ibrahim tatlıses in kaç çocuğu var / Çocuklarını Andı Ahmet Tatlıses'i Yok Saydı - Foto Galeri - Memurlar.Net

Ibrahim Tatlıses In Kaç Çocuğu Var

ibrahim tatlıses in kaç çocuğu var

Seneler sonra İbo Show programıyla ekranlara dönen, 7'den 77'ye herkesin sevdiği, Türk müziğinin İmparatoru İbrahim Tatlıses gündemden düşmüyor. Son olarak eski eşi Adalet Sara ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Tatlıses yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Sara'nın yaptığı açıklamalardan sonra İbo'nun kaç çocuğu olduğu merak edilmeye başlanmıştı. Peki, İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var? İşte İmparatorun tüm evliliklerinden dünyaya gelen evlatları...

İbrahim Tatlıses'in Kaç Çocuğu Var?

İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Sara ile yaptı. Çiftin iki kız bir erkek olmak üzere üç çocuğu oldu. İbrahim Tatlıses'in Adalet Sara'dan olan çocuklarının ismi Ahmet, Gülşen, Gülden'dir. İbrahim Tatlıses ikinci evliliğini 1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştığı Perihan Savaş ile yaptı. İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş çiftinin Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu oldu.

Bir süre Derya Tuna ve Asena ile ilişki yaşayan İbrahim Tatlıses 2011 yılında Ayşegül Yıldız'la hastanede evlendi. İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan İdo Tatlıses isimli bir oğlu, Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden Elif Ada isimli bir kızı oldu. İbrahim Tatlıses 2021 yılında Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Tatlıses'in Işıl Çatak'la olan birlikteliğinden de Dilan Çatak isimli bir kızı var.

İşte İmparatorun Tüm Evliliklerinden Dünyaya Gelen Evlatları...



İbrahim Tatlıses ve en büyük çocuğu Ahmet Tatlı



İbrahim Tatlıses
ve oğlu İdo Tatlıses



İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çatak



İbrahim Tatlıses ve kızı Melek Zübeyde



İbrahim Tatlıses ve en küçük kızı Elif Ada Tatlıses

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

ensonhaber.com

İbrahim Tatlıses magazin gündeminde merak edilen isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman çocukları ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses 9 yıl aradan sonra İbo Show programını yeniden ekranlara taşıdı.

69 yaşındaki İbrahim Tatlıses özel hayatı ile de oldukça merak ediliyor.

Peki İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi, kimlerle sevgili oldu, ilk eşi kimdir ve İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var? İşte İbo'nun eşleri ve çocukları..

İBRAHİM TATLISES KAÇ KERE EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk ve tek resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Tatlıses ile yaptı. Şanlıurfa'da yaşayan Adalet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses'in 3 çocuğu bulunuyor.

Ahmet, Gülden, Gülşen adlı 3 çocuğu Adalet Tatlıses'ten olan İbrahim Tatlıses, evlatlarıyla sık sık görüşüyor. İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ile arkadaş gibi oldu. Hatta Ahmet bir dönem babası İbrahim Tatlıses'in korumalığını bile yaptı.

İbrahim Tatlıses daha sonra Adalet Tatlıses ile yollarını ayırdı. Tatlıses 1978 yılında "Ayağında Kundura" filmiyle de sinemaya girdi.

1979'da oynadığı "Kara yazma" filminde Perihan Savaş'la tanıştı. Birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki "Günah" filmine kadar sürdü.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

İKİNCİ EVLİLİĞİ: PERİHAN SAVAŞ

Perihan Savaş o dönemde İbrahim Tatlıses'ten şikayetçi olmuştu. İddialara göre İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş'ı kaçırttırmış ve 7 saat gitmesine izin vermemişti.

Uzun zamandır görüşmeyen ikili en son olarak kızları Melek Zübeyde'nin çocuğu olunca bir araya geldiler. İkilinin ayrılma sebebi hem darp hem de İbrahim Tatlıses'in yeni aşkı Derya Tuna oldu.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

DERYA TUNA

Perihan Savaş'tan ayrılan İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile aşk yaşamaya başladı. Büyük aşk olduğunu İbrahim Tatlıses kendi şu sözlerle ifade ediyor: Bir tek Tuna'ya şarkı yazdım gerisi yalan.

Derya Tuna alışık olduğumuz ataerkil aile yapısını yıkan bir kadındı. İbrahim Tatlıses ile olan birlikteliğinde ekonomik gücü eline almış ve ailede sözü geçmeye başlamıştı. İkilinin İdo isminde bir çocuğu bulunuyor.

İdo ve Derya Tuna, İbrahim Tatlıses aşkının en popüler ismiydi. İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna aşkının bitmesinin nedeni ise Asena oldu. 1983 yılında beraber olmaya başlayan çift 18 yıl sonra ayrıldı.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

YILLARIN AŞKI: ASENA

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses aşkının bitmesinin nedeni ise Asena. 1998 yılında beraber olmaya başlayan çift evlilik yolundayken 2003 yılında araya Ayşegül Yıldız'ın girmesiyle sona erdi.

İbrahim Tatlıses, Asena ile beraberliğini sürdürürken, kendi televizyonunda birlikte çalıştığı Ayşegül Yıldız ile de birlikte olmaya başladı.

Yıldız'a ev ve araba aldığı haberleri medyada sıkça yer alırken Asena da bu yeni rakibine karşı amansız bir mücadeleye girişti. Nitekim çok geçmeden iki kadın bir gece yarısı sokakta kavga edip, birbirlerini yaraladı.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

AYŞEGÜL YILDIZ İLE EVLENDİ

İbrahim Tatlıses, Asena ile ilişkisinin sona ermesinin ardından Ayşegül Yıldız ile evlendi.

2011 yılında evlenen çift 2013 yılında boşandı. Belki de İbrahim Tatlıses'in eşlerinden en az duyulanı Ayşegül Yıldız oldu. İkilinin Elif Ada adlı bir kızı bulunuyor.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

IŞIL ÇITAK

Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi Işıl Çıtak, 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile yaşadığı kısa süreli ilişki sonrası Dilan'ı dünyaya getirmiştir.

İbrahim Tatlıses'in bebeği kabul etmemesi üzerine Dilan'ı kendisi büyüten Işıl Çıtak, ikinci kez evlilik gerçekleştirmiştir.

Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dır. Dilan baba olarak hep onu bilmiştir.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

GÜLÇİN KARAKAYA 'EVET' DEDİ

Tatlıses, uzun zamandır hayatında olan Gülçin Karakaya (26) ile evlenme kararı aldı.

69 yaşındaki ünlü sanatçının, tek taş pırlanta yüzükle yaptığı evlilik teklifinin ardından, aile içinde kıyılan bir nikahla dünyaevine girdiği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İbrahim Tatlıses'in kaç çocuğu var?

İBRAHİM TATLISES'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Toplam 4 evliliğinden 7 çocuğu olan İbrahim Tatlıses'in çocukları; İdo Tatlıses, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı'dır.

ido tatlıses

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası