3 malzemeli kurabiye unsuz / 3 Malzemeli Kurabiye Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri | Yemek tarifleri, Yemek, Şekersiz kurabiyeler

3 Malzemeli Kurabiye Unsuz

3 malzemeli kurabiye unsuz

Unsuz, Şekersiz 3 Malzemeli Kurabiye Tarifi

Bugün sizlere unsuz, şekersiz sadece 3 malzeme ile hazırlayabileceğiniz çok kolay bir kurabiye tarifi hazırladık.

Hem çok lezzetli hem de şimdiye kadar gördüğünüz en kolay kurabiye olacak bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Şimdi 3 malzemeli kolay kurabiye yapımı için gerekli malzemelerimize göz atalım ve tarife geçelim.

Malzeme Listesi

  • gr çikolata
  • 3 adet yumurta akı
  • 1 paket kabartma tozu

Unsuz, Şekersiz 3 Malzemeli Kurabiye Tarifi

İlk olarak çikolatayı benmari usulü eritiyoruz. Ben çaydanlık demliğine biraz su koydum. Çikolataları kaseye aldım ve kaseyi de demliğin üzerine yerleştirdim. Ocağa aldım ve ara ara karıştırarak çikolatanın erimesini sağladım.

Çikolatamızı erittikten sonra bir kenara alıp iyice soğumaya bırakıyoruz. Çikolatamız iyice soğuduktan sonra 3 yumurta akını derince bir kaba alıp mikserin önce düşük sonra yüksek devrinde köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.

Köpük haline gelince 1 paket kabartma tozunu da içerisine ekleyip çırpma işlemine devam ediyoruz. Kaseyi ters çevirdiğimizde dökülmeyecek kıvamda olması gerekiyor.

Şimdi soğuttuğumuz çikolatayı da içerisine ekleyip spatula yardımı ile karıştırarak iyice yediriyoruz. Homojen kıvama gelince sıkma torbasına dolduruyoruz ve yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye kurabiyeleri sıkıyoruz.

Sıkma torbası yoksa kaşıkla da koyabilirsiniz. Ben şık bir görüntüsü olması için sıkma torbası kullandım. Kurabiyeleri sıktıktan sonra da üzerlerine çikolata rendesi serpiştirebilirsiniz.

Önceden ısıtılmış derecelik fırında kurabiyelerimizi pişmeye bırakıyoruz. Yaklaşık 15 dakikada pişecektir.

3 Malzemeli Kurabiye Videolu Tarif

3 malzemeli unsuz, şekersiz kurabiye tarifi servise hazırdır. Bu enfes kurabiye tarifi ve çok daha fazla videolu tarifler için Seval Mutfakta Youtube Kanalı&#;na abone olmayı unutmayalım.

Unsuz Yağsız Kurabiye Tarifi

Unsuz Yağsız Kurabiye

Yürüyüş yaptığım sahilde bir pastahane mevcut. Aylardır, her yürüyüş sonrası mutlaka bir çay molası veriyorum. Genelde çay yanına 1 kurabiye istiyorum. Elbette kurabiyeyi yiyorum.

Hazırlık:5 dak. Pişirme:5 dak.

Unsuz Yağsız Kurabiye Malzemeleri

  • 1 su bardağı fındık
  • 1/2 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 yemek kaşığı kakao

Unsuz Yağsız Kurabiye Nasıl Yapılır?

  • 1- Fındıkları rondonun içine aldım. İncecik çektim. Una yakın incelikte olduğunda içine pudra şekerini, kakaoyu ve yumurta akını ekledim. Karıştırmaya devam ettim. Yumuşak, ele yapışan ama şekil verilebilecek bir hamur haline geldi
  • Eğer bu formda bir hamur elde edemiyorsanız cıvık olmuşsa içine biraz daha fındık ekleyin. Yumurta akınız fazla gelmiş olabilir.
  • Bir tabağın içine pudra şekeri koydum. Fındık kadar parçalar koparıp pudra şekerinin içinde yuvarladım. Bolca pudra şekerine buladım. Yağlı kağıt serili tepsiye dizdim. derece fırında dakika pişirdim. Fırının önünde bekleyin. :) Fırından çıkardık löp löp lüpplettik.. :) Afiyet olsun.

Kategoriler:Kurabiye Tarifleri , Tatlı Kurabiye Tarifleri

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Yorumlar:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası