kanunsuz topraklar 12 bölüm fragmanı / Kanunsuz Topraklar Dizisi 12 Bölüm | FOX

Kanunsuz Topraklar 12 Bölüm Fragmanı

kanunsuz topraklar 12 bölüm fragmanı

Kanunsuz Topraklar Bölüm Fragmanı

Kanunsuz Topraklar Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü olan Bölümünde neler olacak? Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü olan Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Madendeki patlama tüm Zonguldak’ı derinden sarsar. Maden Mahallesi karalar bağlar. Askerler, madenciler ve yüreğinde bir parça vicdan kalan herkes göçük altında kalan Davut ve Gülfem’i kurtarmaya uğraşmaktadır. Behice ile gizli gizli evlenerek karanlık emellerine ulaşmaya çalışan Yavuz ise Gülfem ve Davut’un madenden canlı çıkmaması için elinden geleni ardına koymamaktadır. Patlamada büyük zarar gören madeni ele geçirmek için karanlık planlar kuran Ali Gelik ve Bahar Aras hemen bu fırsatı değerlendirmeye çalışır… Bu sırada Kasapoğlu; Yavuz ve Asude’nin Malik Bey’in ölümüyle ilgili sakladığı büyük sırrı öğrenir. Yavuz ve Asude köşeye sıkışmıştır. Kasapoğlu tüm bu olanları anlatmak üzere Gülfem’in evine doğru yola çıkar. Göçük altındaki Davut ve Gülfem’in durumu gittikçe daha kritik bir hal almaktadır. Onları kurtarmak için canını dişine takan madenciler ve askerler umutlarını yitirmiyordur… Zaten umudun olduğu yerde; mucizeler çiçek açar. Ve aşk en büyük mucizedir…

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü olan Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Kanunsuz Topraklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kanunsuz Topraklar dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları de Fox TV’de


Kanunsuz Topraklar Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Gülfem ile Kardeşlerini Oyuna Getiriyor!

Fox Tv&#;nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yavuz, Gülfem ile Davut&#;un göçük altında olduğunu öğrenince onları kurtarmak istemiyor. İkisinden de kurtulacağı için sevinirken Ali, ondan Gülfem&#;i kurtarması için emir veriyor. Gülfem ile Davut, göçük altından çıkarılıyor. Ali, maden işçilerini başka bir maden için alıyor. Gülfem, onlardan bir gün süre istiyor ve mecbur kalıp Bahar&#;ın teklifini kabul ediyor. Ali, Gülfem ile kardeşlerini oyuna getiriyor.

Çarşamba Dizileri

Ali Gülfem ile Kardeşlerini Oyuna Getiriyor!

Kanunsuz Topraklar bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Patlamadan sonra Gülfem&#;in kolu kırılıyor. Davut ise, onu teselli edip oradan kurtulacaklarını söylüyor. Gülfem, ölümün onunla birlikte ölmesiyle gelmesine razı olduğunu söylüyor. Maden işçileri seferber olup göçük altına girip Gülfem ile Davut&#;u kurtarmak istiyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yavuz, hem Gülfem&#;den hem de Davut&#;tan kurtulacağı için işçilerin madene girmelerini engellemeye çalışıyor. Ama komutan, ona karşı çıkıyor. Yavuz, Ali&#;nin yanına gidip ikisinden de kurtulacaklarını söylüyor. Ali ise, Gülfem&#;in o göçükten kurtarmasını eğer kurtaramazsa ona yapacaklarını bildiğini söylüyor.

Gülfem ile Davut, sağ sağlim göçükten kurtarılıyor. Yavuz, Behice ile evlendikten sonra evin hakimiyetini ele almak için ağırlığını koyuyor. Hatice, Gülfem&#;i o gün eve göndermiyor. Ona kendi elleriyle bakıyor. Göksel, komutanla konuşup patlamada sabote olup olmadığının araştırılmasını istiyor.

Daha sonra Davut&#;u çağırıp Bahar&#;la yakınlık kurup onun gönlünü kazanmasını istiyor. Davut, onun söylediklerine pek oralı olmuyor. İşçiler, madenin ne zaman açılacağını bilemedikleri için huzursuz olmaya başlıyor. Gülfem, gidip onlarla konuşup en kısa zamanda bu sorunu çözeceğini söylüyor.

Eve gidip kardeşlerini konağı satışa çıkaracağını söylüyor. Behice, buna karşı çıkıyor. Ali, Bahar&#;ı yanına çağırıp ona bir çanta dolusu para veriyor ve ondan tekrar gidip Gülfem ve kardeşleriyle konuşmasını istiyor. Gülfem ile Fikriye, Bahar&#;ın teklifini kabul etmiyor. Behice kabul edince Bahar parayı bırakıp gidiyor.

Yavuz, Asude&#;nin yanına gidip onunla konuşurken ağzından Malik&#;i öldürdüklerini kaçırıyor. Kasapoğlu, onları duyuyor. Yavuz, Kasapoğlu&#;nun peşine adam takıp onu bıçaklatıyor. Davut, Kasapoğlunu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. İşçiler, Gülfem&#;in kapısına gelip başka bir madenle çalışmaya karar verdiklerini söylüyor.

Gülfem, onlardan bir gün süre istiyor. O sırada Bahar geliyor ve onun ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Ortaklık sözleşmesi imzalandıktan sonra Ali geliyor ve onlarla ortak olanın kendisi olduğunu açıklıyor.

Kanunsuz Topraklar Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut&#;tan Bahar&#;la Samimiyet Kurması İsteniyor!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir