one more ağrı bandı nasıl kullanılır / One More NIGHT Gentlemen | One More Ağrı Bandı

One More Ağrı Bandı Nasıl Kullanılır

one more ağrı bandı nasıl kullanılır

ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU

Painless Night GLU Nedir?

Painless Night GLU Nedir?

One More Painless Night GLU, içeriğindeki antik otlar, mineraller ve elementlerin oluşturduğu bileşimle kas ve dokularda enerji oluşturarak vücut direncini arttırır. Kırmızı kore ginsengi (Panax  Ginseng), glukozamin, gümüş iyonları, saponinler, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve germanyum bileşenlerinden oluşan Painless Night GLU enjeksiyon yönteminden sonra en etkili yöntem olan “Transdermal Dalga Teknolojisini” kullanarak içeriğindeki etken maddelerin vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadarının kılcal damarlar vasıtasıyla emilimini sağlayarak, merkezi sinir sistemimizin daha güçlü bir hale gelmesini sağlar. Böylece vücudumuzun kendi kendini tedavi etmesini sağlayarak daha sağlıklı ve daha zinde bir yaşamın kapılarını aralar. Kullanmaya başladıktan sonra bedeninizdeki değişimi hissedecek, sıkıntılarınıza son vererek daha sağlıklı ve zinde bir yaşama adım atmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Ürün İçeriği

Kırmızı Kore Ginseng

Glukozamin

Gümüş İyonları

Saponinler

Ürün İçeriği

Tanıtım Videosu

Kırmızı Kore Ginsengi Nedir? 

Kırmızı Kore Ginsengi Nedir?

Kırmızı Kore Ginsengi, Kore, Çin ve Doğu Asya'nın diğer bölgelerinde uzun süredir kanı zenginleştiren ve canlandıran bir etmen olarak kullanılan şifalı bir bitkidir. Halk arasında bilinen adıyla “Adam Otu” vücudumuz için çok faydalı bir bitkidir. Günümüzde hala en önemli geleneksel ilaçlardan biri olarak kabul edilen kırmızı kore ginseng’i bir kök bitkisi olarak toprak altında yıl kaldıktan sonra en şifalı halini alır. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, dünya çapında bilimsel literatürdeki klinik çalışmalar ve kanıtlar Kırmızı Kore Ginseng’in (Panax Ginseng) yararlı etkilerini desteklemiştir.

Kırmızı Kore Ginseng'in Faydaları Nelerdir?

Kırmızı Kore Ginseng'in Faydaları Nelerdir?

En temel özelliği “bağışıklık sistemini güçlendirmek”, kan dolaşımını düzene sokmak ve hücre yenilenmesine yardımcı olmaktır. Bu sayede vücudun hastalıklara karşı direncini arttırır ve içeriğindeki saponinler sayesinde de iç organların toksinlerden temizlenmesine yardımcı olur.

Yapılan klinik çalışmalar; “Kırmızı Kore Ginseng” in kolesterolü düşürmek, kan şekerini kontrol etmek, kan akışını iyileştirmek ve menopoz sendromunun belirtilerini önleyebilmek gibi metabolik hastalıklara karşı olumlu katkılar sağlayabileceğini kanıtlamıştır. Ayrıca kırmızı ve beyaz kan hücre sayılarını artırarak antikor üretimine katkı sağlamış, kanser, tümör gibi hastalıklara karşı vücut savunmasını önemli derecede artırmıştır.

Kırmızı Kore Ginseng'in Kanıtlanmış Diğer Faydaları

  • Beyin hücrelerinde stres kaynaklı hasarı önler “hücre ölümlerine karşı beyni korur.”

  • “Kanser hastalarında” [] bağışıklık sistemini güçlendirerek direnci arttırır.

  • “Öğrenme ve hafıza bozukluklarını” iyileştirerek “Alzheimer” hastalarının zihinsel aktivitelerini artırır.

  • “Omurilik zedelenmesinde” fonksiyonel bozukluğun iyileşmesine katkı sağlar.

  • “Anti-depresan” etkisiyle nöronları korur.

  • Erkeklerde “sertleşme bozukluğunu” düzeltir, “ereksiyonu uzatır.”

  • Oksidatif Stres ve yaşlanmanın neden olduğu “sperm azalması” durumlarında koruma ve onarma sağlar.

  • “Kalp ve damar” sistemini iyileştirerek kan basıncını dengeler.

  • İnsülin direncini geliştirerek “Anti-Diyabet” etki oluşturur.

  • MS Hastalığı [], Egzama [], İltihaplı Romatizma [] hastalıklarında destekleyicidir.

Glukozamin Nedir, Faydaları Nelerdir?

Glukozamin Nedir, Faydaları Nelerdir?

Glukozamin deniz canlıların kabuklarından elde edilen bir amino şekerdir. Bilinen en temel özelliği “eklem sağlığını” korumaktır, iskelet sistemimizde bulunan eklemlerin yüzeyini kaplayarak hareketi kolaylaştıran bir eklem sıvısı bulunur, bu sıvı özelliğini kaybettiği veya azaldığında eklem yüzeyine daha fazla yük binerek kıkırdağın aşınmasına ve yapısının bozulmasına neden olur. Glukozamin bu kaygan sıvının en önemli bileşenlerinden biri olarak görev yapar.

İyi bilinen eklem onarıcı etkisi ve yaşlanma karşıtı potansiyelinin yanı sıra, elde edilen son kanıtlar glukozaminin “akciğer kanseri” ve “prostat kanseri” tedavilerinde de potansiyel etkisini kanıtlamıştır.

Gümüş İyonu Nedir, Faydaları Nelerdir?

Gümüş İyonu Nedir, Faydaları Nelerdir?

Güçlü antibakteriyel etkisiyle enfeksiyonları önlemek veya tedavi etmek için insan sağlığı açısından önemli bir yere sahip olan “gümüş iyonları” uzun yıllardan beri alternatif tedavide kullanılan popüler yöntemlerden biridir. “Yara enfeksiyonlarını azaltma” veya iyileştirmede etkileri azımsanmayacak kadar fazladır. Gümüş iyonu vücutta bir katalizör olarak görev yaparak tek hücreli bakterilerin, mantarların ve virüslerin oksijen metabolizmaları için hayati önem taşıyan enzimi çalışamaz hale getirerek vücut kimyasına ve enzimlerine zarar vermeden zararlı mikro organizmaları yok eder.

Saponin Nedir, Faydaları Nelerdir?

Saponin Nedir, Faydaları Nelerdir?

Painless Night GLU sağlık destek bantlarının içerisindeki Kırmızı Kore Ginseng’in de 32 çeşit saponin bulunmaktadır. Saponinler, kan damarlarının oluşumunu uyararak beyindeki kan dolaşımını iyileştirdiği, böylece hafızayı ve bilişsel yetenekleri geliştirdiği bilinmektedir. Ginseng saponinlerinin klasik faydalı etkileri, hayati enerjiyi yenilemek ve uzun ömürlülüğü artırmaktır. Bu nedenle eski zamanlardan beri ginseng ebedi gençliği sağlayabilen, bedeni ve zihni canlandıran, fiziksel gücü artıran her derde deva alternatif bir tedavi olarak kabul edildi. Çok önemli bir anti toksin maddesi olan saponinler insan sağlığı için vazgeçilmez bir yere sahiptir.

Transdermal Dalga Teknolojisi (TTS) Nedir?

Transdermal Dalga Teknolojisi (TTS) Nedir?

Tablet, kapsül gibi ilaçları düzenli olarak almanız gerekiyor ve bu ilaçları yutmakta zorlanıyor ya da rahatsızlık yaşıyorsanız. Ağrılı enjeksiyon yöntemleri tüylerinizi ürpertiyor, canınızın yanmasından korkuyorsanız transdermal dalga teknolojisi sizin için çekici bir alternatif olabilir.

Transdermal dalga teknolojisi, bir maddenin cildiniz aracılığıyla transdermal olarak vücudunuza emilmesini sağlayan kullanımı son derece kolay bantlardan oluşmaktadır. Painless Night GLU sağlık destek bantları içeriğinde barındırdığı tüm bileşenlerin cilt yoluyla vücudumuza geçişini sağlayarak bağışıklık sistemimizi güçlendirir, kalp ve damar sisteminin daha sistematik çalışmasını sağlayarak kardiyovasküler hastalıklardan korunmamıza yardımcı olur.

Painless Night GLU Nereye Yapıştırılır?

Painless Night GLU Nereye Yapıştır?

Painless Nigth GLU ağrı bantları uygulaması son derece kolaydır, önceden temizliği sağlanmış tüysüz ve kuru cilt yüzeyine yapıştırılarak uygulanır. Etki süresi 48 saat olan ağrı bandı süre bitiminde yenisi ile değiştirilir. Kalp damar hastalıkların ana nedeni zayıf kan dolaşımıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, şeker hastalığı, migren ve baş ağrısı, bel ağrısı, boyun fıtığı, böbrek hastalığı, bacak ağrıları, dirsek ağrıları, akciğer ve solunum yetmezliği, diz ağrıları ve menisküs, bilek ağrıları ve karpel tünel, varis, göz tansiyonu, libido artırımı gibi sorunlarda kan dolaşımını güçlendirmek ve zararlı mikro organizmalarla savaşabilmek için One More Painless Night GLU sağlık destek bantları şekilde gösterilen noktalara yapıştırılır.

Uyarılar;

  • İlaç değildir, haricen kullanılır.

  • Göz ve vücudun diğer hassas noktaları ile temastan kaçının.

  • Özel ambalajıyla birlikte kuru ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza edilmelidir.

  • Direkt olarak güneş ışığında bırakılmamalıdır.

  • Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

Diğer One More Ürünleri

Diz Ağrılarınız için One More Ürün Deneyimi İzleyin

Diz Ağrılarınız için One More Ürün Deneyimi İzleyin.

Ürünümüz hakkında ayrıntlı bilgi ve sipariş için bizimle iletişime geçiniz.

#romatizma#eklemağrıları#ağrıbandı#onemore#onemoreağrıbandı#medikal#sağlık#tedavi#doğal#sağlıkbandı#hastalığı#hastalık#şifa#ilaç#derman#doğaltedavi#ağrıbandıkullananlar#onemoreüyelik#onemoresipariş#fiziktedavi#ortapedi#fiziktedaviürünü#gıdatakviyesi#vitamin#şekerhastalığı#migren#başağrısı#belağrısı#boyunağrısı#boyunfıtığı #dizağrıları #dizağrısı #sağlıktavsiyeleri #tedaviyöntemleri #ilaçsıztedavi #şifalıbitkiler #şifalıürünler #onemoreerdal #fizyoterapi #hastaları #kalpdamarhastalıkları #kalpdamar #tansiyon #yüksektansiyon #şekertedavisi #ilaçsızyaşam #sağlıklıyaşam #prostat #menopoz #unutkanlık #fıtık #b12 #vitamintakviyeleri #doğalürünler #spor #sporcu #kalsiyum #dvitamini #egzama #işitmekaybı #iltihaplıromatizma #vücutağrıları #uykutedavisi #ateş #yüksekateş

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası