kervancı rezidans / Kervancı Rezidans | Kervancı İnşaat

Kervancı Rezidans

kervancı rezidans

KERVANCI REZİDANS YÖNETİMİ Tüm Hakları Saklıdır.

Yonetimcell

Kervancı Rezidans

KERVANCI REZİDANS İLE BÖLGENİN MODERN YÜZÜ YENİLENİRKEN SİZE ÖZEL HAYATI HUZUR İÇİNDE YAŞAYACAKSINIZ.
Bu projemizde müşterilerimizi alışık olmadıkları bir ev konsepti ile tanıştıracak ve hayatlarına değer katacak iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, sağlık ve spor çözümleri gibi konforlu yaşam uygulamalarını hayata geçireceğfunduszeue.infou bir yaşama ev sahipliği yaparken birlilte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin komşulara, komşudan öte dostlara sahip olacaksınız.

KERVANCI REZİDANS SİZE, SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRDÜRMENİZ İÇİN SPOR ALANLARI VE YEMYEŞİL BİR BAHÇE SUNUYOR.
Sağlıklı olmak, kişisel yaşantınızdan tutunda iş hayatınıza kadar her anınızı etkilemektedir. Sağlıklı olmak, insan mutluluğunun öncelik taşıyan bir öğesidir. Sağlıklı yaşamak demek kendinize, eşinize ve çocuklarınıza saygı ve sevgi duymaktır. Projede size sunulan açık yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu, spor yapmanız için her türlü olanağı sağlamaktadır.

KERVANCI İNŞAAT, SİZE SAĞLAM VE KALİTELİ BİNALARDA GÜVENLİ VE HUZURLU BİR YAŞAM OLANAĞI SUNUYOR.
Deprem yönetmeliğine uygun yapı teknolojisi , 7/24 kapalı devre kamera kayıt sistemi , her dairede görüntülü diafon, yangın ,duman ve doğalgaz kaçak algılama ve gaz kesme sistemi ile yuvanızda huzurlu ve güvende olacaksınız.

KERVANCI REZİDANS; SİZİ, SICAK BİR GÜLÜŞ İLE KARŞILAYIP FERAHLIĞI VE MODERN MİMARİSİ İLE CEZBEDER.
Aracınızı kapalı otoparka içiniz rahat bir şekilde bırakıp, Kervancı Rezidans’in ferah kat hollerinden geçerek evinize gireceksiniz. Günün bütün yorgunluğunu ve stresini Kervancı Rezidans’de unutacak sevdiklerinizle mutluluğun tadını doyasıya çıkaracaksınız.

location_onLokasyon

Çorlu, Tekirdağ

textureKonut Tipleri

1+1, 2+1

businessKonut Sayısı

Konut

Proje Tipi

Daire

eventTeslim Tarihi

Hemen Teslim

Metropol Rezidans Çorlu

Tekirdağ Çorlu’da hayata geçirilen Metropol Rezidans Çorlu, 1+1 ve 2+1 konutlardan ve dükkanlardan toplamda 3 blokta oluşuyor. Projenin daire büyüklükleri 58 ile metrekare arasında değişiyor.

Proje Hakkında

Metropol Rezidans Çorlu'nun en değerli ve değeri her geçen gün yükselen bölgesinde Çamlıbel Caddesi'ne cepheli 13 dönüm arazi üzerinde 3 Blokta 1+1, 2+1 daireler ve ticari alanları ile  bölgenin en değerli projesidir.

Devamını Oku

Genel Özellikler

  • check

    24 Saat Güvenlik

  • check

    Resepsiyon

  • check

    Kapalı Yüzme Havuzu

  • check

    Açık Yüzme Havuzu

  • check

    SPA

  • check

    Basketbol Sahası

  • check

    Futbol Sahası

  • check

    Squash Kortu

  • check

    Tenis Kortu

  • check

    Çocuk oyun alanları

  • check

    Türk hamamı

  • check

    Lobi

  • check

    Vitamin bar

  • check

    Sinema

  • check

    Fitness Center

  • check

    Müzik Odası

  • check

    PlayStation Odası

Devamını Oku

Konut Tipleri

search

konut tipi fotoğrafı

search

konut tipi fotoğrafı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası