maximoon evlerinde son durum / Maximoon ile yepyeni bir yaşam! - Emlakjet Haberleri

Maximoon Evlerinde Son Durum

maximoon evlerinde son durum

Yüzde 75’i Satılan Maximoon’da Maxi Kampanya

AHA İSTANBUL- İstanbul Bahçeşehir bölgesindeki projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Maximoon’da özel bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim sağlanan Maximoon’da kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. 12 aya kadar vade farksız peşin fiyatına daire sahibi olma fırsatı sunan Maximoon’da, 24 aya 0,24, 36 aya 0,36, 48 aya 0,48 ve 60 aya 0,60 faiz oranları uygulanıyor. Üstelik dosya masrafı yok ve KDV yüzde 1.


Biri rezidans toplam 8 blokta çeşitli büyüklük ve özellikte 1.332 konut, biri hipermarket olmak üzere 93 mağazası bulunan arasta tarzı Maximoon Çarşı ve bir kreşten oluşan Maximoon, sosyal yaşam alanları ile Bahçeşehir’in nitelikli konut ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Maximoon’da, yüzde 75’i satılan konutların fiyatı 112 bin TL’den başlıyor.


Maximoon’u tamamen kendi öz sermayeleri ile hayata geçirdiklerini belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, projenin lokasyonu ve nitelikleriyle özel bir projede yaşamak isteyenlerin yanı sıra yerli ve yabancı yatırımcıların da gözdesi olduğunu söyledi.


Bahçeşehir’in en değerli bölgesinde konumlanan Maximoon, TEM otoyolunun yeni gişelerine 400 metre ve Akbatı AVYM’ye 500 metre mesafede. E5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta olan Maximoon, Atatürk Havalimanı’na 15, yeni yapılacak üçüncü Havalimanı’na 30, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5, İstoç İş Merkezi’ne de sadece 10 dakikalık mesafede. TED Koleji’nin yanı başında, Okyanus Koleji’nin hemen arkasında konumlanan Maximoon, yeni yapılacak Özel Acıbadem ve Özel İsviçre Hastaneleri ile yatırım değerini artırıyor.


Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center, Türk Hamamı, sauna ve vitamin bar bulunuyor. Proje ayrıca; cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka gibi her türlü ihtiyaca yanıt veriyor. Açık ve kapalı otoparkı bulunan Maximoon’da vale parking hizmeti de mevcut. Çocuk yüzme havuzu, açık oyun parkı ve kapalı oyun alanı ile çocuklar da unutulmuyor. Yaşam standardını yükseltmek amacıyla geniş olanaklar sunan Maximoon’un en önemli özelliklerinden biri de C ve D bloklarında bulunan kat bahçeleri…


Maximoon Evleri’ne, www.maximoonevleri.com web adresinden ve 444 34 18numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

maximoon - esenyurt - bahçeşehir - yalçıntepe

Üye Ol

Artık tebernuskirecci.com.tr de üye olarak sizde sorulara cevap verebilirsiniz.

Üye Ol

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

tebernuskirecci.com.tr logo

Tebernüş Kireçci

Maximoon 107 Bin Lira'dan Başlıyor

İstanbul'un yeni trendi Bahçeşehir' de konut sahibi olmak hayal değil

107.000 den başlayan fiyatlarla kazanmaya başlayın…

Maximoon evlerinde yer almak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını da sunan Yalçıntepe goup en özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Yalçıntepe Goup proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi Maximoon evleri' nde, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak prestijli bir yaşam ve iş merkezine imza atıyor.

Toplam 1.332 daire ve 93 mağazadan oluşan Maximoon Konutları'nda daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı.

Maximoon Nerede?

Maximoon projesi 33 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Yalçıntepe Group güvencesiyle hayata geçirilen Maximoon 8 blok şeklinde İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlanıyor.

Maximoon Ne Zaman Teslim Edilecek?

Bahçeşehir Maximoon Konutları'ndan sıfır faizle daire sahibi olmak mümkün. Maximoon Evleri'nde daire teslimleri 2014 Aralık'ta gerçekleşecek.

Maximoon Daire Fiyatları

Maximoon Bahçeşehir'de daire fiyatları 107 bin TL'den başlayarak 472 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Bahçeşehir Maximoon projesinin sosyal olanakları arasında tenis kortu, basketbol sahası, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile fitness center yer alıyor.

Maximoon İletişim Bilgileri:

Telefon: 444 34 18

Web Adresi: www.maximoonevleri.com

Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

BahçeşehirİstanbulEmlakHaberler

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.