müge anlı 5 ekim 2021 / Program İzle – Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm

Müge Anlı 5 Ekim 2021

müge anlı 5 ekim 2021

Müge Anlı 5 Ekim Salı Full İzle, ATV Müge Anlı Canlı İzle, Müge Anlı Son Bölüm Youtube Tamamı Tek Parça İzle

ATV CANLI YAYIN: MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 5 EKİM SALI

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda ATV'de fırtınalar estirmeye devam ediyor. Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert müdavimleri tarafından hiç kaçırılmıyor. İşlediği tüm olaylar Türkiye gündeminin tam ortasına oturuyor. Reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert, 5 Ekim Salı haftanın 2. gün yayını ile ekrandaki yerini aldı. Tansiyonun bir an olsun düşmediği canlı yayın 'da başlıyor. 

MÜGE ANLI 5 EKİM ATV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI 4 EKİM NELER OLDU?

Mehmet Abalak davasında karar. Eşini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet Şen ailesinin bakıcısı olay yerinde. Emel Hanım mutfaktan su aldıktan sonra balkona geri çıktığını, oralarda hiçbir şey olmadığını, balkona gelince kapıyı kapattığını, uyuduğunu, ikinci defa da Fatma Hanım'ın sesine uyandığını, 5 buçuk gibi tuvalete gittiğini, kapının anahtarla birlikte aralık olduğunu gördüğünü, "Namaza mı gittiler acaba" dediğini anlattı. Emel Hanım, içeriye girince küçük tuvalete hiç bakmadığını ama ara holde ceketi gördüğünü, ne oldu diye düşündüğünü, Mehmet Bey ve Hüseyin Bey'i gördüğünü, şok olduğunu söyledi. Cinayet saat kaçta işlendi? Ganime Hanım, o hasta yatağını annesinin hiç kullanmadığını, balkonda da yatmalarına gerek olmadığını, annesinin yatarken manzarayı izlemeyeceğini, zaten annesinin sağlıklı bir insan olmadığını, mantıksız olduğunu dile getirdi. Ganime Hanım, olaydan 5 hafta önce annesinin evinde olduğunu, o sıra balkonda falan yatmadığını vurgulayınca Müge Anlı evin ne kadar korumasız olduğundan söz etti. Ganime Hanım, annesinin zaten gündüz balkonda oturduğunu, gece de orada olmasına gerek olmadığını, Emel Hanım'ın çok gereksiz ayrıntılar anlattığını, kendisi bile ev ile ilgili şeyler anlatılırken ağlayamadığını ama Emel Hanım'ın her şeye ağladığını dile getirdi. Karşılıksız aşk cinayetine mi kurban gitti?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan programda birçok dosyayı aydınlatılıyor. Beğenerek izlenen program Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Ekim Salı günü 'da haftanın 2. yayını ile ekrana gelecek.

MÜGE ANLI 4 EKİM PAZARTESİ YAYINI TEK PARÇA İZLE

#Müge Anlı 5 Ekim Salı Full İzle, ATV Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı Son Bölüm Youtube Tamamı Tek Parça İzle, Müge Anlı 5 Ekim , Müge Anlı 5 Ekim Salı

Müge Anlı&#;da Takıntılı Ramazan Şahin Skandal Yarattı! Mustafa Kut Cinayetinde Neler Oluyor? Şen Kardeşler Cinayetinde Yeni Gelişmeler! 5 Ekim Müge Anlı Canlı İzle

ATV’de bugün Müge Anlı yine sinirlerine hakim olamadı. Dürdane Kut’a saplantılı aşık olan Ramazan Şahin, stüdyoya gelerek açıklamalarda bulundu. Programa eşini kaybeden Dürdane Kut, kızı ve oğlu ile birlikte katıldı.

Sürekli aşk mektupları göndererek Dürdane Kut’un evini gözetleyen Ramazan Şahin, Müge Anlı’yı oldukça kızdırdı. Evli ve çocuklu bir kadına aşk mektubu yazmaması gerektiğini, gizli gizli takip etmemesi gerektiğini söyleyen Müge Anlı, Ramazan Şahin’e birçok soru yöneltti.

Sorulara gizli kapaklı cevap veren ve çelişkili ifadelerde bulunan Ramazan Şahin herkesi şüphelendirdi. Dürdane Kut’un ‘Ersin’ denilen başka biri ile yasak aşk yaşadığını söyleyen Ramazan Şahin, bugün canlı yayında Ersin ile yüzleşti.

Ersin, Dürdane ile hiç konuşmadığını söyledi. Dürdane ise kendisinden emin bir şekilde rahmetli eşi Mustafa Kut ile severek evlendiğini, bu zamana kadar bir kez bile kavga etmediklerini açıkladı.

Mustafa Kut sırtından vurulmuş bir şekilde bulunurken cinayet evinin işlendiği yerde gezinen Ramazan Şahin, Mustafa Kut’u görmediğini ona bir şey yapmadığını savunuyor.

İddiaların odağında şu an için Ramazan Şahin yer alırken izleyiciler de Şahin tarafından yazılan anlamsız aşk mektupları ve yaşanan olayları şaşkınlıkla izliyor.

Öte yandan Şen Kardeşler cinayetinde dün acılı kadın Ganime Şen, amcasının ve babasının ölümü hakkında isyan ederken cinayet evinin sansürsüz görüntülerin Youtube üzerinde paylaşılmasına ateş püskürtmüştü.

Ayrıca bakıcı Emel Cengiz dün aradan yıllar sonra cinayet evine gitmişti. Orada yaşadığı günleri hatırlayan ve cinayet gününü anlatan Emel, programa katılmamakla hala ısrarcı.

5 Ekim tarihi ile Müge Anlı programa sinirli başlaması izleyicileri üzdü. Ramazan Şahin’in ahlaksız şekilde 2 çocuklu anneyi takip etmesi aşk mektubu yazması sunucu Müge Anlı’yı çılgına döndürdü. Bakalım ilerleyen saatlerde ne gibi gelişmeler yaşanacak?

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE- 5EKİM

#Müge Anlı, Müge anlı canlı izle, müge anlı 5 ekim , müge anlı ramazan, müge anlı ramazan şahin, mstafa kut, dürdane kut, müge anlı dürdane, müge anlı mektup, aşk, mustafa kut, atv, cinayet, emel cengiz, ganime şen

M&#;ge Anlı ile Tatlı Sert

5 Ekim , Salı

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 'da atv ekranlarında

Müge Anlı, cinayet sebebi olarak ilk akla gelenin Ramazan Bey'in Dürdane Hanım'a yazdığı mektupların olduğunu, o mektupları yazan kişi Ramazan Şahin'in stüdyoda. Ramazan Bey, Dürdane Hanım'ın kendisi ile Pazar yerlerinde köylerde dakika konuştuğunu, hatta eşinin de gördüğünü, Dürdane Hanım'ın kendi üzerine cinayeti atmaya çalıştığını öne sürdü. Ramazan Bey, Ersin Bey'in evin önünden gece kaçıp gittiğini iddia edince Ersin Bey o kişinin kendisi olmadığını, Dürdane Hanım ile hiç alakası olmadığını savundu. Müge Anlı, Ersin Bey'in eşinin de arayıp Ramazan ne atıp tutuyor dediğini aktardı ve Ramazan Bey'in bu mektuplarından korktuğunu, normal olmadığını dile getirdi. Ramazan Şahin'in eşi konuştu. Eşinin üstüne cinayetin atılmaya çalışıldığını iddia eden Hatice Hanım, Dürdane Hanım'ın gelip "Ramazan beni rahatsız ediyordu" diyebileceğini ama demeden programa çıktığını dile getirdi. Hatice Hanım eşine çok kırgın olduğunu ama eşinin bu cinayeti işlemeyeceğini vurguladı. Ramazan Şahin cinayet günü neredeydi? Şen ailesinin bakıcısıyla ilgili çarpıcı iddia. Selda Hanım cinayetten 6 gün önce eniştesinin evine gittiğini, eniştesi ve Mehmet Bey'in evde olmadığını, Emel Hanım'ı uzun boylu sakallı biri ile yakaladığını, kendisini görünce paniklediklerini ve adamın kaçtığını iddia etti.

DEVAMI

Televizyon Rehberi

ATV Televizyon Rehberi ile kanalların yayın akışlarını takip edin.

ATV

05 Ekim tarihli ATV yayın akışı:

  • Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane
  • Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi'
    Yapım Yılı        : Yönetmen       : Murat Şeker Türü                 : Aksiyon, Komedi Oyuncular     
  • Bir Zamanlar Çukurova 'Dizi' (Tekrar)
  • Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane(Tekrar)
  • Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi'

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası