google play store silindi ne yapabilirim / Play Store Silindi Nasıl Geri Yüklenir - Görsel, Video Anlatım - Teknoloji

Google Play Store Silindi Ne Yapabilirim

google play store silindi ne yapabilirim

Google Play Store silindi, nasıl y&#;klenir?

Google Play Store android telefonunuza veya tabletinize yüklü olarak gelir. Normal telefonlarda Google Play Store silinmesi mümkün değildir. Ancak telefonunuza daha önceden root işlemi yaptıysanız Google Play Store silinebilir. Telefonunuz rootluysa ve Google Play Store uygulamasını yanlışlıkla veya bilerek sildiyseniz geri yüklemeniz gerekebilir. Android telefonlarda uygulama indirmek ve bir çok özelliği ile Google Play Store ihtiyaç duyulan, güvenilir bir markettir. 

Eğer telefonunuz root işlemi yapılmış bir telefon değilse Google Play Store silinmemiştir. Devre dışı bırakılmış olma ihtimali yüksek. Aktik etmek için Ayarlar > Uygulamalar > Tümü veya Devre Dışı bölümünde Google Play Store olacaktır. Üzerine tıklayın ve Etkinleştir butonuna basın.

Google Play Store android telefonumdan, tabletimden silindi nasıl geri yüklerim?

Android telefonunuza Google Play Store yüklemek için yapmanız gereken aşağıdaki adımları takip etmek.

 

  1. Ayarlar bölümüne girin. Güvenlik seçeneğine tıklayın.
  2. Bilinmeyen kaynaklar yazısının yanındaki kutucuğa tıklayarak aktif hale getirin.
  3. Google Play Store linkinden Google Play Store apk dosyasını indirin. Direk android cihazınıza indirebilir veya bilgisayara indirip data kablosu ile cihazınıza gönderebilirsiniz.
  4. Android cihazdaki apk dosyasını çalıştırıp Yükle butonuna basarak Google Play Store uygulamasını kurun.

Bu işlemlerden sonra Google Play Store üzerinde hesabınızı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

ve Google Play Silindi Nasıl Geri Getirebilirim detaylı bilgilendiriyoruz. Play Store Tamamen Silinirse Nasıl Yüklenir işte detayları.

nasıl geri yüklenir konusu akıllı telefon kullanıcıların sık sık düştüğü bir hatadır. Android işletim sistemine sahip olan kişiler için bu durum bazı zamanlarda sorun yaratabiliyor.

En sık silinme sebeplerinden biri telefonunuza virüs bulaşmasıdır. Virüs dolayısıyla telefonunuzdan Play Store silindiyse öncelikle yapmanız gereken APK yüklemektir. “Ayarlar” kısmına gidin ve “güvenlik” kısmında “bilinmeyen kaynaklar” bölümünü aktif hale getirin.

Play Store Nasıl Yüklenir
Play Store Nasıl Yüklenir
Play Store Nasıl Yüklenir

Google Play Silindi Nasıl Geri Getirebilirim

Telefonunuzdan Google Play belirli sebepler dolayısıyla tamamen silindiyse APK indirimi gerçekleştirerek geri yükleyebilirsiniz. Google Play silindi nasıl geri getirebilirim adımları için öncelik telefonunuzun “ayarlar” kısmına giderek “güvenlik” ve “bilinmeyen kaynakları” bölümüne giderek bu kısmı aktifleştirmeniz gerekir.

Eğer aktifleştirmezseniz bulduğunuz APK dosyasını indiremezsiniz. APK dosyasını arama motoruna Google Play linki yazarak bulabilirsiniz. Linki bulduktan sonra doğrudan telefonunuza indirerek yeniden kurum işlemlerini sırasıyla gerçekleştirin.

Play Store Tamamen Silinirse Nasıl Yüklenir

YouTube video

Android kullanıcılarının bazen karşılaştığı durumlardan biri Play Store uygulamasının telefondan bir anda silinmesi olabilir. Bazen telefona virüs bulaştığında bu durum yaşanır. Play Store tamamen silinirse nasıl yüklenir konusunda yapabileceğiniz tek kurtarma APK indirmek olur.

APK indirmek için de öncelikle telefonunuza bilinmeyen kaynaktan yükleme yapılmasına izin vermeniz gerekir. Telefonunuzun “ayarlar” “güvenlik” ve “bilinmeyen kaynaklar” bölümlerine giderek aktifleştirme yapmanız yeterlidir. Aktifleştirdikten sonra arama motorundan Play Store linki olarak aratın ve APK’yi indirin.

Play Store İndir

Android bir telefon aldığınızda Play Store kurulum sırasında otomatikman telefonunuza kurulur. Bazı durumlarda Play Store kendiliğinden silinebilir ve bu durumu düzeltmek için telefonunuza Play Store APK dosyası indirmeniz gerekir. Play Store indircümlesini arama motoruna yazmadan önce telefonunuzda “ayarlar” kısmından “güvenlik” kısmına sonra da “bilinmeyen kaynaklar” kısmına giderek aktifleştirmeniz gerekir.

Bilinmeyen kaynakları aktifleştirme işleminden sonra bulduğunuz APK dosyasını direkt olarak telefonunuza yükleyebilir ve Play Store uygulamasını eksiksiz bir biçimde yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google Play Kredi Kartı Kaldırma (Kredi Kartı Silme)

Play Store Arama Geçmişi Silme (İndirme Geçmişi ve Silinen Uygulamalar)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası