annemle balayı 2022 / Balayı filmleri ve dizileri | En iyi ve yeni filmler – sayfa 2

Annemle Balayı 2022

annemle balayı 2022

Netflix komedi filmi Annemle Balayı nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Balayına annenizle çıksanız nasıl olurdu, hiç düşündünüz mü?

ANNEMLE BALAYI BUGÜN NETFLİX'TE YAYINDA!

Carmen Machi (The Tribe) ve Quim Gutiérrez (The Neighbor) ikilisinin anne ve oğulu canlandırdığı İspanyol komedi filmi "Annemle Balayı (Honeymoon with My Mother)" Netflix'te bugün yayına girdi.

Orijinal ismi "Amor de madre" olan film 29 Nisan Cuma tarihinden itibaren platformdan izlenebiliyor.

ANNEMLE BALAYI'NIN KONU NE?

1 saat 50 dakika süreli filmin konusuna bakacak olursak;

Yapım kısaca; José Luis'in, düğünde terk edilmesinin ardından balayı seyahatine annesi Mari Carmen'le gitmesini konu edinirken "Yani, ne ters gidebilir ki?" sorusunun cevabını eğlenceli bir şekilde veriyor.

José Luis'in (Quim Gutiérrez) düğün günü terk edilmiş olması yetmezmiş gibi, inatçı annesi Mari Carmen (Carmen Machi) para boşa gitmesin bahanesiyle balayına oğluyla birlikte gitme konusunda gözünü karartmıştır.

Mauritius'da birlikte geçirdikleri her an José Luis kendini daha mutsuz ve tükenmiş hisseder.

Bu sırada Mari Carmen ise tatilin tadını çıkarmakta, hep istediği tüm deneyimleri yaşamakta ve gerçekte olduğu ancak ailesindeki hiç kimsenin göremediği o harika kadını ortaya çıkarmaktadır.

/29/funduszeue.info

Annemle Balayı'nın oyuncu kadrosunda Quim Gutiérrez & Carmen Machi ikilisine Dominique Guillo, Justina Bustos, Yolanda Ramos, Juanjo Cucalón, Celia Freijeiro, Andrés Velencoso gibi isimler eşlik ediyor.

Cristóbal Garrido ve Adolfo Valor'un senaryosunu kaleme aldığı yapımın yönetmen koltuğu ise Paco Caballero'ya emanet edildi.

/29/funduszeue.info

Identical Pictures & Mother's Love Film Production ortak yapımcılığında hazırlanan eğlenceli filmin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Amor de madre" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

Balayı temalı filmler ve diziler – sayfa 2

Tür:Aksiyon, Macera, Gerilim

Ülke:Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Çin, İtalya

Süre min.

Tanıtım:Gizli ajan Ethan Hunt beyazperdeye geri dönerken, bugüne kadar karşılaştığı en amansız rakibini de yanında getirdi. Hunt ile ekibi bugüne kadar izini kimsenin takip edemediği silah satıcısı ve bilgi sağlayıcısı Owen Davian’a

Tarz: heyecan verici, gergin, eğlenceli, zeki, endişeli

Seyirci kitlesi: gençler, piliç hareketi, erkekçe, erkek gecesi

Hikaye: casus, casusluk, gizli ajanlar, misyon, cIA, çift ​​ajan, topçu savaşı, gizlemek, belirsizlik, terörizm, soygun, çok gizli

Zaman: 'ler, 21'inci yüzyıl

Yer: Çin, İtalya, Berlin, Almanya, shanghai, Amerika Birleşik Devletleri

Annemle Balayı film konusu ve oyuncuları

Annemle Balayı adlı film Netflix kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Filmin fragmanının yayınlanmasıyla filmde yer alan oyuncular, filmin konusu, eleştirileri, incelemesi vb. detaylar merak konusu oldu. İşte Netflix Annemle Balayı adlı film hakkında detaylar

Amor de Madre adlı komedi filminden uyarlanan Annemle Balayı, Jose Luıs adlı bir adamın etrafında gelişen olayları ele alıyor. Yönetmenliğini Paco Caballero'nun üstlendiği Annemle Balayı filmi, Jose Luıs'in sahnesi ile giriş yapıyor. İşinde ve sosyal yaşamında başarılı bir hayat sürdüren Jose Luıs, evlilik gününde mağlup olarak ipleri elinden kaçırdığını düşünüyor. Hayatının aşkını kaybeden genç adam bir yandan da yapılan masraflara can sıkmaya devam ediyor. Masraflara giderek artarken en büyük sorun balayı rezervasyonunda yaşanıyor. Anne Mari Carmen, rezervasyonun iptali için büyük bir mücadele verse de sonunda iki seçenekten birini kabul etmek zorunda kalıyor.

Annemle Balayı film yorumu

Netflix filmlerinin sıkıcı olduğu ve giderek kötüleştiği yönündeki eleştiriler uzun süredir devam ediyor. Bu nedenle Annemle Balayı filminin de kaliteli bir yapım olmayacağı akla gelen ilk seçenek oluyor. Annemle Balayı en kötü yapımlardan biri olmasa da komedi şeklinde tasarlanan fakat komedi ile ilgisi olmayan yapımlar arasına adını yazdırıyor.

annemle balayı film konusu ve yorumu

Yani filmde Jose ve annesinin bir çift gibi davranarak balayının tadını çıkardığı, arka planda anne ve oğul ilişkisinin güçlenmesi, annenin yeni bir kimlik kazanması gibi klişe sahneler yer alıyor. Bu nedenle filmin puanlaması: 4/10

IMDb puanı ise 6,0.

Annemle Balayı filmi oyuncu kadrosu

Filmin ana karakteri Jose Luis'i Quim Gutierrez canlandırırken, anne rolünü Carmen Machi üstleniyor. Filmde dikkat çeken diğer isimler ise şöyle:

Justina Bustos, Danny Bhowaneedin, Yolanda Ramos, Dominique Guillo, Edeen Bhugeloo.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası