nwakaeme fenerbahçe transfer / Fenerbahçe transfer haberleri: Nwakaeme İstanbul’a geçiyor! İşte yeni kulübü - Galeri - Takvim

Nwakaeme Fenerbahçe Transfer

nwakaeme fenerbahçe transfer

Son dakika: Trabzonspor&#;dan ayrılan, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anlaşamayan Anthony Nwakaeme&#;nin yeni durağı belli oldu!

Son dakika haberleri: Geçen sezonu &#;ampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor'da elde edilen zaferde büyük pay sahibi olan Nijeryal&#; futbolcu Anthony Nwakaeme'nin gelece&#;i büyük merak konusu olmu&#;tu. Gösterdi&#;i etkili performansla tarafl&#; tarafs&#;z herkesin be&#;enisini kazanan Nwakaeme, yaz transfer sezonunda Trabzonspor'dan ayr&#;lm&#;&#;t&#;.

ÜÇ BÜYÜKLER &#;LG&#;LENMEM&#;&#;T&#;

aa__

Menajerinin kulüpten istekleri nedeniyle bordo - mavili tak&#;ma veda eden Anthony Nwakaeme, menajeri arac&#;l&#;&#;&#;yla Fenerbahçe, Galatasaray ve Be&#;ikta&#;'a önerilse de tak&#;mlar oyuncuyla ilgilenmemi&#;ti.

BO&#;TA KALMI&#;TI

_2__

Arap Yar&#;madas&#;'ndan gelen teklifleri reddeden Nwakaeme, bo&#;ta kalm&#;&#; ve herhangi bir kulüple sözle&#;me imzalamam&#;&#;t&#;.

ACUN ILICALI &#;ST&#;YOR

image

Acun Il&#;cal&#;'n&#;n sahibi oldu&#;u Hull City, Nijeryal&#; futbolcu için harekete geçti. Il&#;cal&#;'n&#;n Ozan Tufan ve Do&#;ukan Sinik'in ard&#;ndan 33 ya&#;&#;ndaki y&#;ld&#;z&#; da kadroda görmek istedi&#;i belirtildi.

OLUMLU KAR&#;ILADI

aa__

&#;ngiliz bas&#;n&#;n&#;n haberine göre; Anthony Nwakaeme, Hull City'den gelen teklifi olumlu kar&#;&#;lad&#; ve dü&#;ünmek için süre istedi.

Geçti&#;imiz sezon Trabzonspor formas&#;yla 36 resmi maçta görev yapan Nwakaeme, 15 gol - 11 asistlik bir performans sergilemi&#;ti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında! Fenerbah&#;e derken ezeli rakibe transfer oluyor

Haberin Devamı

SERBEST KALACAK

Romanya'nın Petrolul Ploiesti ve Üniversitatea Cluj, İsrail'in Hapoel Raanana ve Papoel Beer Sheva takımlarında forma giydikten sonra yılında Trabzonspor'a transfer olan Nwakaeme, Medipol Başakşehir ile oynanacak olan maçın ardından bordo-mavili kulüpte 4. sezonunu tamamlayacak ve serbest statüye geçecek.

Trabzonspor Yönetimi ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği Nijeryalı oyuncuyla uzun süredir yapılan görüşmelerde somut adım atılamamıştı. Bunun nedeni ise Nijeryalı oyuncunun bordo-mavili kulüpten talep ettiği rakama dayanıyor.

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

TRABZONSPOR'DAN YILLIK MİLYON EURO İSTİYOR

İHA'da yer alan habere göre "Parayı sorun edecek en son insanım. Sevgi ve saygının paradan daha çok önemli olduğunu biliyorum "diyen Nwakaeme bordo-mavili kulüpten senelik 3 milyon bin Euro (58 milyon bin TL) talep ederken, Finansal Fair-Play'in yanı sıra takım içi dengeleri de ön planda tutan Trabzonspor Yönetimi'nin oyuncuya senelik 1 milyon bin Euro net maaş ve bin Euro da imza parasıyla toplam 2 milyon Euro (33 milyon bin TL) teklif ettiği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün bu teklifine oyuncu şimdiye kadar olumlu bir cevap vermedi.

Haberin Devamı

HENÜZ OLUMLU YANIT VERMEDİ

Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncuya yaptığı 2 milyon Euro'luk teklif üzerinden sözleşmeyi imzalaması için hazır tutarken, Nwakaeme ise Karadeniz ekibine henüz olumlu yanıt vermedi.

NWAKAEME: KALMAK İSTİYORUM

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtti. İHA'ya konuşan Nijeryalı yıldız "Görüşmeler Trabzonspor, ben ve başkan arasında devam ediyor. Parayı sorun edecek en son insanım. Sevgi ve saygının paradan çok daha önemli olduğunu biliyorum" dedi.

Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

FENERBAHÇE İDDİASI VE ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA

Trabzonspor ile henüz anlaşma sağlayamayan Anthony Nwakaeme için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edilmişti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise Nwakaeme konusunda çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Ali Koç açıklamasında, ''Anthony Nwakaeme maç kaçırdı, yaşı var. Nwakaeme yaşlı ama Allah var, Trabzonspor'a transfer olduğundan beri verilen parayı hak etti. Türk futboluna renk kattı." ifadelerine yer verdi. Koç ayrıca Nijeryalı futbolcuyla ilgilenmediklerini de ifade etmişti.

Haberin Devamı
Son dakika: Nwakaeme, Trabzonspor ile yol ayrımında Fenerbahçe derken ezeli rakibe transfer oluyor

NWAKAEME İÇİN BİR İDDİA DAHA: BEŞİKTAŞ

Yeni sezonda Süper Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyecek olan Beşiktaş , transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar hücum hattı için rotasını Trabzonspor 'un geride bıraktığımız sezonda şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'ye çevirdi.

Bordo- Mavililer'le henüz biten sözleşmesini uzatmayan ve geleceğinin ne olacağı merak konusu olan Nwakaeme için Kara Kartal hamlesini yapmak için doğru anı kovalıyor. Nijeryalı yıldız, kulübünden 3 yıllık kontrat için yaklaşık 3 milyon Euro talep ediyor. Tarafların anlaşamaması durumunda hemen harekete geçecek olan Kara Kartal, 33 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmeye çalışacak.

Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır. funduszeue.info

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 20,

Fenerbahçe'den Nwakaeme açıklaması

Fenerbahçe'den Anthony Nwakaeme açıklaması geldi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama, "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır. Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri Kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

TRABZONSPOR'A VEDA ETMİŞTİ

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kulüpten ayrıldığını açıklamıştı.

Veda mesajı:

"Sevgili Trabzonspor taraftarları, hepinizi bana karşı kışkırtıyorlar, bu sayede sanki giden benmişim gibi görünecek. Ayrıca piyasa değerimi de bozmaya çalışıyorlar. Şunu bilmenizi isterim ki, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu ile biten 4 yıllık mutluluğu seviyorum. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkürler, sizi asla unutmayacağım."

Nijeryalı oyuncu geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı toplam 36 maçta 15 gol atarken 11 de asist yapma başarısı gösterdi.

10 MİLYON EURO İSTEDİ

Trabzonspor'a veda eden Anthony Nwakaeme hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Habertürk'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bizden 3 sezon için 10 milyon euro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun!"

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası