nod32 silme / Sistem ve Ağ Uzmanlığı

Nod32 Silme

nod32 silme

Eset Nod32 Bilgisayardan Kaldırma Kesin Çözüm (Erişim Engellendi Hatası)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Eset Nod32 programını nasıl bilgisayarımızdan kaldırırız onu anlatacağım, bildiğimiz gibi antivirüs programları bilgisayarımıza yüklerken seve seve geliyorlar , ancak kaldırmak istediğimiz zaman türlü problemlerle karşılaşıyoruz , bunlardan biri de Eset Nod32 bilgisayardan silinmeme veya kaldırılamama problemi , gelin beraber Eset Nod32’yi nasıl bilgisayarımızdan kaldırırız onu görelim.

Eset Nod32 Erişim Engellendi Hatası

Bu hata Eset Nod32 programını bilgisayarımızdan kaldırmaya çalıştıktan sonra  bir de bakarız arka planda çalışan bir Eset Nod32 , ya bu değil miydi bizim izinimiz olmadan hiç bir programın dosyanın kafasına göre çalışmasını engelleyen , işe bak şimdi kendisi bir virüs gibi olmuş , işlemi sonlandır dersin sonlanmaz ???? sil dersiniz silinmez ,bunun iki açıklaması olabilir:

 Ya Eset’i silerken tam silemediniz ve kaldırma aracı olmadığı için elle devre dışı bırakmayı engelliyor ,çünkü kötü niyetli biri de olabilirsiniz , ya da bu bir pazarlama stratejisi silemediğiniz için tekrar kurmak zorunda kalacaksınız ????

Eset Nod32 Kaldırma Kesin Çözüm

Arkadaşlar kendim bire bir olarak denediğim ve yüzde yüz çalışan yöntemden bahsedeceğim , öncelikle

  1. EsetNod32’nin kendi sitesinden bu linke tıklayarak kaldırma aracını indiyorsunuz . (İndirip hemen açmaya çalışmayın işe yaramaz)
  2. Program direkt çalışmayacağı için , güvenli modu açıp çalıştırmamız gerekiyor , güvenli modu bilgisayar açılırken f8 tuşuna abanarak açfunduszeue.info ya (Ben açamadım diyorsanız bu linkteki güvenli mod açma yazımızdan nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.)
  3. Güvenli mod açıldıktan sonra indirdiğiniz programı açıyorsunuz
  4. Açtıktan sonra karşınıza gelecek olan pencere aynen aşağıdaki gibi olmalı :esetnod32 kaldırma
    Bu ekranda Yes anlamına gelen y harfine basıp enter tuşuna basıyoruz.
  5. Daha sonra karşımıza gelen ekrandan hangi eset ürününü silmek istediğimizi seçiyoruz ben 1. Seçeneği seçip enter yapıyorum. esetnod32 silme
  6. Hangi eset ürününü kaldıracağımızı seçtikten sonra tekrar y harfine basıp enter diyoruz ve bu sayede artık EsetNod32 belasından kurtulmuş oluyoruz.esetnod32 silme
  7. Arkadaşlar bu çözüm adımları kesin çözümdür, bu işlemleri yaptıktan sonra güvenli moddan çıkabilirsiniz. Eğer güvenli moddan çıkamaz iseniz ya da güveni moddan çıkmayı bilmiyorsanız bu linkte tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Evet arkadaşlar sizlerle beraber Eset Nod32 silinmiyor, Eset Nod32 nasıl kaldırılır ? gibi problemlere çözüm aradık bu yöntem EsetNod32 programının yasal ve resmi sitesinde ve de forum sitesinde paylaşılmıştır , herhangi bir yasa dışı durum söz konusu değildir.

Nod32

Sızıntılar sisteme çeşitli giriş noktalarından erişebilir; web sayfaları, paylaşılan klasörler, e-posta veya çıkarılabilir bilgisayar aygıtları (USB, harici diskler, CD, DVD, disket, vb.).

Bilgisayarınız yavaşlama, sık sık donup kalma gibi kötü amaçlı yazılımdan etkilenme işaretleri gösteriyorsa, şunları yapmanızı öneririz:

  • ESET NOD32 Antivirus > Bilgisayar taraması&#;nı açın
  • Akıllı tarama düğmesini tıklatın (daha fazla bilgi için bkz. Akıllı tarama).
  • Tarama bittikten sonra taranan, etkilenen ve temizlenen dosyaların sayısını görmek için günlüğü inceleyin.

Diskinizin yalnızca belli bir bölümünü taramak istiyorsanız Özel tarama&#;yı seçin ve virüs taraması yapılacak hedefleri belirleyin.

ESET NOD32 Antivirus&#;te sızıntıların nasıl işlendiğine ilişkin genel bir örnek verilebilir: varsayılan temizleme düzeyini kullanan gerçek zamanlı dosya sistemi izleyicisi tarafından bir sızıntı algılandığını varsayın. ESET Akıllı Güvenlik dosyayı temizlemeye veya silmeye çalışır. Gerçek zamanlı koruma modülünün gerçekleştireceği önceden tanımlanmış bir eylem yoksa, uyarı penceresinde bir seçenek belirlemeniz istenir. Genellikle Temizle, Sil ve Olduğu gibi bırak seçenekleri vardır. Olduğu gibi bırak seçeneğinde etkilenen dosyalar dokunulmadan bırakıldığı için bu seçeneğin belirlenmesi önerilmez. Tek özel durum, dosyanın zararsız olduğundan ve yanlışlıkla algılandığından emin olduğunuz durumdur.

Temizleme ve silme
Temiz bir dosya, temizlenen dosyaya kötü amaçlı kod ekleyen bir virüsün saldırısına uğradıysa, temizleme işlemi uygulayın. Durum buysa, öncelikle etkilenen dosyayı özgün durumuna geri yüklemek için temizlemeyi deneyin. Dosya tümüyle kötü amaçlı kod içeriyorsa silinir.

Nod32 ea antivirus behavior and user interaction 01 Sızıntı algılandı

Etkilenen dosya bir sistem işlemi tarafından &#;kilitlendiyse&#; veya kullanılıyorsa, genellikle ancak serbest bırakıldıktan sonra silinir (genelde sistem yeniden başlatıldıktan sonra).

Arşivlerdeki dosyaları silme
Standard modda, arşiv ancak yalnızca etkilenen dosyalar içeriyor ve temiz dosya içermiyorsa tümüyle silinir. Standart modda, arşivler zararsız temiz dosyalar da içeriyorsa silinmez. Bununla birlikte, katı kurallı temizleme taraması gerçekleştirirken dikkatli olun; katı kurallı temizlemede arşivde tek bir etkilenen dosya bulunsa bile, arşivdeki diğer dosyaların durumuna bakılmaksızın arşiv tümüyle silinir.

Sızıntı algılandı

ESET Kaldırma Programı

Kaldırılamayan antivirüs programları birçok kullanıcı için sorun teşkil etmektedir. Bunun farkında olan üreticiler sorunu gidermek için araçlar yayınlarlar. En bilindik antivirüs şirketlerinden biri olan ESET&#;in Nod32, Nod 7 vb. tüm ürünlerinin kaldırılmasını sağlayan araçın indirme bağlantısını ve nasıl kullanacağınızı bu yazımızda size anlatacağız.

Sponsor Reklam

Kaldırma aracını aşağıda bulunan ESET Kaldırma Programı İndir kısmından indirdikten sonra iki kez tıklayarak programı çalıştırıyoruz. Aşağıdaki gibi bir ekran görüntüsü ile karşılacaksınız. Açılan ekranda &#;Y&#; tuşuna bastıktan sonra &#;Enter&#; tuşuna basmalısınız.

ESET Kaldırma Programı İndir &#; 32 Bit

ESET Kaldırma Programı İndir &#; 64 Bit

ESET-Kaldirma-Araci-1

Bu işlemi yaptığınızda program otomatik olarak kaldırma işlemini başlayacaktır. Nod32, Endpoint Security vb. hangi sürüme sahip olursanız olun program kaldırma işlemini gerçekleştirecektir. Kaldırma işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Bu nedenle işleme başlamadan önce açık olan programları ve dosyalarınızı kaydederek kapatmanızı öneririz.

Sponsor Reklam

Eğer ESET&#;i tekrar yüklemek isterseniz son sürüm ESET programlarını sitemizde bulabilirsiniz. Takıldığınız yada sorun yaşadığınız yerler olursa yorum gönder kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz. Size özel çözümlerle yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Nod32 İndirme Sayfası

Bildiğiniz gibi sitemizde artık yeni bir Editör mevcut. Kendisini takma adı VirüsUzmanı olarak tanıtan bu arkadaşımız 15 yıllık bilgisayar deneyimi ile sizlere yardımcı olmaktadır. Soru ve sorunlarınıza çözüm bulan, sizi yeni virüsler konusunda bilgilendiren editörümüz sorularınızı cevaplamaktan keyif almaktadır. Sizde bilgisayarınızda, cep telefonunuzda, tabletinizde virüsler veya zararlı yazılımlardan şikayetçi iseniz İndirKaydol aracılığı ile sorunlarınızı iletebilirsiniz.

ESET&#;in son çıkan kaldırma aracı için sizlere destek vermeye devam ediyorum. Aşağıda bağlantısı verilen ESET Uninstaller en son sürümdür yeni sürümleri kaldırmak için gereklidir.

ESET Kaldırma Aracı İndir

Bu aracı indirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sürekli F8&#;e basın. Bilgisayarınızı &#;Güvenli Modda&#; açmadan bu araç çalışmayacaktır. Bilgisayarınız güvenli modda açıldığında indirdiğiniz bu araca sağ tıklayın ve &#;Yönetici Olarak Çalıştır&#; diyin. Daha sonra aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

Araç çalıştıktan sonra kullanım anlaşması sunulur ve &#;Y&#; harfine bastıktan sonra &#;enter&#; tuşlanır.

Daha sonra gelen ekranda kurulu olan ESET programları listelenir. Listedeki numara yazılır ve &#;enter&#; a basılır. Örnek &#;1&#; yazılır ve enter

Bir sonraki aşamada ise sizden onay istenir. &#;Y&#; tuşuna basarak enter yapmalısınız.

Kaldırma işlemi bittiğinde aşağıdaki ekran görüntüsü gelir. Herhangi bir tuşa bastığınızda araç kapanır. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda ESET antivirüs kaldırılmış olacaktır.

ESET (Nod32 vb.) kaldırılamayan antivirüs programı için

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

[KB] ESET Uninstaller kullanılarak ESET’in Manuel Olarak Kaldırılması

Sorun

  • ESET Start Menu Uninstaller kullanmanıza rağmen ESET ürününüzü kaldırma veya yeniden yükleme işleminde karşılaşılan problemler
  • Kaldırma işleminden sonra ESET lisansının aktif kalması
  • Kaldırma işlemi başarısızlıkları

Mac kullanıcısıyım

Ayrıntılar

*ESET ürününüzü yeniden yüklemek için ek bir lisans almanıza gerek yoktur. Kaydettirdiğiniz bilgisayarda sahip olduğunuz lisansınız, geçerli olduğu lisans süresi boyunca daha önce ürünü silmeniz veya yüklemenizden bağımsız olarak çalışmaya devam edecektir.

ESET Uninstaller versiyonundaki yenilikler nelerdir?

  • Windows 10 RS3 uyumluluğu
  • ESET Uninstaller’ın sadece Güvenli Mod’da çalışması

ESET Uninstaller versiyonundaki yenilikler nelerdir?

  • ESET Mail Security for Microsoft Exchange (6.x) desteği
  • ESET Mail Security for IBM Domino (6.x) desteği
  • ESET Security for SharePoint Server (6.x) desteği
  • ESET File Security (6.x) desteği
  • ESET Remote Administrator 6.x bileşenleri: ERA Agent, Server, MDM, Proxy, RD Sensör desteği
  • Kaldırılmak istenen ürünün tam adını görüntüleyebilme
  • Daha önce görünen 45 registry kaydının artık kaldırılması
  • ESET Uninstaller’ın sadece Güvenli Mod’da çalışması 
  • DESlock+ sürücüleri ile uyumluluk

ESET Uninstaller versiyonundaki yenilikler nelerdir?

  • Windows Vista, Home Server, XP,  Windows Server R2, , işletim sistemlerinin son sürümlerini destekleme
  • Windows 10 desteği
  • ESET NOD32 Antivirus 9.x ve ESET Smart Security 9.x desteği

WESET Uninstaller versiyonundaki yenilikler nelerdir?

  • ESET Endpoint Ürünleri version 6.x desteği

ESET Uninstaller versiyonundaki yenilikler nelerdir?

  • ESET NOD32 Antivirus 8.x and ESET Smart Security 8.x desteği

Çözüm

  •  Windows 7,  Windows 8,  Windows Server R2, , R2 kullanıyorum
  •  Windows 10 kullanıyorum
  •  Windows Vista,  Home Server,  XP,  Server R2, , kullanıyorum

Öğretici Video

Windows 7,  Windows 8,  Windows Server R2, , R2

Ayarlarınızı dışarı aktarın

Uninstallerı kullanmadan önce, tüm ESET ürün ayarlarınızı dışarı aktarınız. ESET ürününüzü geri yüklediğinizde ayarlarınız otomatik olarak yüklenmeyecektir.

Ağ Bağdaştırıcı ayarlarınızı yedekleyin

ESET Uninstallerı kullandıktan sonra Ağ bağdaştırma sürücülerini tekrar yüklemek zorunda kalabilirsiniz. Ağ bağdaştırma ayarlarınızı yedeklemek ve kaldırma işlemi bittikten sonra tekrar kurmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Uninstallerı çalıştırmadan önce: Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı yedeklemek için aşağıdaki komutu girin:
    • Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra: Eğer ağ bağdaştırıcı sürücülerinizi tekrar yüklemeniz gerekiyorsa Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı geri getirmek için aşağıdaki komutu girin:
      1. ESET Uninstaller yükleyip masaüstünüze kaydedin.
      2. Bilgisayarınızı Güvenli Modda yeniden başlatın.
      3. Adım 1 ’de masaüstünüze kaydettiğiniz ESET Uninstaller dosyasını çift tıklama ile güvenli moddayken çalıştırın. Eğer aşağıda verilen Gelişmiş Kullanıcı Komutlarını kullanmak istiyorsanız, Öncelikle Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ardından masaüstü dizinini değiştirin. 
      Gelişmiş Kullanıcı Komutları
      (ESET Uninstallerın tüm kullanılabilir komut listesini görüntülemek için Komut Satırına;  yazın ya da ekran görüntüsü için tıklayın):
      • ESET ürününü önyüklenebilir medyadan kaldırmak istiyorsanız, tüm bölümlerdeki ESET dosyalarını birbirinden bağımsız olarak silmelisiniz.
      • CD ve USB’leriniz için komutunu kullanınız.
      • Hard diskleriniz için  komutunu kullanınız. Ancak nadiren,komutu ESET Uninstaller önyüklenebilir medyanızı otomatik olarak görmediği zaman da kullanılabilir.
      • Hâlihazırda tüm ESET ürünlerini ve bileşenlerini uyarı vermeden kaldırmak için (ERA bileşenleri dâhil) /force komutunu kullanınız. Bunun için Uninstallerı parametersi ile çalıştırınız.
      • Bazı durumlarda ESET Uninstaller aracını şeklinde komut satırına uzun yazarak girmeniz gerekebilir. Bu durum gerekli ise ESET Uninstaller sizi uyaracaktır.

      Eğer bu değiştirme işlemi -   - gerçekleştirmek için uyarılırsanız, Ağ Arabirim Kartı(NIC) ayarlarınız sıfırlanacaktır. Bu yüzden ağ ayarlarınızı bir yere kaydedip, kaldırma işleminden sonra tekrar konfigüre etmenizi öneriyoruz.

      1. Uyarıyı okuduktan sonra kabul etmek için y yazın.

      Görsel

      1. Yüklü ESET ürünleri, listesini gözden geçirdikten sonra kaldırmak istediğiniz ürünün numarasını yazıp  Enter 'a basınız.

      Görsel

      Eğer Windows’u Güvenli Modda çalıştıramazsanız hata mesajı alacaksınız. Bunun için öncelikle Adım 2 ’yi tamamlamanız ardından ESET Uninstaller’ı güvenli modda çalıştırmanız gerekmektedir. 

      Görsel

      1. İşletim sisteminizden doğru ESET ürününü kaldırdığınızdan emin olunuz. Ardından y yazarak onaylayınız.

      Görsel

      1. ESET Uninstaller çalışmayı bitirdiği zaman herhangi bir tuşa basarak (ya da öncelikle ardından herhangi bir tuş) çıkış yapınız ve bilgisayarınızı Normal Modda yeniden başlatınız.

      Gelecekteki referanslar için Uninstaller  ~funduszeue.info adıyla log dosyası oluşturacaktır. ( funduszeue.info dosyası ile aynı klasörde yer almaktadır.)

      Görsel

      1. Tekrar kuruluma yardımcı olması için aşağıda kullanmak istediğiniz ürüne tekabül eden linke tıklayınız. Yüklemede sorun yaşarsanız, ehdrv sürücüsünü silmek için aygıt yöneticisine başvurunuz ve sonrasında ESET Uninstaller uygulamasını çalıştırmak için gerekli adımları tekrarlayınız. Bir güvenlik uygulaması olarak tasarlanan ESET’i tamamen kaldırmak için birden fazla aşama gerçekleştirmek gerekebilir.

      Windows 10

      Ayarlarınızı dışarı aktarın

      Uninstallerı kullanmadan önce tüm ESET ürün ayarlarınızı dışarı aktarınız. ESET ürününüzü geri yüklediğinizde ayarlarınız otomatik olarak yüklenmeyecektir.

      Ağ Bağdaştırıcı ayarlarınızı yedekleyin

      Uninstallerı kullanmadan önce tüm ESET ürün ayarlarınızı dışarı aktarınız. ESET ürününüzü geri yüklediğinizde ayarlarınız otomatik olarak yüklenmeyecektir:

      1. Uninstallerı çalıştırmadan önce: Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı yedeklemek için aşağıdaki komutu girin:

      2. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra: Eğer ağ bağdaştırıcı sürücülerinizi tekrar yüklemeniz gerekiyorsa Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı geri getirmek için aşağıdaki komutu girin:
        1. ESET Uninstaller yükleyip masaüstünüze kaydedin.
        2. Epfw NDIS LightWeight Filter'i kaldırın:

        Epfw NDIS LightWeight Filter zaten kaldırdıysanız:

        Epfw NDIS LightWeight Filter zaten kaldırdıysanız Ethernet Özellikleri penceresinde gözükmeyecektir. Lütfen bu adımı geçiniz.

        1. Windows  + tuşlarına aynı anda basarak Run komutunu açıp funduszeue.info yazarak OK'e tıklayınız.
        2. Ağ bağdaştırıcıya sağ tıklayıp ( Wireless network connection) açılır sekmeden Properties (Özellikler) seçiniz.
        3. Epfw NDIS LightWeight Filter seçin ve ardından Uninstall (Kaldır) seçeneğine tıklayın. Açılan uyarı sayfasında  Yes (Evet) seçeneğine tıklayın. Kaldırma işlemi birkaç dakikanızı alabilir.

        Görsel

          1. Bilgisayarınızı Güvenli Modda tekrar başlatın.

        1. Start simgesine sağ tıklayın ve Komut Satırını (Admin)  yönetici haklarıyla çalıştırın. Açılan uyarı sayfasında Yes (Evet) seçeneğine tıklayın.

        Görsel

        1. Komut satırına  yazıp Enter'a basın. (Replace youruseryerine bilgisayarınızdaki kullanıcı adınızı yazınız. Aşağıdaki örnekte, "ESET"  kullanıcı adı olarak verilmiş.) ESET Uninstallerı çalıştırmak için  yazıp Enter'a basınız.

          Ağ Arabirim Kartı (NIC) ayarlarınızı kaydediniz.

          Ağ Arabirim Kartı(NIC) ayarlarınız sıfırlanacaktır. Bu yüzden ağ ayarlarınızı bir yere kaydedip, kaldırma işleminden sonra tekrar konfigüre etmenizi öneriyoruz.

        Gelişmiş Kullanıcı Komutları
        (ESET Uninstallerın tüm kullanılabilir komut listesini görüntülemek için Komut Satırına   yazın ya da ekran görüntüsü için  tıklayın):
        • ESET ürününü önyüklenebilir medyadan kaldırmak istiyorsanız, tüm bölümlerdeki ESET dosyalarını birbirinden bağımsız olarak silmelisiniz.
        • CD ve USB’leriniz için komutunu kullanınız
        • Hard diskleriniz için  komutunu kullanınız.  Nadiren komutu ESET Uninsataller önyüklenebilir medyanızı otomatik olarak görmediği zaman da kullanılabilir.
        • Hâlihazırda tüm ESET ürünlerini ve bileşenlerini uyarı vermeden kaldırmak için (ERA bileşenleri dâhil) /force komutunu kullanınız. Bunun için Uninstallerıparametresi ile çalıştırınız.
        • Bazı durumlarda ESET Uninstaller aracını şeklinde uzun yazarak komut satırında girmaniz gerekebilir. Bu durum gerekli ise ESET Uninstaller sizi uyaracaktır.
        1. Uyarıyı okuduktan sonra kabul etmek için y yazınız.

        Görsel

        1. Yüklü ESET ürünleri, listesini gözden geçirdikten sonra kaldırmak istediğiniz ürünün numarasını yazıp Enter'a basınız.

        Görsel

        Eğer Windows’u Güvenli Modda çalıştıramazsanız hata mesajı alacaksınız. Bunun için öncelikle  Adım 3 'ü tamamlamanız ardından ESET Uninstaller’ı güvenli modda çalıştırmanız gerekmektedir.

        Görsel

        1. İşletim sisteminizden doğru ESET ürününü kaldırdığınızdan emin olunuz. Ardından y yazarak onaylayınız.

        Görsel

        1. ESET Uninstaller çalışmayı bitirdiği zaman herhangi bir tuşa basarak çıkış yapınız ve bilgisayarınızı normal modda yeniden başlatınız.
          • Gelecekteki referanslar için Uninstaller ~funduszeue.info adıyla log dosyası oluşturacaktır. (funduszeue.info dosyası ile aynı klasörde yer almaktadır.)

        Görsel

        1. Tekrar kuruluma yardımcı olması için aşağıda kullanmak istediğiniz ürüne tekabül eden linke tıklayınız. Yüklemede sorun yaşarsanız ehdrv sürücüsünü silmek için aygıt yöneticisine başvurunuz ve sonrasında ESET Uninstaller uygulamasını çalıştırmak için gerekli adımları tekrarlayınız. Bir güvenlik uygulaması olarak tasarlanan ESET’i tamamen kaldırmak için birden fazla aşama gerçekleştirmek gerekebilir.

        Windows Vista,  Home Server,  XP,  Windows Server R2, ,

        Ayarlarınızı dışarı aktarın

        Uninstallerı kullanmadan önce tüm ESET ürün ayarlarınızı dışarı aktarınız. ESET ürününüzü geri yüklediğinizde ayarlarınız otomatik olarak yüklenmeyecektir.

        Ağ Bağdaştırıcı ayarlarınızı yedekleyin

        ESET Uninstallerı kullandıktan sonra Ağ bağdaştırma sürücülerini tekrar yüklemek zorunda kalabilirsiniz. Ağ bağdaştırma ayarlarınızı yedeklemek ve kaldırma işlemi bittikten sonra tekrar kurmak için aşağıdaki adımları takip edin:

        1. Uninstallerı çalıştırmadan önce: Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı yedeklemek için aşağıdaki komutu girin:

        2. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra: Eğer ağ bağdaştırıcı sürücülerinizi tekrar yüklemeniz gerekiyorsa Komut Satırını (cmd) yönetici hakları ile çalıştırın ve ağ bağdaştırıcı ayarlarınızı geri getirmek için aşağıdaki komutu girin:
          1. ESET Uninstaller (eski sürüm ) yükleyip masaüstünüze kaydedin.
          2. Bilgisayarınızı Güvenli Modda yeniden başlatın.
          3. Adım 1'de masaüstünüze kaydettiğiniz ESET Uninstaller dosyasını çift tıklama ile güvenli moddayken çalıştırın.
          Gelişmiş Kullanıcı Komutları
          (ESET Uninstallerın tüm kullanılabilir komut listesini görüntülemek için Komut Satırına  yazın ya da ekran görüntüsü için  tıklayın):
          • ESET ürününü önyüklenebilir medyadan kaldırmak istiyorsanız, tüm bölümlerdeki ESET dosyalarını birbirinden bağımsız olarak silmelisiniz.
          • CD ve USB’leriniz için komutunu kullanınız.
          • Hard diskleriniz için  komutunu kullanınız. Çok nadiren, komutu ESET Uninstaller önyüklenebilir medyanızı otomatik olarak görmediği zaman da kullanılabilir.
          • Hâlihazırda tüm ESET ürünlerini ve bileşenlerini uyarı vermeden kaldırmak için (ERA bileşenleri dâhil) /force komutunu kullanınız. Bunun için Uninstallerı parametresi ile çalıştırın.
          • Bazı durumlarda ESET Uninstaller aracını şeklinde uzun yazarak komut satırında girmeniz gerekebilir. Bu durum gerekli ise ESET Uninstaller sizi uyaracaktır.
          1. Uyarıyı okuduktan sonra kabul etmek için y yazınız.

            Görsel

          1. Yüklü ESET ürünleri , listesini gözden geçirdikten sonra kaldırmak istediğiniz ürünün numarasını yazıp Enter'a basınız.

            Görsel

          Eğer Windows’u Güvenli Modda çalıştıramazsanız hata mesajı alacaksınız. Bunun için öncelikle Adım 2'yi tamamlamanız ardından ESET Uninstaller’ı güvenli modda çalıştırmanız gerekmektedir. 

          Görsel

          1. İşletim sisteminizden doğru ESET ürününü kaldırdığınızdan emin olunuz. Ardından y yazarak onaylayınız.

            Görsel

          1. ESET Uninstaller çalışmayı bitirdiği zaman herhangi bir tuşa çıkış yapınız ve bilgisayarınızı normal modda yeniden başlatınız.
            • Gelecekteki referanslar için Uninstaller ~funduszeue.info adıyla log dosyası oluşturacaktır. (funduszeue.info dosyası ile aynı klasörde yer almaktadır)

            Görsel

          2. Tekrar kuruluma yardımcı olması için aşağıda kullanmak istediğiniz ürüne tekabül eden linke tıklayınız. Yüklemede sorun yaşarsanız ehdrv sürücüsünü silmek için aygıt yöneticisine başvurunuz ve sonrasında ESET Uninstaller uygulamasını çalıştırmak için gerekli adımları tekrarlayınız. Bir güvenlik uygulaması olarak tasarlanan ESET’i tamamen kaldırmak için birden fazla aşama gerçekleştirmek gerekebilir.

          © - :year ESET, spol. s r.o. - Tüm hakları saklıdır. Burada kullanılan markalar ESET spol. s r.o.&#;nun ya da ESET Kuzey Amerika&#;nın tescilli markalarıdır. Diğer tüm isim ve markalar sahipleri olan saygıdeğer şirketlerin tescili altındadır.

          nest...

          çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası