ile Ünal, Mesut ile anlaşma yapmak zorunda kalır. Alparslan karşı çıksa da Hızır, Mesut'a güvence verir. CIA adına konuşan Mesut, bu anlaşma ile Akif'e de zarar gelmeyeceği güvencesi ister. Fakat diğer yandan İlyas, Akif'e pusu kurmuş ve Esra gittikten sonra onu vurmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde toplantı sonrasında Mesut, Akif'in vurulduğunu duyunca anlaşmayı iptal ettiğini söyler. Esra ise Akif'in vurulduğunu duyunca onun yanına döner. Şimdi İlyas'ın hedefinde eski sevgilisi Esra vardır. İlyas, Esra'yı vurabilecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tamanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başarır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alır.

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başladılar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünür. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder.

Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermez ve onu öldürür.

EDHO SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon final tarihi açıklandı. Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Bahadır Özdener ile Berna Aruz'un ise kaleme aldığı EDHO, 28 Mayıs'ta sezon finali yapacak.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beşinci sezonuyla sonbaharda devam edecek.

Son Dakika›Magazin›Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm İzle: İlyas, Esra'yı Vuracak Mı? - Son Dakika

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan . Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Bölüm yeni fragman izle…

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmazbolum-fragmani

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bölüm İzle

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Masandaki adamlara sıkıyorlar; lider!"

Akif'in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas'ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif'in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif'le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan'ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır.

Fedailerin bir numaralı adamı ile buluşmak üzere gittiği yemekte, sevdiği kadının hain olduğunu söyleyen bir notla karşılaşan Alparslan'ın öfkesini dindirmek kolay olmayacaktır. Başına gelenlere karşılık masa üyelerine savaş açan Zeki Sivri, sokakları kan gölüne çevirmeleri için dostlarına haber uçurur. Ünal Kaplan ise, masasındakilere düzenlenen suikastların önüne geçemezse liderliğine zarar geleceğini bildiğinden Mesut ile tekrar pazarlığa oturacaktır. Bu pazarlık sonucunda Zeki'nin adresini elde edemezse Hızır'ın tehditlerinin lafta kalmayacağının da farkındadır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan, Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Atv’de

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası