camdaki kiz 32 / Camdaki Kız bölüm İZLE 📺 | Camdaki Kız son bölüm izle - KANAL D dizi izle - Aspor

Camdaki Kiz 32

camdaki kiz 32

Camdaki Kız bölüm İZLE 📺

Camdaki Kız bölüm fragmanı: Nalan ve Hayri yakınlaşıyor!

Camdaki Kız bölüm fragmanı: Nalan ve Hayri yakınlaşıyor!

funduszeue.info

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla da milyonları ekran başına kilitlemeye başarıyor.

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, her bölümüyle sosyal medyada da gündem olmayı başarıyor.

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği ve perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinin 24 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelecek bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanında, Nalan'ın Cana ile hesaplaştığı görüldü. Nalan'ın, ''Kadınlar hep yanlış erkeklere aşık olurlar.'' sözlerine karşılık Cana, ''Adamlar da hep doğru kadınlara yanlış yaparlar.'' şeklinde cevap verdi.

Nalan, ''Ama üzgünüm ki Cana, ben o senin görmek istediğin aptal Nalan değilim.'' diyerek artık değiştiğinin mesajını verdi.

Öte yandan Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arar. Feride ise Sedat'a Cana'ya uyguladığı cezayı planlar.

Nalan ve Hayri arasında ise ilginç yakınlaşma başlar. Hayri'nin ''İnsan aşık olduğu zaman bütün benliğini unutur, kendinden vazgeçer. Yani karşı tarafla bir bütün olur.'' sözleri dikkat çeker.

Peki Nalan ve Hayri arasında neler olacak? İşte Camdaki Kız bölüm fragmanı

Camdaki Kız Bölüm Fragmanı VİDEO

CAMDAKİ KIZ BÖLÜM ÖZETİ

Feride, Cana'ya dersini vermek için onu bodrum katına kapatır. Cana'nın Sedat'la olan ilişkisinin devam ettiğini öğrenen Feride, daha tehlikeli bir planla Cana'nın karşısına geçer.

Nalan, hamileliğinin tadını çıkaramadan Sedat'la arasında oluşan uçurumu fark etmeye başlar. Sedat'ın telefonuna Cana'dan gelen mesajı gören Nalan, şüphelerinin peşini takip etmeye kararlıdır. Rafet'in tasarruf emirleri konakta fırtına estirir. Ancak, Gülcihan'ın alış veriş krizi tutunca olanlar olur.

Sedat'ın ısrarla Cana'yla görüşmeleri devam edince Nalan, Sedat'ın peşine düşer. Adil ise kızının evliliğindeki o büyük sırrı taşıyamaz. Nalan'a ihanete uğradığını anlatmak isteyen Adil, her fırsatta Feride'nin engeline takılır. Peki, Nalan Sedat ve Cana arasında neler olduğunu bu kez öğrenecek mi?

FragmanKanal DBurcu Biricik

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası