küba telefonla nasıl aranır / Yurt Dışında Kullanım | Red | Bireysel: Vodafone Türkiye

Küba Telefonla Nasıl Aranır

küba telefonla nasıl aranır

CUBA'yı mobil olarak nasıl aranır. Küba'da adresler ve telefon numaraları

Turistten daha önce, Küba'nın tüm dünya haritası, pahalı kuponlar ve otel fiyatları nelerdir? Pahalı, elbette, ancak Küba'nın bizden çok uzak olduğu için ve aksi takdirde adanın kendisi çok yüksek değil, ama plajlar ve dinlenme her şeyi telafi ediyor

Küba Libre veya Özgürlük Adası. Beyaz kum güneşli plajlar, sonsuz okyanus boşlukları, parlak doğa, eşsiz mimari, rom ve purolar - Bütün bunlar ve biraz daha anlatır ORADA Küba hakkında.

Küba hakkında genel bilgi

Küba nerede

Kuzey ve Güney Amerika kıtalarının kıyılarının yakınında ücretsiz bir Küba Cumhuriyeti var, onlardan Florida Boğazı'nın suları ile ayrıldı. Devlet Küba Adaları, Hopentud ve yaklaşık daha küçük ada alır toplam alanla km².

Ülkenin ana adasının güney kıyısında sulara gider KarayiplerVe kuzeybatı ve kuzeydoğu plajları Meksika Körfezi ve Atlantik Okyanusu tarafından yıkanır.

Dünya Haritası üzerinde Küba

Nüfus

"BM Ekonomik ve Sosyal İşler Bölümü" altındaki nüfusa göre, yılı Cumhuriyet nüfusu 11,4 milyondur.

Para birimi

Ulusal Para Birimi - Küba Pezosu Kupası, CUC. 1 Peso \ud 1 ABD doları oranında.

Faydalı telefon numaraları

  • Ülke Telefon Kodu: 53;
  • Telefon Kodu Havana: 7;
  • Kabin Küba: - Ülke Kodunuz - Şehir Kodu - Telefon Numarası.
  • Küba'ya Çağrı: 8 - Uluslararası Çağrı Kodu - Küba Kodu - Şehir Kodu - Telefon Numarası.
  • Rusya Federasyonu Elçiliği: (+53 7) ;
  • Rusya Federasyonu Konsolosluğu: (+53 2) 61

Acil servisler (Havana):

  • Polis: ;
  • Bal. Yardım: ;
  • İtfaiyeciler:

Ülkenin topraklarında:

  • Nat. Polis: ;
  • İtfaiyeciler: ;
  • Bal. Yardım:

Küba için ödeme ve değişim

Turistlere yönelik bölgelerde, dolaşımda, dönüştürülebilir bir Peso var. Ada Komünist Devleti ile FloriDian Boğazı'nın diğer ucunu kıskanıyor, her zaman yeşil başkanlarıyla dinlenmemesi için daha iyi dinlenmemesi için sıcak ilişkiler nedeniyle. Amerikan Doları alışverişi ile% 10 ila 20'lik bir komisyon alınabilir. Bu nedenle, zaten deneyimli turistler buraya Euro'dan gelmenizi önerir. İlginçtir ki, neredeyse gerçekçi olmayan turistle buluşmak için dönüşümlü Küba Pezosu (Kupa).

Visa / MasterCard kartlarını kullanmak için daha uygunsanız, şunu dikkate alınız:

  • VISA kartı MasterCard'dan daha fazla kurum alır;
  • Küçük mağazaları veya kafeleri ziyaret ederken, ödeme terminali olmayabilir, çünkü sizinle nakit olması daha iyidir;
  • Kart işlemleri% 11,24'te vergilendirilir.

Memo Turisti

Küba'da kalmak mümkün olduğunca parlak olmalı, rahat dolapınıza renkler eklemeniz gerekebilir. Vatanlarını ziyaret ettikten sonra Küba purosu hayranı olma şansınız var, ancak halka açık yerlerde yasak.

Plaja giderken veya bir gezi sırasında bir inek buluşacaksa, son derece dikkatli olun. Bu hayvan Kübalılar için kutsaldır ve varlığınızdaki ineğin ölümü sizi yerel polisin temsilcileri ile tatsız konuşmalara getirebilir.

Hükümet ajanslarını nasıl fotoğraf edeceğini bilmek için başka bir turist önemlidir. askeri teknik, askerler, polis yasaktır. Ek olarak, Küba'nın resmini çekmeden önce, ona izin vermesi istenmelidir.

O ne, Küba halkı


Küba, Afrika, İspanya, İtalya, İngiltere, Almanya, Küba ve Amerikan Hint kabileleri, Çin, Fransa'nın göçmenlerinin yanı sıra, Çin, Fransa'nın göçmenlerinin yanı sıra ilk ve ikinci dünya sırasında göçmenlerin yanı sıra savaşlar.

Yerel, dost canlısı insanlar. Domino oynamak ya da yemeğimi bölmek için tekliften vazgeçmek için acele etmeyin. Giderinizde kafede içmek isteyecekse şaşırmayın. Ve otel veya pansiyon personeli size sorarsa, kişisel hijyeninizi (tıraş bıçağı köpükleri, vb.) Bırakın, yüksek maliyetli vatandaşlar için yüksek maliyetli ve erişilemezliğe bağlı olduğunu unutmayın.

Küba Dünyasında Güvenlik

Komünist Cumhuriyeti'ndeki insanlar dostça ama fakir. Nakit ve pahalı aksesuarlar göstermemek daha iyidir. Küçük dolandırıcıların ve ceplerin kurbanı olmamak için şeylerinize dikkat edin. Geceleri, kötü bölgelerde yürümek, saldırıya uğramak olasılığı nedeniyle tavsiye edilmez.

Küba'da iklim, gitmek daha iyi olduğunda

Rekreasyon için en uygun zaman, Kasım ayından Nisan ayına kadar aralığı işaretler.

Yağmurlu sezonda en fazla yükseldiğinde rüzgar sörfü severler yaz aylarında temyiz edecekler büyük dalgalar. Kasırgaların egemenliği, Ekim ve Kasım ayları arasındaki gerisini karartabilir, ancak yılın herhangi bir zamanında Küba'da dinlenmeyi planlıyor.

Küçük bir alan sayesinde Küba'da birkaç hafta dinlenmeye başlamak mümkündür. Öyleyse önemli bir şeyi kaçırmazsanız, sitemiz, ziyaret için zorunlu olarak sizin için bir şehir ve tatil köylerinin bir listesini hazırlamıştır.

Başkent Havana - Bu karşıtların şehri. Buraya modern gökdelenler Her zamanki insanların yaşadığı sömürge öncesi devrimci konakların bitişiğinde duran. Şehir mimari anıtlarla ve ilginç yerlerle dolu. Havana, beyaz plajları körükler, zarif mutfağı ele alır ve Salsa seslerini koyar. Ayrı olarak, Bar El Floridita, Ernest Hemingue'nin en sevdiği yerlerden biri. Eğer barla ilgilenmiyorsanız, yazarın evi müzesini ziyaret edin ve sonra Roma Müzesi'ne gidin. Günlük gezilerden yorulmayanlar için, şehrin geceye daha yakın olduğunu, unutulmuş enerji ile dolu bir büyük diskoya dönüştüğünü bilmek önemlidir. 'dan beri tüm dünyayla ünlü olan Tropican Show-Cabarer'ı ziyaret etmenin zamanı geldi.

Santa Clara

Santa Clara CHE Guevara Komutanı'nın tamamlanmamış zırhlı tren diktatör Batista için izin verildiği Küba Devrimi için unutulmaz bir yer. Trenin enkazı, bu gün kaza sitesinde kalır, onlar ülkenin sakinleri için gururlu ve ilgi çekici yerlerdir. Buna ek olarak, Ernesto Che Guevara'nın türbesi burada dikilir ve eğer Amerika vatandaşıysanız, boş olmayacaksınız.

Santiago de Cuba

Sokak kültürü anavatanı - Santiago de Cuba. Kasabadaki müzik sokaklarında müzik her köşesinde geliyor. Doğru, burası Küba melodilerinin beşiği olarak kabul edilir, çünkü Don Facundo Bakardy burada doğdu.

Trinidad

Adanın XVIII yüzyılındayken görmesi ilginçse, o zaman şehir Trinidad - Bunun için en iyi yer. Burası otantik ayarı şaşırdı. Çirkin yollar, sömürge tarzında inşa edilmiş evler, şeker tarlaları ve eski günlerin yankısı tarafından hayatta kalanlar, köleler için evler.

Matanasas

Matanasas Aynı adın ilinin başkenti, "Küba Venice" olarak adlandırılan çok sayıda köprüde bilinmektedir. TOBACCO plantasyonlarını ziyaret edebileceğiniz Pinar del Rio eyaletini ziyaret etmek ve 'da "Kültürel Peyzaj" unvanını alan Vinyales Vadisi'nin görüşlerine hayran kalıyorlar.

Küba tatil köyleri

Varadero.

Varadero. - tatil köylerinin en yaşlı, popüler ve okyanusun turkuaz suları ile gerçekten cennet ve kar beyaz plajları. Tesis, Rusça'da klasik bir tatil olarak adlandırılabilir, her şey burada her zaman etkindir. 24 saatlik barlar, dünyanın her yerindeki mutfaklı bir restoranda büfeler.

Olgara

Olgara - Tesis elitleri Business VIP sınıfı. Oteller çoğunlukla beş yıldızlı. Lüks, sakin ve sofistike uğruna buraya katılın.

Guardavalaka.

Guardavalaka., biri en iyi tatil köyleri Dalış için, mercan resifiyle ünlüdür. Esmeralda, zümrüt plajlarının yeridir. Orijinal partilerin sevenler için, Cayo-Coco adasının mağarasında olmak ilginç olacaktır.

Hoangtud.

Hoangtud., ünlü gençlik adası ( km uzaklıktadır. Küba'nın o-wa'dan) ilginçtir. doğal rezervler. R. L. Stevenson'ın "Treasure Adası" ın imajını Humenta'nın manzaralarıyla tanımladığı söylenir.

Kayo-Largo

Korsanlardan bahsetmek La Yana'dan bahsetmemesi zor - bu adada bulunan eski bir ağaçtır. Kayo-Largo. Efsanelerine göre, Caribbean'ın korsanlarının bir dönüm noktası olarak, yağmalığını altındalar.

Bu, bu ülkede kaldığınız süre boyunca ziyaret edebileceğiniz yerlerin sadece küçük bir parçasıdır. Birkaç yıl boyunca yılda birkaç kez Küba'ya gelseniz bile, bu ülke sizi şaşırtmak ve almak için her zaman bir şeyler bulacaktır.

Özgürlük adasında eğlence ve tatiller


Binlerce turistin yıllık dinlenmeye geldiği şey - bu dalış. Sualtı Dünyası Sadece güzel mercan resifleri ile ilginç değil, aynı zamanda sahilden ayrılan birçok gemi. Windsurfing severler kumlu sahildeki dalgaları yakalayabilir, istemezler (ya da yüzemez) kendilerini okyanusun kucaklamasında bir denizaltı üzerine daldırabilirler.

Küba mimarisinin ana anıtları, turistler arasındaki en ünlü şehirlerde yoğunlaşmıştır. Küba Havana'nın başkentinde, dahil birçok katedrali görebilirsiniz. katedral St. Christopher. Ve daha iyi, Silahları ziyaret etmeden, Katedrali ziyaret etmeden Küba'ya gittiğinizi daha iyi kırmayın. Eski kare Sermaye devletleri.

Anıt Che Guevara Noel Baba Clara'da, bir puro fabrikası " Francisco Donalien"Pınar del Rio'da, mantanas mağaralarındaki mağaralar. HuVantud Cezaevi adasında " Previdio modeli", Bu bir kopya eski yer Sonuçlar F. Castro, Prizonlar " Joliete."(Illinois eyaleti). Doğal Manzaralar I. ulusal parklar Küçük sayıda mimari cazibe merkezi ile tahmin edilmektedir, birçok doğal Küba bölgesi UNESCO tarafından korunmaktadır.

15 Temmuz - 15 Ağustos tarihli dönemde dinlenmeye geliyor, havana ve Santyago de Cuba'da geçen karnavalları ziyaret ettiğinden emin olun, çünkü unutulmaz bir şekilde renkli etkinlikler, dans ve rengarenk kıyafetler. Ve sigara içmek için sigara içmek, Şubat ayının sonunda Küba purosu festivali ile ilgilenecek.

Ve alışveriş yapmadan neredeyiz?, çünkü böyle bir şey, gerçekten Küba - purolar, rom ve kahve almanız gerekir. Siyah mercanlar ve onlardan ürünler turistler arasında popülerdir. İÇİNDE alışveriş merkezleri Havana veya Casa Del Habano Network mağazaları aldatılmayacak ve uygun kalitede mal satmak.

Ulusal Küba Mutfağı


Küba Creole mutfağında hüküm sürüyor. Büyük ulusal yemekler domuz ve tavuktan hazırlanır. Et, çeşitli şekillerde çeşitli şekillerde hazırlanıyor. Ulusal yemekler arasında Mutfaklar - "Creole Achiako" - ana. Baharatın iyi bir kısmının eklenmesi ile domuz eti ve sebzelerden hazırlanır. Ayrıca denemelisin:

  • langustov limonlu;
  • timsah eti;
  • et ve kaplumbağa yumurtaları.

Taze meyve kesimleri genellikle her yemeğe servis edilir. Lezzetli ve güçlü kahve kırmak. Ana ulusal içecek - neredeyse tüm yerel kokteyllerin bir parçası olan ROM.

Çoğunlukla restoranlar tatil ve turizm bölgelerine odaklanmıştır, onları ziyaret edin Nakit ile tavsiye edilir. İyi bir kurumda kişi başına öğün maliyeti 30 ila 40 Peso arasında değişmektedir, basit yerler 15 pesodan fazla maliyetli olmayacak ve Eatery'de en fazla 5 Küba parasını bırakacaksınız. İpuçları, çek tutarının% 10'unu oluşturur ve onlara garsonlara daha iyi verin. Ve eğer barda yemeye karar verirseniz, başarılı olmanız muhtemel değildir. Renkli Küba çubuklarında içmeniz gerekir ve yemeklerden somunları, iyi veya cipsleri en üst düzeye çıkaracaksınız.

Küba otelleri

Küba otellerinde en yaygın olanı 4 yıldız, özellikle de dört duvarda oturmayı planlamayanlar için, yeterli sayıda sınıf 2 ve 3 yıldız. Ancak lüks severler, 5 yıldızlı birimlerindeki otellerden çok fazla bir şey seçmez. Özgürlük adasının çoğu, sistemde çalışan ünlü dünya ağlarını temsil ediyor " her şey dahil"Küba'daki otelde yerleşim 00'da gerçekleşirken, ayrılış saat 00'de kaydedilir. Bir sonraki misafirlerin gelmeden önce odanın temizlenmesi için sevimli Kübalılar kendilerini üç saat boyunca bırakır, böylece iddiaları güvenle gösterebilirsiniz. Önceki konukların istenmeyen izlerini bulabilirsiniz.

Küba'ya Nasıl Gidilir?

Küba'ya rahat ve konforlu bir uçuş için, iyi ORADA Moskova-Havana'daki Dairent, Direct Uçuşları düzenleyen Aeroflot'un hizmetlerini kullanmanızı önerir. Eğer Rusya sakinleri transfer olmadan uçacaksa, BDT ülkelerinin vatandaşları Moskova'dan veya Avrupa'dan alakalı uçuşlarla uçmak için önerilir.

Moskova'dan doğrudan uçuşla uçuş, 16 ila 20 saat arasında Avrupa üzerinden transfer ile yaklaşık 12 saat sürer. Bilet fiyatları yetişkin başına rubleden başlıyor. Daha ucuz kuponların tasarımı ile çalışabilir. Yani yerleştirme ile Üç Yıldızlı Otel 7 gün ve gece boyunca, kuponların maliyeti ortalama ruble arasındadır.

Küba Adası'nda Artıları ve Eksileri Rahatlatıcı

Cennet ne olursa olsun Küba, iyi görünmedi ORADA dikkat etmeyi önerir olumsuz taraflar Bu güzel ülkede dinlenin:

  • güneş, BDT ülkelerinin ve Rusya'nın sakinlerine alışkın olanlardan çok daha yoğun ve daha parlaktır. güneş yanıyor Güneş kremi ile yakıt;
  • akşam plaj dinlenme mutlaka küçük böcekler, koruyucu spreyler ve kremler sanırım;
  • ham su içmeyin ve alkollü içecekler, Küba suyunda olduğu gibi, bakteriler sıradışı turiste zararlıdır;
  • deniz yaşayan yaratıklara dikkat edin: Muren, Deniz Yılanları ve Topuklular ve "Portekizli Gemiler";
  • nüfusun yoksulluğunu hatırlayın, bu, değerli şeylerinizi ve nakit parasını açıkça gösteriyorsanız, sizi soyma arzusunu telaffuz edebilirsiniz.

Bütün bunlar sadece uyarılar, çünkü önceden hazırlanmak daha iyi hazırlanmak daha iyidir, böylece tatilinizin bir şeyle seyreltilmemiş ve tadını çıkarabilirsiniz. olumlu yönler Geziler:

  • Özgürlük atmosferini hissedin;
  • beyaz plajların tadını çıkarın;
  • küba'nın kültürel ruhunu, tatilleri ve karnavalları ziyaret etmek;
  • küba doğasının güzelliğinin tadını çıkarın;
  • puro ve romları vatanlarında deneyin;
  • hazinelerini keşfetmek için okyanusun derinliklerine dalın;
  • yeni insanlarla tanışın ve iletişim kurun.

Video Makalemizi tamamlayacak

Video - İlginç gerçekler Küba hakkında

Küba'da, herkes kendileri için ilginç bir şey bulacaklar. Sınırlarınızı genişletin, dünya dairelerimizde ve telefonlarımızda değil. Seyahat, hissediyorum, yenisini bil. Tamam ORADA Özgürlük adasında keyifli bir konaklama diliyorum.

Küba'daki telefon makineleri yalnızca yerel iletişim için kullanılır. Uluslararası aramalar yapmak için, telefonu bir otelde veya cep telefonunda kullanabilirsiniz. Mobilden gelen arama, dakikada yaklaşık 3 dolar, yerel bir SIM kart satın almak ya da Rusya'da bir turist sim kart seçmek daha karlı.

Küba'daki kabin kaplama alanı sağlam değildir.

Fiyatlar ruble olarak belirtilir

Küba'da internet Oldukça yaygın, ancak tatil bölgelerinin dışında nadirdir.

Küba Telefon Kodu: 53

Havana şehrinin kodu: 7

Santiago de Cuba City Kodu: 22

Küba'dan Rusya'ya nasıl çağrılacağı

  • City, Mobile: - 7 (Rusya Kodu) - Şehrinizin kodu - Telefon Numarası

Örnek:

Rusya'dan Küba'ya nasıl çağırılır

  • Urban: 8 - CODK - 10 - 53 (Küba Kodu) - Küba Kodu (7) - Telefon Numarası
  • Mobil: + 53 - Şehir Kodu - Telefon Numarası

Örnek: veya +

Küba'da Faydalı Telefonlar

Küba'da Rusya Federasyonu Elçiliği

Adres: Küba Cumhuriyeti, Havana, Miramar, 5 Avenida, No. , sokaklar arasında 62 ve 66
EMBAJADA DE LA FEDERACION DE RUSIA, 5-A AVENDA, N , Entre 62 Y 66, Miramar, La Habana
Telefon: (+53 7)
funduszeue.info
Kullanma usulü, çalışma şekli:
mON - THU 30 ve 00
cuma 00

Küba'da Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu

Adres: Consulo Genel De La Federacion de Rusia, Calle 4, ESQ. 7, n , Vista Alegre, Santiago de Cuba
Telefon:(+53 2) 61 46

Tropikal iklim, sıcak hava yuvarlak yılve kışın bile sıcak su, turistleri Küba'ya çekenlerin sadece küçük bir listesidir. Moskova'dan Özgürlük Adası'na uçuş yaklaşık on üç saat sürer ve otuz günlük bir süre için otuz güne turist gezisi planlıyorsanız, vize tasarlamak gerekli değildir.

Ancak Küba'ya yapılmadan önce tam olarak dikkat etmesi gereken şey, hücresel bir bağlantıdır. Öncelikle, adadaki ilişki oldukça pahalıdır ve ikincisi, yabancılar yerel SIM kartlar edinemezler, ancak onları sadece kira alamazlar.

Tek yerel devlet telekomünikasyon operatörünün tarife politikası göz önüne alındığında, ideal seçenek, uluslararası dolaşımını hücresel olarak kullanmaktır. Bugün size Küba'da dolaşan Rus SIM kartlarının kullanımı için her şeyi anlatacağız ve uzun bir yolculuğa çıkmak daha iyi olan SIM kart.

Maliyet ne kadar

Küba'da "dolaşım, elveda" demek "Zabugorishche" bile yardımcı olmayacak ve bu ülkedeki tasarruflar için bireysel seçenekler mevcuttur. Yolculuktaki iletişimin kullanımına ilişkin standart tarifeler, megafonda en pahalı, MTS ve Beeline'de biraz daha ucuzdur ve televizyonda en karlı.

Küba'da bir telefon numarası kullanma fırsatınız varsa, en iyi seçenekEn uygun fiyata ek seçenek hizmetleri olmadan bile.

Ancak, ek seçenekler kullanıyorsanız, daha erişilebilir hale getirilebilirler. Böylece, günde beş ruble içinde, beş ruble kadar gelen bir dakikalık maliyetini azaltmak mümkün olacaktır. Bunu yapmak için "Sınırsız konuşmaları" etkinleştirmek için yeterli.

Veri aktarımını Küba'ya kullanmak için, Tele2, üç yüz ruble için on megabayt bir paket ile "yurtdışında internet" seçeneği mevcuttur. Dahil edilen hacmi kullandıktan sonra, tarife megabayt başına otuz ruble olacaktır.


Ancak Küba'daki "Büyük Troika" operatörünü kullanmanız gerekirse ve Tele2 ile sürümü dikkate alınmazsa, daha fazla ödemek gerekecektir. Böylece, Beeline, özgürlük adası için optimize eden seçenekleri sunmuyor.

Küba'daki MTS ve Megafon Dolaşımı, seyahatiniz için seyahatiniz için ek seçenekler seçmenizi sağlar. Aramalar için maliyeti azaltabilirsiniz (yalnızca Megafon numarası üzerinde kullanılabilir) ve SMS ve İnternet (yalnızca MTS'de kullanılabilir).

Küba'da bir megafon ile sesli iletişim, gelen ve alma ve arama yapma ve alma konusunda en kısa sürede daha ucuz olabilir. Günde 99 ruble için, standart tarife kullanımından sonra "tüm dünya" hizmeti için kırk ücretsiz dakika elde etmek mümkündür.


Sadece almak için değil, aynı zamanda arama yapmanız gerekirse, toplu işleri bağlamanız gerekir. Küba'da dolaşmayı seçebilirsiniz. Hizmet seçeneklerinden biri 25 veya 50 dakika. Dakikalar otuz gün için hazır olacak ve aynı zamanda birkaç sipariş edebilirsiniz. Paket ve ruble maliyeti. Böylece, dakikanın maliyeti ruble düşecektir.

SMS göndermek için tasarruf için, en büyük iki operatör neredeyse aynı seçenekler sunar. Fark, yalnızca beş ruble altındaki megafonda olan maliyettedir.

Yurtdışında SMS Paketleri

Paket Boyutu

Bağlantılı paketler, bağlantıdan otuz gün boyunca kullanım için hazır olacaktır.


MTS'de özellikle olumlu koşulları aramak, Küba'da tasarruf etmek için İnternet seçenekleri zordur, ancak operatör tarafından sunulursa, kullanıcılardan talepte olduğu anlamına gelir. "Bit yurtdışı" hizmeti için iki seçenek var. Günde beş megabayt paketi, "bit" seçeneğiyle ruble ve ruble "maxi bit" seçeneğiyle on megabayt.

Alternatifler

Operatör tarifelerinin yüksek göründüğü gerçeğine rağmen, alternatif sadece biraz daha ucuz olacak yerel bir SIM kartın kullanımı olabilir.

Dolayısıyla, yerel SIM kart günde üç dolar kiralayabilir ve Rusya'nın çağrısı, ortalama ruble, mevcut kursa bağlı olan ortalama ruble. İnterneti bunun için kullanamazsınız, çünkü GPRS sadece yabancı SIM kartlarda bulunur.


Ancak, celloth'tan internete bir alternatif var ve otelimde zamansız ödeme kullanabilirsiniz. Ortalama olarak, sekiz ABD doları mal olacak. Hemen kullanamazsınız, ancak en azından tüm tatil için uzatabilirsiniz.

Bununla birlikte, yalnızca mobil değil, aynı zamanda Küba'da kablolu internet de yüksek hızda olmadığını hatırlamak gereklidir. Bu nedenle, veri aktarımını kullanırken sabrıma değerdir.

Özgürlük adasına tatile gitmek, şarj cihazı için bir adaptör satın almayı da unutmayın. Amerikan standardının çatalları burada kullanılır ve ağ voltajı, Rusça'dan iki kat daha küçüktür.

Yurt Dışında Kullanım

Yurt dışına çıkmadan önce, yurt dışında da görüşme yapabilmek için öncelikle hattınız yurt dışı kullanıma (roaming) açık olmalıdır.

Hattınızı yurt dışında kullanımına açmak için:

1- Yurt içinde Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden «Yurt Dışında Kullanım» > «Yurtdışı Kullanım Rehberi» > «Yurt dışı kullanımına izin ver» yönlendirmelerini takip ederek,

2- Yurt içinde «ROAM AC» yazıp 'e SMS göndererek,

3- Yurt içinde *# yazıp arama tuşuna basarak,

4- Yurt içinde Vodafone Müşteri Hizmetlerini () arayarak ve Vodafone Mağazaları'ndan hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Yurt dışında internet kullanacaksanız akıllı telefonunuzdaki mobil veriyi (hücresel veri) Uluslararası Dolaşım’a açık olacak şekilde ayarlamalısınız.

Arama yapmadan önce aranacak numaranın başına ilgili ülke kodunu eklemelisiniz.  (Örneğin; Türk bir numarayı aramak için numaranın başına (+90) eklenmeli, +90 00 00 vb.)

Yurt dışında arama yapma, SMS gönderme, internet kullanımı yapma işlemlerinizin yanı sıra çağrı aldığınızda da ücretlenirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası