ağrı trabzon uçak / Trabzon - Ağrı Uçak Bileti Fiyatları | AEROBILET

Ağrı Trabzon Uçak

ağrı trabzon uçak

İstanbul Trabzon Uçak Bileti

İstanbul Şehir Merkezinden Havalimanına Nasıl Gidilir?


İstanbul’dan yurt içi veya yurt dışı yolculuklarınız için kullanabileceğiniz iki farklı havalimanı bulunuyor. İstanbul’dan, dünyanın hemen hemen her yerine uçuşların gerçekleştirildiği İstanbul Havalimanı, Avrupa Yakası’nda yer alıyor. Türkiye’nin en büyük havalimanı olarak kabul edilen İstanbul Havalimanı, hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatleriniz için rahatlıkla seçebileceğiniz alternatifler arasında. Bunun dışında, yine Türkiye’nin en işlek ikinci havalimanı olarak kabul edilen Sabiha Gökçen Havalimanı da Anadolu Yakası’nda hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul şehir merkezinden havalimanına ulaşım için farklı alternatifler bulunuyor. Havaİst, HAVABÜS, İETT otobüsleri, metro ve Marmaray gibi ulaşım araçları ile hem Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hem de İstanbul Havalimanı’na rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca taksiler ve özel transferler de yine İstanbul şehir merkezinden havalimanına rahatlıkla ulaşmanız için diğer alternatifler arasında yer alıyor.

Şehir Merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na Nasıl Gidilir?


İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak için birden fazla ulaşım alternatifi bulunuyor. Pendik ilçesinde bulunan havalimanına, otobüs, metro, araç kiralama, özel transfer ve Havaş ve Havabus ile ulaşmak mümkün. Kısa sürede hızlı ve konforlu bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Şehir Merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na Otobüs İle Ulaşım


Şehir merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na otobüs ile ulaşım, en ucuz ulaşım yöntemi olarak biliniyor. Bunun için birden fazla seçeneği bulunan İETT otobüsleri, Bostancı, Kadıköy ve 4. Levent olmak üzere üç farklı bölgeden kalkış yapıyor. İstanbul’un her bölgesinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Anadolu Yakası’ndan Bostancı’dan kalkan E-9 hattı, Kadıköy’den kalkan E ve E hattı ile direkt olarak gidebilirsiniz. Avrupa Yakası’ndan ulaşım sağlamak isteyenler ise 4. Levent’ten hareket eden E3 ve H otobüs hatlarını kullanabilirler. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden otobüs hatları:

  • E11 – Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • E10 – Kadıköy – Kurtköy – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • SG1 – Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • 16S – Uzunçayır Metrobüs – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • E9 – Bostancı – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • H – Pendik YHT – Sabiha Gökçen Havalimanı
  • H – Deniz Harp Okulu (Tuzla) – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • SG2 – Taksim – Sabiha Gökçen Havalimanı
  • H – funduszeue.info – Yenişehir – Sabiha Gökçen Havalimanı,
  • E3 – 4. Levent Metro – Sabiha Gökçen Havalimanı

*Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım için kullanacağınız tüm otobüs hatları, çift bilet fiyatı talep etmektedir.

Şehir Merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na Metro İle Ulaşım


Şehir merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım alternatiflerinden bir diğeri de metro ile ulaşım Tavşantepe-Kadıköy Metro hattını kullanmanız durumunda Soğanlık durağında inmeniz ve buradan 16S ya da E otobüs hatlarından birine binmeniz gerekiyor. Daha sonra Pendik durağında inmeniz durumunda buradan da taksi kullanmanız gerekiyor. Taksi ücreti minimum TL arasında bir fiyata tekabül edecektir.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na Avrupa Yakası’ndan ulaşmak isteyenler ise en yakın Marmaray durağından Marmaray’a binerek, Ayrılık Çeşmesi durağında inmeli ve ardından yukarıdaki yolu izlemelidir.

Şehir Merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na Havaş/Havabüs İle Ulaşım


Şehir merkezinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğrudan ulaşmanızı sağlayacak bir diğer alternatif de eskiden Havaş olarak bilinen Havabus Belirli noktalardan hareket eden Havabüs hatları, havalimanına doğrudan ulaşmanızı sağlıyor. Taksim, Kadıköy ve Yenisahra’da bulunan buluşma noktalarından sizin için en uygun olanını kullanabilirsiniz.

Ağrı Trabzon Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Ağrı Trabzon arası kaç km, Ağrı Trabzon arası kaç saat, Ağrı Trabzon Uçakla Kaç Saat?, Ağrı Trabzon Otobüsle Kaç Saat?, Ağrı Trabzon Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Ağrı Trabzon Arası Arabam Kaç Yakar? ile Ağrı Trabzon arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Araba Süresi: 6 saat 2 dakika 
Araba Mesafesi: kilometre 
Uçuş Mesafesi: 1 saat 
Otobüs Mesafesi: kilometre 
Otobüs Süresi: 10 saat 20 dakika 
Yürüme Mesafesi: 89 saat - km 
Otobüs Sefer Sayısı: 8 

Ağrı Trabzon Arası Kaç Km?

Ağrı - Trabzon arası kilometre'dir.


Ağrı Trabzon Arabayla Kaç Saat?

Ağrı Trabzon arası araba ile 6 saat 2 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Ağrı Trabzon Arası Arabam Kaç Yakar?

Ağrı Trabzon arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız kilometre mesafede Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de TL olur.

Dizel bir aracınız varsa Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Ağrı Trabzon Otobüsle Kaç Saat?

Ağrı Trabzon arası otobüs ile 10 saat 20 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire funduszeue.infoemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Ağrı Trabzon Uçakla Kaç Saat?

Ağrı Trabzon arası uçak ile 1 saat sürer.


Ağrı ile Trabzon Hakkında Genel Bilgiler

Ağrı Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yukarı Murat-Van Bölümü'nde bulunan bir ildir. Adını kısmen sınırları içerisinde bulunan Ağrı Dağı'ndan almıştır. yılında bucak, yılında ilçe olan Ağrı, yılında il olmuştur. İlin doğusunda İran, kuzeyinde Kars, kuzeybatısında Erzurum, güneybatısında Muş ve Bitlis, güneyinde Van ve kuzeydoğusunda Iğdır bulunmaktadır. Türkiyenin en yüksek dağı olan Ağrı dağı bu ildedir. Kışları soğuk ve sert yazları kurak ve sıcaktır.

Trabzon Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi yedinci şehridir. Karadeniz Bölgesi'nin Doğu Karadeniz Bölümü'nde yer alan ilin Karadeniz'e kıyısı bulunur. Batısında Giresun'a bağlı Eynesil ilçesi, güneyinde Gümüşhane'ye bağlı Torul ilçesi ve Bayburt, doğusunda da Rize'ye bağlı İkizdere ve Kalkandere ilçeleri bulunur. Trabzon iki il ile birlikte de "şehzadeler şehri" olarak anılır. Karadeniz'e özgü ılıman iklime sahiptir.

arasi kac km

Ağrı Uçak Bileti

Geçmişte Karakilise olarak adlandırılan Ağrı, Türkiye’nin en doğusunda bulunan illerden biridir. Kentin eski isimleri Karakilise, Ararat ve Karaköse’dir. Günümüzde kullanılan ismini sınırları içinde bulunan Ağrı Dağı’ndan almaktadır. nüfus sayımlarına göre kişilik nüfusun ’da kırsal alanlarda ’ü ise kent merkezinde yaşamaktadır. Çevre iller ve Türkiye’nin her bölgesinden misafir ağırlayan şehir, sınırlara olan yakınlığı sebebiyle çok sayıda yabancı turist ağırlamaktadır. İran, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan’dan gelen misafirler çoğunlukla kara yolu tercih ederek ulaşım sağlamaktadır. Ağrı Dağı ile karakterize olmuş onlarca doğal güzelliğe sahip kentimizi ziyaret etmek istiyorsanız, Ağrı’ya düzenlenen aktarmalı ve aktarmasız uçak seferlerini tercih edebilirsiniz. Ağrı Ahmed–i Hani Havalimanı’na İstanbul’dan günde ortalama 2 aktarmasız uçuş, Ankara’dan ise 1 aktarmasız uçuş sağlanmaktadır. Ağrı uçak bileti fiyatları için bilgi edinmek istiyorsanız; en ucuz Ağrı uçak bileti için size en avantajlı biletleri funduszeue.info’in sağlayacağına emin olabilirsiniz. funduszeue.info ile filtreleme yapabilir ve en uygun uçak biletini edinebilirsiniz. funduszeue.info, kullanım kolaylığı sağlayan web sitesi sayesinde mevcut seyahat planınıza ek olarak farklı tarihler için alternatifler sunarak seyahat planlamanızı oldukça kolaylaştırır.

Ağrı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

metre ile fazlasıyla yüksek bir rakıma sahip olan şehir, ova olması sebebi ile düz bir arazi (14, km2) üzerine kuruludur. Kent, tarihsel süreçte Orta Asya’yı Anadolu’ya bağlayan bir geçiş kapısı görevi üstlendiği için çok sayıda medeniyete ait izler barındırmaktadır. Günümüze kadar varlığını hissettiren medeniyetlerden bazıları Hititler, Urartular, Persler, Selçuklular, Ruslar ve Osmanlılar’dır. Oldukça dağlık bir alana sahip kent, Ağrı Dağı ve Tendürek Dağları’na ev sahipliği yapmaktadır. İklimsel koşullar düşünüldüğünde, oldukça sert ve kuru bir iklime sahip kentte kışlar çok soğuk, yazlar ise çok sıcak geçmektedir. Bu sebeple Ağrı ziyaretiniz için en uygun seyahat tarihlerinin, bahar aylarını içerdiğini unutmamalısınız. Kentte toplam 8 ilçe bulunmaktadır. Bunlar, Diyadin, Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Patnos, Taşlıçay ve Tutak’tır. Çoğunluk tarafından en çok bilinen ilçesi Doğubayazıt, kaplıca merkezlerinden dolayı sağlık turizmiyle en fazla yerli turist ağırlayan ilçesi Diyadin’dir. Kentin bir diğer dikkat çeken en önemli özelliği ise yaylalarda sürdürülen küçükbaş besiciliğidir. Hayvancılığın önemli bir geçim kaynağı olduğu il, Türkiye pazarında oldukça fazla bir paya sahiptir.  

Ağrı’da Konaklama İmkanları

Ağrı ziyaretiniz süresince konaklamak istiyorsanız, sizler için çok sayıda çeşitli konaklama alternatifleri mevcuttur. Kent merkezinde veya Ağrı Dağı ve Tendürek Dağları’na yakın bölgelerde konumlanan oteller, pozitif bir deneyim ile ayrılmasına yardımcı olacaktır. Dağlık bölgelere yakın otelleri tercih ederseniz, görkemli dağ manzaraları eşliğinde konaklayabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kayak sporu ile ilgileniyorsanız Küpkıran Kayak Tesisi yakınındaki otelleri tercih edebilirsiniz. Ağrı ziyaretlerinde kullanıcılar tarafından olumlu değerlendirilen konaklama merkezlerinden bazıları şöyledir: Grand Cenas Hotel (şehir merkezine 2,3 km uzaklıkta), Le – Ka Grans Sah Otel (şehir merkezine 0,4 km uzaklıkta), Hatemoğlu Otel (şehir merkezine 0,3 km uzaklıkta), Otel Yıldırım (şehir merkezine 0,1 km uzaklıkta), Ağrı Best Hotel (şehir merkezine 3,8 km uzaklıkta) ve Alp Hotel Apart’dır (şehir merkezine 0,1 km uzaklıkta).

Ağrı’nın Yöresel Yemekleri

Ağrı’da mutfak kültürü özellikle sert iklim koşulları ile birlikte gelişmiş son derece lezzetli ve doyurucu menüleri içermektedir. Bölgedeki hayvan besiciliğinin etkisi ve yüksek doyurucu besinler içermesi açısında,n etin kullanımı ile oluşan lezzetler oldukça fazladır. Bununla birlikte çok sayıda yöresel yemeğe sahip olan kentte mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasında şunlar gelmektedir: abdigor köftesi, gösteberg et, haşıl, hengel, erişte, kuymak, pişi erdek, hasude, ayranaşı, ciriş ketesi ve halise.

  • Abdigor köftesi: kentin en bilinen yöresel lezzetlerinin başında abdigor köftesi gelmektedir. Sıklıkla Doğubayazıt ilçesinde tüketilen köfte, sığır eti, soğan, yumurta ve baharattan yapılmaktadır. İçli köfteye benzetilen köftenin püf noktaları, sığır etinin yağsız, kemiksiz, sinirsiz olması ve tüketilmeden önce yaklaşık 1 saat dinlendirilmesidir.
  • Gösteberg et: ana yemeklerin başında gelen et yemeği, tercihen genç kuzu veya oğlak etinin tereyağı, salça, soğan ve gösteberg otu ile birleşmesi ile oluşur.
  • Haşıl: ana malzemesi ince yarma olan lezzet için önce yarmaların haşlanması gerekmektedir. Haşlanan yarmaların ortası açıldıktan sonra iç kısma tereyağı, çevresine ise sarımsaklı yoğurt eklenir. Yemeğin en dikkat çeken özelliği, tereyağının dağılmaması için servis yapılmaması ve tek bir kaptan yenmesidir.
  • Hengel: bölgede yetişen buğday unundan hazırlanan hengel, dinlendirilmiş hamurun ince açıldıktan sonra kare şeklinde kesilmesi ile hazırlanır. Kaynatılmış hamurun üstüne yoğurt ve soğanlı tereyağlı sos eklenerek servis edilir.
  • Pişi erdek: özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olan pişi, evde hazırlanan hamurun küçük boyutlara getirildikten sonra kızartılmasıyla oluşur.
  • Hasude: bir tatlı olan hasudenin en önemli özelliği önce şerbetinin hazırlanmasıdır. Şerbetin içine un eklendikten sonra tavada karışım pişirilir ve ardından servis edilir.
  • Ayranaşı: kaynatılmış buğdayın içine ayran, nane ve kabak eklendikten sonra bir süre daha kaynatılması ile hazırlanır.
  • Ciriş ketesi: ince açılan hamurun içine bölgede yetişen ciriş otunun eklenmesi ve sac üstünde pişirilmesi ile oluşur. Sıklıkla kahvaltılarda tüketilir.

Ağrı’yı ziyaret ettiğinizde yöresel lezzetleri denemeden kentten ayrılmamanız önerilmektedir. Lezzetleri deneyimlemeniz için kent merkezinde yöresel yemeklerin servis edildiği çok sayıda restoran bulunmaktadır. Bu restoranlardan bazıları: Ağrı Batıbeyli Restaurant, Sultan Sofrası, Nazar Restaurant, Sanayi Lokantası ve Durak Lokantası’dır.

Ağrı’da Turistik Yerler

Ağrı’da gezip görmeniz gereken yerler listesinin başında şüphesiz Ağrı Dağı gelmektedir. Çoğunluğu Ağrı il sınırında bulunan dağ, volkanik olma özelliği taşımaktadır. metrelik ve metrelik zirveleri ile Türkiye’nin en görkemli ve büyük dağıdır. Dağ tırmanışının tehlikeli olabileceği düşünülmektedir ancak 'li yılların başından beri dağda alınan tedbirler sonrasında düzenli tırmanışlar yapılmaktadır. Yerli ve yabancı turistler tarafından bir diğer dikkat çeken yer Meteor Çukuru’dur. yılında gök taşının düşmesi oluşan çukur, dünyanın en büyük ikinci meteor çukuru olması sebebi ile oldukça rağbet görmektedir. Nuh’un Gemisi inanç turizmi ile çok sayıda misafir ağırlamaktadır. Telçeker ve Üzengili köylerinin arasında kalan yer, gemi silüetini andıran oluşumu ile Nuh’un Gemisi’nin Ağrı Dağı’nda olduğu inancını güçlendirmektedir. Doğubayazıt Eski Camii, yy’da I. Selim tarafından inşa edilmiş, tek merkezli ve tek minareli bir camidir. Ağrı’dan ortalama km uzaklıkta konumlanan camii, kesme doğal taşlarla oluşturulan yalın tasarımı ile dikkat çekmektedir. Diyadin Kaplıcaları, Diyadin ilçe merkezinin 5 km uzağında bulunan kaplıcalar sağlık turizmi ile misafir ağırlamaktadır. Kaplıcaların etrafında konumlanan oteller sayesinde misafirler konaklama sorunu da yaşamamaktadır. Kentin diğer görülmesi gereken yerleri arasında Hamur Kümbeti, Eleşkirt Güneykaya Kayak Merkezi, Küpkıran Kayak Merkezi, Balık Gölü ve Keşişin Bahçesi yer almaktadır. 

Ağrı’da Ulaşım İmkanları

Türkiye’nin farklı şehirlerinden en uygun Ağrı uçak bileti ile Ağrı’ya ulaşım sağladıktan sonra kent içi ulaşımda taksileri veya toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Yakın ilçe ve köylere ulaşım için ise kiralık araç veya minibüs tercih edebilirsiniz.

İndirim kuponunu kullanmak için üye olmalısınız.

Ödeme sayfasında bulunan indirim kuponu kullan alanına, HFS indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. HFS indirim kodunu girdikten sonra, sürpriz indirim tutarınız uygulanacaktır.

İndirim kuponu yurt içi ve yurt dışı uçuşlar için geçerlidir.

İndirim kodu: 26 Haziran  saat 'a kadar geçerlidir.

İndirim kuponu adet ile sınırlıdır. İndirim kuponu adetleri bittiğinde kampanya sonlanacaktır.

 Her üye indirim kuponunu bir kez kullanabilir.

İndirim kuponu, opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyondan yapılacak biletlemelerde kullanılamamaktadır.

İndirim kuponu çoklu uçuş seçeneğinde kullanılamamaktadır.

İndirim kuponu charter uçuşlar için geçerli değildir.

Kampanya Ucuzabilet’in diğer indirim kampanyaları ve kuponları ile birleştirilemez.

Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda, indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam ödenen tutardan indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. 

İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır.

Ucuzabilet kampanyayı durdurma, koşullarını değiştirme hakkını ve meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası