markus alexej persson video oyunları / Minecraft'ın Yaratıcısı Notch, Tekrar Oyun veya Oyunlar Geliştirebilir

Markus Alexej Persson Video Oyunları

markus alexej persson video oyunları

Kişisel hayat

Persson, Mensa'nın İsveç şubesinin bir üyesidir Ağustos 'de Elin Zetterstrand ile evlendi. 15 Ağustos 'de tekrar bekar olduğunu açıkladı.

Persson her iki korsanlığı da eleştirdive büyük oyun şirketlerinin korsanlık konusundaki tutumu;ayrıca İsveç Korsan Partisi üyesidir.O bir ateisttir ve Médecins Sans Frontières'in (Sınır Tanımayan Doktorlar) ana bağışçılarından funduszeue.info yönetimi altında Mojang, gelişmeye bir hafta katkıda bulundu. Catacomb Snatch Humble Indie Bundle için; toplanan $ hayır kurumuna bağışlandı.



Aralık 'te Persson, o zamanlar Beverly Hills için rekor bir satış fiyatı olan 70 milyon dolara Trousdale'de bir ev satın aldı.

Markus Persson Alıntılar

Markus Persson Net Değer

Markus Alexej Persson'ın net değeri 1,6 milyar ABD doları ()

Markus Persson Evi

Markus Persson House Fotoğrafı

Markus Persson Twitter

Notch Tweet'leri



Markus PerssonMinecraft

Persson’un en popüler eseri hayatta kalma korumalı oyunudur Minecraft , 18 Kasım 'de yayınlandı.Persson, üzerinde çalışmak üzere oyun geliştirici olarak işinden ayrıldı Minecraft tamamlanana kadar tam zamanlı. 'in başlarında, Mojang AB oyunun bir milyonuncu kopyasını, birkaç ay sonra ikinci kopyasını ve birkaç tane daha üçüncü kopyasını sattı. Mojang, birkaç yeni personeli işe aldı. Minecraft ekibi, Persson ise baş geliştirici rolünü Jens Bergensten'e devretti. Android ve iOS için bir sürüm, Cep versiyonu , ayrıca yayınlandı. Xbox sürümü Minecraft 9 Mayıs 'de piyasaya sürüldü. Xbox sürümü, bir eğitim ve dış görünüm paketlerini içeren güncellemeler içerir.Üzerinde çalışmayı bıraktı Minecraft Microsoft ile Mojang'ı 2,5 milyar dolara satmak için yapılan bir anlaşmadan sonra. Bu, onun net değerini 1,5 milyar dolara çıkardı.

Yükleniyor Yükleniyor

Markus Persson video oyunu

Persson ve Jakob Porsér, şu fikrini ortaya attı: Kaydırma sayısıtahta oyunları ve koleksiyon kart oyunlarından öğeler dahil. Persson, oyunun geliştirilmesine aktif olarak katılmayacağını ve Porsér'in oyunu geliştireceğini kaydetti.[ kaynak belirtilmeli ]Persson, 5 Ağustos tarihli tumblr blogunda, Bethesda Softworks'ü temsil eden İsveçli bir hukuk firması tarafından ticari markalı isim nedeniyle dava edildiğini açıkladı. Kaydırma sayısı, kendileriyle çeliştiğini iddia ederek The Elder Scrollsoyun serisi Ağustos 'de Persson, Bethesda'ya meydan okudu. Deprem 3Adlandırma anlaşmazlığının sonucuna karar vermek için turnuva Eylül 'de Persson, davanın mahkemeye gideceğini doğruladı.Bethesda Softworks'ün sahibi ZeniMax Media, davanın çözümünü Mart 'de funduszeue.infoşma, Mojang'ın Scrolls ticari markasını kullanmaya devam etmesine izin verdi.



0x10c

Onun katılımının sonunu takiben Minecraft Persson, Mart 'de uzak gelecekte geçen bir alternatif gerçeklik uzay oyununun ön prodüksiyonuna başladı. Nisan Bir Şakası Günü'nde Mojang, Mars Etkisi (parodisi Kütle Etkisi ), Bethesda ile davayı bir ilham kaynağı olarak göfunduszeue.info, oynanış unsurları gerçek kaldı ve 4 Nisan'da Mojang açıkladı 0x10c (telaffuz edildi C'ye on ) bir uzay korumalı alanı başlığı funduszeue.infon, Ağustos 'te oyun üretimini resmi olarak durdurdu. Ancak, oyunun müziğinin bestecisi olan C (aynı zamanda Minecraft ), oyun için yaptığı çalışmaların bir albümünü çıkardı.

Ludum Dare girişleri

Persson ayrıca 48 saatlik çeşitli Ludum Dare oyun yapma yarışmalarına katıldı.

Markus Persson Instagram

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Markus Persson (@notchite) tarafından paylaşılan bir gönderi Ekim 6, am PDT

dr lynette nusbacher biyografi

Markus Persson Otomobil

Markus Persson Otomobil

Markus Alexej Persson

Markus Aleksej Persson, (d. 1 Temmuz ) ya da Notch olarak da bilinen İsveçliVideo oyunu geliştiricisi ve programcı. Minecraft'ın yapımcısı olmasıyla bilinir ve Mojang firmasının kurucusudur. Mojang, Microsoft tarafından alındıktan sonra görevini bırakmıştır.[1] Time dergisi Perrson’a dünyanın en etkili kişisi arasında yer vermiştir.

Hayatı[değiştir kaynağı değiştir]

Marcus Persson 1 Temmuz tarihinde Stockholm, İsveç'te doğmuştur. Babası demir yollarında çalışmıştır, annesi ise hemşiredir. Çocukluğunda en büyük tutkusu Lego oynamak olan Persson, 7 yaşına geldiğinde babasının Commodre ev bilgisayarını dönemin bilgisayar dergilerinin arkasında yayınlanan kodları çalışarak program yazmayı öğrenmiştir. İlk oyununu Type-in programlarının yardımı ile 8 yaşında yapmıştır.

Jalbum'da 4 sene programlayıcı olarak çalışmanın ardından funduszeue.info için çalışan bir oyun düzenleyicisi haline gelmiştir.[2] Bu zaman boyunca MMORPG Wurm Online adlı oyunun temellerini atmasına rağmen bu oyun üzerinde daha fazla çalışma yapmamıştır. İşi dışında sık sık yarışmalar da yer aldı; bu yarışmalara Ludum Dare, LD12 ve Java 4K Game Programcılık Yarışması da dahildir.[3] Persson her iki şirketten de oyunlara fazla profesyonel yaklaştıkları gerekçesiyle ayrılmıştır.[4]

Oyunları[değiştir kaynağı değiştir]

0x10c[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası