durul bazan boyu / Durul Bazan Kimdir? - Haber

Durul Bazan Boyu

durul bazan boyu

Durul Bazan Kimdir?

Durul Bazan kimdir? Oyuncu Durul Bazan dizi ve filmleri nelerdir? Durul Bazan evli mi? Oyuncu Durul Bazan boyu ve kilosu kaç?

Çarli İş Başında isimli dizi ile birlikte televizyon dünyasına adım atmış olan usta oyuncu Durul Bazan, Gönül Dağı dizisinin yıldız ismi Gülsim Ali İlhan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Haberimiz içerisinde Durul Bazan hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.

DURUL BAZAN KİMDİR?

48 yaşında olan ve 20 Eylül 'de İstanbul'da dünyaya gelmiş olan Durul Bazan, yılında Çarli İş Başında isimli dizi içerisinde Tarkan rolünü canlandırarak televizyon ekranlarına ilk adımını atmıştır. yılında Aşkım Aşkım isimli dizi içerisinde Necati karakterine can vererek toplum içerisinde daha da tanınmıştır. 

OYUNCU DURUL BAZAN NE MEZUNU?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. senesinde senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazmış olduğu, yönetmen koltuğunda Filiz Kaynak'ın oturduğu "Çarli İş Başında" dizisi içerisinde Tarkan karakterini canlandırarak dizi sektörüne giriş yapan Durul Bazan, ilk çalışmasında Hakan Gerçek, Şebnem Sönmez, İlker Aksum, Yeliz Yeşilmen, Jess Molho, Ferhat Yılmaz, Ayşe Tolga, Zafer Önen, Gül Onat, Tuba Ünsal, Dost Elver ile görevde bulundu.

DURUL BAZAN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

1,65 metre ve 59 kilo olan Durul Bazan, senesinde senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı, yönetmenliğini de Filiz Kaynak'ın yapmış olduğu Aşkım Aşkım dizisinde yer aldı. Başrollerinde Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Doğa Rutkay, Engin Günaydın, Günay Karacaoğlu, Ayumi Takano'nun bulunduğu "Aşkım Aşkım" isimli dizi içerisinde Necati karakterini canlandırarak ününe ün kattı. 

OYUNCU DURUL BAZAN EVLİ Mİ, GÜLSİM ALİ İLHAN İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Başarılı oyuncu Durul Bazan'ın Gönül Dağı dizisinin yıldız ismi Gülsim Ali İlhan ile aşk yaşadığı iddialar arasında yer alıyor. Çiftin birlikte çekilmiş oldukları bir pozun da ortaya çıkması ile birlikte iddialar daha da güçlenmiş durumda fakat ikiliden iddialar hakkında şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

DURUL BAZAN DİZİ VE FİLMLERİ NELERDİR?

- Seni Çok Bekledim

- Avrupa Avrupa 

- Seni Seven Ölsün (Sinema Filmi)

- Yedi Güzel Adam (TV Dizisi)

- Tut Sözünü (Sinema Filmi)

- - Kocamın Ailesi (cüneyt (cücü)) (TV Dizisi)

- Eyyvah Eyvah 3 (Psikopat) (Sinema Filmi)

- Analı Oğullu (Merdan) (TV Dizisi)

- G.D.O. Karakedi (Psikopat) (Sinema Filmi)

- Komik Bir Aşk Hikayesi (Hasan) (Sinema Filmi)

- - Avrupa Avrupa (Tekin) (TV Dizisi)

- Gecekondu (Durdu)(Tv Programı)

- Türkler Çıldırmış Olmalı- Afrika (Korsan Ercüment) (Sinema Filmi)

- Sizi Seviyorum (Gökhan) (Sinema Filmi)

- Karanlıktakiler (Yönetmen) (Sinema Filmi)

- Hicran Yarası (Harun) (TV Dizisi)

- İdam (Başkan) (Sinema Filmi)

- Son Ağa (Hayri Çıkrıkçıoğlu) (TV Dizisi)

- Arka Sokaklar 3. Sezon (TV Dizisi)

- Çemberin Dışında (Bedirhan Karaca) (TV Dizisi)

- Son Ders: Aşk ve Üniversite (Cem) (Sinema Filmi)

- Maskeli Beşler: Irak (Davi) (Sinema Filmi)

- Emret Komutanım: Şah Mat (Yusuf) (Sinema Filmi)

- Tombala (Şakir) (TV Filmi)

- Sensiz Olmuyor (Mino) (TV Dizisi)

- Canım Benim (Ali) (TV Dizisi)

- Yuvam Yıkılmasın (Alpaslan) (TV Dizisi)

- Hayat Bilgisi (Ramadan ) (TV Dizisi)

- Yıldızların Altında (Hayati) (TV Dizisi)

- Papatya ile Karabiber (Ömer) (Sinema Filmi)

- Martılar Açken (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

- Lahmacun ve Pizza (Şemistan) (TV Dizisi)

- Aşkım Aşkım (Necati) (TV Dizisi)

- Çarli İş Başında (Tarkan) (TV Dizisi)

Durul Bazan kimdir? Durul Bazan kaç yaşında? Durul Bazan Hayatı ?

Durul Bazan kimdir? Durul Bazan kaç yaşında? Durul Bazan Hayatı ?

Adı Soyadı: Durul Bazan
Doğum Tarihi: 20 Eylül
Nereli: İstanbul
Burcu: Başak
Kilosu: 59 Kg
Boyu:
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu:Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü
Meslek: Sinema ve Tiyatro Oyuncusu
Sevgilisi: Bilinmiyor
Evli mi: Hayır
Eşi:Yok
instagram Hesabı:funduszeue.info
Twitter Hesabı:funduszeue.info
Facebook Hesabı: Yok

Gülsim Ali İlhan ile Durul Bazan aşkını kanıtlayan ilk kare geldi!

Ünlü Oyuncu Durul Bazan biyografisi merak ediliyor. Güzel Oyuncu Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan kim olduğu ve hayatları google vb arama motorlarında sıkça aranıyor . işte merak ettikleriniz. Ünlü Oyuncu Durul Bozan, senesinde show Tw de yayınlanan Hayat Bilgisi adlı dizide Ramadan karakterine hayat verip siz seyircilerin karşısına çıkmıştır. yakışıklı Oyuncu Durul Bozan, Tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dönemin trend dizisinde Tekin isimli karaktere hayat vermiştir. İşte ünlü oyuncu Durul Bozan’ın hayatı, biyografisi, özgeçmişi. ve merak edilen diğer tüm sorular..

Peki Ünlü oyuncu Durul Bazan kimdir? Yakışıklı oyuncu D. Bazan, 20 Eylül , tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Bazan senesinde Çarli İş Başında adlı dizide Tarkan rolüyle TV ekranlarına ilk adım atmıştır ve başarılı olmuştur. akabinde senesinde ATV de yayınlanan Aşkım Aşkım adlı dizide Necati karakterin hayat vererek ün kazanmıştır. Tarihinde ise Papatya ile Karabiber adlı sinema filminde Ömer karakterine hayat vermiştir. senesinde Martılar Açken adlı diziye konuk oyuncu olarak yer belli bir süre rol almıştır. senesi içerisinde Lahmacun ve Pizza adlı Tv dizisinde Şemistan karakterine hayat vermiştir. Yine tarihinde Yıldızların Altında adlı dizide Hayati karakterine hayat vermiştir..

Durul Bazan kimdir? – Sözcü Gazetesi

Durul Bazan Albümleri, Durul Bazan annesi kim, Durul Bazan babası kim, Durul Bazan biyografi, Durul Bazan Burcu ne, Durul Bazan dans görüntüleri, Durul Bazan Dizileri, Durul Bazan eğitim, Durul Bazan evli mi?, İşte Durul Bazannın hayat hikayesiDurul Bazan evlimi, Durul Bazan Filmleri

, Durul Bazan fotoğrafları, Durul Bazan Haberleri, Durul Bazan Hayatı?, Durul Bazan instagram hesabı, Durul Bazan kaç çocuğu var, Durul Bazan kaç yaşında, Durul Bazan kariyeri, Durul Bazan kim, Durul Bazan kimdir, Durul Bazan nereli, Durul Bazan Şarkıları, Durul Bazan sevgilisi kim, Durul Bazan Sevişme sahnesi, Durul Bazan sosyal medya hesapları, Durul Bazan twiter hesabı, Durul Bazan videoları,Durul Bazan sevgilisi varmı

Tarihinde ise Hayat Bilgisi adlı dizide Ramadan karakteri ile diziye katılmış ve başarılı bir grafik çizmiştir. senesinde Tv ekranlarına gelen Yuvam Yıkılmasın adlı dizide Alpaslan karakterini canlandırmıştır. tarihinde ise Canım Benim isimli dizide Ali karakteri rolünde oynamıştır.

senesinde Türk Yönetmenliği altında vizyona sürülen Tombala filminde Şakir karakterine hayat vermiştir. Bu film kariyerindeki ikinci sinema filmi olmuştur ve aynı zamanda Durul için özel bir yer edimiştir. senesi içerisinde Sensiz Olmuyor adlı dizide Mino karakterini canlandırmış. senesinde, Türk yapımı güzel fil olan Maskeli Beşler: Irak filminde Davi karakterine hayat vermiştir, Emret Komutanım: Diğer bir fil olan Şah Mat filminde ise Yusuf rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. oyuncu, senesinde Son Ders: Aşk ve Üniversite filminde Cem karakterini canlandırmıştır. senesinde Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterine hayat veren ünlü oyuncu Durul Bazan . Bunun dışında birkaç sinema filminde daha rol almayaı başarmış ve senesinde TRT 1 kanalında yayınlanan Avrupa Avrupa isimli dizide Tekin karakterini canlandırmıştır.

Gülsim Ali İlhan - Durul Bazan aşkı resmen belgelendi - Magazin Haberleri - Milliyet

Ünlü oyuncu Durul Bazan manken Sevgilisi olan Güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi Durul Bazan&#;la böyle görüntülendi! Ünlü çiftin aşkı adetda tescillenip belgelendi! 🙂

Güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan farklı projelerde yer alıp Gönül Dağı, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü ve Yüzleşme gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan Gülsim Ali İlhan, bu sefer de özel ve magazin hayatıyla gündem omaya devam ediyor. Güzel Oyuncu 26 yaşındaki Gülsim Ali İlhan&#;ın, 48 yaşında olan meslektaşı Ünlü Oyuncu Durul Bazan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmışve kameralara yakalanmıştır. Ünlü manken ve oyuncu Gülsim Ali İlhan ile Durul Bazan yavru aslanı beslerken çektirip sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar ise aşk dedikodularını bira daha güçlendirmiştir. Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkı belgelendi. İşte sürpriz aşktan ilk kareler&#;

Seni Çok Bekledim "İsmet" Durul Bazan Kimdir? Durul Bazan Kaç Yaşında ve Nereli?

Haberler

Gündem

Seni Çok Bekledim "İsmet" Durul Bazan Kimdir? Durul Bazan Kaç Yaşında ve Nereli?

Star Tv'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim konusuyla kısa sürede oldukça beğeni aldı. Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. O isimlerden biri de dizide İsmet karakterini canlandıran sevilen oyuncu Durul Bazan. Peki Durul Bazan kimdir? Durul Bazan kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik

Seni Çok Bekledim'in İsmet'i Durul Bazan Kimdir?

Seni Çok Bekledim'in İsmet'i Durul Bazan Kimdir?

Durul Bazan Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Durul Bazan Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Durul Bazan Kimdir? Biyografisi

Durul Bazan
Durul Bazan, 20 Eylül  yılında İstanbul'da doğdu. Mimar SinanÜniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.  yılında Çarli İş Başında isimli dizide Tarkan rolü ile ekranlara çıkan Durul Bazan,  yılında Mehmet Ali Erbilve Emel Sayın'ın başrolde oynadığı, Aşkım Aşkım isimli dizide Necati karakteri ile tanındı. yılında ''Papatya ile Karabiber'' isimli sinema filminde Ömer karakterini canlandırdı.

yılında Martılar Açken isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. yılı içerisinde Lahmacun ve Pizza isimli tv dizisinde Şemistan karakterini canlandırmıştır. Yine yılında Yıldızların Altında isimli dizide Hayati karakterini canlandırmıştır.


Durul Bazan, Hayat Bilgisi, Yuvam Yıkılmasın, Tombala, Sensiz Olmuyor, Emret Komutanım : Şahmet, Maskeli Beşler : Irak, Son Ders :  Aşk ve Üniversite gibi bir çok yapımda rol aldı.

yılında Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterini canlandıran Durul Bazan, yılında Erkan Köse ile birlikte, ''Gecekondu'' isimli tv programını sundu.

Durul Bazan, yılında Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde oynadığı ''Eyvah Eyvah 3'' filminde rol aldı.

Filmografisi

Seni Seven Ölsün - Dursun
Yedi Güzel Adam
Tut Sözünü
Eyvah Eyvah 3
Analı Oğullu - Merdan
G.D.O Karakedi - Psikopat
Komik Bir Aşk Hikayesi - Hasan
Avrupa Avrupa - Tekin
Gecekondu - Durdu
Türkler Çıldırmış Olmalı : Afrika - Korsan Ercüment
Sizi Seviyorum - Gökhan
Karanlıktakiler - Yönetmen
Hicran Yarası - Harun
Son Ağa - Hayri
Çemberin Dışında - Bedirhan
Son Ders : Aşk ve Üniversite - Cem
Maskeli Beşler : Irak
Emret Komutanım : Şah Mat - Davi
Tombala - Yusuf
Sensiz Olmuyor - Şakir
Canım Benim - Ali
Yuvam Yıkılmasın - Alparslan
Hayat Bilgisi - Ramadan
Yıldızların Altında - Hayati
Papatya ile Karabiber - Ömer
Martılar Açarken - Konuk Oyuncu
Lahmacun ve Pizza - Şemistan
Aşkım Aşkım - Necati
Çarli İş Başında

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası