poyraz karayel oyuncuları / Poyraz Karayel: 1. sezonun oyuncuları - seafoodplus.info

Poyraz Karayel Oyuncuları

poyraz karayel oyuncuları

kaynağı değiştir]

Musa Uzunlar tarafından canlandırılmış karakterdir. ()

Ayşegül ile Sadreddin'in babasıdır. "Bahri Baba" olarak da bilinmektedir. Aslen Mardinlidir. İstanbul'un en ünlü mafya ailelerinden birinin başındadır. Sert ve acımasız bir görüntüsü olsa da, aslında merhametli bir insandır. Etrafında çok saygı görür. Mardin'de yaşadıkları sırada babasını, daha sonra da küçük oğlu Onur'u öldüren Adil Topal'a düşmandır.

Adil Topal, Poyraz'ın Bahri'yi "baba" olarak görmesinden rahatsızdır. Neşet'in Poyraz ve Ayşegül'ün kurdukları tuzak sonucu Bahri Umman ve ailesi tarafından toprağın altına diri diri gömülerek öldürülmüştür.

Ayrıca gençken babasını öldürmesi karşılığında o da Adil'in ağabeylerini öldürmüştür. Dizinin bölümünde uzun zamandır aşık olduğu Despina ile evlenmiş, fakat nikâh sırasında aslında Neşet tarafından öldürülen Yusuf Özkanlı'nın katili sanılarak gözaltına alınmıştır. Daha sonra Sadreddin sayesinde hapisten çıkmış, bu yüzden Sadreddin ile barışmıştır.

Dizinin ilk sezon finalinde öldürdüğü Zafer Biryol'un kardeşi Savaş Biryol, abisinin intikamını almak için Bahri'yi depoda bıçaklamış fakat, yaralı olarak kurtulmuştur. Ayşegül öldükten 10 ay sonra geçirdiği kalp krizi sonucu ölmüştür.

Eda Bozkurt[değiştir

Poyraz Karayel'in Çocuk Oyuncusu Ata Berk Mutlu'nun Yeni Hali! Ata Berk Mutlu'nun Değişimi Herkesi Şaşırttı

Haberler

Magazin

Ünlüler Dosyası

Poyraz Karayel'in Çocuk Oyuncusu Ata Berk Mutlu'nun Yeni Hali! Ata Berk Mutlu'nun Değişimi Herkesi Şaşırttı

Bir zamanlar İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerinde yer aldığı Poyraz Karayel'in çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu dizide İlker Kaleli'nin sevimli oğluna hayat veriyordu. Çocukluk dönemini ekranlarda geçiren Mutlu, şimdilerde eğitimine ağırlık verdi. Bir süredir herhangi bir projede rol almamış olan Mutlu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. 15 yaşına gelen Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte Mutlu'nun yıllar içindeki inanılmaz değişimi

Ata Berk Mutlu Kimdir?

Ata Berk Mutlu Kimdir?

Ata Berk Mutlu'nun Rol Aldığı Filmler

Ata Berk Mutlu'nun Rol Aldığı Filmler

Ata Berk Mutlu'nun Rol Aldığı Diziler

Ata Berk Mutlu'nun Rol Aldığı Diziler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

kaynağı değiştir]

İsmail Düvenci tarafından canlandırılmış karakterdir. ()

Poyraz'ın alt komşusu. Emekli albaydır. Hemen hemen her zaman üniformasıyla gezer. Bir oğlu vardır fakat yıllardır onunla görüşmemektedir. İsa'nın ödevleri konusunda zaman zaman Poyraz'la şaka yollu tartışırlar. Resim yapmayı çok sever. Çok iyi yüreklidir. İnternetten tanıştığı Melahat Hanım'a aşık olmuş, Melahat Hanım onu dolandırdığı halde onu affetmiştir. Dizinin bölümünün sonunda evindeki doğalgazı açarak intihar teşebbüsünde bulunmuş, ancak doğalgaz faturasını ödemediği gerekçesiyle doğalgazının kesilmesi üzerine kurtulmuştur.

İsa Özer[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir