üstüme olan hatları sorgulama / Bireysel Hat Sorgulama

Üstüme Olan Hatları Sorgulama

üstüme olan hatları sorgulama

Mobil hat sorgulama: Adıma kayıtlı hatları öğrenme ve hat kapama işlemleri…

Adınıza kayıt ve bilginizin olmadı hatlar yüzünden mağdur olmamanız için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) internet üzerinden mobil hat sorgulama imkanı sunar. Masum vatandaşların mağduriyetine neden olan telefon hatlarının genellikle hat sahibinin izni ve bilgisi olmadan kimlik bilgileri kullanılarak açıldığını bilinmektedir. Üzerinize kayıtlı hatlar ile ilgili ne kadar hızlı bilgi sahibi olursanız mağdur olma ihtimaliniz o kadar zayıflar. Yazımızdan mobil hat sorgulama işlemini nasıl yapacağınızı ve bilginiz dışında üzerinize kayıtlı hatlar için ne yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

MOBİL HAT SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E Devlet Kapısı’na şifre ve TC kmlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna mobil hat sorgulama yazın. Ya da E Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nu bulun alt başlıklar arasında Mobil Hat Sorgulamayı göreceksiniz. Sorgulamaya tıkladıktan sonra açılan sayfada 3 ayrı operatörde üzerinize kayıtlı numaları görebilirsiniz. Turktelekom, Vodafone ve Turkcell alt alta sıralanır. Operatörlerin yanında üzerinize kayıtlı hat olup olmadığı yazar. Hemen altında da kayıt hat varsa numarası yazar. (Hemen sorgulamak için; funduszeue.info)

ADIMA KAYITLI HATLARI NASIL KAPATIRIM?

Asayiş Dairesi Başkanlığı mobil hat sorgulama sisteminde bilginiz olmadan açılmış hat tespit etmeniz durumunda vakit kaybetmeden GSM firmasına müracaat etmeniz gerektiğini söylüyor. GSM operatörleri mağduriyetinize hızlı şekilde yanıt vermek zorundadır. Ayrıca BTK Mobil sorgulama sistemi ile ilgili sorunuz veya destege ihtiyacınız olduğunda Teknoloji Destek Hattı’nı arayabilirsiniz.

Üzerime kayıtlı telefon numaraları nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Üzerime kayıtlı telefon numaraları nasıl öğrenebilirim?
  2. E Devlet Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?
  3. Hattımın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  4. Adıma kayıtlı hat var ne yapmalıyım?
  5. Adıma kayıtlı cep telefonu var mı?
  6. Hattım kimin üzerine kayıtlı Türk Telekom?
  7. Bilgim olmadan üzerime hat açılmış ne yapmalıyım?
  8. Mobil Hat Sorgulama ne demek?
  9. Benim adima hat açılmış ne yapmalıyım?
  10. Pasaport kayıtlı telefonu başkası kullanabilir mi?
  11. Hattımı kendi üzerime nasıl alabilirim Türk Telekom?
  12. Bilginiz dışında Acilmis hatlarınız var mı?
  13. Açık hat nedir?
  14. Bilmediğim numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  15. Turkcell hattım babamın üzerine kendi üzerime nasıl alırım?

Üzerime kayıtlı telefon numaraları nasıl öğrenebilirim?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarasıile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

E Devlet Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?

e-DevletKapısı'na şifre ve T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu seçin. Bu kategorideki alt başlıklar arasında "Mobil Hat Sorgulama"yı tıklayın.

Hattımın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak ' e sms gönderebilirsiniz. * yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefonnumarasından sorgulama yapabilirsiniz. ' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kiminadına kayıtlı olduğusorgulanabilir.

Adıma kayıtlı hat var ne yapmalıyım?

Mobil hatsorgulama sisteminde bilginiz olmadan açılmış hattespit etmeniz durumunda zaman kaybetmeden hattın bağlı olduğu GSM operatörüne başvurun. GSM operatörleri kapatma talebinizi hızlı bir şekilde işleme koymak ve mağduriyetinize yanıt vermek zorundadır.

Adıma kayıtlı cep telefonu var mı?

Cihazın kayıtlıolup olmadığı; e-Devlet kapısı üzerinden ( funduszeue.info ) veya BTK Bilgi ve İhbar Merkezi (Tüketici İletişim Merkezi) aranarak öğrenilebilmektedir.

Hattım kimin üzerine kayıtlı Türk Telekom?

'e SMS göndererek: *# ile: *# tuşlaması yaparak ulaştığınız *# menüsünde İşlemler'in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bilgim olmadan üzerime hat açılmış ne yapmalıyım?

Mobil hatsorgulama sisteminde bilginiz olmadan açılmış hattespit etmeniz durumunda zaman kaybetmeden hattın bağlı olduğu GSM operatörüne başvurun. GSM operatörleri kapatma talebinizi hızlı bir şekilde işleme koymak ve mağduriyetinize yanıt vermek zorundadır.

Mobil Hat Sorgulama ne demek?

e-Devlet üzerinden sağlanan hizmetlerden bir tanesi olan mobil hat sorgulamaişlemi sayesinde, bilginiz dışında adınıza kayıtlı mobilhattın olup olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Benim adima hat açılmış ne yapmalıyım?

Mobil hatsorgulama sisteminde bilginiz olmadan açılmış hattespit etmeniz durumunda zaman kaybetmeden hattın bağlı olduğu GSM operatörüne başvurun. GSM operatörleri kapatma talebinizi hızlı bir şekilde işleme koymak ve mağduriyetinize yanıt vermek zorundadır.

Pasaport kayıtlı telefonu başkası kullanabilir mi?

Başkasınınpasaportuna kayıtyaptırıp kendi adınıza kayıtlıhatla kullanamazsınız. Telefonsadece kayıtyapıldığı kişinin hattıyla çalışabilir. 1 Haziran itibariyle IMEI kaydı yapılan telefonlar, sadece pasaportsahibinin adına kayıtlıolan hatlarla çalışabilecek.

Hattımı kendi üzerime nasıl alabilirim Türk Telekom?

Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekomİletişim Merkezleri'ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir.

Bilginiz dışında Acilmis hatlarınız var mı?

E-Devlet üzerinden mobil hat sorgulama sayfasına girerek aktif yada aktif olmayan adınıza kayıtlı tüm hatları anında sorgulayabilirsiniz. Hangi operatör olursa olsun adınıza bilginiz dışında açılmışhatları görmek için funduszeue.info linkine tıklaya giriş yapmanız gereklidir.

Açık hat nedir?

Hattı kullanan kişi ile hattın üzerine kayıtlı kişinin farklı olduğu hatlar"açık hat" olarak ifade ediliyor. Bazı bayilerin, hataçtırılması için gerekli olan kimlik bilgi ve belgelerini aldıkları vatandaşın üzerine, haberi olmadan birden fazla abonelik yapabiliyor.

Bilmediğim numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Diğer GSM bilinmeyennumaraları için cep telefonunuzdan direk numarasını arayarak Turkcell Bilinmeyen Numaralarservisine, numarasını arayarak Avea Bilinmeyen Numaralarservisine ulaşabilirsiniz. Türk Telekom bilinmeyen numaralarservine ulaşmak için cep telefonuzdan numarasını arayabilirsiniz.

Turkcell hattım babamın üzerine kendi üzerime nasıl alırım?

Abonelik İşlemleri Hattınızıdevralacak kişiyle birlikte TurkcellMağazaları'ne gitmeniz yeterlidir. Sizden sadece kimliğiniz, hattı üzerinedevir alacak müşterimizden ise yeni tesis esnasında alınan abonelik evrakları istenir.

e-Devlet IMEI sorgulama ve mobil hat sorgulama nasıl yapılır?

Haberin Devamı

İstenen bilgilerin doğru bir biçimde girilmesinin ardından ‘Sorgula’ butonuna basıldığı zaman mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip-edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup-olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

IMEI sorgulaması için istenen IMEI numarası cihazın numara çevirme ekranına *#06# yazılarak öğrenilmektedir.

E-DEVLET İLE MOBİL HAT SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

e-Devlet sistemi üzerinden mobil hat sorgulaması yapmak için öncelikle sisteme giriş yapılmalıdır. Sisteme giriş yapıldıktan sonra ise BTK tarafından e-Devlet kapısı üzerinden sunulan hizmetlerden biri olan funduszeue.info web sitesine giderek üzerinize kayıtlı mobil hattınızın sorgulamasını gerçekleştirebilirsiniz. Bu ekranda herhangi bir bilgi istenmemektedir. Karşınıza gelen ekranda Adınız, T.C. kimlik numaranız, cep telefonunuz ve hattınızın hangi operatöre kayıtlı olduğu bilgileri verilmektedir.

E-DEVLET IMEI KAYDI YAPMA

Yurt dışından kişisel kullanım amaçlı getirilen mobil cihazların Türkiye’de sorunsuz bir biçimde kullanılabilmesi için IMEI kaydı yapılması gerekmektedir. Bu işlem ise e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilir. Ancak bunun için bazı şartlar bulunmaktadır. O şartlar ise şunlard:

Haberin Devamı

- Yurda giriş tarihiniz üzerinden günden fazla zaman geçmemiş olmalıdır.

- Eğer İnternet bankacılığı kullanmıyor iseniz; harç bedeli vergi dairelerine ya da Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen bankalara, T.C. Kimlik numaranız belirtilerek yatırılmış olmalıdır.

- Eğer İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, sisteme entegre bankaların İnternet şubelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Bunun için başvurunuzun bir sonraki aşamasında karşınıza çıkacak olan listeden bir banka seçerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

- IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.

- Kayıt işlemleri telefonunuzda *#06# tuşlandığında ekranda görülen IMEI numarası ile yapılmaktadır. Yanlış IMEI ile yapılan kayıtların iptali veya düzeltilmesi mevzuat gereği mümkün değildir.

Haberin Devamı

Şartları yerine getirdiğiniz taktirde ‘Devam Et’ butonuna tıkladığınız anda karşınıza gelen ekranda bazı bilgiler (Kişisel Bilgiler, Cihaz Bilgileri, Giriş Yapılan Belge Detayları) istenecektir. Bu bilgilerin eksiksiz bir biçimde doldurulmasının ardından IMEI kaydınız tamamlanmış olur.

BTK E-DEVLET HİZMETLERİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından E-Devlet kapısı üzerinden sunulan hizmetler şu şekildedir:

Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama

Baz İstasyonları Ölçüm Bilgileri

Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi

Kayıp/Çalıntı İhbar Sorgulama/İptal

IMEI - Cep Telefonu Numarası Eşleştirme

IMEI Kaydet

IMEI Kayıt Hakkı Sorgulama

Haberin Devamı

IMEI - MSISDN Eşleşme Sorgulama

IMEI Sorgulama

Mobil Hat Sorgulama

Numara Taşıma Sorgulama

Telefon Ana Kart Değişikliği

Adınıza kayıtlı mobil hatlar e-Devlet’ten nasıl sorgulanır?

Vatandaşlar, e-Devlet’te bulunan Mobil Hat Sorgulama sayfası sayesinde adına kayıtlı herhangi bir mobil hat olup olmadığını, ya da bilgisi dahilinde adına kayıtlı mobil hat bulunup bulunmadığını öğrenebiliyor.

Yayınlanma:

Adınıza kayıtlı mobil hatlar e-Devlet’ten nasıl sorgulanır?

Adınıza kayıtlı mobil hat olup olmadığını e-Devlet’te bulunan Mobil Hat Sorgulama sayfasından öğrenebilirsiniz. İşte e-Devlet Mobil Hat Sorgulama sayfası…

E-DEVLET'TEN MOBİL HAT SORGULAMASI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

MOBİL HAT İPTALİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

E devlet mobil hat sorgulama yaptıktan sonra kişilerin kendi haberi olmadan açılan bir hattın bulunduğu ve kullanımda olduğunu gördükten sonra hat iptalinin yapılması gerekmektedir. Hat iptali için ise GSM operatörlerinin aranması yeterli olacaktır. Hat iptal işlemlerinde operatörler arasında farklılık yaşanabilmektedir. Bu nedenle de kişilerin yapacağı işlemlerde ilk olarak müşteri hizmetleri ile görüşülmesi ve daha sonra alınacak bilgilere göre hat kapatma işlemlerinin yapılması yararlı olacaktır.

E devlet mobil hat sorgulama işlemleri ile birlikte kişilerin herhangi bir yasal sorunla karşılaşmaması için sorgulama yapılarak bilgi alınması sağlanmaktadır. Bu bakımdan kişilerin e devlet mobil hat sorgulamayarak konu hakkında bilgi alması gerekmektedir. E devlet mobil hat sorgulama alanında kişilerin herhangi bir bilgi girmesine gerek kalmadan direk kişi üzerine kayıtlı hatlar listelenmektedir. Bu açıdan sonuç sayfası üzerinden yapılacak inceleme ile birlikte hangi operatörde kayıtlı numaranın olduğu ya da hatların numaraları görülerek kontrol edilebilir.

E devlet üyeliği bulunan herkesin yararlanabileceği işlemlerde üyelik girişi sonrasında e devlet mobil hat sorgulama hizmetine tıklanması yeterli olacak ve hemen sonuç sayfası üzerinden inceleme yapılabilecektir.

MOBİL HAT SORGULAMA VE İPTAL ETME İŞLEMİ

Başka biri üzerine kayıtlı hattın kullanılması ve hat ile usulsüz işlemlerin yapılması sonucunda araştırmada ilk olarak hattın sahibine ulaşılacak ve konuyla ilgili bilgisine danışılacaktır. Bu açıdan kişilerin herhangi bir sorun yaşamaması adına hatlarının durumunu kontrol etmesi gerekmektedir. Hat kontrolü için devlet sitesi gerekli desteği sunmaktadır. Tüm operatörlerde bulunan hatlar için sorgulama yapılabildiği için kişiler bu konudaki işlemlerini online olarak sonuçlandırabilmektedir. Üstelik yapılacak sorgulama sonrasında kişilerin telefon numaralarını da görebilmesi, karşılaştırma ve inceleme yapmasını kolaylaştırmaktadır. Bu bakımdan istenildiği zaman direk online uygulama üzerinden aşağıda belirtilen adımları takip ederek sizler de işlem yapabilirsiniz. Üstelik hizmetler ücretsiz bir şekilde kullanılabilmektedir.

e-devletuygulama

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası