sen anlat karadeniz fikret kim / Sen Anlat Karadeniz Fikret Kimdir? Fikret’in Kaleliler ile Davası ne? Fikret ve Vedat Kardeş Mi?

Sen Anlat Karadeniz Fikret Kim

sen anlat karadeniz fikret kim

Sen Anlat Karadeniz'in Fikret'inden şok açıklama

Sen Anlat Karadeniz'in Fikret'inden şok açıklama

Sevilen dizi 'Sen Anlat Karadeniz'in Fikret'i olan Erdal Cindoruk, Sabah gazetesine verdiği ropörtajda samimi açıklamalarda bulundu.

'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde mafya babası olup 'Fikret' karakterini canlandıran Erdal Cindoruk, hakkında merak edilenleri cevapladı.

'Sen Anlat Karadeniz' dizisindeki rolü için, ''Kötü bir adamım ama kimse artık beni kötü adam olarak görmüyor. Osman Sınav, her projesinde illa birtakım metaforları ele alır ve 'Kabadayıysan, adam da ol...' demeyi sever. Canlandırdığım 'Fikret' de öyle biri; pis işler yapmış ama adamın dibi ve vicdanlı. 'Fikret'in gençliğini de gerçek oğlum Alican oynuyor. Bunun, benim için ayrı bir manevi değeri oldu. Ona oyuncu koçluğu da yapıyorum. Yeğenlerden sonra galiba oğlum da bu yolda geliyor.

Oğlum dizideki performansıyla benden iyi not aldı, iyi bir yüzü var. Bir de bu işlerde, 'Kameraya yakışmak önemlidir' derler ya, bizim oğlanda da böyle bir dünya galiba var. Çok da azimli. Bir adam avukatsa, çocuğunu da avukat yetiştirmek ister. Bizde de durum öyle oldu; çocuğuma mal-mülk bırakamayabilirim ama ona bir meslek bırakabilirim.'' açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan aynı günde iki kez nikah şahidi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan aynı günde iki kez nikah şahidi olduSelçuk Yöntem ile Beren Saat yeniden bir arada iddialarına yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Yöntem ile Beren Saat yeniden bir arada iddialarına yanıtDışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da nikah törenine katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da nikah törenine katıldıShakira'nın devletten vergi kaçırdığı iddiası

İLİŞKİLİ HABER

Shakira'nın devletten vergi kaçırdığı iddiası'Sen Anlat Karadeniz' oyuncularının bebeklik fotoğrafları

İLİŞKİLİ HABER

'Sen Anlat Karadeniz' oyuncularının bebeklik fotoğraflarıChloe Loughnan kaza sonra ilk kez paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Chloe Loughnan kaza sonra ilk kez paylaştı

Ferhat ve Fikret’in arasındaki bağ! - Sen Anlat Karadeniz 55.Bölüm

Kanala Abone Olmak İçin -

#SenAnlatKaradeniz Her Çarşamba 20.00'de atv'de!


55.Bölüm Etiketi: #BirKadınDaha

"Gücüm yettikçe böyle kadınlara yardım etmek istiyorum!"

Tahir ve Nefes, Zeynep'e kol kanat gererler. Zeynep'i hakim karşısına çıkaracaklar ve Genco'dan hesap soracaklardır. Zeynep, Genco'nun adamları tarafından adliye önünde öldürülür. Tahir, Genco'yu yakalamak için gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. Zeynep'in çocukluk aşkı aynı zamanda Tahir'in asker arkadaşı Ferhat, durumu öğrenince Genco'yu kaçırır. Kafasında işkence ederek öldürmek vardır. Tahir, Ferhat'ı katil olmadan bulmak, Genco'yu hakim karşısına çıkarmak için peşlerine düşer.


Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo: Erkan Birgören
Oyuncular: #UlaşTunaAstepe #İremHelvacıoğlu #MehmetAliNuroğlu #SinanTuzcu #ÖyküGürman
======================================================

Sen Anlat Karadeniz Resmi Hesapları
Facebook - ...
Twitter -
Instagram - ...

======================================================

Sinegraf Yapım Hakkında

Sinegraf, orijinal konseptli drama yapımlarının, proje, üretim ve post prodüksiyon aşamalarını da bünyesinde gerçekleştiren bir prodüksiyon şirketidir.
Yürüttüğü değişik projeler için profesyonel bir çekirdek kadro ve çok sayıda freelance çalışanı bulunmaktadır. Söz konusu kadrosu ve pek çok profesyonel Avrupa şirketi ile birlikte çalışarak; televizyon reklamları, televizyon dramaları ve sinema filmlerinin çekiminde tecrübe kazanmıştır.
Osman Sınav ve ortakları tarafından 1984 yılında kurulmuş olan Sinegraf, televizyon reklamları, bilgilendirici programlar ve televizyon filmleri üretimiyle başladığı prodüksiyon sürecine, televizyon dizisi ve sinema filmi projelerine öncelik verir şekilde devam etmektedir. Geniş izleyici kitlesine sahip olan Sinegraf yapımları, Türkiye genelinde büyük ilgi, hayranlık ve saygı uyandırmıştır.
Sinegraf, sınır ötesindeki seyircilere ulaşmak için projeler üretmekte ve değişik ülkelerden profesyonellerle birlikte çalışmayı benimsemektedir. Evrensel değerleri ve kendi kültürümüze ait alternatif yaşam tarzlarını betimleyerek, seyirciyi yakalayacak hikayeler sunmayı amaçlamaktadır.

======================================================

Sinegraf Yapımları

Sinegraf Projelerine Ulaşmak İçin -

- Sen Anlat Karadeniz
- Yalaza
- Şahane Damat
- N'olur Ayrılalım
- İnadına Aşk
- Aşk Kırmızı
- Hayat Bağları
- Kurtlar Vadisi
- Ekmek Teknesi
- Süper Baba
- KızılElma
- Hünkârın Bir Günü Hünkâr ve Düş
- Uzun Hikaye
- Sakarya Fırat
- Acı Hayat
- Hatasız Kul Olmaz
- Küçük Dünya
- Pars Narkoterör
- Aşka Kimse Yok
- Kapıları Açmak
- Atlı Karınca
- Yalancı Şafak
- Pusat
- Gerilla
- Deli Yürek - Bumerang Cehennemi
- Bir Muharrin Ölümü
- Pars Kiraz Operasyonu
- Yarına Gülümsemek
- Sıcak Saatler
- Deli Yürek
- Kapıları Açmak
- Doludizgin Yıllar
- Kılıç Günü
- Masumlar

=====================================================

Sinegraf Yapım Resmi Hesapları
Resmi Web Sitesi -
Facebook - ...
Twitter -
Instagram - ...

=====================================================

Sinegraf'a Ulaşmak İçin -

=====================================================

Kanala Abone Olmak İçin -

Sen Anlat Karadeniz 64. Bölüm İzle Full HD - Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm

Sen Anlat Karadeniz 64. Bölüm 13 Kasım 2019 Çarşamba akşamı Saat 20.00'de ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenler Murat'ın başına açtığı yeni işlere tanık olacaktır. İstanbul'a giden Murat, başına olmadık işler açmıştır. Hakkında savcılık ve polis tarafından soruşturma başlatılmıştır. Murat ise kaçarak Trabzon'a gelmektedir. Murat'ın bulaştığı bu sorun ailesinin başını büyük bir derde sokmuş durumdadır. Öte yandan Hazan da yeni bir kararla herkesi şaşırtır. Pılını pırtını toplayan Hazan, Tarık ve Genco'nun yanına taşınır. Hazan'ın bu kararı Melek ve Nilüfer'in bazı şeylerin farkına varmasına vesile olur. Sen Anlat Karadeniz 64. Bölüm full HD izleyenler ayrıca Tarık ve Mercan'ın düğün törenlerine de tanıklık edecekler.

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenler Ali'nin aldığı evlilik kararı ve akabinde gelen düğünün uzun süredir hüzünlü geçen diziye renk kattığını görecekler. Dizinin son bölümünde Tarık ve Mercan arasında gerilimli anlar yaşanır. Birbirinden hiç hoşlanmayan ikilinin buluşmasında silahlar çekiliyor. Öte yandan Ferhat'a çok kızgın olan Hazan, onun Karadeniz'den ayrıldığını düşünür. Yeni bölümde Melek'in başına büyük bir iş açıyor. Çünkü internet üzerinden gizli gizli konuştuğu kişiye kaçmaya karar veriyor. Evden kaçan Melek'in bu hareketi hem onu hem de ailesini gerecektir.

Öte yandan önceki bölümleri izleyenler hülle operasyonuna tanıklık edecekler. Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenler, Tahir ile Nefes'in kızları için alışverişe çıktıklarına tanıklık edecekler. İkilinin önceleri neşeli başlayan bu alışverişinde Nefes'in takıntıları nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Öte yandan, Mustafa ile Asiye arasındaki nikah meselesi de halloluyor. Mustfafa, nikah tazeleyerek hülle meselesini kapatıyor. Babasının talimatıyla hareket etmek zorunda kalan Tarık ise sonunda Mercan ile buluşuyor. Ancak Mercan'ın Tarık'a karşı tavırları ise Tarık'ı şaşırtıyor.

İlk başlarda Mustafa'ya ders vermek için yapılan hülle operasyonu bir anda rayından çıkar. Aslan hülleci olarak seçilir, Mustafa bu duruma sinirlenir. Mustafa, Aslan'a saldırır, onu darp eder. Aslan şikayete gider. Kaleliler, Aslan'ı şikayetini geri alması için ikna etmeye çalışırlar. Öte yandan DNA raporu Ferhat'ın kafasını karıştırır. Ferhat ise bu durumun hıncını Hazan'dan çıkarır. Hazan'ın söylediği bir söz ise Ferhat'ı daha çıldırtır. Sen Anlat Karadeniz son bölüm yine sürprizlerle dolu geçecektir.

Tarık, Hazan7ı kaçırıyor. Tahir ile Ferhat ise onu kurtarmak için harekete geçerler. İkili uzun aramalar sonrasında Hazan bulurlar. Ancak, kendilerine kurulan büyük bir tuzağın içine düştüklerini ise geç fark ederler. Öte yandan Mustafa ile Asiye cephesinde de hareketlilikler yaşanıyor. Mustafa, Asiye'yi bir tanıdığıyla görür ve kıskançlık krizleri geçirir. Bu arada iş hiç beklenmedik bir noktaya varır. Kavga büyür, Mustafa, Asiye'yi sözlü olarak boşar. Asiye evi terk etmek zorunda kalarak Osman Baba'nın evine sığınır. Mustafa ise, öfkeli anında kullandığı ifadenin cezasını çekmek durumunda kalıyor.

Dizinin yeni sezon ilk bölümünde ise sürpriz oyuncular yeni karakterleri canlandırıyor. Genco'nun Nefes'i vurması Tahir için dönüm noktası olur ancak Nefes'i ve Yiğit'i düşünerek eli kolu bağlanan Tahir yinede kendine hakim olamayarak Genco'nun alnına silah dayar. Öte taraftan Nefes ve karnındaki bebeği ölüm kalım savaşı verir ancak başarılı bir ameliyat sonrası ikiside kurtulur. 

Diğer taraftan Genco Melek'i tehdit ederek Nefes'ten sonra sıranın Melek'te olduğunu söyler.

Genco yılar önce hayatını mahvettiği Zeynep'le karşılaşır ve onu alarak diri diri gömmek ister. Tam o sırada yetişen Fikret Genco'nun elinden Zeynep'i kurtarır.

Zeynep Nefes'e Genco'nun yıllar önce ona ne fenalık yaptığını anlattı bir oğlu olduğunu ve oğlunun 2 yaşında kucağında öldüğünü söyler. 

SEN ANLAT KARADENİZ 50. BÖLÜM İZLE

Nefes Hazan'ın kim olduğunu araştırmaya başlar. Nefes ve Tahir kıskançlık sıkıntısı yaşarken tam bunu aştıkları sırada başka sıkıntı ile karşı karşıya kalırlar. Diziye yeni dahil olan karakterler diziye yeni soluk getirdi. Hazan Tahir ve Nefes'in arasına mı girecek merak ediliyor. Öte taraftan Genco karakteri Tahir ve Mustafa ile karşı karşıya gelir gemilerini satın almak isteyen Genco tüm köylünün sahip olduklarını ele geçirmek ister. Vedat karakterinden sonra kötü karakter olarak izleyeceğimiz Sak Genco ailenin başına yeni dertler açacak. 

Öte taraftan Nefes'in kanamasının olması Tahir'i artık Vedat'ın bıraktığı vidyoyu gizlememesine ve Nefes'e izletmesine sebep olur. Tahir ve Nefes gerçekten böyle bir hastalığın olup olmadığını araştırmak için hastaneye giderler.

SEN ANLAT KARADENİZ 49. BÖLÜM İZLE

Sen Anlat Karadeniz 49. Bölüm 24 Nisan 2019 Çarşamba akşamı Saat 20.00'de ekranlara geldi. Sen Anlat Karadeniz bu hafta 49. Bölüm ile ekranlarda. Sen Anlat Karadeniz'de Tahir ve Nefes'in arasında kıskançlığa sebep olan yeni bir karakter dahil oldu. Hazan güzelliği ile dikkat çekerken acaba Tahir ve Nefes arasına kara kedi mi girecek diye merak edildi. Sen Anlat Karadeniz 49. Bölüm izleyicisi diğer taraftan Murat ve ailenin arasının açılmasına tanıklık edecek. Sen Anlat Karadeniz yine nefes kesen bir bölüm ile ekranlarda

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyicileri Tahir'in başına gelen kaza ve Hazan'ın Sen Anlat Karadeniz'e dahil olması izleyiciyi şarşırttı. Nefes Hazan'ın Tahir ile ilgilendiğini görünce kıskançlık krizine girer. Tahir'e bunun hesabını soracağını ima eden Nefes ve Tahir arasında ipler geriliyor mu? Diğer taraftan Murat ve ailenin arası açılıyor. Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izleyicilerini yine soluksuz izleyecekleri bir bölüm bekliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 46. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Sen Anlat Karadeniz bu hafta 46. Bölüm ile ekranlarda. Sen Anlat Karadeniz'de bebek heyecanı var. Tahir ve Nefes2in bebekleri olacağı haberi herkesi sevindirdi.

Murat ise düğün günü Nazar tarafından terk edilmenin şokunu hala üzerinden atamaz. Ancak aile birbirine kenetlenir. Oğlunu kendi elleri ile ölüme gönderip toprağa veren Fikret oğlunun yaptıklarının bedelini ödemeye devam etmektedir.

Vedat ölmeden önce bıraktığı CD ile Tahir'i yine bir çıkmaza sürükler. Vedat öldükten sonra Tahir'in eline geçmesi için ölmeden önce bir video çekip bırakmıştır. Nefes'e ölmeden bir hatıra bıraktığını söyleyen Vedat Sayar her zaman bir planının olduğunu söyledi. Nefes senin gerçekten karın oldu mu diye soran Vedat asıl bombayı patlatıyor. Tahir tamda büyük bir sevinçli haber aldığı sırada bunu duymak Tahir'i yıkar. 

Vedat Nefes'le ikinci çocuklarının olup öldükten sonra bazı kaçamaklar yaptığını ve bunlardan birinden hastalık kaptığını söyler. Erkeğin bu hastalığın taşıyıcısı olduğunu ve kadına bulaştırdığındada kadın eğer hamile kalırsa çocukta kadında ölebileceği bir hastalık olduğunu söyler. Vedat'ın Tahir ve Nefes'e oynadığı bu son oyun Tahir'i mutluluğunun en zirvesinde olduğu anda yıkıp geçer. 

Sen Anlat Karadeniz 46. Bölüm izleyicisi Vedat dizide olmadığı halde son bir defa Vedat'a kin duydu. 

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyicileri için burada

SEN ANLAT KARADENİZ 45. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Sen Anlat Karadeniz 46. Bölüm 27 Mart 2019 Çarşamba akşamı Saat 20.00'de ekranlara gelecekti ancak Atv'nin son anda yaptığı program değişikliği nedeniyle dizi bu hafta yayınlanmadı. Onun yerine farklı iki program ekrana geldi. Dizinin önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz son bölümde fikret oğlu Vedat'ı kendi elleri ile öldürür ve toprağa verir. Tahir Vedat'ın mezarını kazarak defnetmek için Fikret'e yardımcı olur. Nefes, Tahir ve Yiğit konağa döner. Fragmandan görüldüğü üzere Asiye Hanım ve Nefes arasındaki buzlar eriyor. Vedat belasının ortadan kalkması ile Sen Anlat karadeniz izleyicileri bile rahat bir nefes aldı. Bakalım Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm izleyenleri neler bekliyor? Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm izlemek isteyenler için burada

Tahir Fikret'i evinde ziyaret eder. Seni öldürmeyi düşünmedim hiç diyen Tahir öz anne babasının katilinin tam karşısında olduğunu ancak onu öldürmek istemediğini söyledi. Fikret'in yanına Nefes'le birlikte giden Tahir. Bana pasaportları teslim ederken al aileni kaç dediğinde beni mi düşündün yoksa kailemin katili olduğunun ortaya çıkmaması için mi dedi. Fikret'le yüzleşti. Saniye Hanıma Tahir'i kendisinin yolladığını söyleyen Fikret aslında Tahir'in onu bir şekilde öldürmesini isteidğini söyledi. Ancak kendisi öz evladının katili oldu. Tahir Fikret'e yaşayan bir ölüye döndüğünü söyledi. Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenleri Fikret'in durumuna üzüldü.

Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm izleyicilerini sürpriz bir bölüm sonu beklemektedir. Nazar ve Murat tam muratlarına erdiler derken düğünün son anında Murat Nazar'ı arar. Nazar gözyaşları içinde salonu terk etmiştir. Nazar Murat'a beni affet ben yapamayacağım deyip düğünü terk eder.

Onun yerine farklı iki program ekrana geldi. Dizinin önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz son bölümde fikret oğlu Vedat'ı kendi elleri ile öldürür ve toprağa verir. Tahir Vedat'ın mezarını kazarak defnetmek için Fikret'e yardımcı olur. Nefes, Tahir ve Yiğit konağa döner. Fragmandan görüldüğü üzere Asiye Hanım ve Nefes arasındaki buzlar eriyor. Vedat belasının ortadan kalkması ile Sen Anlat karadeniz izleyicileri bile rahat bir nefes aldı. Bakalım Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm izleyenleri neler bekliyor? Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm izlemek isteyenler için burada

Tahir Fikret'i evinde ziyaret eder. Seni öldürmeyi düşünmedim hiç diyen Tahir öz anne babasının katilinin tam karşısında olduğunu ancak onu öldürmek istemediğini söyledi. Fikret'in yanına Nefes'le birlikte giden Tahir. Bana pasaportları teslim ederken al aileni kaç dediğinde beni mi düşündün yoksa kailemin katili olduğunun ortaya çıkmaması için mi dedi. Fikret'le yüzleşti. Saniye Hanıma Tahir'i kendisinin yolladığını söyleyen Fikret aslında Tahir'in onu bir şekilde öldürmesini isteidğini söyledi. Ancak kendisi öz evladının katili oldu. Tahir Fikret'e yaşayan bir ölüye döndüğünü söyledi. Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenleri Fikret'in durumuna üzüldü.

Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm izleyicilerini sürpriz bir bölüm sonu beklemektedir. Nazar ve Murat tam muratlarına erdiler derken düğünün son anında Murat Nazar'ı arar. Nazar gözyaşları içinde salonu terk etmiştir. Nazar Murat'a beni affet ben yapamayacağım deyip düğünü terk eder.

SEN ANLAT KARADENİZ 44. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

SEN ANLAT KARADENİZ 42. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Vedat Nefes ve Tahir'in peşine düşmüştür ve bunun için Fikret'in adamlarını para teklif ederek Tahir ve Nefes'i bulmalarını ister ve bunu Fikret'in duymaması gerektiğini de söyler. 

Öte taraftan Nazar ve Murat artık aşklarına karşı çıkamayıp ailelerini karşılarına alırlar. Babası Nazar'a gönül koyar ve artık konuşmaz annnesi ise kızına kıyamayıp öylece evden çıkıp giden Nazar için çanta hazırlatır ancak çeyizini telli duvaklı gönderemediği için çok üzgündür.

Tahir bütün geceyi minibüste geçirir ve Yiğit'in onun için bıraktığı sinema biletini alır. Sabah babasını minibüste görme umudu ile gidip kontrol eden Yiğit babası için bıraktığı bileti aldığını görerek mutlu olur ancak bu sırada Nefes'in peşine düşen Fikret'in adamları Yiğit'i minibüsten inerken görüp peşine düşerler.

Murat Fikret'in hediye ettiği kemençeyi yalnışlıkla düşürüp kırar ancak bu Fikret'in Tahir için yazıp kemençenin içine sakladığı mektubun ortaya çıkmasına sebep olur. Öte taraftan Tahir Fikret'in alnına silah dayar ve Vedat'la hukukunun ne olduğunu sorar. Tahir Vedat'ın Fikret'in oğlu olduğunu öğrenir.

Öte taraftan Nefes'in yerini öğrenen Vedat Nefes'in kaldığı eve gider. 

SEN ANLAT KARADENİZ 41. BÖLÜM FULL HD İZLE

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenler Nefes'in izini kaybettirmeye çalışmasını trajik bir şekilde tanık olacak. Lokantada çalışmaya başlayan Nefes Tahir'in izlerini bulduğunu patronundan öğrenir ve oradan da gitmeye çalışır. Sen Anlat Karadeniz son bölümde Nefes yaşadıklarına daha fazla dayanamayıp hastalanarak oğlunun kucağına yığılır kalır. Tam çaresiz hissettiklerinde Tahir onları bulur. Ancak polis Ali'nin Nefes'e söylediklerini Nefes bir türlü unutamaz. Tahir onları bulduğunda Tahir'i teslim olması için ikna etmeye çalışır. Ömür boyu bir kaçak gibi yaşayamayacaklarını anlatır. Ancak Tahir'i ikna edemez. Vedat da bu arada boş durmamaktadır. Fikret'in de yardımıyla Nefes ve Yiğit'in yerini öğrenir. Bakalım Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini neler bekliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 40. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bir lokantada çalışmaya başlayan Nefes, Yiğit'le birlikte hayata tutunup bir düzen kurma aynı zamanda izini kaybettirme çabasındadır. Fakat Yiğit büyük bir ümitle babasının onları bulmasını bekler. Gittiği bazı yerlere kendinden bir iz bırakan Yiğit Tahir'in onları bulacağından emindir. Tahir Yiğit'in bıraktığı parçalardan karısının ve oğlunun izini bulur ancak peşindeki polislere yakalanmadan onlara ulaşmaya çalışır. Diğer taraftan Vedat'ın acısı Fikret'i biçare bırakmıştır. Vedat kendine zarar verme tehdidi ile Fikret'in Nefes'i ve Yiğit'i bulup getirmesini ister. Bir baba çaresizliği ile Fikret Vedat'ın dediklerini yapacaktır. 

Öte taraftan Nefes sağlık problemi yaşamaktadır. Ve Sen Anlat Karadeniz 40. bölümün sonunda Nefes Yiğit'in kollarına yığılır. Annesini o halde gören Yiğit perişan olur. Bir an önce babasının onları bulmasını bekler. 

SEN ANLAT KARADENİZ 39. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

SEN ANLAT KARADENİZ 38. BÖLÜM İZLE

Kızların hapisten tahliye olmaları herkesi mutlu eder. Sen Anlat Karadeniz 38. Bölüm izleyicilerine süpriz bir jest vardı. Asiye'nin hapiste iken doğurduğu oğluna Mehmet Eren adı koyuldu ve İyiki varsın Eren jesti tüm izleyicilerden beğeni topladı. 

Mehmet Eren'in aileye katılması bütün ailenin birarada toplanmasına sebep olur. Tahir'in Nefes'e büyük bir süprizi vardır. Ayrı bir ev tutmuştur ve Nefes'e en güzel hediyeyi verir ancak bu mutluluk uzun sürmez. Vedat'ın kötülükleri bitmez. Emlakçıdan bir şekilde anahtarı aldrıan Vedat evin duvarlarına türlü resimler yapar ve Nefes'i evde tek yakalayarak tehdit eder. Tahir eve yetiştiğinde ise Vedat kaçar. 

Sonunda Tahir Vedat'ı öldürmeye kararlıdır. Uzun bir kovalamacanın ardından Tahir artık tahammül sınırları fazlası ile aşan Vedat'ı bu kez 3-4 el silah atışı ile vurur. Sen Anlat Karadeniz izleyicisi vedatın vurulma anına kilitlendi. İzleyici Vedat'ın ölüp ölmeyeceğini merakla beklemeye başladı.

SEN ANLAT KARADENİZ 37. BÖLÜM

Fikret sonunda Vedat'a babası olduğu gerçeğini itiraf eder. Buna inanamayan Vedat hiç bir anlam veremez. Öğrendiği gerçek Vedat'ın hayatında nasıl bir değişim olacak izleyici merak etmeye başladı.

Diğer taraftan hapse giren kızlar için özel görüş ayarlayan Fikret sayesinde Tahir ve diğerleri kızları görme fırsatı bulurlar. Bu büyük aile tablosu yıkılmayan iyiliğin büyük bir göstergesidir.

Dizi yine izleyiciye karadenizin fırtınalı suları gibi heyecan dolu anlar yaşatacak. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde Berrak'ın başına gelenlerden sonra Mercan ve Nefes'i neler bekliyor. Sen Anlat Karadeniz, bu akşam yine soluklar tutlarak izlenecek.Sen nlat

Berrak'ı son anda asılmaktan kurtaran Tahir Nefes'in ona en başta anlatmaması üzerine çok kızar. Nefes'e neden diye çıkışır. Onu perişan bir şekilde görmek istedim diyen Nefes yine yaşadıklarını Tahir'in kollarında unutmaya çalışır. Vedat elindeki delilleri kullanarak kızlardan şikayteçi olur. Polisi kapısında gören Nefes ve kızlar ne yapacağını bilemez. Asiye, Mercan, Nefes, Nazar ve Berrak Nefes'le Lezzetler için canhıraç çalışmaya devam ederler. Ancak Vedat'ın planları yine herşeyi altüst eder ve kızların hepsi hapsihaneye götürülür. 

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜM

35 BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Mercan, Nazar, Asiye, Berrak ve Nefes'in kaçırıp bağladıkları Vedat'ı Nefes hariç diğerleri öldürüp kurtulmak istemektedir. Nefes ise bunun doğru bir çözüm olmadığını savunur. Ancak, Vedat'ın kötülüklerinden fazlasıyla payını almış olan Mercan Vedat'dan intikam alma zamanı geldiğini düşünür. Bir gece yarısı gizlice Vedat'ı sakladıklara yere giden MErcan, daha önce Vedat'ın ona yaptığı gibi Vedat'ın boynuna ip geçirir. Vedat Mercan'a yalvarır. Ancak bu da Vedat'ın her zamanki numaralarından biridir. Çünkü eli kolu bağlı değildir. Berrak'ı gündüz kandırmış ve kendini çözdürmüştür. Kendi yerine urganı Berrak'ın boynuna geçiren Vedat hepsinden öc almaya and içti. Diğer taraftan Mercan ipin diğer ucunda Berrak olduğundan habersiz, urganın diğer ucunu bağladığı arabayı çalıştırarak Vedat'ı öldürmeye kararlıdır. Sen Anlat Karadeniz 35 izle

Diğer taraftan Saniye Hanım Tahir'i evden kovar. Tahir'de Nefes'inin yanına gider. Gecenin bir yarısı Nefes'in yanından dışarı fırlayan Tahir'in nereye gideceği de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bakalım Sen Anlat Karadeniz 36. Bölüm'de neler olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 35. BÖLÜM

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜM FRAGMAN

19 Aralık 2018 Çarşamba akşamı büyük bir heyecanla izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 35. bölümünden sonra 36. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte o fragman:

SEN ANLAT KARADENİZ 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir Nefes'in ayrılığına dayanamaz. Yiğit de baba hasreti ile yanmaktadır. Vedat bu ayrılığı fırsat bilmektedir. Yiğit'i hastaneden geri getirirken Tahir Nefes ve Yiğit'i tekrar eve götürmek ister. Nefes ise buna tamamen karşı çıkar. Bakalım bu savaşın kazananı kim olacak. Diğer taraftan Fikret Vedat'a geçmişinden bazı kesitler anlatmaya devam eder. Fikret ise Vedat'ın ısrarlarına rağmen Vedat'ın babası ile olan husumetini bir türlü anlatmaz. Vedat tüm kötülüklerine devam eder. Cemil Beyi boşanmasını engellemek için verdiği parayı öne sürer. Cemil Bey'de çaresizdir. Mahkemenin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ ŞARKILARI

Nefes yeni bir işe girip kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmaktadır. Nefes Lezzetler adı altında giriştiği yemek işinde bakalım Nefes ve destek olanlar başarılı olacak mı? Nefes Tahir'le bu sevincini paylaşır. Tahir destek versede Nefes'ten ayrı kalmak onun içini dağlamaktadır. Nefes Lezzetler için Nazar dahil herkes seferber olmuştur. Nefes ilk siparişleri yetiştirme heyecanı yaşarken Vedat yine rahat durmaz ve evi basar. Bütün yemekleri yerle bir eder. Bunun üzerine Asiye bu adamdan kurtulma planları yapar. Ve Nefes, Asiye, Nazar ve Mercan Vedat'ı kaçırır. Bakalım Sen Anlat Karadeniz 35. Bölümde neler olacak. Sen Anlat Karadeniz 34. bölümü tek parça halinde izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 34. BÖLÜM

SEN ANLAT KARADENİZ 35. BÖLÜM FRAGMAN

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Tahir'in fırtınada kaybolu konu alan 33. bölümde nefesler yine tutuldu. Nefes tekne ile Tahir'in peşine düşer. Yiğit ise Tahir'in hasreti ile perişan olmuştur. Vedat bu durumdan faydalanmak için elinden geleni yapacaktır. Babasının hasretine dayanamayan Yiğit ateşlenir. Tahir ve Nefes Yiğit'i hastaneye yetiştirirler.

SEN ANLAT KARADENİZ 32. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Atv'nin çok izlenen dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz 32. Bölüm 28 Kasım 2018 Çarşamba günü ATV ekranlarında saat 20.00'da diziseverler ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölümünde Tahir'in duygusal anları izleyicileri ağlattı. 

Fatih'in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi? Vedat'ın Nazar'a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat'ın karşısına çıkan Cemil, Vedat'ı öldürmeye kararlıdır. Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz'in insafına bırakır…

Fırtınada kaybolan Tahir'i Nefes bulur. Dizide nefesler tutuldu. Kimse Nefes'in Tahir'i nasıl bulduğunu anlayamadı. Herkes şaşkınlık içinde. Vedat babasının Fikret'e nasıl ihanet ettiğini öğrenir. Fikret senin baban benim sevdiğim kadını elimden aldı der. Vedat bu kadının kim olduğunu merak eder. Fikret Gülendam olduğunu söylemez. Fikret Gülendam'a yani Vedat'ın annesine bir zamanlar aşıktır. 

Tahir'i kıyıya getiren Nefes tekrar eve dönmek ister, Tahir ise bu duruma sinirlenir. Vedat Osman Hoca'nın yeni bir eve taşındığını ve Nefes ve Yiğit'inde Osman Hoca ile birlikte yaşayacağını öğrenir. Vedat bu bilgiyi aldığı Naciye'ye yardımda bulunur. Karşılığında aşçısın olmasını ister. Vedat'ın amacı Naciye'den daha fazla faydalanmak. 

Tahir annesinin karşısına geçer Nefes'e olan inadının neden geçmediğinin hesabını sorar. Saniye hanım ise oğlu Fatih'in hastanede oluşundan Nefes'i sorumlu tutmaktadır. Tahir annesine annesi Tahir'e serzenişte bulunur. Saniye hanım resti çeker. Çocuklarının başına bela gelmesinden korkan Saniye Hanım Tahir'e yalvarır. Beni mezara koyun sonra ne haliniz varsa görün der. Nefes'i bizi umursamayacak kadar istiyorsan sen bilirsin der ve kapıyı gösterir. Bu tartışmanın sonunda Saniye Hanım fenalaşır ve düşer. Annesi ile Nefes arasında sıkışığ kalan Tahir çıkmazdadır ne yapacağını bilemez. Abisi Tahir'e akıl verir zamanla fırtınanın dineceğini söyleyip Tahir'i yatıştırır. Çıkmazda olan Tahir ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum ne yapacağım abi bilmiyorum diye dertlenir. Abisi zaman Tahir zaman sadece biraz zaman der. Nefes'te aynı durumdadır Yiğit'e karşı çaresiz kalmıştır. Yiğit babasını kaybettiğini düşünüyor ve bundan annesini sorumlu tutuyor. 

Yiğit üzüntüden hasta olur. Ateşler içinde yatan Yiğit herkesi telaşlandırır. Öte taraftan Fatih hastaneden taburcu olur.

Vedat Nazar'la barışmak için kapısına gider. Vedat kesinlikle boşanmak istemez. Nazar kararlıdır boşanma davasını açmıştır. Vedat Tahir'le Nefes'in ayrıldığını Mercan'a söyler. 

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: Atv

Yayınlandığı gün ve saat: Çarşamba günleri saat 20.00

Sen Anlat Karadeniz Yönetmeni: Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav

Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryosunu kim yazdı: Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem

Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosu: Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli) Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin başrol oyuncularından Tahir, Karadeniz'in deli delikanlısı. 29 yaşında olan Tahir çok merhametli bir insan. Aynı zamanda inatçı, fevri, öfkeli bir delikanlı Tahir.

Ulaş Tuna Astepe aslen İzmit'lidir. 188 doğumlu olan Astepe Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro mezunu. 2012 yılında yayınlanan Kardayı dizisi ile ekranlarda gözükmeye başladı. Başarı performansı ile adından söz ettiren Astepe Sen Anlat Karadeniz dizisinde adını televizyon tarihine yazdırdı.

Ulaş Tuna Astepe'nin Rol Aldığı Diziler

Sen Anlat Karadeniz (2018) - Tahir Kaleli

Karadayı (2018) - Orhan

Analar ve Anneler (2015) - Mustafa

İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu) Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz'in bahtsız kadını Nefes, 24 yaşındadır. Annesini dünyaya geldiği gün kaybetmiş, babası tarafından hayatının azabı olacak Vedat'a başlık parası karşılığında verilmiş. Bir yıl sonra kucağına oğlu Yiğit'i almış, nefessiz kalarak oğlu ile birlikte hayata tutunmaya çalışmış kahraman kadın Nefes. 

İrem Helvacıoğlu, ATV ekranlarında Çarşamba Akşamları gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi ile Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri haline geldi. Helvacıoğlu aslen Ankara'lıdır. 1990 yılında Almanya'da dünyaya gözlerini açmıştır. Oyunculuk eğitimini Müjdat GEzen Eğitim Merkezinde almıştır. 

İrem Helvacıoğlu'nun Rol Aldığı Diziler

İREM HELVACIOĞLU DİZİ VE FİLMLERİ

Behzat Ç .BirAnkara Polisiyesi

Muhteşem Yüzyıl

Kurtlar Vadisi Pusu

Güneşin Kızları

Sen Anlat Karadeniz

Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur.ODTÜ Felsefe bölümünü bırakıp Hacettepe Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Çiçek Nuroğlu ile evlidir. Sen Anlat Karadeniz Dizisinde Nefes'in ve diğer herkesin muzdarip olduğu Vedat karakterini canlandırmaktadır.

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleSen anlat karadeniz vedat öldü müSen Anlat Karadeniz full izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir