cinsel gücü artıran macun tarifi / Ev Yapımı Ginseng Macun Gr

Cinsel Gücü Artıran Macun Tarifi

cinsel gücü artıran macun tarifi

Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardLinki Kopyala

Günümüzde iktidarsızlığın çok çeşitli nedenleri olabilir. Uzmanlar, duygusal stresin, bazı ilaçların, aşırı alkol tüketiminin ve sigaranın iktidarsızlığa veya cinsel soğukluğa neden olabileceğini belirtmektedir. Ebter (kısır) tohumlardan elde edilen ürünler de benzer sonuçlara neden olabilmektedir. Bugün sizlere cinsel şikayetlerinize karşı uygulanabileceğiniz bazı bitkisel kürlerden bahsedeceğim.
Erkeklerde iktidarsızlığa, kadınlarda cinsel soğukluğa karşı uzun yıllardan beri keçiboynuzu (harnup) ve havuç kürlerini önermekteyim. Keçiboynuzu, hem iktidarsızlığa karşı hem de sperm sayısını yükseltmekte şaşırtıcı derecede etkilidir. Fitoterapi (bitkisel tedavi) ile ilgili farklı kitapları incelediğinizde iktidarsızlığa karşı maydanoz, hint yer elması, zencefil, çemenotu, anason ve rezenenin sıkça önerildiğini görürsünüz. Roma İmparatorluğu döneminde iktidarsızlığa karşı kereviz önerilmiştir. Osmanlı padişahlarına için yapılan kuvvet macunlarının içeriğinde ağırlıklı olarak kök zencefil, karanfil, kereviz tohumu, kebabe ve karabiber bulunurdu.

Haberin Devamı

KUVVET MACUNU HAZIRLANIŞI
Topkapı Sarayı arşivi E no’lu vesikada Fatih Sultan Mehmet Han için Arap ve Acem hukemasının hazırladıkları macunun tarifi yer alır. Macunun yapımında kullanılan besinler şunlardır: Karanfil, kebabe, karabiber, tarçın, kereviz tohumu, anason tohumu, pire otu tohumu, ısırgan tohumu, havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, mastaki, sinameki, ak günlük, üzerlik tohumu, acı badem yağı, çörek otu, bal ve misk.
Bu macun aynı zamanda çocuğu olmayan kadınlara ve maraz (ruh hastalığı) olanlara önerilmekteydi.


HAVUÇ
Tavşanlar çok hızlı çoğalırlar. Bunun arkasındaki etken, tavşanla özdeşleşen sebzedir, yani havuç. “Acaba, havuçta cinsel gücü artırıcı bir madde var mı?” sorusuyla araştırmaya başladığımda, kuşkularımı haklı çıkaran etken maddelerle karşılaştım. Osmanlı döneminde olduğu gibi, Araplar’ın ve Acemler’in hazırladığı farklı kuvvet macunlarında havuç tohumu hep esas alınmıştır.
Unutkanlık şikayeti bulunanlar da günlük havuç suyu kürünü uyguladıklarında, sorunlarının ortadan kalktığını gözlemleyebilirler. Zihin yorgunluğundan yakınanlar da, taze sıkılmış havuç suyuna ağırlık vermelidir. Salatanızda kullanacağınız rendelenmiş havuç amaca uygun değildir. Çünkü, salataya kattığınız diğer malzemelerden dolayı sebzenin kimyası büyük oranda değişmektedir. Taze sıkılmış havuç suyu içenler, birkaç gün sonra balgam çıkartmaya başlayabilirler. Çünkü üst solunum yollarını temizle gücü de vardır.

Havuç kürü:
Taze sıkılmış havuç suyunu gün boyunca günde bir bardak içenler, cinsel güçlerindeki performans artışını (afrodizyak etki) hissedebilirler.


KEREVİZ
Roma İmparatorluğu döneminden beri kerevizin iktidarsızlığa karşı etkin rol oynadığı savunulur. Osmanlı’da macunlara mutlaka kereviz tohumu katılırdı. Fakat kerevizde cinsel gücü artırıcı etken maddeler yeterli miktarda ve oranda değildir. Kereviz, etken maddeleri fonksiyonel kılacak yardımcı maddeleri de içermez. Yaptığım araştırmalara göre, kerevizi etkili kılabilecek maddeler taze maydanozda bulunmaktadır. Tek başına yetersiz kalan kerevizin, maydanozun desteğine ihtiyaç vardır. Kereviz-maydanoz kürü, erkeklerin sertleşme problemine karşı çok daha etkili olmaktadır.

KEÇİBOYNUZU
HARNUP
Yaklaşık beş bin yıldan beri bilinen bir meyvedir. Hem kadınlarda hem erkeklerde cinsel arzu yitimine karşı ideal yardımcıdır. Birkaç yüzyıl öncesine kadar yapılan tatlılarda ağırlıklı olarak harnup kullanılırdı. Şeker yerine tüketilirdi. Beyaz şeker üretiminin başlamasıyla bu kültür ve sağlıklı beslenme yöntemi yok olmuştur. ’larda İspanya’daki savaş sırasında çocuklar, keçiboynuzu yiyerek sağlıklı kalabilmiştir.
2’inci Dünya Savaşı’nda Alman işgali altındaki Yunan Adaları’nda yaşayan halk, açlık tehlikesini keçiboynuzu sayesinde aşmıştır.
Keçiboynuzu, kakaonun yerine kullanılabilecek en mükemmel çözümdür. Kakaoda bulunan kafenoid’i içermez. Kakaoda yüksek miktarda bulunan yağ, harnupta sadece yüzde 1’dir. Kakaodaki birkaç etken madde migreni tetikleme özelliğine sahiptir. Kakaoya alerjisi olan çocuklar için mükemmel alternatiftir.

Keçiboynuzu kürü:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atın. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynatın. Daha sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, yarısını akşam yatmadan önce için. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam edin. Birinci haftadan sonra üç ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

Kereviz-maydanoz kürü:
gram kerevizin sadece yumrularını, yaklaşık su bardağı ( ml) kaynayan klorsuz suya ekleyin. Ağzı kapalı tencerede beş dakika kaynatın. Daha sonra üzerine adet taze maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave edin ve karıştırın. Üç dakika daha ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
Toplam sekiz dakika tamamlandıktan sonra ocaktan indirip, ılınmasını bekleyin ve süzün. Kahvaltıdan bir saat sonra ve öğle yemeğinden yarım saat önce bir su bardağı için. Kalanı buzdolabında koruma altına alın.

Kadınlara özel kuvvet macunu

Kadına özel macun

Artık yalnızca erkekler değil, kadınlar da aktarların yolunu aşındırıyor. Kadınlar için hazırlanan özel kuvvet macunları büyük ilgi görüyor. Aktarlar her derde deva olan bitkisel karışımlarla dolu.

Eskiden çeşitli ot ve baharat karışımlarıyla yapılan ilaçlar yeniden rağbet görmeye başladı. Özellikle de cinsel gücü artıranlara ilgi büyük. Üstelik yalnızca erkekler değil, artık kadınlar da cinsel gücü arttıran özel kuvvet macunu kullanıyor.

AFRODİZYAKLAR KAPIŞ KAPIŞ
* Hafsa ana Macunu; pekmez, hindistan cevizi, zencefil, havlucan, hardal, limon tuzu ve tarçın çiçeğinin karışımından yapılıyor.

* Doping Ballı Çerez; bal, arısütü, hindistan cevizi, turp tohumu, kayısı çekirdeği ve çörek otundan hazırlanıyor.

* Tarçın cinsel bölgede enerjiyi dengeliyor. Kabuk veya toz olarak kullanılıyor.

* Kişniş cinsel isteği artırıyor. Özellikle kadınlarda cinsel bölgede enerjiyi dengeliyor. Günde bir kahve kaşığı kullanmak yeterli.

* Zencefil iyi bir afrodizyak, balla alınıyor.

***


Kadınlara özel kuvvet macunu

Modern yaşamın getirdiği olumsuzluklar, cinsel isteğin azalmasına yol açıyor. Artık erkekler gibi kadınlar da sorunlarının çözümünü "kuvvet macunları"nda arıyor.
İnsanoğlu bitkilerin faydalarını asırlar sonra adeta yeniden keşfetti. Son yıllarda başta sağlık sorunları olmak üzere, bir çok alanda bitkilerin mucizevi özelliklerinden faydalanılıyor. Bitkilerden çok sık yararlanılan bir alan da cinsellik. Cinsel sorunlarda veya cinsel gücü arttırmada artık bitkilere daha sık başvuruluyor. Gerçi bizler özellikle cinsel gücü arttıran bitkilere yabancı değiliz. Osmanlı padişahlarının cinselliğe ve cinsel uyarıcı maddelere ne kadar önem verdikleri tarih kitaplarında bile yer alır. Padişahların bu amaçla hazırlattıkları "Padişah macunu", "Mesir macunu" gibi birçok karışımlar da günümüze kadar kullanılmış. Genellikle erkekler tarafından kullanılan cinsel gücü arttıran bitkiler, artık kadınlar tarafından da ilgi görüyor. Hatta aktarlar, kadınlar için "kuvvet macunları" bile hazırlamaya başladı.

KADIN MÜŞTERİLER ARTTI
Modern yaşamın getirdiği olumsuzlukların etkisiyle kadınlarda da cinsel istek azalmasının arttığı belirtiliyor. İşte bu yüzden olsa gerek kadınların da sık sık soluğu aktarlarda aldığı ve cinsel isteklerini arttıracak bitki veya karışımlarda çare aradığı gözlemleniyor. Mısır Çarşısı'nın en bilindik aktarlarından biri olan Tayfun Filiz, civan perçemi, zahter (dağ perçemi), biberiye, aslan pençesi, meyan kökü ve hayt ağacı tohumu ve ginseng bitkilerinin cinsel isteği ve gücü arttıran en etkili bitkiler olduğunu söylüyor.

Genellikle bu bitkilerin tozlarının balla karıştırılarak alındığını belirten Tayfun Bey, "Karışım oranı yüzde beş olmalı. Yani gram bala, beş gram bu bitkilerden konarak hazırlanmalı ve öyle alınmalı" diyor. Aslında bu karışım işini bilmenize gerek yok. Çünkü Tayfun Filiz, bu karışımları hazırlayıp satıyor. Yarım kiloluk kavanozlarda hazırladığı afrodizyak karışımlarının fiyatları 15 milyondan başlayıp, 30 milyona kadar çıkıyor. Filiz, son iki yılda cinsel istek azalması sorunuyla gelen kadınlarda büyük artış olduğunu vurgulayarak şunları söylüyor, "Arap ülkelerinden tatil için gelen kadınlar en büyük alıcılar arasında. Türk kadınları ise daha çok eşlerine veya sevgililerine aldırtıyor."

Mısır Çarşısı'ndaki Hazer Baba adlı aktar, cinsel gücü arttırıcı bitki işini profesyonelliğe dökmüş. Hazer Baba, dört farklı karışım hazırlamış, hepsine ayrı ayrı isimler vermiş ve özel ambalajlarda satışa sunmuş. 30 civarında bitkinin karışımıyla hazırlanan ve Merkez Efendi, İbni Sina, Hafize Sultan ve Mesir Macunu adlarını taşıyan bu ürünler "kuvvet macunu" adıyla satılıyor. İçlerinden Hafize Sultan sadece kadınlara özel üretilmiş. gramlık özel ambalajı içinde satılan bu kuvvet macunları 7 milyon milyon ile 10 milyon arasında satılıyor. Hazer Baba'nın sahibi kadın müşterilerinin son zamanlarda çok arttığını belirtiyor. Kadınların bu ürünleri almak için çoğu zaman dolaylı yollara başvurduklarını belirten dükkan sahibi "Halsizlikten şikayetçi olduklarını söyleyip, macun soruyorlar. Biz ne istediklerini bu sorulardan hemen anlıyoruz ve onlara kuvvet macunundan veriyoruz" diyor.

İstanbul Anadolu yakasının ünlü aktarlarından biri olan Işık Doğal Ürünler Terapi Merkezi'nin sahibi Işık Kırgız da en sorunlu kadınların bile üç hafta kür halinde kullanacakları bitkisel karışımlarla, cinsel sorunlarını giderebileceklerini iddia ediyor. Özellikle keçiboynuzu, çakşır kökü, tarçın, karanfil ve biberiyenin çok etkili olduğunu söylüyor. Bitkilerin cinsel istek üzerine etkileriyle yakından ilgilenen Doktor Ayavar Cem Keçe de özel hazırlanmış afrodizyaklar öneriyor. İşte bunlardan biri olan "Afrodizyak Masaj Yağı" ve Keçe'den tarifi: "Malzemeleri; cc badem, avakado veya susam yağı ile her birinden 6 damla olmak üzere gül, lavanta, kişniş otu yağı ve yarım vanilya çubuğudur. Bütün malzemeler birbirine iyice karıştırılır. Bu karışımın içine vanilya çubuğu bütün olarak atılır. Karışım ışıktan uzak bir yerde 48 saat dinlendirilir. Vücuda masaj yaparak sürülen bu karışım ile kendinizi hoş heyecanlara bırakabilirsiniz.

Kuvvet Macunu Kullananların Yorumları Nasıldır?

Kuvvet Macunu Nasıl Yapılır, Kullananların Yorumları Nasıldır?

Kuvvet macunu cinsel performansı artırmak ve halsizliği gidermek, enerjik olmak için kullanılan bir üründür. Makalemizde kuvvet macunu kullananların yorumlarını ve evde kuvvet macunu yapma tarifini okuyabilirsiniz.

Dr. Ender Saraç’tan Kuvvet Macunu Tarifi

Dr. Ender Saraç’ın ereksiyon problemine karşı vermiş olduğu cinsel güç ve performans arttırıcı viagra tarifi aşağıdadır:

Hazırlanışı

Bir kapta malzemelerin tamamını tahta kaşık kullanarak karıştırın. Macun kıvamı aldığında cam bir kavanoza aktarın ve kavanozu alüminyum folyo ile kaplayın ve serin, güneş almayan bir yerde saklayın. Hazırladığınız bu macunu cinsel performansı arttırmak amacıyla günde sabah ve akşam 1 yemek kaşığı kadar tüketin.

Kuvvet Macunu Kullananların Yorumları

Bizim 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Eşimin cinsel isteğinde herhangi bir problem yok. Ancak ben yumurtlama haftam hafta içine geldiğinden eşim yorgun oluyor. Bu yüzden istediğimiz performansı alamıyoruz, ben onu zorluyor gibi oluyorum. Bunun için epimedyumlu kuvvet macunu aldırdım eşime. Yorgun olduğu zamanlarda içmesi için. Ben bu macunu çok etkili buldum mutlaka öneriyorum. Macun hem cinsel isteği hem de sertleşmeyi arttırıyor. Ben macun alırken sadece markasını iyi seçmenizi öneriyorum. Eke olarak osmanlı macunu diye bir kuvvet macunu da var. Bunun içinde çoban çökerten adında bir ot var. Bunu da tavsiye ediyorum.

Ben ilk bebeğime korunmadığım ilk ayda hamile kalmıştım ancak doğuramadım. İkinci bebeğim için de çok uğraştım. funduszeue.info hamile kaldım. O dönemde adetlerim çok düzensizdi ve kadar bile sürüyordu. Eşime Avicenna markalı kuvvet macunu yedirdim ve sonrasında ikimiz de öğütülmüş üzüm çekirdeği yuttuk. Sonrasında o ay hamile kaldım.

Hamile kalmayı çok istiyordum, bunun için eşime her gün kuvvet macunu funduszeue.info de yedim ara sıra. Ek olarak ilişkiye girdikten sonra yarım saat kadar sağ tarafıma yattım.

Kuvvet macunu cinsel performansı %  oranında arttırıyor. Ben kuvvet macunu ağızda hiç bekletmeden direk yutup ardından da bol su içmenizi tavsiye ederim. Çünkü genizde tahrişe sebep olabilir. Macunu aç karna içmenizi tavsiye ederim, daha etkili oluyor.

Kuvvet macunu çok değişik bir karışım. Kuvvet macununun sadece cinsel kuvveti arttırdığını düşünmeyin. Ben kuvvet macunu kullandığım gün 1 km yüzdüm. Enerjim bitmiyordu hiç ama sonrasında inanılmaz yorgun düştüm. Biraz baş ağrısı yaptı ama vücuda verdiği enerjinin yanında hiç bir şey diyorsunuz. Ben kuvvet macununu haftada 3 gün 2 çay kaşığı kullanmanızı öneriyorum.

1 tatlı kaşığı kudret macunu yarım saat içinde etkisini gösteriyor. Benim kronik migrenim var ama bu macun bende baş ağrısı yapmadı. Etkisi gerçekten çok iyi ortalama 4 saat sürüyor.

Ben kudret macununu cinsel performansım için kullanmadım. Günlük hayatta multi-vitamin yerine  denemek için 1 çay kaşığı veya 1 tatlı kaşığı kadar kullandım. Aç veya tok kullanımı fark etmeden aşırı baş ağrısı yaptı bende. Bu yüzden macunu tekrar almayacağım. Ayrıca ben gözle görülür bir faydasını da görmedim. Sebebi çok yoğun hayatımın olması ve uykusuz kalmam olabilir, bilemiyorum. Gündelik yaşamda cinsel arttırıcı etki yapmadığını da ifade etmek isterim.

Ben kuvvet macunundan 1 çay kaşığı kadar yedim ve 1,5 saat sonra tam olarak etkisini gösterdi. Etkisi 19 saat de devam etti. Ben aç karna almanızı tavsiye ederim çünkü etkisini daha çok gösteriyor.

Hepimiz yorgunluk gibi baş belası bir problem yaşıyoruz gündelik yaşantımızda. Kuvvet macunu kullanım amacını sadece cinsel amaçla düşünmeyin. 1 tatlı kaşığı bana inanılmaz enerji verdi. Ben çok memnun kaldım. Deneyip görmenizi öneriririm. Ben herhangi bir yan etkisini yaşamadım.

Not: Bu tür karışımlar tansiyon, şeker, kalp gibi hastalıkları olanlar için sakıncalı olabilir. Kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası