canlı aşk duvar kağıtları / Android için Romantik Canlı Duvar Kağıdı - Uptodown’dan APK’yı indirin

Canlı Aşk Duvar Kağıtları

canlı aşk duvar kağıtları

Aşk Canlı Duvar Kağıdı İndir

Aşk Canlı Duvar Kağıdı - Aşk temaları, kırmızı kalp canlı duvar kağıdı ve romantik çift HD duvar kağıtları, Seni seviyorum duvar kağıdımızda bulabileceğiniz 4k arka planlardan sadece birkaçı! Hiçbir aşk ölçer veya aşk hesaplayıcısı, bu kalp canlı duvar kağıtlarının ekran koruyucularınız olarak tırnaklarla ayarlanmış aşk görüntülerini taşıdığı romantik duyguların miktarını ölçemez ve bugün ekranınızda o kırmızı kalbi yakalayamaz! Hayatınızın aşkı için romantik bir öpücük canlı duvar kağıdı bulun ve en derin arzularınızı ve gizli duygularınızı ifade etmek için paylaşın! Galerinizden romantik bir resim seçin, sevimli kalplerimizi ve uçan kırmızı güllerimizi ekleyin ve eviniz ve kilit ekranlarınız için mükemmel aşk canlı duvar kağıtları yapın! Aşk Canlı Duvar Kağıdı HD'yi, en iyi kalp duvar kağıtları koleksiyonunu ve HD öpücük duvar kağıtlarını indirin ve keyfini çıkarın!

ÖZELLİKLER:
- 10 arka hd duvar kağıtları ve 4k duvar kağıtları 3d
- kıvılcım efekti
- ışık efekti
- bu ücretsiz duvar kağıdı hd, yatay yönlendirmeyi tamamen destekler ve hem cep telefonlarında hem de tablet cihazlarda harika görünür ve ekran değiştirmeyi destekler
- Bu ücretsiz duvar kağıdı 3d uygulaması, telefonunuz etkin olmadığında uyuyacaktır, bu nedenle bu canlı duvar kağıtları pilinizi boşaltmaz
- gerçek pürüzsüz 3D animasyonlar (OpenGL ES tabanlı, % cep telefonu cihazlarıyla uyumlu)

Aşk Canlı Duvar Kağıdı HD, gül resimleri, kalp arka planları ve hareketli aşk sembolleri içeren romantik canlı duvar kağıtları ile aşk günlerinizi daha güzel hale getirecek! Aşk duvar kağıtlarını bugün indirin, kırmızı, pembe ve mor kalpler, taze çiçekler ve aşk simgeleriyle dolu romantik bir bornoz giydirerek telefonunuza ve tabletinize sizi seviyorum deyin! Aşk her yanımızda!
Aşkı hissedebiliyor musun? Fantastik aşk resimleri size en şaşırtıcı kırmızı kalpleri, sarı kalpleri, beyaz kalpleri, pembe kalpleri, mavi kalpleri ve mor kalpleri getirir. Ücretsiz harika aşk sembolü ve aşk arka planı bulun! Aşk kalpleri arka planları, ekranınız için mükemmel bir dekorasyon! Sevimli kalpler telefon ekranınızı güzelleştirecek.
Aşk her yanımızda! Love Live Wallpaper HD'nin size sunduğu on romantik arka plan görüntüsü ile biraz mutluluk ve neşe paylaşın ve dünyanın en güzel hissini kutlayın! Pembe kalplerin, kırmızı kalplerin, kırmızı güllerin ve romantik çiftlerin arka planları, ekranınızı yanan bir aşk makinesine dönüştürecek! Yüzen kırmızı kalplere sahip bu çarpıcı aşk duvar kağıtları HD ile kalplerinizi ateşe verin!

Daha fazla ücretsiz Duvar Kağıtları HD ve 4K Arka Planlar geliştirmek için, canlı duvar kağıtları 4k ayarlarında bazı reklamlar uyguladık. Reklam, ücretsiz lwp, tema, kilit uygulaması, başlatıcı 3d ve canlı duvar kağıtları 3d geliştirmemizi destekleyebilir!

Facebook: funduszeue.info
Google Artı: funduszeue.info

Bu ücretsiz 3d aşk kilit ekranı test edildi ve Samsung Galaxy S9 Plus ve S8 Edge, LG K20 veya Samsung Galaxy J7, Sony Xperia XZ, Huawei P20 ve Xiaomi Redmi 5 veya Mi Mix 2 gibi en yeni cihazlarda harika görünüyor.




İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
Önceki sürümler

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android , ya da üstü sürümünü gerektirir

Daha fazla bilgi

Paket Adıfunduszeue.infoelivewallpaper
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + Mavericks17 Tem

Bu geliştiricinin diğer uygulamaları

Romantik Canlı Duvar Kağıdı benzer

VMOS Pro icon

VMOS Pro

Sanallaştırmak için ROM'unuzu Android'de tamamen özelleştirin

LuluBox icon

LuluBox

En iyi oyuncu deneyimi sunan platform

Araçlar uygulamalarını keşfedin

Mobile Fence icon

Mobile Fence

Çocukları güvende tutmak için ebeveyn kontrolleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası