samsun oto alım satım / Bizim Otomotiv - Bafra / Samsun - 0 () 60 ** | Birmilyonnokta

Samsun Oto Alım Satım

samsun oto alım satım

Samsun Oto ekspertizİkinci el araç alım satımlarında, taraflar, karşılıklı beyanlar ya da kendi bilgilerine dayanarak, araçları inceleyerek satın aldıklarında çoğu zaman mağduriyetler yaşayabilmektedir. Araçların bazı özellikleri ve hasar durumları, gözle fark edilemeyecek düzeyde olabiliyor. Samsun oto ekspertiz olarak, bağımsız ve tarafsız olarak hizmet veriyoruz. Uzman elemanlarımız ve teknolojik test cihazlarımız ile yaptığımız incelemeler sayesinde, araçların kaporta, boya ve tüm mekanik durum tespitlerini yapıyor, raporlama yaparak, taraflara sunuyoruz. Bu hizmetlerimiz sayesinde, alıcılar, satın alacakları araçları değerinde satın alabiliyorlar. Tüm hizmetlerimiz, ikinci el araç alım satımlarında mağduriyetlerin yaşanmamasını amaçlamaktadır.

Samsun Oto Ekspertiz İşlemleri

Oto ekspertiz özellikle ikinci el araç alımında, aracı tanıyabilmek için yaptırılması gereken en önemli işlemlerden birisidir. Hizmetlerimizi, hızlı ve kaliteli sunabilmek için randevulu çalışıyoruz. Müşterilerimiz, telefonla ya da online randevu olarak araçlarını istedikleri zaman kontrol ettirebilirler. Araçların kontrollerini her yönüyle yapıyor, detaylı inceliyor ve alım satım işlemlerinin daha güvenli yapılmasını sağlıyoruz. İşlemlerimiz, hem alıcıya hem de satıcıya güven vermektedir. Yeni teknoloji sistemlerine sahip cihazlarla yaptığımız ekspertiz işlemlerinde, aracın geçmiş dönem kazaları, kaza boyutları, hasar durumu, motor performansı gibi analizler yapılarak raporlanmaktadır.

Yapılan İşlemler

Oto ekspertiz yaptırmak isteyenler, tüm hizmet seçeneklerimizden, tam paket ya da seçtikleri ekspertiz türünü talep edebiliyorlar.

Profesyonel olarak yaptığımız oto ekspertiz işlemleri şunlardır;

Tüm bu ekspertiz işlemlerini, hem deneyimli personellerimiz hem de gelişmiş cihazlarımızla yapıyoruz. TSE onaylı hizmet verdiğimiz için testler sonucu hazırladığımız ekspertiz raporu tarafsız ve bağımsız olarak hazırlanmıştır. Araç sahipleri, ekspertiz işlemlerimiz sonrasında, araçlarını daha iyi tanıyorlar.

Samsun Oto Ekspertiz Kaporta Boya Kontrolü

İkinci el araç alım satımlarında en çok dikkat edilen hususlardan birisi aracın karışmış olduğu kaza ve hasar durumudur. Kazaya karışmış birçok araç üzerinde yapılan işçilikler sayesinde, hasar durumları fark edilemeyecek durumda olmaktadır. Bu tür araçları satın alanlar, hasarsız diye yüksek fiyatlar ödeyebilecektir. Bizler, kaporta ve boya kontrollerini en detaylı şekilde yaparak, fabrika çıkışı sonrası yapılan tüm işlemleri tespit ediyor, araçları tam değerinde satın almanıza yardımcı oluyoruz. Kaporta boya kontrolleri, araçların geçmişi ile ilgili en detaylı bilgiyi verecektir. Ekspertiz sonrası hazırlamış olduğumuz raporlarda, aracın hangi bölümlerinde hangi oranda boya olduğu, kaporta değişikliğinin yapılıp yapılmadığını detaylı olarak gösteriyoruz. Bu işlemlerimiz ile satıcıların araçlarını daha güvenli bir şekilde satmalarını sağlıyoruz.

Samsun Oto Ekspertiz Arıza Tespiti

Güvenilir oto ekspertiz işlemlerimizde, oto arıza tespit cihazlarını kullanarak, tüm marka ve model araçların arıza tespitlerini bilgisayarlı sistemler ile tespit ediyoruz. Bilgisayarlı arıza tespit cihazlarımız sayesinde, aracın elektronik aksamı, motoru ve şanzıman arızalarının tümü hatasız olarak tespit ediliyor. Günümüzde tüm araç modelleri, gelişen teknoloji sistemlerini kullandığı için arıza tespit cihazları ile arıza durumlarının tespiti daha kolay yapılmaktadır. Bilgisayarlı test cihazlarımızı, araçlara bağlıyor ve motor çalışması, elektronik aksamları ve tüm özelliklerini yazılımlarla test ediyoruz. Bu işlemler, kesin ve doğru tespitler yapmaktadır. Müşterilerimizin taleplerine göre yapılan tüm testler raporlanmaktadır.

Samsun Oto Ekspertiz Motor Performans Testi

İkinci araç alırken, kaporta ve boya kontrolleri gibi motor performans testinin de yaptırılması çok önemlidir. Motor performans test işlemlerini, dinamometre cihazı ile yapıyoruz. Tüm marka ve model araçlar için test yaparak, araçların motor gücünü, torkunu ölçüyoruz. Yaptığımız motor performans testinde, motor elektrik aksamı, soğutma sistemleri sızdırmazlıkları, motor yağı, motor ısı ve ses izolasyonu, turbo kontrolü gibi tüm kontrol işlemleri eksiksiz yapılmaktadır. Aracın kullanım süresi ve şekline göre motor içerisindeki pistonlar ve diğer aksamlar zamanla aşınacak ve motor performansının düşmesine neden olacaktır. Bunun tespit ettirilmesi, sağlam ve güvenlikli araç almayı kolaylaştıracaktır.

Samsun Oto Ekspertiz Raporu

Firmamız, tüm ekspertiz işlemleri sonrasında, yapılan dış ve iç aksam test türlerine göre kapsamlı rapor hazırlamaktadır. Hazırlanan rapor, araç sahibine, talep edilirse alıcıya da ayrı ayrı imzalı olarak teslim edilir. Ekspertiz raporlarımız, bilgisayar programı tarafından yapılan test sonuçlarına göre hazırlanmaktadır. Tamamen bağımsız bir şekilde hazırlandığı için güvenilirdir ve yapılan testlerle ilgili tüm detayları kapsamaktadır.

Samsun Bafrada sıfır araç satış yerleri,Samsun Bafrada en iyi galericiler,Samsun Bafrada ikinci el oto fiyatları,Samsun Bafrada funduszeue.info fiat satışları,Samsun Bafrada temiz araç satış yerleri,Samsun Bafrada en temiz galericiler,Samsun Bafrada oto galeri firmaları,Samsun Bafrada funduszeue.info peugeot satışları,Samsun Bafrada ikinci el araç satışı,Samsun Bafrada en güvenilir galericiler,Samsun Bafrada vadeli araç satış yerleri,Samsun Bafrada uygun fiyata temiz araçlar,Samsun Bafrada değerinde oto alım satım yerleri,Samsun Bafrada ikinci el araç alım satım,Samsun Bafrada güvenilir galeriler,Samsun Bafrada funduszeue.info lada satışları,Samsun Bafrada sıfır araç satış yerleri,Samsun Bafrada en temiz araçlar,Samsun Bafrada temiz araç satış yerleri,Samsun Bafrada funduszeue.info opel astra satışları,Samsun Bafrada ikinci el araç satışı,Samsun Bafrada en temiz ikinci el araçlar,Samsun Bafrada değerinde oto alım satım yerleri,Samsun Bafrada funduszeue.info bmw satışları,Samsun Bafrada ikinci el araç alım satım,Samsun Bafrada ikinci el araç alım satım,Samsun Bafrada hatasız araç satış yerleri,Samsun Bafrada kusursuz araç satış yerleri,Samsun Bafrada ikinci el oto alım satım,Samsun Bafrada sıfır araçlar,Samsun Bafrada kusursuz oto satışı yapanlar,Samsun Bafrada ekspertizli araç satış yerleri,Samsun Bafrada ikinci el araç fiyatları,Samsun Bafrada sıfır araç satan galericiler,Samsun Bafrada oto galericiler,Samsun Bafrada hatasız araç satış yerleri,Samsun Bafrada ikinci el oto fiyatları,Samsun Bafrada ikinci el araç alım satım,Samsun Bafrada oto galeri firmaları,Samsun Bafrada vadeli oto alım satım yerleri,Samsun Bafrada vadeli araç satış yerleri,Samsun Bafrada hatasız araç satış yerleri,Samsun Bafrada güvenilir galeriler,Samsun Bafrada araç satış yerleri,Samsun Bafrada vadeli oto alım satım yerleri,Samsun Bafrada ikinci el oto alım satım,Samsun Bafrada araç satış yerleri,Samsun Bafrada kredi kartıyla araç satışı yapanlar,Samsun Bafrada kredi kartıyla araç satışı yapanlar,Samsun Bafrada kusursuz oto satışı yapanlar,Samsun Bafrada kusursuz araç satış yerleri,Samsun Bafrada kusursuz araç satış yerleri,Samsun Bafrada ekspertizli araç satış yerleri,Samsun Bafrada ikinci el araç fiyatları,Samsun Bafrada oto alım satım işleri,Samsun Bafrada ekspertizli araç satış yerleri,Samsun Bafrada galericiler,Samsun Bafrada oto galericiler,Samsun Bafrada funduszeue.info toyota satışları,Samsun Bafrada oto alım satım işleri,

Firma Etiketleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası