gm9 go silver / General Mobile GM 9 Go Kılıf | General Mobile GM 9 Go Kapak ve Kılıfları | funduszeue.info

Gm9 Go Silver

gm9 go silver

General Mobile GM 9 Go Kılıfları

GM 9 Go Cep Telefonu Kılıfları

Çok fazla model çıkaran General Mobile son zamanlarda çıkardığı modeller ile gencinden yaşlısına herkese hitap eder oldu. General Mobile’in uygun fiyatlı telefonları arasında yer verebileceğiniz General Mobile GM 9 Go fiyat performans açısından herkesin dikkatini çekti. General Mobile GM 9 Go modelinin inç ekran boyutu ile 13 MP kamerası kullanıcıların en çok dikkatini çeken özelliklerinden oldu.

Eğer siz de General Mobile GM 9 Go akıllı telefon modeline sahipseniz telefonunuzu mutlaka darbeye dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli bir kılıf ile korumalısınız. Narin ve kusursuz yapısıyla dikkat çeken General Mobile GM 9 Go için pek çok kılıf modeli sitemizde yer almakta.

General Mobile GM 9 Go kılıf çeşitleri içerisinde silikon kılıf, şeffaf kılıf, tam koruma kılıf, akıllı kılıf, taşlı kılıflar ve metal kılıflar yer almaktadır. Siz de ihtiyacınıza ve tarzınıza hitap eden General Mobile GM 9 Go kılıf modelini sitemizden temin edebilirsiniz.

General Mobile GM 9 Go Kılıflarında Çeşitlilik

Çok yaygın kullanılmayan General Mobile GM 9 Go akıllı telefonu için kılıf bulmak bazen zor olabiliyor. Fakat MobilCadde sadece bilinen lüks markalar için değil her telefon modeli için kılıf tasarlıyor. MobilCadde olarak size birçok kılıf seçeneği sunuyoruz. Eski yeni demeden her telefon modelinin kullanıcısı olduğunu bilerek daima güncel kılıflar tasarlıyoruz.

General Mobile GM 9 Go telefon kılıfı için tek adresiniz olan MobilCadde yüzlerce seçeneği tek adreste sizler için topladı. Silikon kılıflardan tam koruma kılıflara, tam koruma kılıflardan simli veya taşlı kılıflara kadar her tarza hitap edecek kılıflar sitemizde yer almakta.

Kolay General Mobile GM 9 Go Kılıf Siparişi

Aramaktan bıktığınız hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olsun istediğiniz General Mobile GM 9 Go kılıf modeli MobilCadde tarafından sizler için tasarlandı! Her tarza hitap eden kılıf modellerimiz sade tarz ile de sınırlı kalmıyor her bütçeye de hitap ediyor. MobilCadde olarak uygun fiyata yüksek kalite politikasıyla tasarladığımız kılıflarımızı sizler için sitemizde toparladık.

Sitemizden General Mobile GM 9 Go kılıf modellerinden ya da herhangi bir telefon aksesuarından sipariş vermek oldukça kolay. Beğendiğiniz ürünleri sepete ekleyebilir ödemenizi ister karttan isterseniz kapıda ödeyerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik MobilCadde 40 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı ve 14 gün içerisinde koşulsuz iade ve değişim hakkı sunmakta. Sizde yeni kılıfınıza kavuşmak istiyorsanız hemen sipariş oluşturabilirsiniz!

General Mobile GM 9 Go uyumlu tüm aksesuarlar için tıklayınız

Yeni Ürün Habercisi
General Mobile GM 9 Go uyumlu yeni bir aksesuar veya kılıf satışa çıktığında sizi bilgilendirmemizi isterseniz tıklayınız

General Mobile GM 9 Pro 64 GB İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş Yorumları


(General Mobile GM 9 Pro 64 GB İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş)

Hepsiburada aracılığıyla

hız ve güvenli teslimat . ürün zaten iyi

m***** c******

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün gözel 10 numara beşyıldız damdan dama at kırılmaz ama suya atmayın bozuluyor kerata

A** G******

Hepsiburada aracılığıyla

Tam bir fiyat performans ürünü. Gayet memnun edici. Hem de yarısı yerli.

F***** T********

Hepsiburada aracılığıyla

Hepsiburada aracılığıyla

Stock + Root yaparsanız güzel ama ürünü e almıştım şimdi çok pahalanmış bu fiyat etmez

B****** T****

Hepsiburada aracılığıyla

Oğluma aldık funduszeue.infoa iyi ve hızlıydı. Satıcıya teşekkür ederim.

h**** g*******

Hepsiburada aracılığıyla

Garantili, yerli malı Performansından memnunum. AutoCAD dosyalarını açabiliyorum, oyun için kullanmıyorum. Şarj 2 gün dayanıyor.

M*********** A****

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel telefon kaliteli iş görür. Tavsiye ederim

a**** b*****

Hepsiburada aracılığıyla

Cuma sipariş verdim Pazartesi elime ulaştı. Süper hızlı teslimat. ürün Iphone 7 Plus tan esinlenilmiş. Parmak izi okuyucusu çok hızlı. Kısacası bu paraya alınabilecek en iyi telefon bence.

S************ D****

Hepsiburada aracılığıyla

Fiyat performans ürünü. Tamam bir Samsung yada iPhone gibi degil ama dünya kadar para vermeye gerek yok. Bir takım sıkıntılar güncellemelerini yapınca düzeldi. Eşim kullanıyordu, memnun kaldı, özellikleri fazla geldi, cocugumla telefonları değiştiler. Herşeyin ötesinde yerli malı. Tavsiye ederim.

Ç**** S****

Hepsiburada aracılığıyla

Kamera konusunda vasat bir cihaz. Kamera konusunda pek öenmli değil diyorsanız diğer teknik özellikleri gayet iyi. Donma ve kasma gibi problemler yok. Pubg gibi oyunlarda akıcı ve uzun pil performansına sahip. Hızlı şarj ile kısa sürede şarj olabiliyor. Gece şarja takmaya üşenip %10 da bıraktım. Sabah kapanmış olduğunu düşünmüştüm ama %8 şarj ile hala çalışmaya devam ediyordu.

Mücahit E****

Hepsiburada aracılığıyla

Telefon şık ve güzel. Hızı da iyi. Ancak kamerasını beğenmedim. iPhone 4s kullanıyordum. Onun kamerası daha iyiydi. Düşünün.

erdoğan ç****

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün güzel ama aldığım telefon aldıktan sonra fiyatı arttığı için gönderilmedi

b**** a***

Hepsiburada aracılığıyla

2 senedir general gm 8 kullandım çok iyi telefondu yorumlardan yola çıkarak gm 9pro aldım gerçekten çok iyiymiş dedikleri gibi var alan pişman olmaz

i****** s******

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel telefon tafsiye ederim.

m**** d*******

Hepsiburada aracılığıyla

Telefon gayet güzel emsallerine göre fiyat olarak da funduszeue.info isteyenlere tavsiye ederim.

l**** k*****

Hepsiburada aracılığıyla

3 günlük kullanım sonrası şarjı çok iyi gitti , ekran gayet kaliteli , arayüz son derece akıcı . Kargo iki günde faturalı bir şekilde geldi

Ö********* B****

Hepsiburada aracılığıyla

Fiyat uygundur, telefon da çok süper, bir de yerlidir. Böyle özelliklere sahip bir telefon varken başkasını almaya hiç gerek yok.

A** B*****

Hepsiburada aracılığıyla

10 numara bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim,HB ye hızlı kargo için teşekkürler.

Ş*************** V*********

Hepsiburada aracılığıyla

Harika 4 aydır kullanmaktayım,ekran deneyimi kasa sağlamlığı ve stereo hoparlör harika

Berkay Ç****

General Mobile GM9 Pro 64 GB (General Mobile Garantili)

General Mobile GM9 Pro Özellikleri

 

Ürettiği akıllı telefon modelleri ile teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken General Mobile, GM9 Pro modeliyle farklı bir deneyim sunuyor. Etkileyici tasarımı ve başarılı teknik özellikleri bir araya getiren General Mobile GM9 Pro, bunun yanı sıra Android One platformunda yer aldığı için Android işletim sistemi güncellemelerini öncelikli olarak almaya hak kazanıyor. General Mobile GM9 Pro fiyatları ise sunduğu performansa göre erişilebilir kalıyor.

General Mobile GM9 Pro ile Her Zaman Güncel Kalın

- Android One programının başarılı temsilcilerinden General Mobile, GM9 Pro modeliyle bu başarısını perçinlemeyi başarıyor. Çıkış tarihinden itibaren 2 yıl boyunca Google'ın sunduğu bütün sürüm ve güvenlik güncellemelerini alan cihaz, böylece her zaman güncel kalıyor.

- General Mobile GM9 Pro'nun alüminyum gövdesi, arka yüzeyindeki cam kaplama ile birleşince zarif bir görünüme bürünüyor. Telefonun hem ön hem de arka yüzeyinde bulunan Corning Gorilla Glass 5 ise küçük çarpmalara ve çizilmelere karşı tam koruma sağlıyor.

- General Mobile GM9 Pro modelinde yer alan yüksek kaliteli AMOLED panel, geniş ekran formatı ve Full HD çözünürlüğü sayesinde başarılı görüntüler sunuyor. Ekranda yer alan Dolby Vision ve HDR görüntü teknolojileri ise film gibi görsel içerikleri izlerken gerçekçi renkleri beraberinde getiriyor.

- Telefonun f/ diyafram açıklığına sahip çift arka kamerası, rakiplerine kıyasla başarılı bir fotoğraf performansı sunuyor. Üstelik GM9 Pro'nun sağ kısmında yer alan hızlı çekim butonu sayesinde tek tuşa basarak video kaydına geçebilir, kaçırmak istemediğiniz görüntüleri anında kayıt edebilirsiniz.

- Telefonun uzun kullanım ömrü sunan yüksek kapasiteli bataryası, aktif kullanımda günü tamamlayacak enerji sunuyor. Ayrıca Qualcomm Quick Charge  hızlı şarj teknolojisi ile acil durumlarda sizin için yeterli batarya doluluk oranını dakikalar içinde sağlıyor.

Huawei P30 Pro Teknik Özellikler

  • Ekran: inç AMOLED, Full HD+ çözünürlük ( x  piksel), Corning Gorilla 5 koruma.
  • Bellek: 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama, micro SD hafıza kartı desteği ( GB'a kadar).
  • Kamera: 12 MP + 8 MP (Alan derinliği) çift arka kamera, 8 MP ön kamera, 4K / 30 FPS arka kamera video kaydı.
  • Batarya: mAh kapasiteli, Qualcomm Quick Charge hızlı şarj desteği.
  • Ek Özellikler: Saf Android arayüzü deneyimi ile Android Pie işletim sistemi, USB  Type-C bağlantı desteği, Bluetooth , Wi-Fi ( a/b/g/n/ac), parmak izi okuyucu, Android One ile en güncel sürüm desteği.

Android One ile Her Zaman Güncel Yazılım

General Mobile GM9 Pro, Android One desteği sayesinde her zaman kullanıcılarına en güncel Android sürümünü sunuyor. Google ile yapılan işbirliği sayesinde telefonun çıkış tarihinden itibaren 24 aylık sürüm güncelleme desteği garanti ediliyor. GM9 Pro kullanıcıları, böylece diğer akıllı telefonlardan farklı olarak gelecekte sunulacak Android güncellemelerine sahip olacaklarını önceden biliyor. Sürüm güncellemelerinin yanı sıra Google tarafından aylık olarak yayınlanan güvenlik güncellemeleri de telefonun öne çıkan yazılım özellikleri arasında yer alıyor.

inç boyutunda ve Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan General Mobile GM9 Pro, AMOLED ekran teknolojisi sayesinde en canlı ve gerçekçi renkleri elinizin altına getiriyor. Corning Gorilla Glass 5 ile tam koruma sağlayan telefon, %'lük ekran/gövde oranı ve geniş ekran formatıyla ise seyir zevkinin bozulmasının önüne geçiyor.

Gücünü Qualcomm'un orta sınıf telefonlara güç veren Snapdragon işlemcisinden alan GM9 Pro, gelişmiş işlemci mimarisi sayesinde yüksek performans ve düşük güç tüketimini bir arada sunuyor. 8 çekirdekli işlemci GHz'e kadar çekirdek frekans hızı sunarken, bit güncel mimari desteği ise en zorlu oyunlarda bile nefes kesen performans sağlıyor. Bellek tarafında işlemciye destek veren 4 GB LPDDR4x RAM, güçlü işlemciyi her türlü görevde desteklemeyi başarıyor. 64 GB depolama alanı ise microSD kart desteği ile birleşip size dolduramayacağınız kadar büyük bir hafıza sunuyor.

General Mobile GM9 Pro, mAh kapasiteli bataryası sayesinde gün boyunca en büyük yardımcınız olarak kalıyor. Yüksek kapasiteli bataryası ile 20 saate kadar kesintisiz video izleme imkânı sunan telefon, bu sayede film izleme keyfini doyasıya yaşatıyor. GM9 Pro'nun enerjisi azaldığında ise devreye Qualcomm Quick Charge hızlı şarj desteği giriyor. Uygun şarj adaptörü ile dakikalar içerisinde yüksek doluluk oranına ulaşan batarya, böylece şarj işlemi için prize bağlı kalmamanızı sağlıyor.

Çift Arka Kamera ile Kusursuz Çekimler Gerçekleştirin

General Mobile GM9 Pro özellikleri arasında çift arka kamera performansı dikkat çekiyor. Dünyanın en saygın kamera derecelendirme kuruluşu DxOMark'tan 90 puan alarak dikkat çeken GM9 Pro, kamera tarafında dünya devi markaların akıllı telefon modelleri ile rekabet etmeyi başarıyor. Telefonda yer alan 12+8 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera, 6 parçalı lens teknolojisi sayesinde çok daha kaliteli bir fotoğraf performansı sunuyor. Otomatik HDR, çift faz algılama desteği ve F/ diyafram açıklığı ise başarılı arka kameranın önemli özellikleri arasında yer alıyor.

GM9 Pro'nun video çekim performansı ise kaliteden taviz vermiyor. Sadece General Mobile GM9 Pro'da bulunan fiziksel video kayıt tuşu, telefonu cebinizden çıkarır çıkarmaz video kaydına başlamanızı sağlıyor. Bu sayede önünüzden hızlı şekilde geçen bir kareyi yakalamak çok daha kolay oluyor. 4K çözünürlükte video çekebilen telefon, elektronik video sabitleme (EIS) teknolojisi sayesinde sarsıntıları ve titreşimleri minimum seviyeye indiriyor. Bunun yanı sıra hızlı ve yavaşlatılmış video çekim modları da en iyi deneyim için aradığınız bütün özellikleri karşılıyor.

General Mobile GM9 Pro'nun 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası, kalabalık selfie çekimleri için mükemmel bir deneyim sunuyor. dereceye kadar çekim açısı sağlayan ön kamera ile toplu çekimler artık çok daha kolay oluyor. Ayrıca yapay zekâ destekli yüz güzelleştirme teknolojisi ve yazılımsal portre modu özellikleri ise ön kameranın dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Ürün İçeriği: Telefon, USB-C bağlantı kablosu, mm kulak içi kulaklık, GM TurboCharge hızlı şarj aleti, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi kutudan çıkmaktadır.

General Mobile Hakkında

yılında Amerika'da kurulan General Mobile, ilk dönemlerinde mobil cihazlar için yazılım geliştiren bir firma olarak faaliyet göstermiştir. yılında merkezini Türkiye'ye taşıyan marka, bu tarihten itibaren cep telefonu üretimi ve distribütörlüğüne odaklanmıştır. Akıllı telefon modeli Discovery ile kısa süre içerisinde önemli bir satış başarısı elde eden General Mobile, yılında ise Google ile yaptığı stratejik ortaklık sonucu Android One platformuna katılan ilk ve tek Türk tüketicidir. Bugüne kadar duyurduğu akıllı telefon modelleriyle akıllı telefon kullanıcılarının tercihi olan General Mobile, yaptığı yatırımlar ile gelecekte de bu misyonunu sürdürmeyi hedeflemektedir.

 


APPLE IPAD MINI 64GB 2GB " WIFI SILVER (MUQX2TU/A)

Apple Türkiye GarantiliÜrün Kodu: funduszeue.info2TU/A

SARJ SOKET GIRISI

LIGHTNING

Aynı Gün KargoSaat ‘a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoda. Denizli Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde aynı gün teslimat.
Güvenli AlışverişSiparişleriniz kargoya verildiğinde size kargo tarafından takip numarası gönderilmektedir. Sitemizde kargo takip bölümünden takip numaranızı girip , paketinizin durumunu sorgulayabilirsiniz.
Özenli PaketlemeÜrünlerimizi temizlik ve hijyen kurallarına uygun şekilde paketliyoruz. Kargoda kırılmaması için özen gösteriyoruz.

ÜRÜN 15 GÜN GARANTİLİDİR. ÜRÜN TEŞHİR ÜRÜN OLDUĞU İÇİN KASASI ÇİZİKLİ VEYA DARBELİDİR. BU YÜZDEN FİYATI UYGUNDUR. İADE KABUL EDİLMEMEKTEDİR. ÜRÜN BEYAZ SERVİS KUTUSUNDA GELMEKTEDİR. İÇERİSİNDE KULLANILMIŞ ORJİNAL ŞARZ ALETİ BULUNMAKTADIR. ÜRÜN İTHALATCI FİRMA GARANTİLİDİR. ÜRÜN 15 GÜN GARANTİLİDİR. ÜRÜN 15 GÜN GARANTİLİDİR. ÜRÜNLERİMİZDE FABRİKASYON HATALATINA KARŞI 15 GÜN KULLANIM GARANTİSİ VERİLMEKTEDİR. KULLANICI HATALARI HARİÇ Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Listelenen fiyat 9 Ağustos tarihine kadar geçerlidir. Bu ürün TATLI İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.

RenkGümüş
Dahili Hafıza16 GB
Garanti Tipiİthalatçı Garantili
Ekran Boyut Aralığı'' - 6''
Ekran CinsiLCD
Ekran TeknolojisiHD+
Dokunmatik EkranVar
Arka Kamera Sayısı1
Ana Kamera FlaşVar
Ön Kamera Sayısı1
Ön Kamera Çözünürlük Aralığı5 - 10 MP
Ön Kamera FlaşYok
İşletim SistemiAndroid
RAM Kapasitesi1 GB
Kulaklık Girişi mm
Batarya Kapasitesi Aralığı mAh
Şarj GirişiMicro-USB
Mobil Bağlantı HızıG
BluetoothVar
NFCYok
RadioVar
Parmak İzi OkuyucuYok
Yüz TanımaYok
Görüntülü KonuşmaVar
Suya/Toza DayanıklılıkYok
Çift HatYok
Ana Kamera Çözünürlül Aralığı10 - 15 MP
Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği)Var

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası