yahya kaptan çağın göz hastanesi / Özel Çağın Göz Hastanesi | funduszeue.info

Yahya Kaptan Çağın Göz Hastanesi

yahya kaptan çağın göz hastanesi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (15)

    Y

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Mehmet Borazan • Diğer

    Kendisinden çok memnundum. Randevuda teşhis ve tedavi ile ilgili detayları açıklar özen gösterirdi. yılında Lazer ameliyatı yaptırdım kendisine. 2 yıl olmak üzere ancak hiç memnun değilim. Aslinda göz numaram neredeyse sifirlanmis ancak ışık dağılması ve kuruluk sorunu oluştu. bilgisayar,telefon,sokak ışığı hepsi rahatsiz ediyor. Doktorum bilgisayar kullaniminda mavi işik kesen,disarda ise güneş gözlugu tavsiye etti. Tabi gozlukten kurtulmak icin ameliyat olan birinin yeniden gözlük takmak zorunda kalmasi hoş değil. Lazer ameliyatini getiri ve götürüleriyle iyi hesap edip öyle karar vermek lazim.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kürşat Çağın • Diğer

    Kürşat Bey için edilecek tüm iltifatlar az kalır.
    Kendisine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Keratokonus tanısı üzerine öneriyle gittik, 2 gözüm İçin Crosslink ameliyatı oldum. Çok korkularım ve endişelerim varken Kürşat Bey çok güven verdi ameliyatım çok başarılı geçti. Ayrıca hastane de çok çok temiz, tüm çalışanlar çok kibar ve ilgiliydi. Türkiye’nin böyle güzel doktorlara ihtiyacı var. Değerini bilmek dileğiyle…

    L

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erkan Tırak • Diğer

    İlgili, nazik, detaylı bilgilendiren ve takip eden yaklaşımı var. Haşimato için özel tetkikler isteyerek gözüme etkisi olup olmadığını kontrol etmesi kendimi iyi hissettirdi.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kürşat Çağın • Diğer

    Çocukluğumdan beri sol gözümde kayma vardı gittiğim hiç bir doktor tedavisinin olmadığını ve hangi doktora gidersem gideyim çözümün olmadığını söylediler. Ve ben hiç bir şekilde araştırmaktan vazgeçmedim sürekli bir araştırma içerisindeydim. Çevremdeki insanların gözümdeki kaymayı sormaları ve onlara açıklama yapmakta beni çok yormuştu. Ve sonrası çevremden Kürşat hocamın adını ve kendisinin çok iyi bir hekim olduğunu herkesin memnuniyetle kendisinden ayrıldığını duydum ve kendisine gitmeye karar verdim ve gittim hayatımda aldığım en iyi kararlardandı. Hocam tedavimin olacağını ve bu kaymayı düzeltebileceğini söyledi ve çok mutlu olmuştum Hocamı görür görmezde bana öyle güven vermişti ki gözümü emanet edebileceğim tek hekimdi. Ameliyatım başarılı geçti ve kayma düzeldi ve artık daha güvenli ve canlı bakabiliyorum her şeye Kürşat hocamın sayesinde tabi Ve en çokta sorularımı meraklarımı hiç bıkmadan cevaplamış kafamda hiç bir soru işareti de bırakmamıştı. Hastaneye gittiğimde, ameliyatta ve ameliyat sonrasında kürşat hocamın, asistanlarının ve tüm hastane çalışanlarının ilgisi, alakası, emeği çok büyüktü. Kürşat hocama son çare olarak gelmiştim ve iyiki gelmişim keşke en baştan beri gelseymişim. Herşey için çok ama çok teşekkür ederim ilginize emeğinize minnettarım

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kürşat Çağın • Diğer

    Kürşat Bey mükemmel bir hekim, muayenelerimi başka bir hekim yaptı ama oda çok iyiydi hastane genel olarak çok iyi çok nezih bir hastane çalışanlarının da hepsi çok mütevazi, saygılı, empati kurabilen ve hastalara çok iyi davranan kişiler gerçekten :) ama ben özellikle Kürşat Bey'in ameliyatımı yapmasını istedim ve iyi ki kendisi yapmış okadar memnunum ki herkese tavsiye ederim alanında çok tecrübeli çok başarılı bir hekim miyoptum derecem de yüksekti bayağı ama şu an her yeri full HD görüyorum :)Kürşat Bey de çok ilgili bir doktor konuşmalarıyla gülümsemeleriyle insana destek veriyor, rahatlatıyor, çok güzel şeyler söylüyor tüm korkularınız gidiyor numaranız yüksekse bile muayene olun ve uygun görülüyorsa çok fazla risk yoksa o riski alın ve ameliyat olun rahatlayın ben hiç pişman değilim verdiğim en doğru kararmış diyorum buna değer gerçekten görebilmek dünyadaki en değerli şeylerden biriymiş.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kürşat Çağın • Lasik

    Kürşat Bey ameliyatın esnasında beni cok rahatlattı, ciddi kaygılarım korkularım vardı güler yüzü ve ameliyat sırasında her adımı tek tek anlatması sayesinde korkularımı funduszeue.info memnunum. numara miyop tum iki ay önce ameliyat oldum. Hala hergun iyiki Kürşat Bey diyorum. Hastane koşulları da çok iyi, bire birözel hizmet aldığınızi her dakika hissettiriyor. Sizi hiç yalniz bırakmıyor çalışanlar ameliyat başından taburcu olana kadar. Tüm çalışanlara da teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Levent Tahsin Özdöker • Diğer

    Levent Tahsin özdöker Levent hocaya 3 yıldır gidiyorum iletişim hastalık tespit bilgilendirme ve devamındaki nazikliği için çok teşekkür ederim 2 kere arpacık operasyonumu yaptı hasta sakinleştirmede ve detaylı anlatımda çok başarılı kendisine çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Didem Esen • Diğer

    Göz altı torbalarımi aldırdım doktor hanım çok naif bir bayan cagingoz hastanesinde çok rahat ve konforlu bir ameliyat süreci geçirdim şimdi sıra üst göz kapagimda inşallah

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kürşat Çağın • Lasik

    MÜKEMMEL BİR DOKTOR AMELIYAT SIRASINDA VE SONRASINDA NAZIKLIGI AMELIYATTAN SONRA HIC BIR ACI DUYMAMAM VE COK CABUK GOZMUN IYILESMESI OLAGAN USTU BEN MIYOP AMELIYATI GECIRDIM SUAN 1gun daha cok memnunum

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Didem Esen • Diğer

    Doktor hanıma göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Kendisi çok başarılı şekilde ameliyatı yaptı. Artık yüzüm yorgun gözükmüyor.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

How to get to Çağın Göz Hastanesi in Kocaeli Merkezi by Bus?

Public Transit to Çağın Göz Hastanesi in Kocaeli Merkezi

Wondering how to get to Çağın Göz Hastanesi in Kocaeli Merkezi, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Çağın Göz Hastanesi with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Çağın Göz Hastanesi in real time.

Looking for the nearest stop or station to Çağın Göz Hastanesi? Check out this list of stops closest to your destination: Akkavaklar Caddesi 1; Akkavaklar Caddesi; Otogar; Yahya Kaptan 4; Demokrasi Caddesi Hastane 1; Yenişehir; Kınalı Asker 1; Kınalı Asker.

BusKM17

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Çağın Göz Hastanesi easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Çağın Göz Hastanesi easy, which is why over million users, including users in Kocaeli Merkezi, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Çağın Göz Hastanesi, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Çağın Göz Hastanesi Address: Yahya Kaptan street in Kocaeli Merkezi

Özel Çağın Göz Hastanesi Randevu Nasıl Alınır

82 44 numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Aşağıda bulunan "Online Randevu Al" butonuna tıklayın.
E-devlet hesabınızla veya yeni üyelik oluşturarak sisteme giriş yapın.
İl, ilçe, klinik/bölüm ve hastane seçimi yaptıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basın.
Listelenen hekim ve tarih seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
İlgili hekimin uygun saat seçeneklerinden birini seçerek randevu işlemini tamamlayın.

Özel Çağın Göz Hastanesi Randevu Alma

Özel Çağın Göz Hastanesi randevu almak ve muayene olmak için aşağıda bulunan telefon numarasına tıklayarak telefon üzerinden veya Özel Çağın Göz Hastanesi online randevu sistemini kullanarak internet üzerinden randevu alabilirsiniz.

Online Randevu AlTelefonla Randevu: 82 44

Özel Çağın Göz Hastanesi İletişim Bilgileri

Özel Çağın Göz Hastanesi Adres

Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 38 İzmit / Kocaeli

Özel Çağın Göz Hastanesi Telefon

0 () 10 00

Özel Çağın Göz Hastanesi

Özel Çağın Göz Hastanesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Kocaeli şehrinde İzmit ilçesinde bulunan Özel Çağın Göz Hastanesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 10 00 numaralı telefondan Özel Çağın Göz Hastanesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Çağın Göz Hastanesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Özel Çağın Göz Hastanesi Hakkında

Adres:

Yahya Kaptan mah. Demokrasi cad. No: 38 / Kocaeli

Yol tarifi, adresi nerede?

Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi ilk olarak yılında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hizmet vermeye başlamıştır. Ardından yılında Kocaeli merkeze geçerek hizmetlerine devam etmiştir. Büyüyen kadrosu ve hasta talepleri doğrultusunda hastane, yılında yeni bir binasına taşınmıştır. Böylelikle kapasitesini artıran hastane, tedavi ettiği hasta sayısını da her geçen gün yükseltmektedir. Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi, 26 yatak kapasitesine ve 3 ameliyathaneye sahiptir. Bu ameliyathanelerden biri ‘Excimer Lazer’ ameliyathanesidir. Hem kendi yurttaşlarına, hem de ülkeye gelen yabancı uyruklu vatandaşlara aynı kalitede göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi’nde yalnızca hastalıkların tanısında ve tedavisinde değil, aynı zamanda hastane dışında düzenlenen çeşitli organizasyonlarla ihtiyaç sahiplerine yardım ederek de büyük bir misyon üstlenmiştir. Hastane de kurulan bağış kutusu sayesinde, kitaba ihtiyacı olan okullara yardım edilmektedir. Ayrıca yılında hastane bünyesinde 8. kez ‘Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlenmiştir. O yıl düzenlenen yarışmanın teması ‘Göz Alabildiğine Müziğin Rengi’ olmuştur. Etkinlik hastane girişinde düzenlenmiş ve birçok bölgeden fotoğrafçılar organizasyonda ağırlanmıştır. Daha önceki yıllarda da ‘Mavi, Yeşil, Mor, Sokağın Rengi’ gibi temalarla da sergiler düzenlenmiştir. Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi’nin gerçekleştirdiği bu etkinliklerde vermek istediği mesaj; insan hayatında gözün ve göz sağlığının önemli olduğudur. Hastanenin sanata verdiği önem, bilim alanında da geçerli olmuştur. Hastane, yılında funduszeue.info KOÜTBAT Bilim Kongresi’ne katılmıştır. Hastanede üst düzey yöneticilik yapan hekimler, kongreye konuşmacı olarak davet edilmiştir. Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi, verdikleri sağlık hizmetini sanat ve bilim gibi hayatın çeşitli alanları ile destekleyerek hastalarına, nitelikli bir göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Renk Körlüğü Testi, Kök Hücre Tedavisi, Hemogram, Homeopati, Check Up, Katarakt Ameliyatı, Göz Testi, FFA, Kontakt Lens, Göz Çizdirme, İnsülin Direnci Testi, TİT, Akıllı Lens, Göz Ameliyatı, İdrar Kültürü, No Touch Lazer, Gaita Testi, Oftalmoskop, OCT, Kornea Nakli, Periton Diyalizi, Tiroid Ameliyatı, Subkutan Enjeksiyon, Numaralı Lens, Şeker Hastalığı Ameliyatı, Dereceli Gözlük, Excimer Lazer, Kolormatik Gözlük, Polisomnografi, Smile Lazer, York Testi, Vitrektomi, Ter Testi, VEP Testi, Görme Alanı Testi, Hormon Tedavisi, Fizik Muayene, Kist Ameliyatı, Eksplorasyon, Palpasyon, Schirmer Testi, Karaciğer Fonksiyon Testleri, Üre Nefes Testi, Göz Dibi Muayenesi, Trifokal Lens, PRK, Glukoz Testi, Glokom Ameliyatı, Argon Lazer, Pakimetri, Tonometre, Retina Ameliyatı, Kornea Topografisi, Anti Vegf, Biyomikroskop, ENA Testi, Fakoemülsifikasyon, Ors Tedavisi, Göz Merceği Ameliyatı, Multifokal Lens, Tetrakromat Testi, Nörovizyon Tedavisi
Op. Dr. Gündeniz Hazar
Uzm. Dr. Yüksel Özkan
Op. Dr. Muharrem Sayıcı
Prof. Dr. Mehmet Borazan
Op. Dr. Erkan Tırak
Op. Dr. Bekir Koç
Op. Dr. M. Gürkan Tatar
Op. Dr. Levent Tahsin Özdöker
Op. Dr. Levent Tahsin Özdöker
Op. Dr. Kürşat Çağın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası