sahibinden yıldırım beyazıt satılık daire kayseri / Yıldırım Beyazıt Satılık Daire Fiyatları ve İlanları - Zingat

Sahibinden Yıldırım Beyazıt Satılık Daire Kayseri

sahibinden yıldırım beyazıt satılık daire kayseri

Kayseri Satılık Daire

Kayseri Gayrimenkul Yatırımı ve Bölgedeki Daire Seçenekleri

Türkiye’de emlak konut değeri açısından oldukça önemli olan şehirlerden bir tanesi de Kayseri’dir. Kayseri, Türkiye’nin kalabalık şehirler sıralamasında baştan Sıradadır. Yüksek nüfuslu bir şehir olarak emlak konut yatırımları konusunda sürekli gelişen ve gelişmek zorunda da olan şehir, dolayısıyla yeni yatırımcılara her zaman açıktır. Bölgenin gelişmişlik seviyesi arttıkça çevre illerden göç almaya başlaması, ekonomik açıdan Pazar alışverişlerinin gelişmesi ile birlikte Kayseri, son dönemlerde pek çok yatırımcının umut bağladığı ve yatırım yaptığı bir şehir haline gelmiştir.

Yeni, genç konut sayısının gittikçe arttığı ve site ile rezidans tipi konutların gittikçe yaygınlaştığı şehirde elbette halen mahalle kültürünün etkisinde olan bölgeler de var. Kayseri’yi diğer bölgelerden ayıran özelliklerden bir tanesi, farklı konut tiplerini barındırmasına rağmen nerdeyse her konut tipini belli bir emlak konut değeri üzerinde tutabiliyor olması. Bu da bölgedeki geleceğe dönük yatırımların artmış olmasından kaynaklanıyor. Eğer sen de Kayseri satılık daire arayışı içerisinde isen ve kısa süre içerisinde Kayseri’de gayrimenkul yatırımı yapmak istiyorsan, bölgede yapacağın bir yatırımın çok yüksek bir ihtimalle karlı olacağını söyleyebiliriz.

Flatfy İle Sahibinden Satılık Daire Kayseri Araması

Senin için özenle geliştirdiğimiz emlak konut arama motoru Flatfy, dilediğin her şehirden ve şehrin dilediğin her bölgesinden emlak konut ilanlarını ayağına getiriyor. Üstelik bunun için gelişmiş filtreleme seçeneklerini kullandığında yalnızca aradığın özelliklere sahip konutlar önüne çıkıyor. Bu sayede Flatfy ile Kayseri satılık daire aramaların hem daha kısa sürecek hem de aradığın yatırımı başkası kapmadan sen satın alacaksın!

Flatfy üzerinden yapacağın sahibinden satılık daire Kayseri aramalarında bulacağın ilanların tamamı, doğruluk testlerinden geçmiş olduğundan, herhangi bir güvenlik problemi yaşamadan kolay bir şekilde yatırımını gerçekleştirme şansı bulacaksın!

Kayseri Talas Satılık Daire Seçenekleri Fark Yaratıyor

Sahibinden satılık daire Kayseri arayışı içerisinde olan pek çok gayrimenkul yatırımcısının en çok tercih ettiği ilçelerden bir tanesi olan Talas, gelişmiş yapısı ve şehirleşmiş sosyal yaşamı ile oldukça yüksek nüfus yoğunluğuna sahiptir. Metropol ilçe olarak nitelendirilen Talas bölgesinde iş merkezlerinin, çarşı ve mağazaların, alıveriş merkezlerinin, okulların ve ofislerin sayısı bir hayli çoktur. Bölgenin gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olduğu da söylenebilir.

Kayseri Talas satılık daire seçeneklerinin bu kadar popüler olmasının en önemli sebepleri bu tür yapıların bölgedeki yerleşim oranını arttırmış olmasıdır. Bugün her geçen sene nüfus daha da artan bir ilçe olan Talas’ta herhangi bir şekilde evini kiraya veremeyen kişi sayısı oldukça azdır. Dolayısıyla özellikle bu bölgede yapacağın yatırımın ‘’garanti yatırım’’ olacağını söyleyebiliriz.

Kayseri Talas bölgesinde her türlü konutun bir şekilde müşteri bulacağını söylemek yanlış olmaz. Bölgede 1+1 ya da 2+1 odalı daireler de bir şekilde alıcı bulacaktır, 4+1 odalı daireler gibi büyük evler de rahat bir şekilde kiracı bulacaktır. Bundan dolayı bu bölgede yatırım yaparken kendini biraz daha özgür hissedebilirsin.

Kayseri İldem Satılık Daire Seçenekleri İle Emlak Değerlendirmesi

Kayseri satılık daire arayışında olan pek çok kişinin tercih ettiği bir diğer bölge ise Kayseri İldem bölgesidir. Kayseri İldem, son derece merkezi bir bölgedir. Şehirleşme oranı yüksek olan ve bundan dolayı Talas bölgesi gibi yoğun bir nüfusa sahip olan bu bölge, gayrimenkul yatırımı için son derece uygun bir seçenektir. Kayseri İldem satılık daire seçenekleri arasından hem az odalı ve küçük evler, hem de çok odalı ve büyük evler yatırım nesnesi olarak tercih edilebilir. En kısa zamanda yatırımını yapmış olmak için emlak arama motoru Flatfy’den konut aramasını yapmayı unutma!

Kayseri Erkilet Satılık Daire Yatırım Fırsatları

Kayseri satılık daire arayışı içerisinde olan gayrimenkul yatırımcılarının sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden bazıları ise, Kayseri Erkilet satılık daire seçenekleridir. Kayseri’nin Erkilet bölgesi, bir havalimanına ev sahipliği yaptığından dolayı aslında yatırım için hem çok uygun hem de hiç uygun olmayan bir bölgedir. Havalimanına yakın olan bölge gayrimenkul yatırımı açısından uygun olmadığından dolayı, bölgenin yatırım yapılabilirlik oranı düşmektedir. Ne var ki, havaalanı etrafı ve havaalanı içerisinde yatırım yapılabilecek çok sayıda fırsat bulunmaktadır. Ayrıca havalimanı çevresinde keyifli vakit geçirilebilecek alanlar yaratmak adına bölgeden arsa da satın alınabilir.

Bilinenin aksine emlak arama motoru Flatfy üzerinden yalnızca konut araması değil, aynı zamanda satılık arsa araması yapman da mümkün. Bölgedeki arsa ilanlarının tamamını eksiksiz ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilmek için lokasyon filtreleme özelliği ile Flatfy arama seçeneklerini kullanmayı unutma!

Kayseri Yıldırım Beyazıt Satılık Daire Yatırım Fikirleri

Sahibinden satılık daire Kayseri arayışında olan pek çok kişinin tercih ettiği bir diğer seçeneğin ise Kayseri Yıldırım Beyazıt olduğunu söyleyebiliriz. Kayseri’nin Yıldırım Beyazıt bölgesi, Forum Kayseri ve Kayseri Kent Park Alışveriş Merkezi’ne yakınlığı ile bilinmektedir. Bu iki alışveriş merkezine de yakın olması, bölgenin hareketli olmasına sebep olmuştur. Bölgenin kira gelirleri oldukça yüksektir. Yakın zamanda sosyal tesis ve belediyecilik açısından da güçlendirilmesi planlanan bölge, bundan dolayı son derece avantajlı bir yatırım alanı olarak değerlendirilmektedir.

Kayseri Şeker Satılık Daire Seçenekleri

Kayseri’nin görece daha dış bölgesinde, merkezden uzakta bulunan ve bir şeker fabrikasına ev sahipliği yapan Şeker bölgesi de pek çok gayrimenkul yatırımcısı tarafından farklı yatırım fikirlerini gerçekleştirmek amacı ile tercih edilmektedir. Bölge genel olarak eski konutlara ev sahipliği yapmaktadır. Bundan dolayı pek çok yeni, genç gayrimenkul projelerine bölgenin ihtiyacı vardır. Yapılacak herhangi bir yatırım ya da emlak projesi, bölgenin potansiyelini ortaya çıkarabilir. Flatfy üzerinden Kayseri Şeker satılık daire aramaları yaparak kısa süre içerisinde bölgedeki tüm ilanlara ulaşabilirsin!

Kayseri'de Satılık Konut m² Birim Fiyatları

AyBirim Fiyat1+12+13+14+1
Ocak ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Şubat ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Mart ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Nisan ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Mayıs ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Haziran ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Temmuz ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Ağustos ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Eylül ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Ekim ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Kasım ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Aralık ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²
Ocak ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m² ₺/m²

39 adet satılık daire Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Daire Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Melikgazi, Kayseri - Ebeveyn Banyosu
    Melikgazi, Kayseri - Ebeveyn Banyosu
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu
    Remaxforum mülkümüz yildirim beyazit mahallesi̇ hulusi̇ akar bulvari üzeri̇ 1 yaşinda yeni̇ lüks dai̇remi̇z kuzey doğu cephe 3+1 merkezi̇ isitma görüntülü di̇afon vesti̇yer ebeveyn banyolu ters tavanlar spot lambalar detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n lütfen; remaxforum: sahabi̇ye mah. Açik sok. Nod koca
    ilk 2 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Remax Forum
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 2 Banyo · Daire
    Yildirim beyazit gürsu da 3,5+1 dai̇remi̇z yapi deneti̇mden geçmi̇ş ve mesken ruhsati alinmiş, oturabi̇leceği̇ni̇z temi̇zli̇ği̇ yapilmiş sifir dai̇remi̇z 6. Kat güney doğu cepheli̇ geni̇ş otoparkiyla çi̇ft asansörüyle çi̇ft tuvalet ci̇ft banyolu fatansli lami̇nantli duvar kağitli
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Uz Gayrimenkul
  • Osmaniye Merkez - Parke Zemin
    Osmaniye Merkez - Parke Zemin
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Otopark · Doğalgaz · Parke Zemin
    Yedi̇ ocak emlaktan yildirim beyazit mahallesi̇nde 3+1 m² si̇te i̇çeri̇si̇nde mutfak dolabi vesti̇yer yüklük doğalgaz kombi̇li̇ islak zemi̇nler fayans. Odalar parke. Ebebeyi̇n banyosu asma tavan spot aydinlatma kapali otopark. Cumhüri̇yet i̇lkokuluna yürüme mesafesi̇nde olan dai̇remi̇z satlikt
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Yedi Ocak Gayrimenkul
  • Daire satılık, Kayseri - Balkon
    Daire satılık, Kayseri - Balkon
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 2 Banyo · Daire · Balkon · Kapalı Balkon
    Yildirim beyazit mahallesi̇de geni̇ş ferah lüks 4+1 her katta 3 dai̇re üzeri̇ne kurulu geni̇ş ferah oturum alanina sahi̇p kuzey doğu bati olarak 3 cephe görmektedi̇r i̇çi̇ yapili olup duvar kağidi vesti̇yer duşa kabi̇n mevcuttur gi̇yi̇nme odasi bulunmaktadir gayet geni̇ş kullanima sahi̇p cam i̇le
    ilk geçen hafta görüldü - Emlaksitem  > Marvel Kayseri Mülk Ofisi
  • Melikgazi, Kayseri - Balkon
    Melikgazi, Kayseri - Balkon
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon
    Akdamar gayri̇menkul danişmanliktan melikgazi yıldırım beyazıt mahallesi mi̇x avm karşisi hulusi akar bulvarı kavşak noktada mükemmel lokasyona sahip erciyes manzaralı önü açık kapanma durumu yoktur tüm sosyal i̇mkanlara yürüme mesafesinde 2 banyo 2 balkon geniş kullanım alanına sahip detaylı bil
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Akdamar Emlak
  • Melikgazi, Kayseri - Fırın, Panjur
    Melikgazi, Kayseri - Fırın, Panjur
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 3 Banyo · Daire · Klima · Panjur · Fırın
    Coldwell banker more sivas caddesinde yıldız evler tramvay durağı karşısında bulunan dairemiz 5+1 olup eylül ayında teslimatı planlanmaktadır cadde üzeri konumuyla her yere kolay ulaşılabilir durumdadır dairemize ait 28 m² kapalı otoparkı bulunmaktadır dairemizde oturma odası ve mutfakta klima bu
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Coldwell Banker More
  • Melikgazi, Kayseri - Kombi
    Melikgazi, Kayseri - Kombi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Kombi
    Hulusi akar yakın m² kombili 12 katlı binanın 9 katı satılık
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Güneş Emlak
  • Melikgazi, Kayseri
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dai̇remi̇z özka i̇nşaatin hemen yani başindadir m.Şİmşek caddesi̇ni̇n sonundadir resi̇mler boş hali̇ni̇n resi̇mleri̇di̇r ki̇racilidir, ki̇raci aralik sonu i̇ti̇bari̇ i̇le çikacaktir tramvaya metre mesafededi̇r cadde üzeri̇di̇r 3+1 fi̇yatina 4+1 dai̇redi̇r yeni̇ resi̇mler cumartesi̇ günü
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Erci̇yes Gayri̇menkul
  • Melikgazi, Kayseri
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Değer emlak firsat kayseri̇ni̇m en gözde mahallesi̇nde konaklarda 4+1 ultra lüks dai̇re büyük geni̇ş oturumlu doğu güney cephe olmak üzere ai̇leni̇zle rahat ve güven i̇çi̇nde eli̇t komşularla zerafet, konforlu yaşami bi̇r arada si̇z değerli̇ müşteri̇leri̇mi̇ze sunuyoruzulaşim sorunu olmayan hava
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Değer Emlak
  • Melikgazi, Kayseri - Balkon
    Melikgazi, Kayseri - Balkon
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Giyinme Odası
    Fed global kali̇tesi̇yleyildirim beyazit -4+1 brüt m² -duvar kağıdı, ray spot,led aydınlatma-giyinme odası-lake beyaz kapılar-gömme vestiyer -geniş balkon-salon 30 m²-mutfak 21 m²-antre 12 m²-balkon 11 m² -oturma odası 18 m² -çocuk odası m² -çocuk odası m² -yatak odası 14 m² -giyinm
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Fed Global
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu
    Re/maxforum dai̇remi̇z +1 m² yildirim beyazit pazar yeri̇ yakininda sifir lüks yapili ebeveyn banyolu merkezi̇ pay ölçer net brüt pazar yeri̇ne yürüme mesafesi̇ market,ulaşim gi̇bi̇ olanaklara sahi̇p olan 2 banyosu bulunan funduszeue.info satilik dai̇re detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n lütfen; re/m
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Remax Forum
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Otopark
    Ultra lüx dai̇re geni̇ş ve ferah salon geni̇ş ve ultra lüx mutfak geni̇ş balkon cam balkon bulunmaktadir 3 cepheli̇ güney bati kuzey yatak odasinda ebeveyn banyo ve tuvalet her katta 2 dai̇re artema marka musluklar wi̇nsa marka pvc çocuklar i̇çi̇n park alani, pazar alani ve eczaneye 3dk yürüme me
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Batuhan Kahraman
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu
    Hkn gayri̇menkul güvencesi̇yleyildirim beyazit mahallesi̇nde;muhteşem konumu ve nezi̇h komşulariyla4+1, m²;doğu-kuzey-güney cepheli̇,ebeveyn banyolu, çi̇ft balkonlubi̇ri̇nci̇ sinif i̇şci̇li̇k, bi̇ri̇nci̇ sinif kali̇teher katta 2 dai̇re vardir6. Aya tesli̇m' Dan 1 mi̇lyona kadar kredi̇ i̇m
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hkn Gayri̇menkul
  • Melikgazi, Kayseri
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Yıldırım beyazıt mahallesi'nde 5 kat doğu batı kuzey cepheli önü açık tekden koleji arkası tramvaya metre mesafede fotograflar pazartesi yüklenecektir. Işık gayrimenkul
    ilk 3 önce görüldü - Hepsiemlak  > Işik Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Konaklar mahallesinde 8. Kat güneydogu cephe yapılı metrekare
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Çakır Emlak
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Ertaş Gayri̇menkul Danişmanlik
  • Melikgazi, Kayseri
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dai̇remi̇z yildirim beyazit mahallesi̇nde olup hulusi̇ akar bulvarina yakin mesafededi̇r dai̇remi̇z fotoğraflarda görüldüğü gi̇bi̇ odalari geni̇ş ve lüks bi̇r dai̇redi̇r dai̇remi̇z konum olarak güzel bi̇r yerde olup her hangi̇ bi̇r masraf etmeden oturabi̇leceği̇ni̇z durumdadir
    ilk 3 önce görüldü - Hepsiemlak  > Si̇nan Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Otopark · Jeneratör
    Hkn gayri̇menkul güvencesi̇yle yildirim beyazit mahallesi̇nde muhteşem konumu ve nezi̇h komşulariyla 3+1 m² cadde üstü önü kapanmaz açik otopark, çocuk oyun alani kali̇teli̇ malzemeri̇yle geni̇ş mutfak ve büyük balkon, vesti̇yerli̇ki̇lerli̇; jeneratör ve merkezi̇ aritma si̇stemli̇, kuzey doğu
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hkn Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Hkn gayri̇menkul güvencesi̇yle yildirim beyazit mahallesi̇nde; muhteşem konumu ve nezi̇h komşulariyla 3+1, m²; güney-kuzey- bati cepheli̇, vesti̇yerli̇ dai̇remi̇z satiliktir. Evi̇mi̇zi̇ gezmek i̇çi̇n lütfen randevu aliniz. Detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hkn Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Ebeveyn Banyosu · Jeneratör
    Hkn gayri̇menkul güvencesi̇yle yildirim beyazit mahallesi̇nde; muhteşem konumu ve nezi̇h komşulariyla 4+1, m²; güney-bati-doğu cepheli̇, ebeveyn banyolu,gi̇yi̇nme odali çi̇ft balkon, geni̇ş mutfak, cam balkon 1. Sinif malzeme ve i̇şçi̇li̇k dai̇remi̇z full yapili jeneratör ve merkezi̇ aritma s
    ilk geçen ay görüldü - Emlakjet  > Hkn Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Yildirim beyazit mhallesi 4+2 3wc 2 banyo m² net mi̇x avm karşisi ortaokul,li̇se alişveri̇ş merkezi̇ yürüme mesafesi̇nde talas mevlan güzergahi yeni̇ açilacak tramvay duraginin hemen yaninda dublex dai̇remi̇z çi̇ft yalitimli yapilmiltir
    ilk geçen ay görüldü - Emlakjet  > Hausen Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Hkn gayri̇menkul güvencesi̇yle yildirim beyazit mahallesi̇nde; muhteşem konumu ve nezi̇h komşulariyla 4+1, m²; güney-kuzey-bati cepheli̇, her katta 2 dai̇re vardir vesti̇yerli̇, evebeyn banyolu, gi̇yi̇nme odali dai̇remi̇z satiliktir
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Hkn Gayri̇menkul
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu
    Re/maxforum mülkümüz meli̇kgazi̇ i̇lçesi̇ yildirim beyazit mahallesi̇ si̇vas caddesi̇ üzeri̇ bi̇namizda farkli satilik dai̇reler mevcuttur. Dai̇remi̇z 4+1 kuzey-doğu-güney cephe merkezi̇ isitma duvar kağidi bütün tavanlar ters tavan spot lambalar mutfak ray spot mutfak mi̇ni̇ ki̇ler vesti̇yer gör
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Remax Forum
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Otopark · Site İçinde · Duşakabin
    Golden city emlaktan mix avmnin karşısında 3+1 1. Kat güney cephe daire dairemiz 3+1 güney batı cephedir. Brüt , net m² oturma alanı vardır. ÇIft balkonu vardır ikiside cam balkon şeklindedir. Site içerisindedir, otopark problemi yoktur. Dairemiz yola bakmaktadır, camiye, okula, parka çok
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Golden City Emlak İnşaat
  • Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Melikgazi
    Yıldırım Beyazit Mahallesi, Melikgazi ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Otopark
    Yildirim beyazit mahallesi̇ mi̇x avm karşisinda cadde üzeri̇nde 3+1 funduszeue.info m² kombi̇li̇ çi̇ft balkon cam balkonlari yapili çi̇ft banyo güney doğu kuzey cephe mi̇x avm, kayseri̇ park, kurumsal marketler, park vb. Yaşam alanlari i̇çeri̇si̇ndedi̇r. Detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Demi̇rci̇oğlu Gayri̇menkul

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası