reno megan 1 bursa / Bursa Megane 1 araba ilanları - funduszeue.info

Reno Megan 1 Bursa

reno megan 1 bursa

Bursa'daki fabrikanın yüzde 98'ini komşuya ayırdı

Yerli ticari araç üreticisi Karsan, 'e hem ihracat hem de üretim anlamında hızlı başladı.

Karsan CEO’su Okan Baş, 'de Oyak-Renault ile imzalanan anlaşma kapsamında başında Renault Megane sedan üretimine başladıklarını bildirerek, ilk çeyrekte 5 bin adet Megane sedan ürettiklerini bildirdi.

Baş, anlaşma kapsamında 'te 35 bin adet Megane sedan üreteceklerini, fakat pazardaki talep doğrultusunda bu rakamı artıracaklarını belirterek, "Bu yıl 35 bin adet Megane sedan üretim planımız vardı. Ancak, Oyak Renault’nun talebi doğrultusunda üretim adedini yıl sonuna kadar 48 bin adete çıkaracağız. Bunu yaparken de fabrikada üç vardiyaya geçeceğiz. Proje kapsamında kişilik istihdam yaratacağız" dedi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) paylaşılan faaliyet raporuna göre, Karsan'ın Bursa'daki fabrikasının üretim kapasitesi yıllık 61 bin adet.

Rapora göre, şirketin Ocak-Mart döneminde kapasite kullanımı ise bir yılda yüzde 'ten yüzde 'ye yükseldi. Edinilen bilgiye göre, bu oran yıl sonunda yüzde 80'e çıkacak.

Rakamlar, Karsan fabrikasının yüzde 98'inin Renault Megane sedan üretimine ayrıldığını gösteriyor. Karsan'ın Megane sedan üretimi için yaklaşık 21 milyon euroluk yatırım yaptığını da belirtelim.

'HEDEF AVRUPA'DA YÜZDE 10 PAZAR PAYI'

Öte yandan, Karsan’ın son 5 yılda büyük bir dönüşüm içerisine girdiğini vurgulayan Okan Baş, şirketin üç yıl içerisinde tüm ürün gamının elektrifikasyonunu gerçekleştirdiğini ve otonom araçlar konusuna yoğunlaştıklarını söyledi.

Karsan’ın ‘tohum ekme’ yılı olarak adlandırdığı yılını tahminlerinin üzerinde sonuçlar ile kapattığına da dikkat çeken Okan Baş, "Tohumlarımızın meyvelerini erken toplamaya başladık. Avrupa’ya ihracatımızı ikiye katladık ve araca çıktık. Avrupa'da ve Kuzey Amerika'da fuarlara katıldık, 6 farklı modelden oluşan 30 adet demo aracımız Avrupa'nın her yerine yayıldı ve test edildi" dedi.

Avrupa yollarında Karsan'ın elektrikli aracının kullanıldığını bildiren Baş, Karsan’ın yılında Avrupa elektrikli otobüs pazarında yüzde olan pazar payını 'de yüzde ’e çıkardıklarını da bildirdi. Okan Baş, elektrikli araçlardan elde edilen ciroyu milyon liradan milyar TL'ye yükselttiklerini de bildirdi.

Avrupa’da elektrikli otobüs pazarında ilk 10’da yer aldıklarını söyleyen Baş, "Avrupa elektrikli otobüs pazarında ilk 5 markadan biri olmayı ve yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

SAĞDAN DİREKSİYONLU PAZARLARA JAPONYA'DAN GİRDİ

Okan Baş'ın açıklamalarda bulunduğu dakikalarda, Karsan KAP'a, Japonya merkezli Altech isimli şirket ile işbirliğini açıkladı. Bu konu hakkında da bilgi veren Baş, işbirliği kapsamında Japonya'ya 3 yılda adet E-Jest satacaklarını ve 'te 25 milyon euro satış yapacaklarını bildirdi.

Baş, "Japonya lansmanını sonuna kadar yapacağız, böylece sağdan direksiyonlu pazarlara giriş yapmış olduk. Japonya'nın ardından İngiltere ve Endonezya için de çalışıyoruz" bilgilerini paylaştı.

Okan Baş'ın verdiği bilgilere göre, ihracatta yeni pazarlara giren Karsan'ın toplam gelirleri içindeki ihracat payı 'de yüzde 50 iken, 'te bu oran yüzde 70 olacak.

Karsan'ın faaliyet raporuna göre, 'nin ilk çeyreğinde cirosu milyon TL iken, bu rakam 'ün ilk çeyreğinde milyar TL'ye çıktı. Faaliyet raporuna göre, şirketin yılının ilk üç ayında 72 milyon TL olarak gerçekleşen esas faaliyet kârı ise yılının ilk üç ayında milyon TL şeklinde gerçekleşti.

RENAULT MEGAN1 DİZEL SOL ÖN KAPI MG OTO BURSA

Detaylı Açıklama:

 

 

ARAÇLARIMIZ HURDA BELGELİ OLUP PARÇA PARÇA SATILIKTIR.. 

TÜRKİYE'NİN HERYERİ'NE ANLAŞMALI KARGOMUZ İLE GÖNDERİLİR

ÜRÜNLER MUAYYER DİR.  FİYAT BİGİSİ İCİN TELEFONLA İLETİŞİME GECİNİZ . DİĞER İLANLARIMIZ İÇİN MAĞAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİR YA DA TELEFONDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. 

                       69 52

                      16 00

                      80 49

                

 

Detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın…

Tüm marka / MODEL araçlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TÜM İLANLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası