hakan altun ebru gündeş için yazdığı şarkı / Hakan Altun'un efsane şarkısı "Kabul Et" Ceyhun Damla'ya emanet - Sakarya'nın Haber Kaynağı

Hakan Altun Ebru Gündeş Için Yazdığı Şarkı

hakan altun ebru gündeş için yazdığı şarkı

ALTUN, HİÇ PARA ALMADI 

14 yıldır İstanbul gece hayatında sahneye çıkan Ceyhun Damla, Hakan Altun'u herkesin aksine Altun onu dinlemeye geldiği zamanlardan tanıyor. "Onun gibi değerli bir müzik adamının yorgunluğunu benim sahnemde atması benim içim her zaman büyük gurur olmuştur" diyen Damla, çok sevdiği Kabul Et eserini de bu yüzden isteyebilmiş. Ve Hakan Altun hiç para almadan tamamen bedelsiz şarkısını Ceyhun Damla'ya teslim etmiş.  

DİNGİN, HUZURLU, ÇARPICI VE DAMAR BİR YORUM   

Emaneti büyük bir titizlikle sırtlanıp seslendiren Ceyhun Damla’nın yorumu dingin ve huzurlu olduğu kadar çarpıcı ve damar. Ceyhun Damla, şarkının başarısında Sezgin Gezgin tarafından yapılan düzenlemenin payının büyük olduğunu söylüyor. Polat Yağcı yapımcılığıyla, Poll Production'dan yayınlanan şarkı şimdi tüm dijital platformlarda.
Şarkının video klibi Kemerburgaz civarlarında ormanlık alanda çekildi. Candan Köker tarafından yönetilen klip gün batımına has romantik renkleri ile şarkının ruhunu birebir yansıtıyor.   

Bu ülkede ilişki konusundaki en talihsiz isimlerinden birisi hiç şüphesiz Hakan Altun!

Yıllardır şarkılarını severek dinlediğimiz Hakan Altun, şarkıları yazarken ne büyük aşk acılarından beslenmiş&#;

Şarkıcı Hakan Altun, oyuncu Seray Sever&#;den &#;te ayrılmasının ardından popüler şarkıcı Ebru Gündeş ile aşk yaşamış bu aşk televizyonda nişanlandıklarını açıkladıklarından 1 gün sonra bitmişti.

Her şey Beyaz Show’da Ebru Gündeş’in Hakan Altun’la nişanladığını itiraf etmesiyle başlamıştı. Bu itirafın bir gün sonrasında Hakan Altun’un itirafı geldi! Hakan Altun, aralarında ciddi sorunlar olduğunu söylemişti ve “Yeteri kadar sevdiğini söylemiyor Ebru bana” demişti. Bunun yanında çiftin açıklamadığı ve doğru dürüst kimsenin bilmediği bazı küçük ama önemli nedenler vardı! Hakan Altun&#;un &#;Tedavül&#; şarkısı! Bu hareketli şarkı Hakan Altun&#;unn bir önceki aşkı Seray Sever yazdığı şarkıydı ve Seray’ın varlığı bile kıskançlarına krizine sokuyordu Ebru Gündeşi.

Çiftin beraber kaldıkları evde şiddetli bir kavga etmişti ve bu gelişmeler yılın aşkının biteceğinin en büyük sinyalleriydi!

Aynı evi paylaşan ikiliden Gündeş, eve işlere yardım etmesi için Ukraynalı genç bir kadın aldı. Bu genç kadın, Altun’un kime telefon ettiği, kiminle konuştuğu, nereye gittiğini anında Gündeş’e bildirirdi. Ayrıca Gündeş yardımcısına, ‘Hakan Altun’a kur yapacaksın, bakalım sana pas verecek mi’ dedi. Sevgilisinin kendisine böyle bir oyun oynadığını anlayan Altun ise çok sinirlendi ve Ebru Gündeş’in baskın ve sert yapısı, duygularını asla belli etmemesine, son ‘sadakat sınavı’ da eklenince Hakan Altun, ünlü şarkıcıyı terk etti.

Sonunda beklenen oldu ve Ebru Gündeş’le Hakan Altun aşkı bitti&#;

Medyatik bir aşktı ve medyatik aşkların hazin sonuna kurban gitmiş oldu!

Ardından ikisinin hayatından da çok kişi geldi geçti.

Hakan Altun hiç evlenmedi ama Ebru Gündeş&#;in evlenmeyi çok istediği sunucu Osmantan Erkır ile ilişkisi evlilik yoluna girmeyince Ebru Gündeş’in Osmantan Erkır ile birlikte iken Reza Zarrab ile birlikte olduğu haberleri medyada yayılmaya başladı!

Osmantan Erkır ile birlikte olan Ebru Gündeş, Osmantan Erkır’ın biten evliliğinin de sebebi olarak gösteriliyordu.

Osmantan Erkır ile birlikteliği tamamen biten Ebru Gündeş, bir yıldır beraber olduğu Azerbaycanlı iş adamı Reza Zarrab&#;la 12 Şubat &#;da nikah masasına oturdu.

Aşırı lüx hayat ve pahalı hediyeler her daim gerek sosyal medyada gerekse gazetelerde boy boy haber olmuştu fakat bu evlilikteki mutluluk da çok sürmedi.

Türkiye&#;de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran&#;a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD&#;yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından Miami&#;de22 Mart tarihinde Amerika&#;da tutuklanan Azerbaycanlı iş adamı Reza Zarrab ile Ebru Gündeş&#;in evlilği yılan hikayesine döndü.

Hakan Altun ise eski sevgilisi Ebru Gündeş ile ayrılığının ardından İclal Aydın ile aşk yaşamış ve yine ilişkisi uzun sürmemişti.

&#;de Hakan Altun, uzun süredir devam eden aşk suskunluğunu sosyetik güzel Gonca Kopuz&#;la bozmuş, evlilik kararı alan çift 1 ay sonra  &#;ayrıldık&#; açıklaması yaptı.

Ebru Gündeş ve Hakan Altun aşkta hep kaybettiler! İkisi de en mutlu günlerini beraber oldukları dönemde yaşadı!

Kim bilir belki de her ikisi de duygu yüklü şarkılarını her okuduklarında birbirlerini hatırlıyorlar olamaz mı?

Sibel Can’ın romantik partneri Hakan Altun'un babası bakın kim &#;ıktı! Duyanın ağzı a&#;ık kaldı! Meğer o &#;nl&#; ismin oğluymuş

Şimdilerde Sibel Can ve H&#;sn&#; Şenlendirici ile Şarkılar Bizi S&#;yler'in sunuculuğunu &#;stlenen Hakan Altun, hem kariyeri hem de &#;zel hayatıyla yıllarca adından s&#;z ettirdi. 'Hani Bekleyecektin', 'Ağlamak Yok Y&#;reğim', 'Duyanlara Duymayanlara' ve daha nicesiyle hafızalara kazınan &#;nl&#; şarkıcı, Seray Sever, Ebru G&#;ndeş, İclal Aydın ve Gonca Vuslateri gibi isimlerle yaşadığı aşklarla da sık sık g&#;ndem oldu. Attığı her adımla dikkat &#;eken Altun'un hayatı da merak konusu oldu. &#;zellikle ailesi merak edilip araştırılan Altun'un babasının kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Hakan Altun'un merhum babası hangi &#;nl&#; isim &#;ıktı

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Sibel Can’ın romantik partneri Hakan Altun’un babası bakın kim çıktı! Duyanın ağzı açık kaldı! Meğer o ünlü ismin oğluymuş

'Hani Bekleyecektin', 'Ağlamak Yok Yüreğim', 'Duyanlara Duymayanlara' ve daha nicesiyle büyük beğeni toplayan Hakan Altun, hem kariyeri hem de özel hayatıyla yıllarca adından söz ettirdi.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Sibel Can’ın romantik partneri Hakan Altun’un babası bakın kim çıktı! Duyanın ağzı açık kaldı! Meğer o ünlü ismin oğluymuş

Bunun üzerine ünlü şarkıcının hayatı da merak edilip araştırılmaya başlandı. Özellikle ailesi merak edilip araştırılan Altun'un babasının kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sibel Can’ın romantik partneri Hakan Altun’un babası bakın kim çıktı! Duyanın ağzı açık kaldı! Meğer o ünlü ismin oğluymuş

İşte başta Hakan Altun olmak üzere ünlü isimlerin babaları

Sibel Can’ın romantik partneri Hakan Altun’un babası bakın kim çıktı! Duyanın ağzı açık kaldı! Meğer o ünlü ismin oğluymuş

Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

Ünlü sanatçı Hakan Altun her dönem merak edilen isimler arasında yer alıyor. Sanatçının biyografisi ve Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı merak ediliyor. Bu bağlamda, Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

HAKAN ALTUN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Hakan Altun, yılında istanbul’da doğmuştur. Aslen Siirt’lidir. Seda adında kız kardeşi vardır. Annesi Meral Altun ve eski Futbolcu Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. ilk okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuarına girdi. Orta lise ve yüksek öğrenimini de aynı okulda tamamladı. İTÜ Sosyal bilimler dalında Master yaptı.

'de Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çaldı. 'de bu görevinden istifa etti. İstanbul eğlence hayatının en popüler eğlence merkezlerinde sahne aldı.

Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

de askere gitti, askerliğini Ankara'da yaptı. Ve askerde ilk albüm hazırlıklarına başlayan Hakan Altun ’da ilk solo albümü “Hakan” Hani Bekleyecektin ile müthiş bir çıkış yakaladı.

Ardından ikinci albümü “Ağlamak Yok Yüreğim” üçüncü albümü “Nefesimsin” dördüncü albümü “Yaralı Bir Akın Öyküsü” beşinci albümü “Hediye” ve altıncı albümü “Küstüm Aşklara” ile müzik dünyasındaki ilerleyişine emin adımlarla devam etti.

Haberin Devamı

Gerek yorumculuğu gerekse bestecilik kimliği ile sevilen Hakan Altun; Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş, Hande Yener, Seda Üren, Muazzez Ersoy, Elif Karlı, Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Hilal Özdemir, Soner Arıca, Ercan Saatçi, Emirkan, Alişan, Deniz Erdoğan, Kibariye, Murat Kurşun, Sinan Zorbey, Berdan Mardini, Ebru Gündeş, Ufuk Yıldırım gibi bir çok sanatçının albümlerine kendi bestelerini verdi.

Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

EBRU GÜNDEŞ İLE AŞK YAŞADI

Hakan Altun ud, cümbüş, gitar ve klavye çalmaktadır. Hakan Altun, Seray Sever ve sonra da Ebru Gündeş ile aşk yaşadı yılında beyninde oluşan tümör için beyin ameliyatı oldu.

Hakan Altun kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Altun'un Ebru Gündeş'e yazdığı şarkı neydi?

Albümleri :
- Hakan
- Ağlamak Yok Yüreğim
- Nefesimsin
- Yaralı Bir Aşkın Öyküsü
- Hediye
- Küstüm Aşklara
- Aşk,Ayrılık ve Adam
- Aklın Bende Kalmasın
- Tercihimdir
- Senden Sonrası

HAKAN ALTUN'UN EBRU GÜNDEŞ'E YAZDIĞI ŞARKI

Hakan Altun, yılında yaptığı “Hediye” adındaki albümünde yer alan ayrıldığı sevgilisi Ebru Gündeş için yazdığı "Bu Kalp Senin İçin Atacak" adlı bir şarkıyı da okudu. Akrostiş tekniğiyle yazılan bu şarkının dizelerinin ilk harfleri, ünlü sanatçı “Ebru Gündeş” adını oluşturuyor.

İşte o romantik şarkı:

BU KALP SENİN İÇİN ATACAK

En zor anımda tanıdım seni
Bütün dünyam değişti
Razıyım senle ölmeye
Unutma bunu sevdiğim
Güneş olup
Üstüme doğdun
Nedenim var
Dünyada
Ellerin, gözlerin, sözlerin
Şiir tadında

Etiketler :

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası