marmara eğitim ve araştırma hastanesi laboratuvar sonuçları / Sonuç Takip | Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı | Tıp Fakültesi | Marmara Üniversitesi

Marmara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Laboratuvar Sonuçları

marmara eğitim ve araştırma hastanesi laboratuvar sonuçları

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

LABORATUAR SONUÇ

PATOLOJİ SONUÇ

RADYOLOJİ SONUÇLARI

Nöbetçi Eczaneler İçin Tıklayın



İLETİŞİM

Adres: Fevzi Çakmak Mah Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No Üst Kaynarca Pendik / İstanbul

Tel: + 45 45
Fax: + 46 39

Telefon: / +90 () / +90 ()

Web: funduszeue.info

Mail: [email&#;protected]



Ulaşım Alternatifleri

Marmara Üniversitesi Pendik Egitim Ve Arastirma Hastanesine gelmek için, IETT otobüsünü kullanabilirsiniz.

 Durak Adı: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Otobüs Durağı - Semt : Pendik - 0,05 km

Geçen Hatlar

16KH - KADIKÖY MARMARA HASTANESI-KURTKÖY

A - KARTAL-AHMET YESEVI MAHALLESI

V - KARTAL - SULTANBEYLI - BATTALGAZI MAH.

KM20 - PENDIK-KARTAL METRO

KM23 - KAVAKPINAR-MARMARA HASTANESI-KARTAL METRO

 Durak Adı: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Otobüs Durağı - Semt : Pendik - 0,05 km

Geçen Hatlar

16KH - KADIKÖY MARMARA HASTANESI-KURTKÖY

A - KARTAL-AHMET YESEVI MAHALLESI

V - KARTAL - SULTANBEYLI - BATTALGAZI MAH.

KM20 - PENDIK-KARTAL METRO

KM23 - KAVAKPINAR-MARMARA HASTANESI-KARTAL METRO

 Durak Adı: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ACİL Otobüs Durağı - Semt : Pendik - 0,26 km

Geçen Hatlar

16KH - KADIKÖY MARMARA HASTANESI-KURTKÖY

V - KARTAL - SULTANBEYLI - BATTALGAZI MAH.

P - KARTAL-VEYSELKARANI MAH

Maltepe Üniversitesi

Tıp Fakültesi Hastaneleri

"Bizim Sesimiz" Yayında!

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri olarak 3 aylık periyotlarla çıkaracağımız, içeriğini tamamen hastanemiz çalışanlarının oluşturduğu dergimizi online olarak okumak için aşağıdaki butona tıklayınız.

Şimdi Oku

Gemiadamı 

Sağlık Raporu,

Silah Ruhsatı Raporu

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Gemiadamı Sağlık Raporu ve Silah Ruhsatı Raporu işlemleri oldukça hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanmaktadır. Ayrıca bu işlemler E-Devlet sistemine aynı gün içinde kaydedilmektedir.

Check Up
Hizmetlerimizle
Sizlerleyiz

Check-up hizmetleri, hastaların sağlık durumları hakkında geniş kapsamlı bilgi sağlar. Bu hizmetler, potansiyel sağlık problemlerinizi erken teşhis edebilmenize yardımcı olur ve ciddi hastalıkların ilerlemesini önleyebilir. Sağlıklı bireylerin de düzenli olarak yaptırmaları öneriyoruz.

Evde Sağlık
Hizmetlerimizle
Sizlerleyiz

Evde sağlık hizmeti sunan uzman hekimler, hastaların evlerinde tıbbi bakım ve tedavi hizmeti alarak, hastanelere gitme ihtiyacını en aza indirir. Bu hizmet, hastaların evde daha rahat ve huzurlu bir ortamda tedavi olmalarına yardımcı olur ve hastalıkların yayılmasını önler.

Size Nasıl
Yardımcı Olabiliriz?

Nöbetci Eczane

SEZGIN

Bağlarbaşı Mahallesi Sakızağacı Sokak, 15

Haritada Gör

BAŞAK ECZANESİ

Çınar Mahallesi Başakcı Sokak, 4C

Haritada Gör

FIDAN

ESENKENT funduszeue.infoSA CAD. ADEM YAVUZ SK.1/A MALTEPE

Haritada Gör

Maltepe Üniversitesi, yılında, "Anaokulundan Üniversiteye" sloganıyla eğitim hizmetine başlayan Marmara Eğitim Kurumlarının başarılı eğitim geçmişinin son halkasıdır. İstanbul Marmara Eğitim Vakfı (İMEV) tarafından 9 Temmuz tarih ve sayılı kanunla kurulan Üniversite, sayılı kanunun vakıf ve yükseköğretim kurumlarına ilişkin yasa ve yönetmelik hükümlerine tabi bir kamu tüzel kişiliğidir.

KURULUŞ YILI


Türkiye halkının sağlığını korumak, herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli ve uygun maliyetli sağlık hizmeti için çalışmak, meslek ahlakını en iyi şekilde korumak, tıp eğitiminin her alanında söz söylemek üzere çalışmalarını devam funduszeue.infoışını benimseyerek, konuklarımızı güncel teknoloji ve bilimin ışığıyla aydınlatıyoruz.

25+YIL

Sağlıkta Kalite
TARİH VE DENEYİM

Deneyimli Akademik Kadro

+

ÖĞRETİM ELEMANI

PERSONEL

+

Haberler & Makaleler

Makaleler

Glomus Tümörü Nedir?

Glomus tümörü, vücut ısısını düzenleyen özel bir damar yapısı olan glomuslardan kaynaklanan iyi huylu bir tümördür. Glomuslar, kan basıncını ve sıcaklığını algılayan küçük organcıklardır.

Devamını Oku

Makaleler

Kireçlenme Ve Kalça Protezi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kireçlenme nedeniyle kalça ekleminde ağrı, hareket kısıtlılığı ve yürüme güçlüğü gibi şikayetler görülür. Kireçlenmenin ilerlemesi durumunda, kalça protezi ameliyatı düşünülebilir.

Devamını Oku

Makaleler

Menisküs Nedir?

Menisküs , dizdeki kıkırdak yastıkçıkların yırtılması veya zedelenmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Menisküs yırtıkları, özellikle spor aktiviteleri sırasında veya yaşlılıkla birlikte menisküs dokusunun zayıflaması nedeniyle gelişebilir.

Devamını Oku

Makaleler

Hamilelikte Bel Ağrıları Ne Zaman Başlar?

Hamilelik, kadınların yaşadığı en özel ve en zorlu dönemlerden biridir. Bu dönemde vücutta ve hormonlarda pek çok değişiklik meydana gelir. Bu değişikliklerin bazıları da hamile kadınların sağlığını ve konforunu etkileyebilir. Hamilelikte bel ağrısı, bu etkilerden biri olarak karşımıza çıkar.

Devamını Oku

Makaleler

Ağız Kistlerinin ve Tümörlerinin Erken Teşhis ve Tedavisi

Ağız kistleri ve tümörleri, oral sağlık konuları arasında önemli bir yer tutar. Bu anormal doku büyümeleri, genellikle ağız ve çene bölgelerinde görülür ve çoğunlukla tedavi gerektirirler.

Devamını Oku

Makaleler

Mitokondriyal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam

Mitokondri hücrelerimizin içinde yer alan ve hücrenin enerji ihtiyacını karşılayan bir elektrik santrali gibidir. Sağlıklı beslenme ve gerekli vitaminler, mineraller ve enzimlerle çalışmaktadır.

Devamını Oku

Makaleler

Efor Testi Nasıl Yapılır?

Efor Testi Nedir ? Nasıl Yapılır? Ne İçin Yapılır? Kimlere Uygulanır?

Devamını Oku

Makaleler

İrritable Bağırsak Sendromu Nedir ?

İrritabl Bağırsak Sendromu (IBS), huzursuz bağırsak sendromu olarak da bilinen, sindirim sistemiyle ilgili bir bozukluktur.

Devamını Oku

Makaleler

Tinnitus Nedir?

Tinnitus, kulakta duyulan sürekli veya aralıklı bir çınlama, uğultu, vızıltı veya zil sesi gibi algılanan bir işitme hissidir.

Devamını Oku

Makaleler

Migrene Ne İyi Gelir? Migren Nasıl Tedavi Edilir?

Migren, tekrarlayan şiddetli baş ağrılarına neden olan bir nörolojik hastalıktır. Genellikle tek taraflı olarak ortaya çıkar ve ağrıyı tetikleyebilen çeşitli faktörler vardır.

Devamını Oku

Kampanyalar

Kampanyalar

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Mayıs Ayı Boyunca Ücretsiz Muayene 

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde mayıs ayı boyunca ücretsiz muayane kampanyası başladı.   Bu fırsatı kaçırmayın ve diş sağlığınız için önemli bir adım atın. Ayrıca panoromik film çekimi ₺ yerine sadece ₺!   Randevu almak için hemen  0 &#;yi arayın veya web sitemizi ziyaret edin.   Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, gülüşünüzü korumak için yanınızda! 

Kampanyalar

Mayıs Ayı Boyunca Kadın Check-Up Paketlerinde %20 İndirim

Sağlığınız bizim için önemli, bu yüzden size özel bir fırsat sunuyoruz.   Mayıs ayı boyunca 40 yaş altı kadın, 40 yaş üstü kadın ve kadın ayrıntılı check-up paketlerinde %20 indirim uyguluyoruz.   Bu paketler sayesinde vücudunuzun genel durumunu öğrenebilir, olası riskleri önceden tespit edebilir ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, şimdi  0 &#;yi arayın veya web sitemizi ziyaret edin, randevu alın! 

Kampanyalar

Haziran ayı boyunca erkek sağlığı check-up paketlerinde %20 indirim fırsatı sizi bekliyor!

Haziran ayı boyunca erkek sağlığı check-up paketlerinde %20 indirim fırsatı sizi bekliyor! 40 Yaş Altı Erkek Check-Up Paketi 40 Yaş Üstü Erkek Check-Up Paketi Ayrıntılı Erkek Check-Up Paketlerinde geçerlidir. Check-Up paketleri hakkında detaylı bilgi ve randevu için 0 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

E-Geçmiş Olsun

Hastanemizde yatmakta olan yakınlarınıza geçmiş olsun dileklerinizi iletin.

Görüş ve Önerileriniz (Hasta ve Personel)

Görüş ve Önerileriniz Özeti

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Sonuçları

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Sonuçları

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Sonuçlarına nereden ulaşabilirsiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.



T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde hizmet vermektedir. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Hastanesi Üniversite Hastanesidir.

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de yaptırdığınız tahlil sonuçlarına aşağıdaki e-nabız linki üzerinden, kimlik bilgilerinizi girerek hemen ulaşabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏

👎

😍









◁ GÜNÜN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ ▷ Önemli not: Habere dosya, resim ve video ekleme özelliği geçici olarak devre dışı bırakılmıştır. Yorum ve düşüncelerinizin bizim için çok değerli olduğunu biliyor musunuz? Yorumlarınızla soru cevaplarımıza katkıda bulunabilirsiniz.
Sitemizde yer alan tüm hizmet ve içerikler eğitim ve öğretim amaçlı olarak öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

▼ SIRADAKİ HABER ▼

Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi

Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi

Laboratuvar Tahlil Sonuçları

İstanbul'da Devlet Hastanesi

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Tahlil sonuçları, öğrenmek MHRS randevu almak ve diğer işlemler için aşağıda'ki butonları kullanınıfunduszeue.infoıca Hastanenin adres, telefon , harita ve yol tarifi bilgileri aşağıda verilmiştir.

Tahlil SonuçlarıRandevu AlYardımHastane Telefon : () 45 45Randevu Tel : Adres : Mimar Sinan Cad. No Üst Kaynarca Fevzi Çakmak Mah. Pendik/İstanbul, İstanbulWeb : funduszeue.info BildirHarita ve Yol Tarifi

Uyarı : En sağlıklı ve güncel bilgiler için Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret ediniz veya telefon numarasından iletişim kurunuz.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Haritası

Nasıl Gidilir ? Yol Tarifi Al

Etiketler : #biyokimya sonuçları, #mhrs randevu al, #adres, #telefon, #tahlil sonuçları, #Laboratuvar, #test sonuçları, #patoloji, #iletişim bilgileri, #online randevu,

Tıbbi Bölümler

Romatoloji nedir? Neye bakar?

Romatoloji nedir? Hangi hastalıklara bakar? Romatoloji, romatizmal ve kas iskelet sistemini ile ilgili hastalıkları inceleyen bir bilim dalıdır. Romatizma kelimesi, Yunanca "rh

Kardiyoloji nedir? neye bakar?

Kardiyoloji : Kalp ve kalple ilgili hastalıklarla ayrıca dolaşım sistemi hastalıklarıyla ilgilenen tıp funduszeue.infooloji önceleri dahiliye (iç hastalıkları) bölümünün bir alt d

Elektrokardiyografi nedir?

Elektrokardiyografi (Ekg) Nedir, Nasıl Yapılır? Hangi Hastalıkların Teşhisinde Kullanılır? Kısa adı (EKG) olan Elektrokardiyografi kalp kasının elektriksel faaliyetlerinin incel

Onkoloji nedir? Neye bakar?

Onkoloji Nedir? Neye Bakar? Onkoloji : Tümörleri(Ur) inceleyen tıp dalına verilen funduszeue.infojinin bir diğer adıda kanser funduszeue.infoli kanserin oluşumu, yapısı, nedeni,

Gastroenteroloji nedir? neye bakar?

Gastroenteroloji nedir? neye bakar?  Gastroenteroloji(sindirimbilim): sindirim sistemi organları ile ve sindirim ile ilgili hastalıklarla ilgilenen tıp bilim dalıdıfunduszeue.info branşta

Diğer İstanbul Devlet Hastaneleri

Devlet hastaneleri, bir devlete ait olan, devlet tarafından inşa edilmiş yada ettirilmiş, tüm masrafları devlet bütçesinden karşılanan ve işletmesi devlet tarafından yapılan ve kâr amacı gütmeyen sağlık merkezleridir.

Tüm Hastaneleri Gör

Dış Bağlantılar

Sağlık RehberiMerkezi Hekim Randevu Sistemi : funduszeue.info e-Randevu RehberiSağlık Bakanlığı : funduszeue.info Tahlil SonuçlarıE-Devlet : funduszeue.info Sağlık Örgütü : funduszeue.info Hematoloji Derneği : funduszeue.infopedia : funduszeue.infoıbbi Biyoloji Derneği : funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası