1 sınıf toplama işlemi boyamalı / Toplama İşlemi Ve Boyama | Eduhol - Ders Videoları İzle Online Test Çöz Etkinlik İndir

1 Sınıf Toplama Işlemi Boyamalı

1 sınıf toplama işlemi boyamalı

1. Sınıf Toplama İşlemi &#; 3

1. sınıf toplama boyama etkinlikleri, toplama işlemi alıştırma ve değerlendirme sayfaları, çalışma kağıdı, test pdf. 1. sınıf matematik dersi toplama işlemi konusu için hazırladığımız etkinliğe hoş geldiniz. Daha önce de paylaştığımız toplama işlemi çalışma kağıtlarına bir yenisini daha ekledik. İlk olarak şunu belirtmek gerekir ki 1. sınıf öğrencileri için matematik dersi oldukça önem arz ediyor. Bu yaştaki öğrencilerimize toplama öğretirken soyut olan kavramaları somut ve eğlenceli hale getirmeliyiz. Bundan böyle toplama ve boyama etkinliği bir araya getirdik. Öğrencilerimiz hem eğlensin hem de konuyu kavrasın istedik. Aşağıda içeriğimize ait tüm detayları bulabilirsiniz.

1. Sınıf Toplama Boyama Etkinlikleri, Alıştırma ve Değerlendirme Sayfaları

1. sınıf toplama boyama etkinliklerini iki sayfa olarak hazırladık. İlk ince toplama işlemi alıştırma sayfaları yer almakta olup devamında boyama etkinliğimiz yer almaktadır. Mesela 12 + 6 işleminde 12 sayısının üzerine 6 ekleriz ve sayarız sonucun 18 olduğunu buluruz. Örnek olarak aşağıdaki görselleri inceleyelim.

1. sınıf toplama boyama

Son olarak şunu belirtmek gerekir boyama etkinliğinden önce toplama işlemlerini yapalım sonuçlar bulunduktan sonra daha kolay olacaktır. Hazırladığımız diğer etkinlik ve çalışma kağıtlarının olduğunu sayfamıza buradan ulaşabilrsiniz.

sinif-topla-boya-1İndir

1. Sınıf Toplama İşlemi &#; 2

1. sınıf toplama işlemi etkinlikleri, matematik toplama işlemini boyama, sayfaları, çalışma kağıdı, ödev ve etkinlik, test, pdf. Öncelikle hazırladığımız etkinlik sayfamıza hoş geldiniz, çalışmalarımızın faydalı olmasını diliyoruz. Bu çalışmamızda Toplama nedir? Sorusunun cevabı için onlarca etkinlik hazırlandı. Toplam 10 sayfa olan bu çalışma toplama işlemine girişin ilk aşaması olup hafta boyunca toplama ile ilgili diğer çalışmalar yayınlanacaktır. Genel olarak toplama daha önce hazırladığımız çalışmalarda toplama işlemi konu anlatı ve etkinliklerine yer verdik. Buna ek olarak öğrencilerin keyif alacağı boyama sayfaları ve zengin içerikli çalışma sayfaları hazırladık. Buna bağlı olarak aşağıda içeriğimize ait detaylı açıklamaları okuyabilirsiniz. Ayrıca 1. sınıf matematik dersleri konu anlatımı ve etkinlik sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz.

1. Sınıf Toplama İşlemi Etkinlikleri, Boyama Sayfaları

1. sınıf toplama işlemi etkinlikleri ile boyama sayfaları hazırladık. Özellikle öğrencilere toplama işlemini daha keyifli hale getirmeyi amaçladık. Ondan sonra bol örnekli toplama etkinlikleri yer almakta. Örnek olarak 9 + 5 = 14 . Aşağıdaki toplama işlemlerini yapalım. Toplamları 10’dan büyük olanların dairesini yeşile boyama etkinlikleri. 1. sınıf toplama boyama sayfaları.

1. sınıf toplama işlemi etkinlikleri

Verilen toplama işlemlerini kontrol edelim. Sonucu doğru olanların yıldızını maviye, yanlış olanların yıldızını kırmızıya boyayalım. verilen bulutların içindeki toplama işlemlerinin sonucunu noktalı yerlere yazalım. Sonucu kadar sayıda damlacığı örnekteki gibi boyama etkinlikleri. Mesela 5 + 3 =8 toplama işleminde 8 tane kadar damlacığı boyama etkinliği.

sinif-toplama-islemi-1İndir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası