hangi lazer epilasyon aleti daha iyi / En İyi Lazer Epilasyon Aleti - Dr. Derm Polikliniği

Hangi Lazer Epilasyon Aleti Daha Iyi

hangi lazer epilasyon aleti daha iyi

Hangi Lazer Tipini Tercih Etmelisiniz?

Hangi Lazer Tipini Tercih Etmelisiniz?

Uzun süredir kullandığımız bir söz var: ‘’Lazer epilasyon cihaz değil, sistem işidir’’. Burada biz şunu kast ediyoruz:

Hangi tip lazerin sizin için uygun olacağından önce sistemli şekilde çalışan, başarı oranı yüksek, işine önem veren uzmanların çalıştığı, sağlığınızı tehdit altına almayacak epilasyon merkezlerini belirleyiniz, daha sonra ise diğer konuları araştırınız.

Evet, işlemin yapılacağı lazer tipi önemlidir. Düzenli ve sistemli çalışmayan işletmelerde cilt tipinize en uygun lazer bile doğru sonuçları vermeyebilir.

Lazer epilasyon yaptırmaya karar veren kişiler her şeyin kolay olacağını, istemedikleri tüylerden birkaç seansta kurtulacaklarını düşünürler.

Bilgi almak için öncelikle etrafındaki kişilere danışır ve internetten araştırma yapmaya başlarlar. Bilgi aldıkça kafa karışıklıkları artar.

Hangi lazer cihazını tercih etmeyelim?
Lazer epilasyon için hangi kliniği tercih etmeliyim?
Canım yanar mı?
Ne kadar ödemem gerekir? gibi birçok soruya cevap aramaya başlarlar.

15 senelik tecrübemizle söyleyebiliriz ki kalıcı lazer epilasyon yaptırmaya karar veren kişilerin cevap aradıkları soruların en başında hangi lazer cihazı tipinin en iyi çözüm olduğu geliyor.

Lazer tipi önemli bir kriter olsa da kişinin işlemi nerede yaptırdığı da en az o kadar önemli.

Kuaförlerde, SPA merkezlerinde, güzellik salonlarında, güzellik merkezlerinde ya da kısaca dermatolg gözetiminde olmayan yerlerde yapılan işlemler ciltte yanık, leke başta olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden olabilir.

Doğru bir merkezi seçtiğinizi varsayıp etkin cihaz tipini belirlediğinizi kabul edelim. Acaba lazer cihazının pahalı sarf ve bakımları düzenli yapılmakta mıdır? Lazer ışını dozu cildinize göre ayarlanacak mıdır? Her bölge de aynı cihaz ile mi uygulama yapılacaktır?

Bu noktada en önemli kriterin hedef bölge ve cilt tipiniz olduğunu söylemekte fayda görüyoruz. Genel hatlarıyla söylersek Alexandrite tipi lazerler çok koyu tenli olmamak kaydı ile vücut bölgelerinde, Diod tipi lazer yüz bölgelerinde ve çok koyu tenlilerde vücut bölgelerinde, Nd-Yag tipi lazerler ise derin yerleşimli kıllar için çoğu zaman en iyi seçeneği sunuyor.

Klinimizde biz maksimum verimi almak için lazer cihazların kombinasyonunu kullanıyoruz, çünkü bir cihazın etkili olduğu ya da daha pozitif özelliklere sahip olduğu alanlarda diğer cihaz aynı yeteneğe sahip olmayabiliyor. Gerektiği anlarda farklı cihazları kullanarak en iyi sonucu alıyoruz.

Lazer cihazlarının arasındaki farklar hakkında bilgi almak için mutlaka karşılaştırmalı tablomuzu incelemenizi öneririz.

En İyi 10 Epilasyon Aleti Tavsiyesi (Lazer IPL - Epilatör)

Epilasyon Aleti Markaları

Kadınların en çok tercih ettiği lazer IPL epilasyon cihazı modellerini bu içeriğimizde listeledik. Özenle hazırladığımız listemizde Braun, Philips ve Arzum gibi kaliteli markalar bulunuyor.

İnce tüyler için basit ve hızlı bir çözüm olan ipl cihazlar sayesinde uzun vadede tüy oluşumunun azaldığını da göreceksiniz. Eğer sizlerde yeni bir epilasyon cihazı almak istiyorsanız aşağıda yer alan ürünleri detaylıca incelemelisiniz. 

En iyi epilasyon aleti hangisi? En iyi Ipl cihazı hangisi? gibi epilasyon aletleri ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevapları da yer alıyor.

SıraModelVuruş TekniğiEditör Puanı
1Braun PLLazer10/10
2Philips Lumea PrestigeLazer10/
3Fakir IPL SatinskinLazer10/
4Braun Silk-Expert Pro 5Lazer10/
5Philips Epilatör Serisi Cımbız10/
6Philips Lumea AdvancedLazer10/
7Yasomi T27SLazer10/
8Philips Satinelle EssentialCımbız10/
9Braun Silk-Epil 9Cımbız10/
10Arzum RosyCımbız10/

10 En İyi Epilasyon Aleti Önerisi 

En iyi epilasyon aleti hangisi? Lazer epilasyon ve epilatör modellerini karşılaştırdık. En iyi marka hangisi?

İşte tüy oluşumunu önleyen en iyi epilasyon aleti modelleri:

1. Braun PL

Epilasyon Aletleri

ARTILAREKSİLER
Üstün flaş atımı
Premium yapay deri çanta

Silk-expert Pro 5 PL IPL, evde cildinizi salon pürüzsüzlüğüne ulaştırmanıza olanak tanır. Sadece 4 hafta içinde fark edilir şekilde tüylerinizin azalmasını sağlar. SkinPro 2 teknolojisi, cildinizin rengine otomatik ve sürekli olarak uyum sağlar ve vücudunuzun her yerine en uygun güçte atım yapar. Saniyede 80 kere cildinizin tonunu tarayarak en uygun sonuçları elde etmenize yardımcı olur.

En hızlı IPL çözümlerinden biri olan bu model, dakikada defaya kadar flaş atımı yapması sayesinde son derece zahmetsiz ve  kapsamlı bir hizmet sunar. Hassas bölgeler için üç hassas modu, cildi daha nazik bir şekilde tedavi etmenizi sağlar, bu bölgeler arasında yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi bulunabilir.

Bu ürün, vücudunuzun her yerinde bakım yapmak için birden fazla başlık sunar. Standart başlıklar koltuk altları ve alt bacaklar için, hassas başlıklar ise yüz ve bikini bölgesi içindir. Kutu içeriğinde ise FS Face mini ve Gillette Venüs Extra Smooth bulunurken süper premium yapay deri bir çantada beraberinde gelmektedir. 

Teknik Özellikler
Atım Sayısı flaş atımı, 22 yıl kullanıma eş değer
Flaş Atımı saniyede bir flaş atımı
Yoğunluk modu10 (cilt tonunu uyum için)
Hassas modVar (3 mod hassas bölgeler için)

Braun PL Kullanıcı Yorumları

👤 Bence bu ürün muhteşem. Çok küçük tüyleri bile alabiliyor. Bence aralarından en iyisi bu. Kullanımı kolay ve fiyatı da uygun. Herkese tavsiye ederim. 

👤 Kızarıklık ve acı asla olmuyor çok memnunum. En kısaları tüyleri bile alıyor. Daha önce almadığıma çok pişman oldum. 

2. Philips Lumea Prestige IPL

Epilasyon Aletleri

ARTILAREKSİLER
Kablosuz kullanılabilmeUygulama gözlüğü yok
Dahili UV koruması

Philips Lumea Prestige IPL,  dermatologlarla birlikte geliştirilmiş son derece etkili bir tüy alma cihazı olarak listemizin 2. sırasında yer alıyor. SenseIQ teknolojisi sayesinde kişiselleştirilmiş bir tüy alma deneyimi sunan bu cihaz, hem kablolu hem de kablosuz kullanıma uygun olup, 6 ay boyunca pürüzsüz ve tüysüz bir cildin keyfini sunuyor.

Kollar, bacaklar, karın gibi vücut alanlarına, aynı zamanda dudak üstü, çene ve favoriler gibi yüz alanlarına da uygulanabilen Philips Lumea Prestige IPL, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi hassas alanlarda dahi sorunsuz bir bakım imkanı sunuyor.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiLazer
Başlık Sayısı2

Philips Lumea Prestige IPL Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün hakkında yorum yazabilmek için 3 kullanım geçmesini bekledim. Size şunu gönül rahatlığı içerisinde söyleyebilirim ki ürün çok güzel. Tüylerim azaldı ve artık daha az çıkıyor. Tüylü biriyseniz bu ürünü kullandıktan sonra kesinlikle çok rahat edeceksiniz. Herkese tavsiye ederim. 

👤 2 uygulamadan sonra hiçbir şey kalmadı. yüz başlığı sayesinde dudak üstüne de uygulayabiliyorsunuz. ben favorilerime 2 kez uyguladım sonuç mükemmel.

3. Fakir IPL Satinskin

Epilasyon Aletleri

ARTILAREKSİLER
Cilt rengi analizi yapabilmesiYüksek ses seviyesi
5 kademeli hız ayarı

Kolay taşınabilir yapısı sayesinde istediğiniz yere götürebileceğiniz cihaz, çıkartılabilir kartuşuyla uzun süre kullanılabiliyor. 5 kademeli hız ayarıyla geniş kullanım yelpazesi bulunan ürün, bu sayede hızlı işlem yapmanızı sağlıyor.

Teknik Özellikler
Kademe Sayısı5
TipLazer

Fakir IPL Satinskin Kullanıcı Yorumları

👤 Uzun araştırmalar sonucu ürünü aldım geç kalmışım pratik ve kullanışlı Acısız sorunsuz istenmeyen tüylerinizden aile boyu kurtulabilirsiniz. 

👤 Yanında gelen alet küçük alanlar için başarılı ve jilete göre daha güvenli. Ürün diğer aletlere göre daha sessiz ve atışları güçlü. Kullanımı kolay.

4. Braun Silk Expert Pro 5

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
Akıllı telefondan kontrol edebilmeUygulama gözlüğünün olmaması

atım ile kullanıcıları tarafından beğeni toplayan bu ürün, cilt tonunu okuyarak ışığı uygun bir şekilde ayarlamayı başarır. 10 ayrı yoğunluk seviyesi ile kullanımı kişiselleştirilebilir bir noktaya taşımıştır. Uygulama üzerinden bakım takibi yapmanıza olanak tanıyarak fonksiyonelliğini ortaya koyar.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiLazer
Yoğunluk Ayarı10

Braun Silk Expert Pro 5 Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü uzun araştırmalarım sonucu aldım. İlk seansı yaptığımda gerçekten yanık tüy kokusu geldi. İşe yaramıyormuş gibi gözükse de kıl köklerini tamamen yakıyor. Bende kızarıklık ya da tahriş olmadı. Sıfır acı herkese tavsiye ediyorum boşuna güzellik salonlarına para vermeyin. Tülay Y.

👤 Haftada 1 kere yapıyorum 5. haftanın içindeyim ilk 2 hafta normal bir şekilde çıkan kıllar, artık tüy gibi çıkıyor ve süresi git gide uzuyor yani geç çıkıyor. 3. Haftadan sonra tamamen azaldığını inceldiğini ve yarısından çoğunun çıkmadığını gördüm.

5. Philips Epilatör Serisi

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
Islak kullanabilme
LED aydınlatma

Philips Epilatör Serisi , 6’dan fazla aksesuarıyla satışa sunuluyor. Tüyleri daha hızlı almak için ekstra geniş başlığa sahip olan cihaz, en küçük tüyleri bile alabiliyor. 40 dakikaya kadar kullanım süresi olan ürün, sadece 2 saatte şarj olabiliyor.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiCımbız
Kullanım Süresi40 dakika
Şarj Süresi2 saat

 Philips Epilatör Serisi Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü defa kullanma fırsatım oldu. Bende kısa tüylerde yorumlarda yazdığı kadar başarılı olamadı. Özellikle o kısmın üzerinden defa geçersem anca öyle alıyor. Fakat farklı yöntemlerle uğraşmak yerine bu ürünle yaparım daha iyi. Çok kullanışlı ve pratik bir ürün. Herkese tavsiye ederim. 

👤 Bir seneden fazladır kullanıyorum daha öncesinde yine Philips marka epilator kullanıyordum kablolu 17 sene kadar :) yine Philips tercih ettim uzun zaman araştırarak aldım çok memnun kaldım.

6. Philips Lumea Advanced

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
Tüm vücuda uygulayabilme

Dermatologlar tarafından onaylanan Philips’in bu gelişmiş teknolojili IPL cihazı, cilt tiplerini algılayarak verimli bir sonuç elde etmenizi sağlar. Dudak üstü, çene, bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol bölgelerinde güvenle kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Geniş penceresi, daha detaylı ve titiz çalışmasına katkı sağlar.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiLazer
Atış Sayısı

Philips Lumea Advanced Kullanıcı Yorumları

👤 Üst modelleri olmasına rağmen bu ürünü aldım. ikinci kullanım sonunda diyebilirim ki mükemmel bir ürün beklediğimin ötesinde.

👤 İşimizi kolaylaştıracak olan bir ürün olduğu kesin. Üstelik ağrı eşiği düşük olanlar için kesinlikle göz korkutmayan ve en yüksek seviyede bile bir acı hissi vermeyen bir ürün.

7. Yasomi T27S

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
5 kademeli hız ayarı
Atış Sayısı

Yasomi T27S,  atışa izin veren olağanüstü teknolojisine ek olarak hız ayarını 5 kademede yapmanıza olanak tanır. Bacaklar, koltuk altları, bikini bölgesi, kollar ve dudaklar için kullanabileceğiniz bu ürün, verimli sonuçlar elde edebilmeniz için ağrı ve acı olmadan tüylerden kurtulmanıza yardımcı olmayı başarır.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiLazer
Kademe Sayısı5
Atış Sayısı

Yasomi T27S Kullanıcı Yorumları

👤 Düzenli olarak 7 aydır kullanıyorum, kesinlikle çok memnunum. Düzgün planlama takip edildikten sonra işe yaramaması için bir neden görmüyorum. Şimdi yaz olduğu için ara vermek durumunda kaldım ancak kesinlikle kaldığım yerden devam edeceğim. 

👤 Ben otomatiğe almadan teker teker atış yaptım hafif ısınma oldu ama bir sorun olmadan başladım ve bitirdim. Şimdilik sonucu bilmiyorum ama ilk izlenimlerim işe yarar olduğu.

8. Philips Satinelle Essential

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
Kısa Tüylerde Etki
Hız Ayarlaması

Epilasyon cihazı önerileri makalemizde 8. sırada yer alan Philips Satinelle Essential kolay kullanılabiliyor olmasıyla tercih ediliyor. Bu sayede rahat bir şekilde çalışan cihaz, pürüzsüz bacaklara sahip olmanıza olanak tanıyor. 0,5 mm'ye kadar olan kısa tüylerde dahi üstün bir performans sunmayı başarıyor.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiCımbız
Hız Ayarı2

Philips Satinelle Essential Kullanıcı Yorumları

👤 Gayet iyi bir cihaz. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bir dakika bile düşünmeyin derim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. 

👤 Ürünün sesi bence çok fazla değil kendi odanızda gayet kullanabilirsiniz. Çok uygun fiyatlı kaliteli bir ürün aldığım için çok memnunum.

9. Braun Silk-Epil 9

En İyi Epilatör

ARTILAREKSİLER
Yıkanabilir başlık
Islak kullanılabilme

Epilasyon aleti tavsiye içeriğimizin bu maddesinde yer alan Braun Silk-Epil 9, diğer epilasyon cihazlarından %40 daha geniş başlığıyla dikkat çekiyor. 2 farklı hız ayarı bulunan ürün, ağdadan 3 kat daha fazla etki gösteriyor.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiCımbız
Hız Ayarı2

Braun Silk-Epil 9 Kullanıcı Yorumları

👤 Piyasadan daha uygun bir fiyata aldım. 6 ekstra parçanın hepsi de işe yarar şeyler. Fazla acı vermiyor ve geniş başlık olması işlem süresini kısaltıyor. Işık bulunması ise ince tüylerin görünmesini sağlıyor. Bu konudaki en kaliteli ve başarılı marka Braun. 

👤 Gerçekten Braun bu konuda en kaliteli marka üstüne daha iyisini tanımam. Ben buraya hemen yorum eklemek istemedim. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve tüylerim de gözle görülür bir şekilde azalma ve incelme var.

Arzum Rosy

Epilasyon Aletleri

ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıSadece bacak bölgesinde kullanılabilme

Epilasyon aleti önerileri listemizin son sırasında bulunan Arzum Rosy, 18 adet cımbızıyla en kısa tüyleri bile rahatlıkla alabiliyor. Cihaz, hızlı ve kolay bir şekilde tüyleri ortadan kaldırıyor. Kullanıcılarından olumlu yorumlar alan ürün, bizce en iyi epilatör.

Teknik Özellikler
Vuruş TekniğiCımbız
Cımbız Sayısı18

Arzum Rosy Kullanıcı Yorumları

👤 Yorumlara bakarak tedirgin şekilde ürünü aldım ama iyi ki almışım dedirtti. Öncelikle fiyatı uygun, kullanırken ses çıkarmıyor ve yorumlardaki gibi tüyleri kırmıyor. Gayet güzel performans aldım. Herkese tavsiye ederim. 

👤 Benim için tam olarak fiyat/performans ürünü. Kullanmaya başladığınızda benim gibi canınız tatlı ise birazcık acı hissedebilirsiniz fakat kendinizi kasmayı bıraktığınızda zaten bölge epilasyona uygun hale geliyor. Gayet güzel bir ürün.

Tüyleri almanın birden fazla yolu vardır. Fakat bu yollardan en iyisi bir epilasyon cihazı kullanmaktır. Her ne kadar biraz acılı bir yöntem olsa da epilatörleri kullanmak uzun vadede sizin yararınıza olacak. Bu içeriğimizde kullanıcılardan tam not almayı başarmış epilasyon aletlerini listeledik. İşte evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi lazer epilasyon aleti önerileri. Bu kısımda sizin için en önemli kişisel bakım eşyalarından birisi olan epilasyon cihazları hakkında merak edilenleri derledik. İşte epilasyon aletleri hakkında sıkça sorulan sorular

'ün en iyi epilasyon aleti hangisi?

En iyi epilasyon aleti tavsiyelerine gelecek olursak; Philips, Braun, Arzum, Babyliss, Medisana, Fakir, bacak, kol, göğüs, sırt ve bikini bölgesi için en kaliteli epilasyon cihazı markaları olarak biliniyor. 

En iyi epilasyon aleti markası hangisi?

Piyasada çok fazla kaliteli marka var. Fakat aralarından birisi kalitesiyle ön plana çıkıyor. Bu markada Philips'tir. Philips, kişisel bakım ürünlerinde oldukça kaliteli işler ortaya çıkaran bir firmadır. Bu kategoride de aynı başarıyı devam ettirmektedir.

Cımbızlı epilasyon nedir?

Cımbız teknolojisine sahip olan epilatörler tüylerin uzun olmasını beklemeden onları kökünden alan cihazlardır. Bu epilatörler ağdadan sonra en çok tercih edilen epilasyon cihazı türü olarak bilinmektedir.

Lazer epilasyon aleti tüyleri kalıcı olarak alır mı?

Eğer kalıcı bir şekilde tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız lazer epilasyon cihazları sizin için en ideal üründür. Bu epilasyon türünde tüy folikülleri bir daha kıl üretmeyecek şekilde yakılır. Bu sayede tüyleriniz bir daha çıkmamak üzere tahrip olmuş olur.

Yüz epilasyon aleti ne işe yarar?

Yüzdeki istenmeyen tüyleri almak için ağda veya cımbız kullanmak acıya sebebiyet vermektedir. Bu yüzden yüzler için özel olarak tasarlanan epilasyon aletlerini kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Bu aletler ile epilasyon yaparsanız herhangi bir ağrı ya da sızı yaşamazsınız.

En iyi epilatör hangisi?

Kadınlar için en iyi epilasyon cihazı modellerini sıraladığımız bu içeriğimizde de yer alan Philips Lumea Prestige IPL ürünü piyasada satılan en iyi epilasyon cihazı olarak biliniyor.

Editör Yorumu

İstenmeyen tüylerden kurtulmamızda bize yardımcı olan epilasyon aletlerinin iki farklı türü bulunmaktadır. Bunlardan ilki epilatör olarak bilinen, tüyleri cımbız mantığıyla alan aletlerdir. Bu aletler kalıcı bir çözüm üretmezler ama tüyleri kopartarak onlardan kurtulmamızı sağlarlar.

İkincisi ise lazerli epilasyon aletleridir. Bunların çalışma mantığı tüyleri üreten köklerin fonksiyonunu bozarak kılların çıkmasını engellemektir. Lazer epilasyon tüm tüy türlerinde başarılı olsa da en çok siyah tüylerde etkisini gösterir.

Pürüzsüz bir cilt için tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletleri

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımız daha da pratikleşiyor. Lazer epilasyon kişilerin hayatına büyük kolaylık sağlıyor. Üreticiler en iyi lazer epilasyon cihazlarını üretmek için yarışıyor. Evde kolaylıkla uygulanabilen lazer epilasyon cihazları çok çeşitli olup kişilerin beklentilerine göre farklı özelliklere sahip olabiliyor. Lazer epilasyon aletleri dışarıda yapılan lazer epilasyon işlemlerinden çok daha ekonomik ve kârlı oluyor. Her geçen gün yenilenen ve daha üst segment modeller çıkaran firmalar, ürünü satın almak isteyen bireylere farklı özellikte lazer epilasyon aletleri sunuyor. Yazımızda en iyi lazer epilasyon cihazları hakkında detaylı bilgi paylaşıp tercih sürecini kolaylaştırıyoruz.

1. Pürüzsüz bir cilt için: Braun Silk-Expert PL Yeni Nesil IPL

2

Hızlı ve güvenli bir şekilde evde lazer epilasyon kolaylığı sağlayan Braun-Silk Expert PL, 4 haftada gözle görülür şekilde tüylerde azalma sağlıyor. Sensoadapt cilt sensörü sayesinde her cilt rengine uyum sağlayabiliyor. İki farklı başlığı ile her bölgeye uyum sağlıyor. Daha büyük ve daha küçük epilasyon alanlarına hitap eden geniş başlık ve hassas başlık ile çok yönlü lazer epilasyon imkânı sunıyor. Kompakt tasarımı ile %15 daha küçük %25 hafif yapısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. lik atışı sayesinde gözle görülür biçimde tüm vücut tüylerinde garanti sonuç alma imkânı sunuyor.

Ürünü İncele

2. Kalıcı pürüzsüzlük sağlamak için: Relux IPL PureCare IPL

3

lik atım sayısı ile tüm vücut tüylerini bitirme garantisi verip, uzun zaman kullanma imkânı sunuyor. Cilt tonuna göre ayarlanabilen alet, her cilt rengine uyum sağlıyor. Cihazın 5 farklı yoğunluk seviyesi bulunmaktadır. Kalıcı sonuç sağlayıp, hızlı ve güvenli bir kullanım sunuyor. Uluslar arası cilt sağlığı merkezi tarafından dermatolojik olarak onaylanan ürün, kalan atış sayılarını da gösteriyor. Vücudun her bölümü için uyumlu başlıkları ile farklı bölgelere kolay uygulama sağlıyor.

Ürünü İncele

3. Evde lazer epilasyon keyfi: Phılıps Lumea Prestige BRI/00 IPL

4

8 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt deneyimi sunan cihaz, uzman IPL teknolojisini sunuyor. Yüz ve vücut için uygun başlıklarla vücudun farklı bölgelerinde lazer epilasyon imkânı sunuyor. Kablolu ve kablosuz kullanım imkânı bulunuyor. Haraket özgürlüğü ve kavisli başlığı ile vücudun her bölgesine uyum sağlıyor. Smartskin sensörü ile cilt tonuna uygun ayarı sağlıyor. atım sayısı ile uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Tüm vücut lazer epilasyon ile tüy azaltıcı etkisi bulunuyor.

Ürünü İncele

4. Her eve lazım ağrısız epilasyon: Robx A Yeni Nesil Buz Soğutmalı Ipl

5

Güvenli IPL teknolojisi sağlıyor. Klinik olarak test edilmiş ve dormatolojik olarak güvence sağlıyor. Yüksek atım sayısı ile uzun süre tüm vücut için lazer epilasyon imkânı sunuyor. Her ten rengine uyum sağlama özelliği bulunuyor. Buz lazer epilasyon sistemi ile çok daha acısız bir uygulama imkânı veriyor. Ergonomik tasarımı ile kolay kullanım imkânı sunuyor. 2 haftadan itibaren gözle görülür azalma sağlıyor.

Ürünü İncele

5. Pürüzsüzlük ve yüksek memnuniyet: Fakir IPL + Satinskin Pro System IPL

6

+ atım sayısı ile uzun zaman tüm vücut kullanım imkânı sağlıyor. 5 kademe yoğunluk ayarı bulunuyor. Kişi isteğine göre farklı yoğunluk ayarlarında kullanım sağlayabilir. Cilde çok yakın temas halinde uyarı sensörü devreye giriyor. Lazer epilasyon öncesi için tüy kısaltıcı apart bulunuyor. Özel seyahat çantası içinde korunuyor. Kişisel kullanım için tasarlanmış sistemi ile evde kolay bir şekilde lazer epilasyon rahatlığını sunuyor.

Ürünü İncele

6. Uzun ömürlü ve ekonomik lazer imkânı: Yasomi AI17 Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cilt Gençleştirme ve Akne Giderici Cihazı + Atım

7

Cihazın en büyük avantajı sınırsız sayılabilecek atım sayısı oluyor. Bir kişiye çok uzun bir süre tüm vücut lazer epilasyon uygulama imkânı sunabiliyor. Buz lazer imkânı sunup acısız bir lazer epilasyon sunuyor. Tüm vücuda uygulanıyor. Kol, bacak, yüz, bikini bölgesi tüm vücuda uyumlu olup cilt temas sensörü bulunuyor. Cilt rengi analizi yapıp uygun atışı sağlıyor. Kutunun içinden çıkan gözlükleri ile kullanmak daha sağlıklı bir kullanım sağlıyor. Hassas alanlar için manuel veya tüm vücut için otomatik 9 güç ayar konumu bulunuyor.

Ürünü İncele

7. Evde ekonomik lazer epilasyon: Medisana IPL Cihazı

8

UV filtresi ile zararlı ışınlara karşı cildi koruma sağlar. Dayanıklı ve ergonomik malzemesi ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Flash glide kullanımı ile rahat ve konforlu bir lazer epilasyon uygulaması sağlar. atış sayısı ile uzun ömürlü kullanım sağlar. 4 haftaya kadar kullanım sonrası yüzde 50 oranında azalma sağlar. 6 çeşit ten rengi algılama özelliği bulunmaktadır. Cilt altındaki tüylerin oluşumunu önler ve tüm vücut için kullanıma uyum sağlıyor.

Ürünü İncele

8. Uzun süreli pürüzsüzlük: Arzum AR Sateen Touch Ipl

9

Yüksek performans sağlayan ürün enerji merkezli tasarımıyla çalışıyor. Hızlı tüy alma ile lazer epilasyon etkisini daha iyi veriyor. Mor ışınları filtreleyen kuvars teknolojisi ile kıl köküne ışınlar tam anlamıyla ulaşıp daha çok bloke sağlıyor. Kalıcı ve acısız lazer epilasyon imkânı sunuyor. 2 katmanlı filtresi ile cilt yüzeyine hasar vermiyor. İleri teknolojisi çok daha rahat ve güvenli bir epilasyon vaad ediyor. Vücudun her bölgesine uyumlu olup erkek kadın tüm kişilere uygulanabiliyor. Yüksek atım sayısı ile uzun süreli kullanım sağlıyor.

Ürünü İncele

9. Uzun ömürlü kullanım: Lasoft IPL Lazer Epilasyon Cihazı

10

Pürüzsüz cilt deneyimini ekonomik şekilde ve evde kullanım rahatlığı ile sunuyor. + atış sayısına sahip olup konforlu bir kullanım sağlıyor. Uzun ömürlü kullanım imkânı sunuyor. Vücudun her bölgesinde çok uzun yıllar kullanım sağıyor. 5 aşamalı enerji seviyesi bulunuyor. Manuel ve otomatik modda kullanılabilen ürün yoğun kıllarda bile etki gösteriyor. Kutusunda lazer cihazı, koruma gözlüğü ve tüy kısaltmak için traş bıçağı gibi aparatları bulunuyor.

Ürünü İncele

Soğutucu etkili acısız epilasyon imkânı: Sentar Ice Cool IPL

11

Ev konforunda kalıcı ve uzun süreli lazer epilasyon rahatlığı sunuyor. atış sayısı ile çok uzun süre kullanılabilen cihaz, buz başlığı sayesinde acıyı da minimuma düşürüyor. Uzun süreli kullanımı ile çok daha ekonomik bir kullanım imkânı sağlıyor. 2 farklı uygulama modu bulunuyor. İçeriğinde lazer epilasyon cihazı, koruyucu gözlük ve jilet aparatları bulunuyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hangi Lazer Epilasyon Cihazı Daha İyi?

Çok fazla üretici olduğu için piyasadaki en iyi lazer epilasyon cihazını bulmak zor olabilir. Farklı üreticiler ve onların cihazları arasından seçim yapmak konusunda kararsız olabilirsiniz. Bir güzellik merkeziniz varsa ve seçim yapmanız gerekiyorsa, bu yazıda lazer epilasyon cihazı seçiminizde size yardımcı olabilecek bir rehber hazırladık. Bu yazıyı okuduktan sonra, daha bilgili bir alıcı olacaksınız ve merkeziniz için daha iyi bir seçim yapabileceksiniz.

En iyi lazer cihazları söz konusu olduğunda, kullanılan üç farklı altın standartta lazer dalga boyu vardır:

  • nm Alexandrite lazer
  • nm veya nm Diyot lazer
  • nm Nd:Yag lazer

Farklı lazer çeşitlerini sıralarken, bu üç lazer dalga boyunun epilasyon için kullanılan tek lazer türü olduğunu bilmeniz önemlidir. Çok sayıda farklı lazer türü mevcut olduğundan, profesyonel lazer epilasyon cihazları için kullanılan özel teknoloji, uzun darbeli bir lazerdir.

Bu, lazerin cilt üzerindeki bekleme süresinin daha uzun olduğu, ancak 1 saniyeye göre hala çok hızlı olduğu anlamına gelir.

Lazer, saniyenin çok küçük bir bölümünde cilt üzerinde durur ancak yine de Q-switched lazerden daha uzundur. Dövme silme için bir Q-switched lazer kullanılır ve epilasyon için kullanılan uzun darbeli lazere göre daha kısa bir dinlenme süresinde çalışır.

İçindekiler

Profesyonel Lazer Epilasyon Cihazı Nasıl Kullanılır?

İşletmeniz için bir lazer epilasyon cihazı satın almaya karar verdiyseniz, alımdan önce bilmeniz gereken bazı önemli şeyler vardır:

  • Tüm profesyonel lazer epilasyon cihazları, lazeri cilde yayan bir başlık kullanır. Bu başlıkların teknolojisi arasındaki farkı bilmek önemlidir.

Diode lazerler, ortam olarak şeffaf ultrason jeli kullanırken, başlık ucunu cilde temas ettirir. Berrak ultrason jeli, başlığın cilt üzerinde kaymasına ve buzlu diode ucu rahatlık için soğuma teknolojisi yaydığı için cildi serin tutmaya yardımcı olur.

Diode lazerlerin, lazer tedavilerini hızlı bir şekilde atlatmak ve işçilik süresini azaltmak için en iyi seçenek olduğu bilinmektedir. Diode lazerler ile ilgili iki farklı çalışma prensibi vardır:

  1. Geçiş daha yüksek enerji
  2. Daha düşük enerji, yüksek atış hızı ve çok geçişli yaklaşım

Diode lazerler tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkilidir. Gün boyu kesintisiz kullanım sağlayabilen uygun fiyatlı profesyonel lazer epilasyon cihazlarıdır.

Lazer Epilasyon Cihazı Çalışma Prensibi

Lazer epilasyon cihazları; su, melanin ve oksihemoglobin olmak üzere 3 ana bileşenini emer.

  • Profesyonel lazer epilasyon cihazı için en önemli şey, her bir lazer dalga boyunun emdiği melanın miktarıdır.

Bu, koyu renkli cildi tedavi ederken çok önemlidir. Çünkü, melanin sayısı 4,5 ve 6 cilt tiplerinde çok daha yüksektir. Kıl, melanin içerir ve lazer epilasyon işlemi, lazerin kıldaki melanini çekmesidir. Daha koyu cilt tonlarını tedavi ederken, bir lazer dalga boyunun etkili olması için yeterli melanini emmesi gerekir. Ancak, ciltte yanmaya ve pigmentasyon kaybına neden olacak kadar değil. Bunun nedeni, lazerin melanini emmesidir. Güzellik salonunuz için hangi profesyonel lazer epilasyon cihazının en iyi olduğuna karar verirken, bu 3 bileşeni anlamak önemlidir.

Buz Başlıklı Diode Lazer Nedir?

diode lazer cihazi fiyat

Bazen, diode teknolojisini kullanan profesyonel lazer epilasyon cihazları, aynı cihazda nm Alexandrite ve nm Nd:Yag gibi birden fazla dalga boyuna sahip olabilir. Ancak,

  • En yaygın olanı nm’dir.

nm dalga boyundaki lazer, derinlemesine araştırılmış ve tüm cilt tiplerinde son derece güvenli ve etkili olduğu gösterilmiştir. Bu nedenle, en çok tercih edilen lazer dalga boyudur. 

Güzellik merkezlerinde lazer epilasyon için diode lazer, diğer lazerlere oranla tercih edilen bir cihazdır. Bir diode lazer kullanırken;

  • İş gücü zamanınızı azaltacak
  • Dolayısıyla daha hızlı lazer epilasyon yapacak
  • Ayrıca, işletme maliyetlerinde önemli miktarda tasarruf sağlayacaksınız.

Bir diode lazer teknolojisi olan profesyonel bir lazer epilasyon cihazının faydası, önemli maliyet tasarrufları sağlar, sarf malzeme maliyetlerini azaltır, servis ve bakımı azaltır, neredeyse ağrısız lazer seansları sağlar. Bu nedenle, diode lazer sistemi profesyonel lazer epilasyon cihazı için en iyi seçenektir.

En İyi Lazer Epilasyon Cihazı Hangisidir?

İşletmeniz için hangi profesyonel lazer epilasyon cihazının en iyi olduğunu belirlerken, işletmenizde hangi tip ciltleri göreceğinizi bilmek önemlidir. Tüm lazer dalga boyları tüm cilt tipleri için uygun değildir.

Melanin emilimi çok yüksektir. Yani 4, 5 ve 6 numaralı cilt tipleri için iyi değildir. Ancak, 1, 2 ve 3 numaralı ciltler için en uygun olanıdır ve epilasyon için son derece etkili bir lazer dalga boyudur.

  • nm veya nm Diode Lazer

Orta düzeyde melanin emilimi ve tüm cilt tipleri için güzel bir güvenlik profiline sahiptir. Bu lazer dalga boyu, nm Alexandrite ile karşılaştırıldığında biraz daha düşük melanin emilimine sahiptir. Bu da, onu daha koyu cilt renkleri için daha güvenli hale getirmektedir.

Diode lazer, tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili bir şekilde kullanılabilen en çok yönlü dalga boyudur. Bu nedenle, nm dalga boyu profesyonel lazer epilasyon cihazı için en iyi lazer dalga boyudur.

Diğer dalga boylarıyla karşılaştırıldığında Nd:YAG lazer, koyu cilt tipleri için güvenli bir lazer dalga boyudur ve cilt tipleri için güvenli bir seçenek olarak kabul edilir. Lazerin melanin emilimi daha düşük olduğundan, lazer değildir. Daha açık cilt renklerinde epilasyon deneyimi için iyi bir seçenektir.

Diode lazer cihazı etkili mi?

nm dalga boyu ile diode lazer cihazı, tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili kullanım sağlayan, profesyonel işletmeler için tercih edilen bir epilasyon cihazıdır.

Diode lazer cihazı, daha yeni bir lazer epilasyon sistemine sahiptir. Kıl foliküllerinin derinliklerine nüfuz eden dalga boyları üretir. Derin lazer penetrasyonu sayesinde daha koyu cilt tiplerinde daha güvenlidir. Çünkü, lazer tarafından üretilen enerji, pigmentin ciltte bulunduğu yere konsantre olamaz.

Lazer Makinesinin Fiyatı Ne Kadar?

Lazer makinesi fiyatları, büyük ölçüde değişiklik göstermektedir. Bununla birlikte, tüm profesyonel lazer epilasyon cihazlarının pahalı olduğu bir gerçektir. Bir medikal merkez, klinik ya da güzellik merkezinde bulunabilecek lazer cihazları, yüksek kalitede çalışacak şekilde üretilmelidir.

Örneğin, Cosmones Medikal bünyesindeki kaliteli profesyonel lazer epilasyon cihazları, 90 bin TL ile bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Kalite, fiyat, garanti süreleri ve hizmetle ilgili olarak ödediğinizin karşılığını alabilmeniz için geliştirdiğimiz cihazlar ile tanışmak için 12 22’den bize ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası