pileli bebek hırkası / PİLELİ AYLIK BEBEK YELEK | ÖrgüVakti

Pileli Bebek Hırkası

pileli bebek hırkası

Pileli Aylık Bebek Yelek

Pileli Aylık Bebek Yelek

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle bebek yelek modelleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle tavsiye ettiğim ve son zamanlarda gelin çeyizi örgülerinin de olmazsa olmazlarından olan bu Pileli Aylık Bebek Yeleğini sitemize ekliyoruz hanımlar.

Pileli Aylık Bebek Yeleği

Tam anlamıyla ela belen bebek örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için heyecanlandığım bu yeni bebek yeleğini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir yeni bebek yeleklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Kolay Bebek Yelek Örgüsü linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Ela Belen Örgü Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu Pileli Aylık Bebek Yeleği Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Pileli Aylık Bebek Yeleği Videosu

  • GİYİM
  • TEKSTİL
  • ARAÇ GEREÇ
    PİLSAN KİNG SANDALYE,00 TLPİLSAN PAPATYA BİSİKLET PROMOSYON,00 TLPİLSAN FUNNY KAYDIRAK PROMOSYON,00 TLPİLSAN 07 YUNUS BİSİKLET PROMOSYON,00 TLPİLSAN P ROMORKLU TRAKTÖR PROMOSYON,00 TLPİLSAN YAZI TAHTASI,00 TLPİLSAN HERO BİRLEŞİK ÇALIŞMA MASASI PROMOSYON ,00 TLPİLSAN HERBY PEDALLI ARABA PROMOSYON,00 TLPİLSAN P SEMERSİZ SALLANAN AT PROMOSYON,00 TLPİLSAN COOL SCOOTER PROMOSYON,00 TL
  • BİSİKLET
    LORD BİSİKLET 3 TEKER,00 TLTUNCA BİSİKLET 15 JANT BAFFY,00 TLTAŞPINAR 3 TEKER SCOOTER IŞIKSIZ,00 TLBABYHOPE HAKAN ÜÇ TEKER BİSİKLET,00 TLBABYHOPE BOBO SPEED ÜÇTEKER İTMELİ BİSİKLET,00 TLBABYHOPE BOBO SPEED TENTELİ ÜÇTEKER İTMELİ BİSİKLET,00 TLBABYHOPE LİTTLE PANDA ÜÇTEKER İTMELİ BİSİKLET,00 TLBABYHOPE YUPİ ÜÇTEKER İTMELİ BİSİKLET,00 TLBABYHOPE KETY İTMELİ BİSİKLET,00 TLTAŞPINAR 3 TEKER SCOOTER IŞIKSIZ,00 TL
  • MOBİLYA
  • HALI
Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Pileli Akordiyon Bebek Hırka Yapılışı

Pileli Akordiyon Bebek Hırka Yapılışı
Sevgili örgü seven hanımlar, kız çocuklarınız amacıyla yapabileceğiniz Pileli Akordiyon Modeli Örgü Bebek Hırka Modeli Yapılışı sizlerle sıradaki paylaşımım.

Sade tatlı bir pembe renkte iple ve tamamiyle şişle örülen hırka modeli çok ama çok güzel. Modeli umarım sizlerde beğenir ve basitçe örebilirsiniz. Modeli kız çocuklara uygun. Burada hırkanın ölçüleri 2 ve 3 yaş çocuklara uygun. İlmekleri daha çok sayıda başlayıp daha büyük örerek 5 ve 6 yaşa kadar çocuklarada yapabilirsiniz.

Kısaca hırkanın yapılışı : evvelce engel olur yapılıyor, daha sonra arka yapılıyor, kollar örülerek devam ediliyor, dikme işlemleri yapılır, yaka örülür, tığ ile kıyı oyası yapılır, düğmeleri dikilir ve hırka tamamlanır.

Bu çok güzel örgü hırka modelinin nasıl yapıldığını örmek isteyen hanımlara alttaki videoda Elişi krallığı kanalı ayrıntılı olarak anlatıyor.
monash.pw

ETİKETLER:Pileli Akordiyon Bebek Hırka Anlatımlı, Pileli Akordiyon Bebek Hırka Modeli, Pileli Akordiyon Bebek Hırka Yapılışı, Pileli Akordiyon Bebek Hırka Yapımı

videolu Kısa Kollu Pileli Bebek Hırkası Yapımı

Resmine bakıp da ben bunu hayatta yapamam çok zor model demeyin. Videolu anlatımı öyle sade ve anlaşılır ki hemen ipleri ve şişinizi hazırlayın tek bir videoda örgü pileli bebek hırkası yapılışı anlatılmış. Dikişsiz bebek hırkası yapılışlına benziyor yaka kısmı iki ön yapıldıktan sonra yapılıyor.

videolu Kısa Kollu Pileli Bebek Hırkası Yapılışı

Kısa kollu bebek hırkası yapımını izlerken videolu anlatımda örgüde pile nasıl yapılır çok net ayrıntılı bir şekilde anlatımı yapılmış. 5 numara şiş ile çok güzel şık örgü bebek hırkası yapılışı öğreneceğiz. Çok kolay mutlaka videolu anlatımı izleyin. Çok güzel anlatmışlar ağzına emeğine sağlık anlatan kişinin bir örgü modelini anlatırken çok şey öğretiyor. Bebek hırkası üzerindeki tığ işi çiçek yapılışı da değişik bir teknik uygulanarak yapılıyor. Arkadaki kordon bant için ilmek atıyoruz şişe. Yapacak olanlara kolay gelsin.

 

Kısa kollu pileli bebek hırkası yapılışı videolu anlatımı :

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır