aycan varış sevgilisi / Kısmetse Olur'un yıldızı Aycan Varış, arkadaşının eski eşiyle evlilik kararı aldı - Haberler

Aycan Varış Sevgilisi

aycan varış sevgilisi

Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında bomba iddia! "Ayıplı hiçbir durum yok"

'K&#;smetse Olur' gelin adaylar&#;ndan olan ve de&#;i&#;imiyle s&#;k s&#;k gündeme gelen Aycan Var&#;&#;'&#;n yak&#;n arkada&#;&#; oldu&#;u iddia edilen Sema Bayraktar'&#;n eski e&#;i Burak Öztürk ile evlenece&#;i haberleri gündem oldu. Aycan Var&#;&#;, sevgilisi Burak Öztürk ile Hakan Altun'un sahnesine gitti. Var&#;&#;, burada sevgilisinden evlilik teklifi ald&#;. Sevgilisinin bu teklifine 'evet' diyen Var&#;&#;'&#;n büyük bir mutluluk ya&#;ad&#;&#;&#; ö&#;renildi.

kismetse-olur-yarismacisi-aycan-varis-arkadas_o

UFUK BAYRAKTAR'IN KARDE&#;&#;

Aycan Var&#;&#;'&#;n, yak&#;n arkada&#;&#; olan Sema Bayraktar'&#;n eski e&#;i Burak Öztürk ile evlenecek olmas&#; sosyal medyada tart&#;&#;ma yaratt&#;. Oyuncu Ufuk Bayraktar'&#;n k&#;z karde&#;i olan Sema Bayraktar, y&#;l&#;nda Burak Öztürk ile evlenmi&#;ti. Çiftin evlili&#;i çok k&#;sa sürdü.

kismetse-olur-yarismacisi-aycan-varis-arkadas_o

KISMETSE OLUR AYCAN HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

K&#;smetse Olur Aycan bu iddialar üzerine "Burak ve Sema evliyken ben onlar&#; tan&#;m&#;yordum, ne ekmeklerini yedim ne ayn&#; ortamda bulundum. Sema'y&#; da tan&#;yorum ortak arkada&#;lar&#;m&#;z var ama onlar bo&#;and&#;ktan sonra hayatlar&#;na bir sürü insan girdi. Kendimi biliyorum aç&#;klanacak hiçbir &#;ey yapmad&#;m" dedi.

tkütktm

Aycan Var&#;&#; daha sonra ise "Ay&#;pl&#; hiçbir durum yok" yorumunda bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

FLAŞ! Kısmetse Olur fanlarını şoke eden evlilik haberi: Kısmetse Olur Aycan Varış, arkadaşının eski eşiyle evleniyor!

mask

Kanal D ekranlarında bir dönem izlenme rekorları kıran ve sosyal medyada da halen konuşulan ' Kısmetse Olur' adlı yarışmanın popüler isimleri arasında yer alan Aycan Varış, yakın arkadaşı olan Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor. Yarışma sırasında ilişkiye başladığı Onur Yüksel ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Varış, aldığı karar ile hayranlarını şaşırttı. İşte sosyal medyayı sallayan 'ihanet' olarak adlandırılan haberin ayrıntıları 

Haberiniz devam ediyor, diğer sayfaya geçiniz 

2/5
KISMETSE OLUR AYCAN, EVLENİYORmask

KISMETSE OLUR AYCAN, EVLENİYOR

Bir döneme damga vuran programlar arasında yer alan Kısmetse Olur'un yıldızlarından Aycan Varış, aldığı evlilik kararı ile herkesi şoke etti. 

Haberiniz devam ediyor, diğer sayfaya geçiniz 

3/5
YAKIN ARKADAŞININ ESKİ EŞİNDEN EVLİLİK TEKLİFİ ALDImask

YAKIN ARKADAŞININ ESKİ EŞİNDEN EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Aycan Varış, sevgilisi Burak Öztürk ile Hakan Altun'un sahnesine gitti. Varış, burada sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Sevgilisinin bu teklifine 'evet' diyen Varış'ın büyük bir mutluluk yaşadığı öğrenildi.

Haberiniz devam ediyor, diğer sayfaya geçiniz 

4/5
ARKADAŞININ ESKİ EŞİ OLMASI DİKKAT ÇEKTİmask

ARKADAŞININ ESKİ EŞİ OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı olan Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlenecek olması sosyal medyada tartışma yarattı. Varış'ın yakın çevresine, "Benim bir yanlışım yok. Onlar zaten boşanmış" dediği iddia edildi.

Haberiniz devam ediyor, diğer sayfaya geçiniz 

5/5
EVLİLİKLERİ KISA SÜRMÜŞTÜmask

EVLİLİKLERİ KISA SÜRMÜŞTÜ

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kız kardeşi olan Sema Bayraktar, yılında Burak Öztürk ile evlenmişti. Çiftin evliliği çok kısa sürdü. Kısmetse Olur'un yıldızı Aycan Varış'ın arkadaşının eski eşiyle evlilik kararı şaşkınlığa uğrattı.

#burak öztürk, kısmetse olur, kısmetse olur aycan, kısmetse olur aycan ve onur, kısmetse olur aycan varış, aycan varış, aycan varış ve onur yüksel, aycan varış evleniyor, aycan varış ihanet, aycan varış instagram, Ufuk Bayraktar, Sema Bayraktar, kanal





Nişanlısıyla İlgili Öyle Bir Şey Yaptı Ki

yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Kısmetse Olur' adlı programın gelin adaylarından Aycan Varış, geçtiğimiz aylarda iş insanı Burak Öztürk ile nişanlanmıştı.

Nişanlısıyla İlgili Öyle Bir Şey Yaptı Ki

DÖVMESİ GÜNDEM OLDU

Öztürk, sırtına Varış'ın portre fotoğrafını dövme yaptırdı.

AKILLARA BROOKLYN BECKHAM'I GETİRDİ

Burak Öztürk'ün bu davranışı akıllara David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'ı getirdi. David Beckham ve Victoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz'in gözlerini ve aşk mektubunu ensesine kazıtmıştı.

AYCAN VARIŞ KİMDİR?

27 yaşındaki Aycan Varış, aslen Çorumlu. Üniversite mezunu olan Varış, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip. Aycan Varış'ın şimdilerde kendisine ait bir organizasyon şirketi vardır. Varış, iş insanı Burak Öztürk ile nişanlıdır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika›Magazin›Nişanlısıyla İlgili Öyle Bir Şey Yaptı Ki - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası