istanbul personel yönetim aş / İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu! Detaylar belli oldu

Istanbul Personel Yönetim Aş

istanbul personel yönetim aş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu! Detaylar belli oldu

İstanbul'da kamu personeli alımı kapsamında, Büyükşehir Belediyesi'nin "İstanbul Personel Yönetim A.Ş. (İSPER A.Ş.)" bünyesinde, yeni ve farklı 2 unvanda personel alımı açıklandı. Gerekli süreci, başvuru ekranı ve tüm detayları burada bulabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İşçi Alımları: Hangi Pozisyonlar İçin Başvuru Yapılabilir?

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımı için bazı şartlar var: Meslek liselerinin veya üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, MS Office programlarına hakim olmak, T.C. vatandaşı olmak, sabıkası olmamak ve teknik yetkinliklere sahip olmak. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması tercih sebebi.

isci-alimi-personel-alimijpg

Okul Öncesi Öğretmeni alımı içinse; ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmak, YÖK onaylı pedagojik formasyon eğitimine sahip olmak, tercihen yüksek lisans mezunu olmak, 2 yıl deneyim ve İngilizce bilme avantajı var. MS Office programlarına yetkinlik ve askerlik görevini tamamlamış olmak erkek adaylar için şart.

İBB personel alımı başvuru süreci Haziran tarihleri arasında online olarak İBB'nin kariyer sitesinden gerçekleştirilebilir.

İSPER A.Ş.

İSPER, ‘İstihdam ve İşgücü Yönetiminde Doğru Çözümler’ iddiası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve iştiraklerine, saha çalışmalarında görev yapan 16 binden fazla çalışan ile nitelikli işgücü desteği sağlamaktadır. İBB İştirakleri arasında en fazla insan kaynağını bünyesinde bulunduran şirket olarak tüm bu çalışanların işe yerleştirme süreç desteği, işe giriş işlemleri ve oryantasyon programı yönetimi; özlük, puantaj, bordro işlemleri, izin yönetimi, disiplin süreçleri ve işten çıkış süreç yönetimi gibi tüm konularda sorumluluk almaktadır.

Bölgesel İstihdam Ofisi ile iş arayanla işvereni bir araya getirerek istihdama katkı sağlamakta olan İSPER; Enstitü İstanbul İSMEK’leri koordinasyonu ile istihdama ‘meslek edindirme’ ayağını da ekleyerek kalıcı çözüm oluşturmayı hedeflemektedir.

İSPER, bünyesinde istihdam ettiği yetkin profesyonelleri ve dış danışmanları ile İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri de vererek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin insan kaynakları şirketi olma hedefi yolunda hızla ilerlemektedir.

İSPER; yakın zamanda bünyesine katılan Eğitim Gelişim Müdürlüğü ile İBB, bağlı kurumlar ve iştirak şirketlerinin eğitim ve gelişim faaliyetlerinin hazırlanması ve uygulanması, Liderlik Programları ile Kurumsal ve Mesleki Eğitimler konularında da çok önemli sorumluluklar üstlenmiştir.

Kamu Memur Personel Alımı İlanları </p>
            <span class=nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir