sancak indir mp3 / Sancak Şarkıları indir, Sancak mp3 indir, Sancak müzikleri, Sancak tüm Şarkıları indir

Sancak Indir Mp3

sancak indir mp3

Mp3 indir ve Müzik dinle artık çok kolay İnternet ortamında reklamsız ve herhangi bir sorun yaşamadan Bedava mp3 indir istiyorsanız doğru adrestesiniz. funduszeue.info sitemizde üzerinde sanatçı, üzerinde albüm ve 'den fazla mp3 bulunmaktadır. Tüm arşvimiz ücretsiz müzik indirme sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kürtçe mp3, türkçe mp3, yabancı müzikler farklı kategorilerde şarkılar hergün onlarca yeni albüm ve daha fazlası Sitemizde mp3'lerimizin büyük bir bölümüde şarkı sözleri de bulunmaktadır. Evde, arabada, işyerinde kısacası internetinin olduğu her yerde funduszeue.info sizinle birlikte

İstek, öneri şikayet ve telif hakları bildirimi için bize [email&#;protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Telif hakkı bildirimlerinde anında içerik sitemizden kaldırılmaktadır. Sitemiz hiçbir şekilde sunucuda veya kendi bünyesinde mp3 dosyası barındırmamaktadır. Sadece embed kodları ile paylaşılmaktadır. Sitemizdeki şarkılar sadece dinleme amaçlıdır. Kesinlikle ticari amaç bulunmamaktadır.

Son Dakika Kozan Haberleri

  • Adana'da Traktör ve Otomobil Çarpıştı: 3 YaralıAdana'da Traktör ve Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

    Adana-Kozan karayolu Çukurören Mahallesi yol kavşağında meydana gelen kazada, A.D. idaresindeki otomobil ile aynı yöne dönüş yapan traktör çarpıştı. Kazada araçlar hurdaya dönerken 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

  • Kozan'da otomobil ile traktör çarpıştı: 3 kişi yaralandıKozan'da otomobil ile traktör çarpıştı: 3 kişi yaralandı

    Kozan-İmamoğlu kara yolu Çukurören mevkisinde meydana gelen kazada, Aykut Demir yönetimindeki otomobil ile Remzi Cebe yönetimindeki traktör çarpıştı. Kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Traktör sürücüsü gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adana'da Traktörle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü, Eşi ve Oğlu YaralandıAdana'da Traktörle Çarpışan Otomobilin Sürücüsü, Eşi ve Oğlu Yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktörle çarpışan otomobilin sürücüsü, eşi ve oğlu yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve traktörün sürücüsü gözaltına alındı.

  • Arılar çalıştı, arıcıların sağım mesaisi başladıArılar çalıştı, arıcıların sağım mesaisi başladı

    Adana'nın Kozan ilçesinde narenciye çiçekleri ve ayçiçeklerinden elde edilen balın sağımı başladı. Yaklaşık 40 derece sıcaklıkta gerçekleştirilen sağım arıcıların işini zorlaştırıyor. Kurak geçen kış mevsiminin ardından etkili olan yoğun yağışlar ve havaların ısınmasıyla birlikte üretim arttı. Arıcılar, petek üstündeki sır balı adını verdikleri gıdayı da üretiyorlar. Sağımın ardından keven balı üretimi için Kayseri'nin Yahyalı bölgesine göç edecekler.

  • Suya kavuşan topraklarda üreticinin yüzü güldüSuya kavuşan topraklarda üreticinin yüzü güldü

    Adana'nın İmamoğlu ilçesinde devlet tarafından çiftçilerin atıl arazileri ekonomiye kazandırması için yapımı tamamlanan Yedigöze sulama projesiyle çiftçinin yüzü güldü. Sulama projesiyle çiftçiler, susuz topraklarda tohumları toprakla buluşturarak yeniden üretime kazandırdı. Yedigöze barajının yapımıyla bölge sulu tarım ile buluştu. Yedigöze ile verim seviyemiz ve ürün çeşitliliği arttı. Yedi Göze Sulama ve ek sulama projeleriyle İmamoğlu dışında Ceyhan ve Kozan İlçeleriyle birlikte 1 milyon 50 bin dekar tarım arazisinin sulu tarıma kavuştuğu kaydedildi.

  • DünDün Adana'da Otomobiller Çarpıştı: 1 Ölü, 1 YaralıAdana'da Otomobiller Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı. Kazada Hürü Ağca hayatını kaybederken, eşi Mustafa Ağca yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • DünDün Adana Kozan'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 YaralıAdana Kozan'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücülerle otomobilde yolcu olarak bulunan Hürü Ağca (70) ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hürü Ağca, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücülerden Mustafa Ağca'nın tedavisinin sürdüğü, Erhan Ak'ın ise taburcu edildiği öğrenildi.

  • Haz Kozanlılar il olmak için yürüyecekKozanlılar il olmak için yürüyecek

    Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan öncülüğünde, il olma heyecanı yaşanan Kozan'da bulunan tüm STK temsilcileri, eğitimciler, muhtarlar bir araya gelerek Kozan'ın il olması için tek yürek oldular. Yapılan toplantıda, Kozan'ın konumu ve eğitim alanındaki gelişmişlik verileri göz önünde bulundurularak, il olacak 19 ilçe arasında yer alması gerektiğine dikkat çekildi. Kozanlıların il olma taleplerini Ankara'ya taşımak için 26 Haziran Pazartesi günü Kozan meydanında toplanma kararı alındı.

  • Haz Adana'da kilometre asbestli boru değiştirildiAdana'da kilometre asbestli boru değiştirildi

    Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yılından bu yana kent genelinde toplam kilometre asbestli boru değiştirildi. ASKİ ekipleri, Ceyhan ilçe merkezi ile Doruk, Tatarlı ve Mustafabeyli mahallerinde toplam kilometre, Yumurtalık'ta 42 kilometre, Karataş'ta 80 kilometre, İmamoğlu ilçesinde 50 kilometre, Kozan'ın Güneri ve Çanaklı mahallelerinde 8 kilometre; Tufanbeyli'de toplam 32 kilometre ve Aladağ ilçe merkezinde 4 kilometre uzunluğunda asbestli boru yeniledi. Asbestli borular yerine daha sağlıklı, dayanıklı yeni nesil boruları döşeyen ASKİ ekipleri, Adana'nın her bir noktasındaki vatandaşların sağlıklı ve kaliteli içme suyuna ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, içme suyu hattı olmayan yerlere yeni hat döşeniyor ve ihtiyaç duyulan noktalardaki hatlar yenileniyor. Toplam uzunluğu kilometreye ulaşan içme suyu hattı inşa çalışmaları da yılından bu zamana kadar devam ediyor.

  • Haz Kahramanmaraş'ta büyüklüğünde depremKahramanmaraş'ta büyüklüğünde deprem

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen büyüklüğündeki deprem, komşu illerde de hissedildi. Depremin merkez üssünde şiddetli hissedildiği ancak şu ana kadar bir olumsuzluk bildirilmediği belirtildi.

  • Haz Enerjisa Üretim, Adana'da Bilim ve Enerji Parkı'nın açılışını gerçekleştirdiEnerjisa Üretim, Adana'da Bilim ve Enerji Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi

    Özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, Adana'nın Kozan ilçesinde deneyim üzerine kurgulanan Bilim ve Enerji Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Park, öğrenci ve ziyaretçilerin teorik bilgileri pratiğe dönüştürebilmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı.

  • Haz Adana'da Kozan Bilim ve Enerji Parkı açıldıAdana'da Kozan Bilim ve Enerji Parkı açıldı

    Enerjisa Üretim tarafından Adana'nın Kozan ilçesinde tasarlanan Kozan Bilim ve Enerji Parkı açıldı. Park, çocukların ve gençlerin enerji konusunda bilinçlenmelerine ve geleceğin enerji uzmanları olarak yetişmelerine katkı sağlayacak şekilde tasarlandı. Toplam 4 bin metrekarelik alana sahip, 28 farklı materyalden oluşan park, öğrenci ve ziyaretçilerin teorik bilgileri pratiğe dönüştürebilmelerini sağlayacak.

  • Haz Doğu Akdeniz'de Yarın Gök Gürültülü Sağanak BekleniyorDoğu Akdeniz'de Yarın Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahmine göre, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile Pozantı, Aladağ, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, Kozan, Göksun, Andırın, Onikişubat, Türkoğlu, Nurdağı ve İslahiye'de yarın aralıklı ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak görülecek. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

  • Haz 14 Yaşındaki Türk Güreşçi Brezilya'da Şampiyonluk Kazandı14 Yaşındaki Türk Güreşçi Brezilya'da Şampiyonluk Kazandı

    Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Kardelen Erol, Yıldız Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda 50 kiloda şampiyon olarak Türkiye'yi, Brezilya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda temsil etme hakkını kazandı. Doktor raporu ile kendinden büyükleri minderde deviren Erol, memleketinde ailesi ve sporcu camiası tarafından davul zurnalarla karşılandı. Kozanlı kadın güreşçilerin başarısı da göz dolduruyor.

  • Haz Kardelen Erol, Yıldız Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olduKardelen Erol, Yıldız Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda şampiyon oldu

    Adana'nın Kozan ilçesinde 14 yaşındaki Kardelen Erol, Yıldız Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda 50 kiloda şampiyon olarak Türkiye'yi, Brezilya'da temsil etmeye hak kazandı. Erol, doktor raporu ile kendinden büyükleri minderde devirerek büyük bir başarıya imza attı. Kozanlı kadın güreşçilerin başarısı da göz dolduruyor.

  • Haz Adana'da bir kişinin şifa arayışı sonuçsuz kaldıAdana'da bir kişinin şifa arayışı sonuçsuz kaldı

    Adana'da eşinin rahatsızlığı geçmeyince komşularının tavsiyesi üzerine bir kişi, Tılan Mahallesi'nde bulunan bir kişiye gitti. Ancak şifa bulamayan kişi, vatandaşlara 'Hastanelerden başka bir yere gitmeyin' diyerek uyardı.

  • Haz Adana'da Çatı Katında Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını KaybettiAdana'da Çatı Katında Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını Kaybetti

    Adana'nın Kozan ilçesinde evli ve 2 çocuk babası Ahmet Açin, çalıştığı iş yerinin çatısındaki su giderini açmak isterken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Antalya İçin Akıllı Gelecek Paneli: Dijital Dönüşüm Öncü OlmalıyızAntalya İçin Akıllı Gelecek Paneli: Dijital Dönüşüm Öncü Olmalıyız

    Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Organize Sanayi Bölgesi (Antalya OSB), Antalya OSB Teknopark ve ERP Türkiye Komitesi paydaşlığında gerçekleştirilen 'Antalya İçin Akıllı Gelecek Paneli'nde, turizm ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ve paydaşlar, dijital olgunluk ve kurumlarda ERP uygulamaları konusunda yol haritasının konuşuldu. Panelde konuşan ATSO ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Antalya için stratejik sektör olan tarım ve turizmden başlayarak, dünyadaki gelişmelere paralel olarak akıllı teknoloji uygulamalarını iş modellerine dahil etmemiz gerektiğini belirtti. Bahar, Antalya'nın yazılım merkezi ya da yazılım üssü olabilme potansiyelinin yüksek olduğunu vurgulayarak, dijital dönüşüm stratejisinin oluşturulması için öncü olunması gerektiğini ifade etti.

  • Haz Kozan'da yetişen Tapan lavantası tescillendiKozan'da yetişen Tapan lavantası tescillendi

    Adana'nın Kozan ilçesinde yetişen Tapan lavantası, "Lavantapan" adıyla tescillendi.

  • Haz Keşiş Yaylasında Rengarenk Çiçeklerin Göz Kamaştıran ManzarasıKeşiş Yaylasında Rengarenk Çiçeklerin Göz Kamaştıran Manzarası

    Van'ın Erek Dağı eteklerindeki 2 bin rakımlı Keşiş (Turna) Gölü, çevresinde açan rengarenk çiçeklerin oluşturduğu manzarasıyla doğaseverleri cezbediyor. Urartu Kralı II. Rusa tarafından oluştuğuna inanılan göl, dağ ve yayla turizmi için vazgeçilmez mekanların başında geliyor. Doğal güzellikleri, canlanan doğası ve farklı aktivite imkanlarıyla ilgi çekiyor.

  • Haz MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması Kozan'da heyecan yarattıMHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması Kozan'da heyecan yarattı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması, Adana'nın Kozan ilçesinde büyük heyecana neden oldu. Esnaflar Bahçeli'nin açıklamasını davul zurna eşliğinde iş yerlerine Türk bayrağı asarak coşkuyla karşıladı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 'da ilçeye dönüştürülen tarihi kentin vilayet hakkının geri verilmesini istediklerini belirtti.

  • Haz Kozan, il olma heyecanı yaşıyorKozan, il olma heyecanı yaşıyor

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yıl açıklamasıyla il olmaya aday ilçeler arasında yer alan Kozan'da esnaflar ve vatandaşlar büyük heyecana neden oldu. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, tarihi kentin daha önce il olduğunu ve bu açıklamayla vilayet hakkının geri verilmesi için ilçede büyük bir heyecanlı bekleyişin başladığını kaydetti. Kozan'ın tarih, turizm, tarım, sanayisi ile bölgenin gelişen büyüyen büyük bir merkez olma potansiyeli olduğunu belirten Özgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gereken desteği vereceğine inandıklarını ifade etti.

  • Haz Adana Kozan'da 'Huzur ve Güven' uygulaması 21 araç trafikten men edildiAdana Kozan'da "Huzur ve Güven" uygulaması 21 araç trafikten men edildi

    Adana Kozan'da abartı egzoz, helezon kesikliği, yüksek sesle müzik dinleyen araç ve motosikletleri uygulamada tespit eden polis ekipleri cezai işlem uyguladı.

  • Haz Zabıta memurundan örnek davranış: Kök hücre bağışı ile umut olduZabıta memurundan örnek davranış: Kök hücre bağışı ile umut oldu

    Adana'nın Kozan ilçesinde zabıta memuru olarak görev yapan, 36 kez de kan bağışında bulunan 34 yaşındaki Mücahit Akbaş, yılında gönüllü olduğu kök hücre bağışı ile kanser hastasına umut oldu.

  • Haz İki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralıİki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

  • Haz Zabıta memurundan kök hücre bağışı ile umut olduZabıta memurundan kök hücre bağışı ile umut oldu

    Adana Kozan'da zabıta memuru olarak görev yapan Mücahit Akbaş, 36 kez kan bağışında bulunarak gümüş, bronz ve altın madalya ile ödüllendirildi. yılında gönüllü olduğu kök hücre bağışı ise yıllar sonra bir kanser hastasına umut oldu. Donör uyumu ile kanser hastasına umut olan Akbaş, insanları da her 3 ayda bir Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunmaya davet etti.

  • Haz Adana'da kavşakta kaza: 3 araç hasar gördü, 2 sürücü yaralıAdana'da kavşakta kaza: 3 araç hasar gördü, 2 sürücü yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen araç sürücüsü Burak Özaslan trafikte iki araca çarptı. Kazada iki kişi hafif yaralandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Haz Adana'da Market Çalışanı Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını KaybettiAdana'da Market Çalışanı Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

    Adana'nın Kozan ilçesinde yerel bir markette çalışan Ahmet Açin isimli bir çalışan iddiaya göre manav reyonunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayın ardından çalışanlar sağlık ekiplerini bilgilendirerek Ahmet Açin'i hastaneye sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kozan Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Ahmet Açin'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer tarafından detaylı incelemeler sürdürülüyor. Ahmet Açin'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

  • Haz Adana'da Kırmızı Işıkta Geçen Araç 2 Araça Çarptı: 2 YaralıAdana'da Kırmızı Işıkta Geçen Araç 2 Araça Çarptı: 2 Yaralı

    Adana'nın Kozan ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen araç, 2 araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Haz Adana'da Market İşçisi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını KaybettiAdana'da Market İşçisi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

    Adana'nın Kozan ilçesinde bir markette çalışan Ahmet Açin, manav reyonunda çalışırken elektrik akımına kapılarak yaralandı. Kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Açin'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Haz Adana'da alışveriş merkezinin damında çalışan kişi ölü bulunduAdana'da alışveriş merkezinin damında çalışan kişi ölü bulundu

    Adana'nın Kozan ilçesinde, bir alışveriş merkezinin damında yağmur sonrası tıkanan su giderini açmaya çıkan Ahmet İkbal Açin ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Acil Sağlık ekibi, Açin'in hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Haz Adana'da trafik kazasında 2 kişi yaralandıAdana'da trafik kazasında 2 kişi yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

  • Haz Kozan'da sağanak etkili olduKozan'da sağanak etkili oldu

    Kozan ilçesinde yağış hayatı olumsuz etkiledi.

  • Haz Adana Kozanlı Boksörler Türkiye 3'üncüsü OlduAdana Kozanlı Boksörler Türkiye 3'üncüsü Oldu

    Adana Kozanlı boksörler, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında Yıldız bayan ve erkeklerde Türkiye 3'üncüsü oldu. Başarılı sporcular, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından ağırlanarak tebrik edildi. Başkan Özgan, genç boksörlerin Türkiye Şampiyonluğu için daha çok çalışacaklarına inandığını belirtti ve sporculara hediye vererek milli takım seçmelerinde başarı diledi.

  • Haz Adana Kozan'da Kaza: 4 Kişi YaralandıAdana Kozan'da Kaza: 4 Kişi Yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Şevkiye Mahallesi Güneri Caddesi'nde meydana gelen kazada sürücüler araçlarında sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaralı sürücüler araçlarından çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Haz Adana'da kafa kafaya çarpışan araçlarda 4 kişi yaralandıAdana'da kafa kafaya çarpışan araçlarda 4 kişi yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı 4 kişi yaralandı. Kazada her iki araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yarılar Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Bahçeli sinyali verdi! İşte il olması beklenen ilçelerBahçeli sinyali verdi! İşte il olması beklenen ilçeler

    Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli il mesajı verdi. Bahçeli'nin sözlerinin ardından hangi ilçelerin düzenlemeden yararlanacağı merak konusu oldu. İşte il olması beklenen iller..

  • Haz Bahçeli grup toplantısında ' il' mesajı verdi, 19 ilçede büyük heyecan yarattıBahçeli grup toplantısında " il" mesajı verdi, 19 ilçede büyük heyecan yarattı

    Bugün partisinin yeni yasama dönemi ilk grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirterek, "Yeni yüzyılda il ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" dedi. Bahçeli'nin " il" mesajı aralarında Fethiye ve İskenderun'un da yer aldığı 19 ilçede büyük heyecan yarattı.

  • Haz Adana'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandıAdana'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

    Adana'nın Saimbeyli ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

  • Haz AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı İstişare Etkinliği DüzenlediAK Parti Kozan İlçe Başkanlığı İstişare Etkinliği Düzenledi

    AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen istişare etkinliğinde milletvekilleri, parti yöneticileri ve teşkilat üyeleri bir araya geldi. Etkinliğe AK Parti Adana milletvekilleri, Kozan Belediye Başkanı, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile partililer katıldı. Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, seçim döneminde gösterdikleri birlik ve beraberlik ruhunun, AK Parti'nin başarısını artırdığını söyledi ve Türkiye'nin daha da gelişmesi için çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Konuşmaların ardından katılımcılar istişarede bulundu.

  • Haz Adana'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 7 YaralıAdana'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 7 Yaralı

    Adana'nın Saimbeyli ilçesinde Musa Kodal yönetimindeki hafif ticari araç, Tufanbeyli-Saimbeyli kara yolunun Obruk Tepesi mevkisinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Saimbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bazı yaralılar Kozan Devlet Hastanesi ve Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Haz Adana'da esnafın ilanı hem güldürdü hem düşündürdüAdana'da esnafın ilanı hem güldürdü hem düşündürdü

    Adana'da yıllardır kafe işletmecisi olan bir esnaf, kalifiye eleman bulma arayışında başına gelen trajikomik olaylar sonrası ilginç bir iş ilanı verdi. İşletmeci, müşteri memnuniyeti için personellerle yaşadığı sorunları anlatarak güler yüzlü bir bayan garson aradığını belirtti. Esnaf, iş deneyimi olan personelden çok müşteriye iyi davranacak bir mesai arkadaşı aradığını ifade etti.

  • Haz Adana'da esnafın ilanı hem güldürdü hem düşündürdüAdana'da esnafın ilanı hem güldürdü hem düşündürdü

    Adana'da yıllardır kafe işletmecisi olan bir esnaf, kalifiye elaman bulma arayışında başına gelen olaylar sonrası ilginç bir iş ilanı yayınladı. İş ilanında müşteriye iyi davranacak, güler yüzlü bir bayan garson aradığını belirten esnaf, gençlerin ne istediğini çözemediklerini söyledi. Esnafın ilanı hem güldürdü hem de düşündürdü.

  • Haz Adana'da Barajlardaki Doluluk Oranı Yüzde AzaldıAdana'da Barajlardaki Doluluk Oranı Yüzde Azaldı

    Adana'da bulunan barajlardaki doluluk oranı geçen yıla göre yüzde azaldı. DSİ 6'ncı Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Seyhan, Çatalan, Nergizlik ve Kozan barajlarında doluluk oranı düşerken, Yedigöze Barajı'nda artış yaşandı.

  • Haz Kozan'da kaza: Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulduKozan'da kaza: Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi yaralı olarak kurtuldu. Kaza sonrası sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine sevk edildi.

  • Haz Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldularHurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldular

    Adana'nın Kozan ilçesinde kaza sonrası hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi yaralı kurtuldu.

  • Haz Karayollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam EdiyorKarayollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Yol durumu bültenine göre, birçok yolun farklı kesimlerinde üstyapı yenileme, köprü yapımı, kavşak yapımı, taş duvar yapımı ve muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor veya tek yönden sürdürülüyor.

  • Haz Adana'da Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevinci yaşadıAdana'da Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevinci yaşadı

    Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesinin ardından Adana'nın Kozan ilçesindeki taraftarlar sokaklara döküldü. Sarı-kırmızı renklerle donattıkları ilçe merkezinde uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, takımlarına destek vererek şampiyonluk sevincini meşaleler ve sloganlarla kutladı.

  • Haz Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi Adana'da kutlandıGalatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi Adana'da kutlandı

    Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesinin ardından Adana'nın Kozan ilçesinde Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Taraftarlar takımlarına destek vermek ve şampiyonluk sevincini marşlarla kutladı.

  • Haz ASKİ, Adana ilçelerinde eş zamanlı içme suyu projeleri yürütüyorASKİ, Adana ilçelerinde eş zamanlı içme suyu projeleri yürütüyor

    Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Çukurova, Karaisalı, Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan ilçelerinde eş zamanlı içme suyu projeleri yürütüyor. ASKİ, sorunların devam ettiği yerleri tespit ederek yeni projeler hazırlıyor ve hızla hayata geçirerek vatandaşların sağlıklı ve kaliteli suya kavuşmasını hedefliyor. Çalışmalar kapsamında, Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkinde içme suyu hattı inşa eden ASKİ ekipleri, bölgenin su sorununa son veriyor. Kırsalda da çalışmalarını sürdüren ekipler, Karaisalı ve İmamoğlu ilçelerinin çeşitli mahallelerine sağlıklı su ulaştırmak için içme suyu hattı döşüyor. Ceyhan'ın Büyükmangıt, Küçükburhaniye ve Yılankale mahallelerini kapsayan içme suyu projesinde ise öncelikle Yılankale Mahallesi sınırları içerisinde içme suyu sondaj kuyusu açıldı. Kozan'a bağlı Gedikli Mahallesi'ne 6 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı inşa ediliyor.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası