ziraat 5gb tarifesi / Ziraat Bankası'ndan emeklilere büyük jest! Ziraat Emekli tarifesi sadece 55 TL

Ziraat 5gb Tarifesi

ziraat 5gb tarifesi

Ziraat bankası banka müşterisi olan kişiler için duyuru yaptı! Ödeme verilecek!

Ziraat Bankası, emekli maaşlarını bankalarından çeken müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Emekli aylığını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, kampanya kapsamında Türk Telekom'a bağlı emekliler için özel aylık 90 TL fatura indirimi fırsatından yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası'nın emekli müşterilere özel kampanyası, Ziraat Bankası'ndan maaş alan ve Türk Telekom'a bağlı emeklileri kapsıyor. Kampanya kapsamında, Türk Telekom tek yön dakika, tek yön SMS, 5 GB mobil internet ve 90 TL Türk Telekom cep hattı 12 ay sözleşme ile sınırsız görüşme tarifesine sahip olacaklar.

Ziraat Bankası emekli müşterilerine yönelik kampanyası, Ziraat Emekli Fırsatı 5 GB tarifesi ile sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, Ziraat İş Fırsatları T.C. üzerinden kayıt olabilirler. Kayıt işlemleri için TC Kimlik numarası ile gelen SMS'e ZİRAAT ONAY yazılması veya Türk Telekom müşteri hizmetlerinin aranarak Türk Telekom 'e SMS gönderilmesi gerekiyor.


Ziraat Emekli Fırsatı 5 GB tarifesi, tek yön dakika, tek yön SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom cep hatları ile sınırsız görüşme hakkı sunuyor. Aylık ücret, KDV ve ÖİV dahil TL olup, yeni kurulum, numara taşıma veya ön ödemeli tarife dönüşümü yoluyla tarifeye giren müşteriler için geçerlidir. Türk Telekom faturalıya sonradan geçen müşteriler için aylık ücret ise KDV ve ÖİV dahil TL'dir.

Ziraat Bankası'ndan yıllık maaş alan ve Ziraat Emekli tarifelerine yeniden kurulum, numara taşıma veya Türk Telekom ön ödemeli tarifelerinden Ziraat Emekli tarifelerine SMS ile veya müşteri Ziraat Emekli tarifeleri 12 fatura dönemi için geçiş yoluyla erişen müşteriler, Ziraat Emekli Tarifesin de kalma sözü veren emeklilere Ziraat Emekli Tarifesi 90 TL'den ücretlendirilecektir.

Ziraat Bankası'ndan yıllık maaş alan ve Türk Telekom'da faturalı Ziraat Emekli ‘ye geçiş yapan müşteri, Ziraat Emekliyi 12 fatura dönemi devam ettirmeyi taahhüt ederse, 12 fatura dönemli Ziraat Emekli Tarife için TL’den ücret ödeyecek!




HABERİ PAYLAŞ

Ziraat Bankası'ndan emeklilere büyük jest! Ziraat Emekli tarifesi sadece 55 TL

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara yeni kampanya duyurusu yapıldı. Türk Telekom'dan yurt içi her yöne SMS, 5 GB internet 12 ay boyunca 55 TL'ye verileceği belirtilirken kampanyadan yararlanmak isteyenler araştırmalara başladı. Başvuruda bulunmak isteyenlerin yapması gerekenler tüm detaylarıyla haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE BÜYÜK JEST

Kampanya içeriğinde yer alan bilgilere göre aylık sbait ücret indiriminden yararlanmak isteyenlerin öncelikle emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alması gerekmektedir. Ziraat emekli tarifesinden yararlanmak için ZIRAAT boşluk TC kimlik numarası yazıp 'e kısa mesaj göndermek yeterli olacaktır. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir.

Ziraat Emekli tarifesi içerisinde yurt içi her yöne dakika ve SMS, 5 GB internet verilmektedir. Mobil hat üzerinden sınırsız konuşma hakkı sunulan bu tarife 12 ay boyunca 55 TL'ye sahip olmak mümkündür. KDV ve ÖİV dahil 75 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 90 TL’dir.

Türk Telekom'dan Emeklilere Özel Avantajlı Tarifeler

Türk Telekom'dan 50 yaş ve üzeri müşterilerine özel tarifeler, kampanyalar ve içerikler +50 Kulübü’nde!

Türk Telekom  faturalı hat sahibi emekli müşterilerine özel fiyatlar ve farklı tarife seçenekleri sunuyor.

Türk Telekom’un 'Emekli 1 GB' tarifesi ile 50 yaş ve üzeri emekli müşterileri ayda 37 TL’ye dakika konuşma ve 1 GB internet fırsatından yararlanabilecek. Emekli müşteriler için sunulan kampanyalar dahilinde; emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşteriler 'Ziraat Emekli 5 GB' tarifesi ile ayda 45 TL’ye, dakika, Türk Telekomlular ile sınırsız konuşma, SMS ve 5 GB internet avantajına sahip olacak.

Emekli Fırsat 3 GB Paketi

Türk Telekom' a yeni gelen 50 yaş ve üzeri müşterilerimize özel bolca konuşabilecekleri ve internette vakit geçirebilecekleri dakika, SMS ve 3 GB internet aylık sadece 40 TL!&#;&#;&#;&#;&#;

Hediyeli Paketi

Faturasız Türk Telekom mobil hatta gelen 50 yaş ve üzeri müşterilerimize 2 aylık her yöne dakika sadece 15 TL!

3 AYLIK 20GB PAKETİ 

90 gün geçerli her yöne dakika, her yöne SMS ve 20 GB cepten internet 95 TL

Ziraat Emekli 5 GB Tarifesi

Türk Telekom’dan Ziraat Bankası emekli maaş müşterilerine her yöne dakika, her yöne SMS ve 5 GB cepten internet 60 TL



Türk Telekom'dan Emeklilere Özel Fırsat: 90 TL Tarife Paketi Ne Sunuyor?

Türk Telekom, emeklilere özel kampanya ile cazip tarife paketi sunuyor. Ziraat Bankası müşterileri 90 TL’ye geniş kapsamlı hizmetlerden faydalanabilir.

Türk Telekom, emeklilere yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Bu özel kampanya, Ziraat Bankası emekli müşterilerine odaklanıyor. Eşsiz fırsatlar içeren bir tarife paketi sunuluyor.

Paket, 5GB cepten internet, SMS ve dakika içeriyor. Ayrıca, TT mobil hatlarıyla sınırsız konuşma imkanı da bulunuyor. 12 aylık taahhüt ile bu paket 90 TL’ye alınabiliyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden yararlanan ve emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, Türk Telekom’a SMS göndererek veya Müşteri Hizmetleri'ni arayarak katılabilir.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesi kapsamında, yurtiçi her yöne dakika, her yöne SMS, ve 5GB cepten internet hizmeti sunuluyor. Bu paket aynı zamanda Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız konuşma hakkı da tanıyor.

Taahhütsüz aylık ücret, yeni hat ve numara taşıma yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil TL, mevcut Türk Telekom faturalı müşteriler için ise TL.

Fakat Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve 12 ay taahhüt veren müşteriler, Ziraat Emekli tarifesini 90 TL'ye alabiliyor. Bu kampanya, emeklilere ekonomik ve geniş kapsamlı bir telekomünikasyon çözümü sunuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası