bursa hızlı tren var mı / Bursa Eskişehir TCDD Gar Arası En Ucuz Otobüs Bileti ₺ | Kamil Koç

Bursa Hızlı Tren Var Mı

bursa hızlı tren var mı

Dev projede ışık göründü: Mesafe iki saat 15 dakika olacak

İstanbul- İzmir arasını 3,5 saate düşüren Osmangazi Köprüsü ve İzmir- İstanbul Otoyolu projesiyle 5 Temmuz- 11 Temmuz tarihleri arasında toplam 2,5 milyon saat tasarrufu sağlandı. Yakıttan ise 1,5 milyon litre tasarruf elde edildi. Yakıttan, zamandan ve emisyondan sağlanan toplam tasarruf bedeli 85 milyon lira oldu. Çanakkale Boğazı'nda da tarihte ilk kez kesintisiz kara yolu bağlantısını sağlayan Çanakkale Köprüsü ile boğaz geçiş süresi de 6 dakikaya indi. Saatler süren feribot çilesi Çanakkale Köprüsü ile sona erdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Osmaneli- Bursa- Balıkesir hızlı tren hattı projesi T04 tünelinin ışık görme törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu, son 20 yılda 1 trilyon milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyleyerek, "Proje tamamlandığında yüksek hızlı trenlerle Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arasındaki demir yolu seyahati kesintisiz, hızlı ve konforlu şekilde yaklaşık 2 saat 15 dakika olacak." dedi.

Bakan Karaismailoğlu'nun yanı sıra Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bilecik ve Bursa milletvekilleri ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da açılışta yer aldı.

Bakan Adil Karaismailoğlu, son 20 yılda 1 trilyon milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını ifade ederek yıllık kalkınma ihtiyacını 20 yıla sığdırmayı başardıklarını söyledi.

Güney Marmara Hattı'nın önemli demir yolu projesi olan Osmaneli- Bursa- Balıkesir hızlı tren projesinin yapımına devam ettiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu, "24 milyar liralık hızlı tren projemiz kilometre uzunluğunda. 56 kilometrelik Bursa- Yenişehir bölümünde fiziki ilerlememiz yüzde 84'e ulaşırken altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

95 kilometrelik Balıkesir- Bursa bölümüyle birlikte 50 kilometrelik Yenişehir-Osmaneli bölümünde ise proje çalışmaları tamamlandı.
Bursa- Yenişehir-Osmaneli bölümünün üstyapı ve elektromekanik işleriyle Yenişehir- Osmaneli kesiminin altyapı işleri hızlı bir şekilde ilerliyor.

Projemiz tamamlandığında, yüksek hızlı trenlerle; Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arasındaki demir yolu seyahati hızlı bir şekilde yaklaşık 2 saat 15 dakika olacak. T04 tünelimizin kazı çalışmalarında; bin metreküplük toprak hareketi gerçekleştirdik. bin metre zemin iyileştirmesini tamamladık. Çalışmalarımızı hız kesmeden 7 gün 24 saat sürdürerek 2,5 yıl içerisinde bitireceğiz" diye konuştu.

'REKOR KIRILDI'

Kurban Bayramı'ndaki otoyol, köprü ve havaalanlarının kullanımlarıyla ilgili bilgi veren Bakan Karaismailoğlu, şunları söyledi:
"8 Temmuz'da Osmangazi Köprüsü'nden tam 80 bin araç geçerek bir rekor kırıldı. Osmangazi Köprüsü olmasaydı bu kadar aracın feribotla taşınması mümkün olamayacak, seyahatler kesintiye uğrayacak ulaşım sağlanamayacaktı.

İstanbul- İzmir arasını 3,5 saate düşüren Osmangazi Köprüsü ve İzmir- İstanbul Otoyolu projesiyle 5 Temmuz- 11 Temmuz tarihleri arasında toplam 2,5 milyon saat tasarrufu sağlandı. Yakıttan ise 1,5 milyon litre tasarruf elde edildi. Yakıttan, zamandan ve emisyondan sağlanan toplam tasarruf bedeli 85 milyon lira oldu. Çanakkale Boğazı'nda da tarihte ilk kez kesintisiz kara yolu bağlantısını sağlayan Çanakkale Köprüsü ile boğaz geçiş süresi de 6 dakikaya indi. Saatler süren feribot çilesi Çanakkale Köprüsü ile sona erdi.

Devletin kasasından 1 kuruş çıkmadan 2 milyar milyon euro yapım maliyetiyle yapılan Çanakkale Köprüsü'nün açılışı üzerinden daha 4 ay bile geçmeden 4 Temmuz'da 7 bin 31 araç, 8 Temmuz'da 14 bin araç Çanakkale Köprüsü'nü kullandı.

8 Temmuz'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü bin araç kullandı. 8 Temmuz günü İstanbul Havalimanı'nı uçak bin yolcu kullandı. İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun ve en iyi havalimanı oldu. Antalya Havalimanı'nda 2 Temmuz'da uçak trafiğiyle rekor kırmıştık. Kurban Bayramı'nın birinci gününde bu rekoru tazeledik. Toplamda uçak trafiğine hizmet verildi. Yolcu trafiği de toplam bin oldu." dedi.

'ATTIĞIMIZ HER ADIMI BİRİLERİ BALTALAMAK İSTİYOR'

Milli bağımsızlık ve ekonomi yolunda attıkları her adımın 20 yıldır baltalanmak istediğini söyleyen Bakan Karaismailoğlu, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sadece eşi benzeri görülmeyen bir eksiği kapatmakla kalmadık; ülkemizin önümüzdeki 30 yıllık altyapı ve haberleşme yatırımlarını da planladık.

Milletimize olan aşkımızı, Mavi Vatan'ımıza olan sevdamız milli bağımsızlık ve ekonomi yolunda attığımız her adımı birileri 20 yıldır baltalamak istiyor. Birileri; hesap kitap yapmadan yalan yanlış bilgi ve belgelerle hayata geçirdiğimiz projelerin üretim, istihdam, ihracat ve kalkınmaya olan katkılarını hiçe saymaya çalışıyor.

Tek umutları yalandır, çamur atmaktır. Tabi ki projelerimizle ilgili yalan yanlış iftiralara bu acizliğe gereken cevabı veriyor, milletimizin de neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt ettiğini gayet iyi biliyoruz. Bunlarla vakit kaybetmeye tahammülümüz yok. Yapacak daha çok işimiz var" dedi.

Bakan Karaismailoğlu, konuşmasının ardından ışık görme için iş makinesini kısa süre kullandı.

#Osmaneli

#Bursa

#Balıkesir

#İstanbul

#Tünel

#hızlı tren

#T04 projesi


Ankara şehrinden Bursa şehrine tren yolculuğu &#;dan başlayan fiyatlarla €

Kütahya - Bursa arası en ucuz tren biletlerini bulun

Tren Yolculuğu Hakkında

Tren Yolculuğunun İpuçları

Dünyadaki bir sürü tren istassyonu hakkında gerek duyduğunuz bütün bilgileri Busbud tren istasyonları sayfalarında bulabilirsiniz.

Bursa şehrine ister normal trenle, ister yüksek hızlı trenle gidin yolculuğunuzun çevresel etkisini ve karbon ayak izini azaltmış olacaksınız. Yolculuğunuz boyunca pencerenizden güzel manzaraları izlerken kendinize bu seçimi yaparak doğanın korunmasını sağladığınızı hatırlatabilirsiniz.

Kütahya - Bursa arasında yapılan tren yolculuğu, 30 kat daha az CO2 emisyonuyla uçak ve arabaya ekolojik bir alternatiftir.

Kütahya - Bursa tren yolculuğu için bir müzik listesi oluşturun ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Manyetik olarak yükseltilmiş trenler (kısaca Maglev) şu anda dünyanın en hızlı trenidir. km/s hıza ulaşan Maglev'in hemen arkasında itibariyle raylar üstünde giden en hızlı tren olan Fransız yüksek hızlı treni (,8 km) vardır.

New York tek bir istasyonda en çok peron ve hat sayısı rekoruna sahiptir. Manhattan'daki Grand Central Station yolculara hizmet veren 44'ten fazla peron ve 67 hat ile dünyanın en büyük tren istasyonlarından biridir.

Dünyanın en uzun tren yolculuğu Avrupa ile Asya arasındadır. Bu uzun yolculuk Portekiz'in Porto şehrinde başlar ve 12 günde km'den fazla mesafe kat ederek tüm Avrupa kıtasını geçip Vietnam'ın Hanoi şehrine ulaşır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.