koçtaş duvardan duvara duşakabin / Mika Duşakabin Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Koçtaş Duvardan Duvara Duşakabin

koçtaş duvardan duvara duşakabin

İki Duvar Arası Mika Duşakabin

Duvardan duvara ölçünüze özel mika duşakabin Yapıdükkanıfunduszeue.info'da sizlerle. İnanılmaz fiyatlarla ölçünüze uygun olarak üretilip ücretsiz kargo ile mika duşakabin teslimatı yapıyoruz. Plastik camlı duşakabin duvardan duvara olarak kullanılır. 1 sabit 1 kayar ürün olarak üretilecektir.

İki Duvar Arası Mika Duşakabin Nedir?

İki duvar arası mika duşakabin duvardan duvara olarak da adlandırılır. Dar alanlarda bu ürün kullanılabilir. Yarısı sabit yarısı kayar olarak ölçünüze uygun yapılır. Çok kaliteli olan mika duşakabinler polistren camdan ve alüminyum paslanmaz profillerden üretilir. Kırılma esnasında yaralama yapmaz

Teknik Özellikleri


* gün içerisinde kargoya teslim etme garantisi

*1. sınıf saf paslanmaz beyaz alüminyumdan dan üretilmiştir

*İçerisinde vida tapaları ve montaj vidaları bulunmakta olup sorunsuz montaj sağlar

*Uzun ömürlüdür . Piyasadaki 2. sınıf plastik kabinlerden değildir

*Damla desen polistren cam kullanılmıştır

*Montajı gayet basittir

*Ücretsiz kargo ile gönderilecektir

*GÜZEL ŞEKİLDE PAKETLENMİŞTİR

*Fiyata tekne dahil değildir

*Adınıza fatura edilecektir . Faturasız ürünlerle kıyaslamayınız

ÜCRETSİZ KARGO İLE iş gününde kargoda

İki Duvar Arası Mika Duşakabin Nasıl Kullanılır?

Duvardan duvara yani iki duvar arası mika duşakabin vazelinli olarak kullanılırsa çok rahat ve senelerce kullanılır. Özellikle kaliteli rulmanları sayesinde çok dayanıklı bir üründür. Çocuklar için güvenli bir kullanım sağlar. Kurulumu da aşağıda videodaki gibi yapabilirsiniz


KURULUM VİDEOSU PART 2


Toplam 2 yorum yapıldı

esra akpınar

Mağaza yetkilileri çok ilgililer. Kendilerine teşekkür ederim. Sipariş verdikten hemen sonra beni arayıp verdiğim ölçünün teyidini aldılar. Ürünü çpk iyi paketlemişler. Çok memnun kaldım.

esra akpınar

Mağaza yetkilileri çok ilgililer. Kendilerine teşekkür ederim. Sipariş verdikten hemen sonra beni arayıp verdiğim ölçünün teyidini aldılar. Ürünü çpk iyi paketlemişler. Çok memnun kaldım.

Kargoya Veriliş

:

5 İş Günü

Kargo Firması

:

Aras Kargo

Gönderilecek Bölge

:

Balıkesir

Teslimat Detayları

:

Ürünlerimiz özel üretim olduğu için 5 (İş)Gününde üretimi tamamlanmaktadır. Yaşanan pandemi süreci ile ilgili kargoların sorunsuz kargoları teslim alması durumunda 5 iş günü sonunda kargoya teslim edilir. Yükseklik Farkında Camlar Özel olarak gelmektedir. Onun Süreci 20 iş günü dür. 

İade/İptal Detayları

:

Ürünlerimiz 1. Sınıf Hammaddeden ve Ölçünüze Olarak Üretilmektedir. Üretimden kaynaklanan hataları firmamız telefi etmekle yükümlüdür. 

Mika Duşakabin

Banyolarda dekoratif ve şık görüntü sağlamak amacı ile tasarlanan duşakabinler etrafa su sıçrama sorunu engeller. Sıcaklığın dışarı aktarılmasını da engelleyen bu ürünler işlevselliği açısından oldukça önemlidir. Mika, tarafından müşterilerinin memnuniyetini artırmak amacıyla özel olarak üretilen bu ürünleri hemen hemen her banyoda kullanabilirsiniz. Alandan tasarruf sağlamanıza yardımcı olan Mika duşakabin modelleri dekorasyonlarınızın da şık bir hal almasına yardımcı olur. Birbirinden farklı malzemelerden özel desenlerle dizayn edilen bu ürünler herhangi bir köşeye rahatlıkla konumlandırılabilir. Cam çeşitlerinin düz, buzlu ya da desenli olması sizin hangi ürüne ihtiyaç duyuyorsanız kolayca ulaşabilmenize imkan tanır. Çünkü banyo dekorasyonlarını ve zevklerinizi göz önünde bulundurmanız seçim yapacağınız ürün çeşitlerinin de genişlemesine yardımcı olur. Sürgülü ya da menteşeli olarak dizayn edilen kapılarının açılmaları ve kapatılmaları oldukça rahattır. Her banyo yapısına uygun ölçülerde tasarlanabilen Mika banyo duşakabin çeşitleri duvar renkleri ile bütünleştiğinde sizin keyifli bir şekilde zaman geçirebilmenize imkan tanır. Dayanıklı ve sağlam malzemelerin üretimlerinde kullanılmaları paslanma, kararma ya da soyulma gibi sorunların ortaya çıkmasına engel olur. Bu da uzun ömürlü ürünlere sahip olma avantajını size sunar. Size sunulan diğer bir avantaj ise bu malzemelerin her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine sahip olmasıdır. Bu yüzden geniş fiyat aralıklarına Trendyol üzerinden ulaşarak avantajlı alışverişin zevkini çıkarabilirsiniz.

Her Banyoya Uyumlu Mika Duşakabin Modelleri

Her Banyoya Uyumlu Mika Duşakabin Modelleri

Evlerinizde çokça kullandığınız alanlardan birisi banyolardır. Bu yüzden burada alınan duşlar çevrenin ve duvarların oldukça fazla bir şekilde kirlenmesine yol açar. Etrafa sıçrayan su ve şampuan kalıntılarının temizlenmesi de oldukça emek ister. Bunu düşünen Mika, tasarladığı duşakabin çeşitleri ile sizi hem temizlik hem de fazla yorulma zahmetinden kurtarmayı amaçlar. Birbirinden farklı malzemelerle ve çeşitli tasarımlarla üretilen Mika duşakabin modelleri her banyonun ihtiyaç duyduğu konforun sağlanmasına yardımcı olur. Fazla alan işgal etmeyen ve konumlandırıldığı yerde sabit kalmayı başarabilen iki duvar arası mika duşakabin modelleri çevrede bulunan elektronik aletlerin ya da prizlerin sudan korunabilmesine yardımcı olur. İçeride bulunan sıcak havanın da dışarı çıkmasını engelleyen bu ürünler rahat bir şekilde duş alabilmenizi sağlar. Ayrıca kaliteli ve dayanıklı özellikleri ile uzun kullanım sürelerine sahip olan Mika duşakabin camı dışarıdan içerisinin görünmesini engelleyen özelliklere sahiptir. Buzlu camlar ya da uygulanan desenler sayesinde bu özelliklere kavuşan ürünler sizin rahat bir şekilde duş alabilmenize imkan tanır. Yunus desenli, damla desenli Mika duşakabin modelleri tasarımları ile beğenileri üzerinde toplamayı başarır. Bu amaçla siz de bu desenler arasından hoşunuza giden seçimi yaparak satın alabilirsiniz. Kullanılan camlar ya da çerçevelerin renkleri de birbirinden farklılığa sahip olabilir. Bu yüzden ürün seçimi yaparken banyo dekorasyonunuzu göz önünde bulundurabilirsiniz. Son zamanlarda oldukça ilgi gören beyaz, siyah Mika duşakabin modellerini inceleyerek hem zevklerinize hem de banyonuza uygun renge sahip olan ürünü satın alabilirsiniz. Şekilleri açısından da farklılık gösterebilen ürün modellerini incelerken kullanacağınız alanı göz önünde tutabilirsiniz. Bu sayede o alana uygun şekle sahip olan ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Her köşeye rahatça yerleşebilen kare, oval Mika duşakabin modelleri arasından uygun olan seçimi yaparak banyonuzun tadını çıkarabilirsiniz. Birbirinden farklı malzemelerden, desenlerden ve şekillerden oluşan geniş ürün modelleri her müşterinin ihtiyacına yanıt verir. Bu yüzden siz de alışverişiniz öncesinde banyonuzun özelliklerini ve zevklerinizi göz önüne alarak karar vermeye başlayabilirsiniz. Geniş çeşitliliğe sahip olan bu ürünlere Trendyol’dan ulaşarak alışverişe başlayabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kaliteli ve Dayanıklı Özellikleri ile Mika Duşakabinler

Kaliteli ve Dayanıklı Özellikleri ile Mika Duşakabinler

Banyolarınızda rahat bir şekilde duş alabilme imkanına sahip olmak kabin çeşitleri sayesinde mümkündür. Çevreye su ve şampuanların sıçramasını engelleyen duşakabin çeşitleri Mika tarafından kaliteli özelliklere sahip olacak bir biçimde üretilir. Her banyoya uyum gösterebilen ölçüleri bulunan bu ürünler dayanıklılığı ve sağlamlığı ile uzun ömürlü kullanım avantajlarına sahiptir. Alışverişiniz öncesinde hangi alan için ürün bakıyor iseniz 80x80, 90x90, x Mika duşakabin ölçülerini dikkatlice inceleyebilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan ölçülerdeki ürünlere rahatlıkla ulaşarak satın alabilirsiniz. Ölçülerinin yanı sıra şekilleri, yapımlarında kullanılan malzemeler ve desenleri birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu ürünler her banyoya uyum gösterir. Eğer banyonuzda bir küvet var ise bunun etrafını düz, desenli ya da buz camlardan tasarlanan ürünlerle kapatabilirsiniz. İçeriye girebilmenizi kolaylaştırmak amacı ile sürgülü olarak üretilen küvet üstü Mika duşakabin çeşitleri kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Yüzeylerindeki kalıntıları suyla çıkardıktan sonra bir bezle kuruladığınızda camlarındaki kirin ortadan rahat bir şekilde kalktığını görebilirsiniz. Gider deliğinin bulunduğu alanın etrafını çevirmek için de teknesiz Mika duşakabin çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin çerçevelerinde kullanılan krom malzemeler sudan ve nemden etkilenmeyen özelliklere sahiptir. Bu da krom Mika duşakabin çerçevelerinin uzun süre boyunca dayanıklılığını koruyabilmelerine yardımcı olur. Düz ya da desenli cam tasarımları da sizin ilginizi çekmeyi başaran özelliklere sahiptir. Temizliği sırasında soyulmayan ya da yıpranmayan Mika duşakabin desenleri dışarıdan içerisinin görünmesini engellediği gibi hoş bir görünüm sağlanmasına da yardımcı olur. Sadeliği ve zarifliği ile banyolarınızın olduğundan aydınlık gözükmesini sağlayan şeffaf, düz Mika duşakabin çeşitleri oldukça kolay bir montaja sahiptir. Basit ve pratik bir şekilde kurulan bu malzemelerin dayanıklılığının artırılması için en az bir gün boyunca kullanılmaması önerilir.

Her Bütçeye Uygun Mika Duşakabin Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Mika Duşakabin Fiyatları

Duş sırasında banyonuzda geçireceğiniz zamanlarda keyif almak isteyebilirsiniz. Bu yüzden de hem etrafın dekoratif hem de temiz olmasına dikkat edebilirsiniz. Sizin bu ve benzeri düşüncelerinizi göz ardı etmeye Mika, tasarladığı duşakabinler ile keyifli bir şekilde banyo yapabilmenize imkan tanır. Bu ürünlerin asıl amacı etrafa, duvarlara ya da prizlere su sıçramasını engellemek olsa da dekoratif bir görünüme sebebiyet vermeleri de kaçınılmazdır. Birbirinden farkı camlardan ve desenlerden tasarlanan bu ürünlerin her alana uyum gösteren ölçüleri her müşterinin ihtiyacına yanıt bulabilmesini kolaylaştırır. Şekilleri, ölçüleri ve yapımlarında kullanılan malzemeler açısından farklılıklara sahip olan Mika duşakabin çeşitleri arasından hem ihtiyaçlarınıza hem de zevklerinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Cam tasarımları ve açılıp kapanma mekanizmaları birbirinden farklı olan cam görünümlü, buzlu, desenli, sürgülü duşakabin Mika tarafından dayanıklı ve kaliteli özelliklere sahip olacak bir biçimde üretilir. Bu da sizin uzun süreli kullanım avantajlarına sahip olabilmenizi sağlayarak satın aldığınız üründen maximum verim alabilmenize yardımcı olur. Montajları ve tamiratları oldukça pratik olan Mika duşakabin yedek parça çeşitleri suya karşı dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu da banyo ya da temizlik yaparken gönül rahatlığı ile hareket edebilmenize imkan tanır. Bu ürünlerin size sağladığı avantajlar saymakla tükenmez. Ancak size sağlanan avantajlardan bir tanesi de uygun fiyat seçeneklerine sahip olmalarıdır. Trendyol tarafından size sunulan uygun Mika duşakabin fiyatları arasından bütçenizi göz önüne alarak seçim yapabilirsiniz. Ayrıca diğer müşteriler tarafından yapılan Mika duşakabin yorumları ve önerilerine de Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Bu yorumları ve önerileri detaylı bir şekilde inceledikten sonra ihtiyaçlarınıza rahatlıkla yanıt bulabilirsiniz. Trendyol tarafından size sunulmuş olan bu imkanlar sayesinde alışverişinizi hem avantajlı hem de keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Duvardan Duvara Duşakabin

            • ÇAMLICA® cam-duşakabin firması, standart duş kabinleri yanı sıra, yedi farklı seride farklı model, 90'ın üzerinde farklı desen modellemesiyle, katalog içeriğini her geçen gün zenginleştirmektedir.Ölçüye özel ürtimle konsept banyo mimarisine uygun çözümler sunabilen ÇAMLICA® cam - duşakabin firması, kalite politikasından ödün vermeden çalışan personeli, eğitimli teknik montaj kadrosuyla profesyonelliğini kurumsal anlamda kanıtlamaktadır. :
            •• ÇAMLICA® cam - duşakabin firması müşteri memnuniyeti kapsamında, firmaya ulaşan her ön görüşmeyi değerlendirmekte, zaman, fiyat ve kalite politikası çerçevesinde detaylı olarak cevaplar.
            İnsan odaklı yaklaşımıyla toplam Kaliteyi kendine prensip edinen firmamız, antibakteriyel ürünlerle temperli güvenlik camlarından modern duş kabinleri üretmekte, sizin ve ailenizin rahatlıkla kullanabileceği hijyen koşulları oluşturmaktadır.

            ••• ÇAMLICA® ürünlerini, malzeme - montaj ve fabrika hatalarına karşı 3 yıl firma garantiyle desteklemektedir.
            cam dusakabin, duşakabin parçaları, duşakabin imalatı, duşakabin desenleri, duşakabin tekerleği, duşakabin ümraniye, duşakabin montajı nasıl yapılır, compact duşakabin fiyatları, duşakabin fiyatları ve modelleri, koçtaş banyo duşakabin, koçtaş duşakabin modelleri ve fiyatları, küvet duşakabin, dusakabin modelleri ve fiyatlari, beylikdüzü duşakabin, banyo dusakabin, çamlıca duşakabin, izmir duşakabin, kompakt dusakabin, küvetli duşakabin fiyatları, panel duşakabin, duşakabin kampanya

            funduszeue.info
            Paslanmaz Duşakabin Çözümleri
            Creative Serisi Cam Duşlar: 30 x 10 paslanmaz sürgü lama diğer aksesuar donanımları, rulman, cam klavuzu, stoper, cam tutucu, kulp, cam sabitleyici gibi ürünler de parlak kromajlı pirinç malzemeler..

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası