lg k8 gmail kırma / One moment, please...

Lg K8 Gmail Kırma

lg k8 gmail kırma

LG telefonumu kırmanın yolu

Contents:

  • LG en az 10 milyon G2 satışı bekliyor
  • LG Ekran Değişimi
  • Sorun: Dokunmatik ekran dokunmaya yanıt vermiyor
  • Ekran Kilidi Şifresini Unuttum? (çözüm)

  • LG G Flex 2'de kullanılan Snapdragon işlemci, aşırı ısınma eğilimi nedeniyle çok fazla gürültü yaptı, bu nedenle şirket G4 modelinde işlemciyi kullanmaya karar verdi LG, seçimlerinin aşırı ısınma sorunuyla ilgili olduğunu reddetmesine rağmen.

    LG k8-k10şifre ve ekran kilidi kırma #lgformat #lgk8ekransifresikirma #lgk8formatatma #lghesapkirma

    Her durumda, G4'ün sahipleri de bu sorunla karşı karşıya kaldı. Ancak iyi haberler var: Telefon ciddi hasar alacak kadar ısınmayacak, doğru anda ekranda telefonunuzun soğuması gerektiğini belirten bir mesaj göreceksiniz, böylece ekran parlaklığını zamanında azaltabilir veya kaldırabilirsiniz. Bazı kullanıcılar, telefon ekranlarının dikey olarak ikiye bölündüğünü bildirdi: kullanıcı ekranı kaydırmaya çalıştığında bir kısım değişmeden kalır ve diğer kısım değişir.

    İki parça birbirinden bağımsızdır. Telefonunuzla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda, LG G4 veya iPhone'da olsun, bu sorunu yaşayan ilk kişi olmadığınızı ve bunun için kesinlikle bir çözüm bulacağınızı bilin. LG telefon sahiplerinin sahip olduğu en son sorunlardan biri, LG G4 başarısız olacak ve tahmin edebileceğiniz gibi, genel olarak telefonlarını kullanmalarını engelliyor başa çıkması daha kolay bazı soruların aksine. Bu hatanın meydana gelmesinin birçok nedeni olabilir.

    Bazen bu bir hata nedeniyle olur son Güncelleme Android, diğer zamanlarda cihaza virüs bulaştığı için olur ve bazen cihazın kendisinde bir sorun olduğu için LG G4 cihazınız açılmayacaktır. Ancak sorun neden ortaya çıkarsa çıksın, endişelenmenize gerek yok. Bu yazıda, bu sorun için en iyi düzeltmelerden bazılarını tartışacağız, böylece karşılaşırsanız, uygun şekilde halledebilirsiniz.

    LG en az 10 milyon G2 satışı bekliyor

    LG telefonunuz kilitliyse öğrenin ' lG telefonunuzun kilidini nasıl açabilirsiniz « kolayca; Samsung kullanıcıları için, nasıl yapılacağını öğrenmek için burayı tıklayın Samsung Galaxy S10 açılmıyor; iPhone soruları için iPhone kapanmıyor veya iPhone 7'im açılmıyor İşte en iyi çözümler. Her zaman yapmanız gereken ilk şey, cihazınızın pilini kontrol etmektir.

    Android kullanıcılarının bu sorunu yalnızca pilin bitmesine izin verdiklerini öğrenmek için yaşamaları alışılmadık bir durum değildir ve bu nedenle telefonunuzu sık sık şarj etmelisiniz. Pilinizin şarjının bitmiş olabileceğini düşünüyorsanız, telefonunuzu yaklaşık 30 dakika fişe takın ve tekrar açın.

    Bu işe yaramazsa, pili çıkarmayı deneyin, kalan tozu temizlemek için pil bağlantı noktasına üfleyin ve kalan şarjı boşaltmak için güç düğmesini basılı tutun. LG G4'ünüzü bir dakikalığına nasıl kullandığınızı düşünün.

    lupu, mexixu, depuve

    Siz seçersiniz, aramayı cevaplarsınız ve telefonu kapatır kapatmaz telefonunuzu cebinize koyarsınız. Anlamıyor olabilirsiniz, ancak cebiniz tozla ve telefonunuzun bağlantı noktalarına kolayca girebilecek küçük kumaş parçalarıyla dolu.

    Sonuç olarak, telefonunuz düzgün şarj olmayabilir. Cihazınızdaki bağlantı noktalarını temizlemek için ataş veya herhangi bir küçük metal nesne kullanmamanız son derece önemlidir. Bu, statik boşalmaya neden olarak cihazın dahili bileşenlerine zarar verebilir ve cihazı kullanılamaz hale getirebilir.

    Oreo bekleyenler için kötü bir haberimiz var. Bu yazıda, bu sorun için en iyi düzeltmelerden bazılarını tartışacağız, böylece karşılaşırsanız, uygun şekilde halledebilirsiniz. İşte 7. Geldim Eve Ve internette Araştırmaya Başladım. Merhabalar bwnde lg g3 beat var balkondan dustu ekranın sag ust tarafı kırıldı ama ekranın bır kısmı azda olsa bellı oluyor dokunmatıgı saglam arama yapabılıyorum degısım yapsam komple ekran mı degısıyor. Merhaba Berk; Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Merhaba Muhammed Bey; Telefonunuz geldiğinde mutlaka yazmanızı istiyorum. Fakat maalesef güzel sözler bu noktada tükeniyor. LG telefonumu kırmanın yolu yeni nesil amiral gemisi işlemcisi. Tutacak bir tahmin. V30, video çekerken ve çektikten sonra kullanabileceğiniz zengin denetim özellikleriyle geliyor. Bu Görünüme Geç İçerikler solda döşeme dizilir ve modüller için sağ sütun olarak ikiye ayrılır. LG telefonumu kırmanın yolu kez yavaşça düştü ama ne kırılma oldu ne de başka bir şey, ve en son düşmesinin üzerinden de en az 2 ay geçmiştir. Değişim yapan beyfendide oldukça nazikti ki hiç bir yerde böyle karşılanmadım dahi diyebilirim.

    Akıllı telefon kullanıcılarının caddede yürürken aniden akıllı telefonlarını çıkarması, aniden indirmesi ve ekranı kırması nadir değildir. Bu, birkaç nedenden dolayı pahalıya mal olabilir ve çoğu insan ekranı kırdığını düşünse de, telefonunuzu düşürdüğünüz andan itibaren daha derin hasar verilebilir.

    Sorun: Dokunmatik ekran dokunmaya yanıt vermiyor

    Buna ek olarak, duştayken telefonunuzda müzik dinlerseniz, hatta duş alırken banyoda sadece telefon dinlerseniz, kasanın içine nem girebilir. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu LG G4'ünüzde dahili hasara neden olabilir. Artık LG G4 için bazı önemli düzeltmeleri ele aldığımıza göre açılmayacak, biraz daha derine inelim. Kullanılmayanlardan kurtulmak gibi kurtarma modunu kullanmanın avantajları vardır.

    Genel olarak, kurtarma modunu kullanmaktan hiçbir zarar gelmez. LG G4 açılmadığında kurtarma moduna girmek için aşağıdaki talimatları izleyin.

    • Where is My Water?;
    • Bluetooth cep telefonu casusluk uygulaması.
    • Eşinizin veya kız arkadaşının akıllı telefonunu izlemenin 7 yolu var mı?
    • Mesajları kolayca izlemenin surları.
    • ?
    • Yeni İzleme Android Telefon Apps iPad!

    Bu menüde birkaç seçenek gösterilmelidir. Bu yöntemi uygulayarak, LG G4'ün açılmamasına neden olabilecek zararlı ve kullanılmayan dosyaları kaldırmış olursunuz. Cihazla ilgili sorunları önlemek için bunu sık sık yapmak iyi bir fikirdir. Cep telefonu problemleriniz olduğunda denemeniz gereken son şey budur. Fabrika ayarlarına sıfırlayarak, tüm kişisel verilerinizi cihazdan tamamen silersiniz, bu da artık ona erişemeyeceğiniz anlamına gelir.

    Bu nedenle verilerinizi haftada en az bir kez yedeklemeniz önemlidir, böylece bir sorun ortaya çıktığında mümkün olduğunca az veri kaybedersiniz. Aşağıda yazdığımız hızlı kılavuzu izleyerek, LG G4'ün açılmamasını düzeltmek için LG G4'ünüzü fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bunu yapamıyorsanız, LG G4'ünüzü fabrika ayarlarına sıfırlamak için izleyebileceğiniz başka bir yöntem var ve bu sorunu el altında çözmeyi umuyoruz.

    Bunun, LG G4'ün sahip olduğunuz veya açmayacağınız sorunu çözmesi inanılmaz derecede yüksek bir şans var, bu nedenle şimdilik bu sorunu çözmek için daha fazla aramanıza gerek kalmayacak. Bununla birlikte, sorun çözülmeden kalırsa ve LG G4'ü kullanamazsanız, deneyebileceğiniz son bir şey vardır. Bu gün ve yaşta teknoloji söz konusu olduğunda herkes "sihirli dokunuşa" sahip olmak ister ve sonuç olarak, sorunu düzeltmek için yardıma ihtiyacımız olduğunu kabul etmeye gelince çoğumuz inatçıyız. Bununla birlikte, yukarıda gösterdiğimiz düzeltmelerde hiç şansınız olmadıysa, bir elektronik mağazasına başvurmanız faydalı olabilir.

    LG G4 açılmadığında telefonunuzu bir elektronik mağazasına götürürseniz, cihazı inceleyecek ve ona ne olduğunu öğreneceklerdir. Aygıtın çok eski olduğunu veya bir bileşenin değiştirilmesi gerektiğini fark edebilirsiniz. Makalenin başında da belirttiğimiz gibi, kullanırken bir sorunla karşılaşırsanız cep telefonu sonra google'a gidin ve düzeltmeyi arayın. Ya LG G4 başarısız olacak veya iPhone'unuz Apple logosunda donmuşsa, yaşadığınız sorun için hızlı bir şekilde bir düzeltme bulabilirsiniz.

    Bakımını yapmak için kullanabileceğiniz programlardan biri cep telefonu ve bu sorunların sıklıkla ortaya çıkmadığından emin olun, tenorshare Bu program, kaybolan verileri kurtarmak veya bilgisayardaki verileri silmek için gibi özellikler içerir. Android akıllı telefon , sorunları düzeltmek için Android sistemi. Bu kesinlikle incelemeye değer bir araç setidir. LG G4 modelinin resmi olarak piyasaya sürülmesinden tam anlamıyla bir ay sonra, tanınmış XDA forumunda bir anket düzenlendi.

    Ziyaretçilerin yanıtlaması gereken tek bir soru vardı: LG G4'ünüzde ne kırıldı? İlgili forum başlığında, bazı kullanıcılar daha sonra LG G4'lerinin sayısallaştırıcısı ile ilgili sorunlar bu arada biziz , birileri ekrandaki beyaz çizgiler hakkında ve biri "uykuda "modu, akıllı telefon ekranı standart çift dokunmaya yanıt vermiyor ve kilidi açmıyor. LG, XDA yönetiminden gelen taleplere yanıt olarak, yalnızca görev güncellemelerini beklemeyi teklif ettiğinden ve bu sorunların yazılım veya donanım kaynaklı olup olmadığını bile belirtmediğinden, halk, her zamanki gibi, bazılarına yönelik bağımsız bir toplu çözüm arayışına başladı.

    Yukarıdaki yöntemlerin tümü istenen etkiyi yaratmadıysa, büyük olasılıkla LG G4 ekranında bir donanım sorunu vardır. Basitçe söylemek gerekirse, ya tüm ekranın değiştirilmesi gerekir yukarıdaki bağlantıya bakın ya da sadece sayısallaştırıcı. Bununla birlikte, G4 için bir sayısallaştırıcıya sahip bir panel, kural olarak, bir araya getirilerek satılmaktadır, bu nedenle, fiyattaki potansiyel farkı dikkate alarak, mevcut verilere göre sadece bir sayısallaştırıcı arayışı pek mantıklı değildir. Birçok program başlangıçta yükseltme gerektirir simgenin yanındaki kalkan simgesi , ancak Midnight Club L.

    A ile Los Angeles sokaklarına tam hız hükmedin Soğuk Korku: adım adım, oyun açıklaması, kılavuz, kodlar Soğuk Korku için Hileler. Garip bir Rus balina avcılığının kaybolduğuna dair bir sinyal alırlar Kudret ve sihrin karanlık mesih'i: dosyalardaki hileler. Konsolu etkinleştirmek için oyunu "-console" parametresiyle çalıştırın. Kompakt bir slot makinesi kurun. Yani bsg harf grubu plaka alıp harfleri neon ışıklarla kaplayıp gerektiğinde yakmak isteyen manyaklar tanıyorum Yeni Haber Var. Yeni Videolar Gündem Blog ince görünümünde, anasayfanızdaki içerikler alt alta yatay olarak dizilir.

    Bu görünümde içerikler alt alta makale gibi büyük kutular olarak dizilir, modüller sağdadır. Döşeme stili akış, anasayfadaki içerikleri yan yana 3 veya 4 sütunlu olarak dizer. Blog görünümünde, anasayfanızdaki içerikler alt alta yatay olarak dizilir. Hibrit görünümde, içerikler solda döşeme ve modüller için düzenli sağ sütun ile görünür.

    android telefon şifre kırma ekran kilidi kırma. Ad Samsung, Lg, Xiaomi, Sony telefon şifresi ya da ekran kilidini unuttuğunuzda fark etmeksizin uygulayacağınız​. Akıllı telefonlarımızı ilk aldığımızda kurulum aşamasında telefon, bizden gmail Karşımıza çıkan uyarıda gmail ile telefonu aktifleştirme yazar. tekrar şifre sorma moduna döndürme yolu var mı benım telefonum lg staylus 2ekran kılıdı koymuştum unuttum sıfremı ve burdakı dedıgınız gıbı uyguladım yanı.

    Anlık Bildirim. Realme 8 Pro, 65W hızlı şarjlı mAh Xiaomi telefon fabrikasına genç çalışanlar Oppo A94 tanıtıldı: 6. Qualcomm Snapdragon yonga setinin Google Pixel 5a ve yeni Pixel Buds için Snapdragon 'li Xiaomi Mi 10S bu ay Nubia Red Magic 6 Pro, şarj hızı rekoru Redmi Note 10, Note 10 Pro ve Note Oppo, Çin'in en büyük akıllı telefon Cep Telefonları Bildirimi Aç Bildirim Açık.

    LG'nin Ağustos ayında tanıttığı ve ülkemizde de bugün piyasaya süreceği amiral gemi modeli G2, özellikle fiyat politikası ile oldukça ilgi görüyor. LG'nin de modelden beklentisi epey yüksek. Tayvan'daki bir etkinlikte resmen açıklanan bu beklenti, G2 modelinin de üst seviye akıllı telefon sınıfında en az yüzde 10 pazar payı elde etmesini sağlayacak. Firma Tayvan'da da aylık satış rakamını 20 olarak belirlemiş. Peki internet yok ise gmail girişi yapılabilirmi? Hiç bir şekilde kurtama seçeneği ayarlamadım ki yok zaten yanlıs bilmiyorsam pin felan istemedi sadece desen.

    Sa ustad ben resurectıon remix yukledim rest atmak ta istemiyorum 52 yanlış deneme yaptım saniye bekleme süresi oldu kurtarmanın bi yolu varmı acaba rest atmadan d cihaz 7. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sign in. Log into your account. Password recovery.

    • Childs SMS mesajlarını gizlice iPhone için alın.
    • Sık Sorulan Sorular?
    • Sorun: Bekleme Listesi.
    • Maya Brick Breaker?
    • Sık Sorulan Sorular?
    • Whatsappı kolayca takip edin!

    Pazar, Mart 7, Forgot your password? Get help. Nasıl Yapılır. Ekran Kilidi Şifresini Unuttum. Yorumu Cevapla. Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik. Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz! Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

    Lütfen merlininkazani. Mine Oktay 5. LG G4, 3K çözünürlüklü ekran paneliyle bir ilki gerçekleştirecek.

    LG K8 2017 Format Atma Hazırlık

    1 – LG K8 2017 format atma işleminden önce LG K8 2017 telefonunuzun şarjını en az %50 yapın.

    2 – Format atma işleminden sonra bütün bütün her şey silineceği için rehber, resim, video, müzik gibi verilerinizi ve uygulama ve/veya oyunlarınızı yedekleyin.

    3 – Format atma işlemine başladıktan sonra sabırla işlemin bitmesini bekleyin. Müdahale ederseniz LG K8 2017 telefonunuz bir daha açılmayabilir.

    Format Atma İşlemini Ne Zaman Yapmalıyım?

    1 – LG K8 2017 yavaşladı ise

    2 – LG K8 2017 ekran kilidini (desen, şifre) unuttuysanız

    3 – LG K8 2017 telefonunuzda kaldıramadığınız bir oyun veya uygulama varsa

    v.b. durumlarda format atma işlemini kullanabilirsiniz.

    LG K8 2017 Format Atma (Hard Reset)

    “ÇOK ÖNEMLİ!!! FORMAT ATMADAN ÖNCE LG K8 2017 TELEFONUNUZDA KAYITLI GMAİL ADRESİNİZİ VE ŞİFRENİZİ MUTLAKA ÖĞRENİN.”

    1 – Öncelikle Güç tuşuna uzun basarak LG K8 2017 telefonunuzu kapatın.

    2 – Telefon kapandıktan sonra “Güç” ve Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basın.

    LG K8 2017 format atma

    3 – Ekranda LG yazısını gördüğünüzde Ses Kısma” tuşuna basılı tutarak “Güç” tuşunu bırakın ve 2 saniye sonra tekrar “Güç” tuşuna basın.

    4 – Böylece format atmak için gerekli olan Recovery Mod ekranı karşınıza gelecek.

    5 – Bu ekranda iken “Ses kısma” tuşu ile “Yes” seçeneği üzerine gelip “Güç” tuşuna basın.

    6 – LG K8 2017 telefonunuzdaki sonraki ekranı onay ekranıdır. Bu ekranda da yine “Ses kısma” tuşu ile Yes” seçeneği üzerine gelin ve yine “Ses kısma” tuşuna basarak onaylayın.

    “NOT: FORMAT ATMA İŞLEMİ TELEFONUNUZUN DOLULUK ORANINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR. FORMAT İŞLEMİ SIRASINDA ASLA MÜDAHALE ETMEYİN.”

    7 – Böylece LG K8 2017 telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Telefon açıldığında kurulum işlemlerini yapabilirsiniz.

    Bu yazımızda;

    1 – LG K8 2017 format nasıl atılır?

    2 – LG K8 2017 telefona format atma nasıl yapılır?

    3 – LG K8 2017 hard reset nasıl yapılır?

    v.b. gibi sorulara cevap verdik.

    Mobil Uzman

    Sıfırlamadan LG Kilit Ekranını Atlama

    ALINTI"LG Stylo 3'imin şifresini unuttum, unutulmuş bir ekran kilidini veri kaybı olmadan nasıl sıfırlarım?"

    Telefonunuzu yetkisiz erişime karşı korumak için LG telefonunuza bir kilit ekranı şifresi veya deseni ayarlamanız normal ve olağandır.

    İnsanlar cep telefonundaki tüm kişisel, profesyonel ve hatta finansal bilgileri kaydetmeye alışkın olduğundan, günümüzde akıllı telefon günlük hayatımızda giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, LG telefonunuzu farklı ekran kilitleriyle kilitlemek yararlı ve gereklidir. Ancak, Android şifresini unuttuğunuzda ekran kilidi bazen rahatsızlık verir. Android'i sık sık bilgisayara yedekleme alışkanlığınız varsa, LG telefonunuzu herhangi bir endişe duymadan fabrika ayarlarına sıfırlayabilir ve daha sonra yedeklemeden verileri geri yükleyebilirsiniz. Ancak, herhangi bir acil durumda çoğunuzun önemli verileri sık sık yedekleme bilincine sahip olmadığına inanıyorum.

    Öyleyse, LG kilit ekranı şifresini unuttuğunuzda, tüm değerli verilerinizi kaybetmek istemeyeceğiniz için telefonunuzu sıfırlamak en son tercihiniz olmalıdır.

    Sıfırlama olmadan LG kilit ekranını atla

    Bölüm 1. Android Aygıt Yöneticisi ile LG Kilit Ekranını Atla

    Eğer açtıysanız, Android Cihaz Yöneticisi LG telefonunuzu kilitlemeden ve LG telefonunuz Google hesabınıza bağlanmadan önce, bu çözüm en kullanışlı ve kullanışlı olanı olabilir. Android Cihaz Yöneticisi Bu özellik LG Stylo 3 / K20 / G5 / G4 / G3 kilit ekranınızdaki tüm verileri bulmanıza, uzaktan kilitlemenize veya kilidini açmanıza ve silmenize yardımcı olabilir.

    1. AdımCihazımı Bul sitesinde Google hesabınıza giriş yapın.

    Cihazımı bul

    2. AdımÇalma, kilitleme, silme ve daha fazlası gibi çeşitli özelliklere erişmek için LG cihazınızın simgesini seçin. LG kilit ekranınızı atlamak için "kilitle" seçeneğine tıklayın.

    3. AdımYeni açılan pencerede, orijinal kilit ekranını değiştirmek için yeni bir parola ayarlayın ve parolayı tekrar onaylayın, ardından "Kilitle" düğmesini tıklayın.

    4. AdımArtık kilit ekranını atlamak için yeni ayarlanan şifreyi LG telefonunuzun ekranına girebilirsiniz.

    Bölüm 2. LG Kilit Ekranını Google Hesabı Üzerinden Atla

    LG telefonunuz hala Android 4.4 veya altında çalışıyorsa, veri kaybetmeden kilit ekranını Google hesabı üzerinden geçebilirsiniz.

    1. Adım5 kez yanlış şifreyi / PIN'i / kalıbı girin.

    2. Adım5 yanlış denemeden sonra, "Desenimi Unuttum, PIN'i Unuttum veya Şifremi Unuttum" mesajını alacaksınız, buna dokunun ve LG telefonunuzun kilidini açmak için yedek PIN'inizi girebilirsiniz.

    3. AdımDaha önce bir yedekleme PIN kodu belirlemediyseniz, LG telefonunuzun bağlı olduğu Google hesabına giriş yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girebilir, ardından LG kilitleme ekranınızın sıfırlamadan kilidini açabilirsiniz.

    Bölüm 3. Özel Kurtarmayı kullanarak LG telefonun kilidini açın

    LG telefonunuzda çıkarılabilir bir SD kart varsa, LG ekranınızdaki deseni / şifreyi devre dışı bırakmak için de bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak için, cihazınıza bir tür özel kurtarma yüklemeniz gerekir; TWRP (Takım Win Kurtarma Projesi) ve cihazınızda yanıp söner.

    1. AdımDesen Parolası İndirme Uygulamayı devre dışı bırak ve ZIP dosyasını bilgisayarınıza kaydet.

    2. AdımSD kartınızı sisteminize yerleştirin ve yeni indirdiğiniz dosyaları taşıyın.

    3. AdımSD kartı LG telefonunuza takın ve telefonunuzu kurtarma moduna alın. Örneğin, TWRP kurtarma modu, Güç, Ev ve Sesi Açma düğmesine aynı anda basılarak açılabilir. Özel kurtarma moduna girdikten sonra ekranınızda farklı seçenekler göreceksiniz. "Yükle" seçeneğine dokunun ve Pattern Password Disable uygulama dosyasına göz atın.

    kurmak

    4. AdımYukarıda belirtilen uygulamayı yükleyin ve LG telefonunuzu yeniden başlatmak için bir süre bekleyin. İdeal olarak, telefonunuz artık kilit ekranı olmadan yeniden başlatılacaktır. Hala bir kilit ekranı görüyorsanız, herhangi bir rasgele rakam girerek onu atlayabilirsiniz.

    Bölüm 4. Üçüncü Taraf Uygulamalarını Kullanarak LG Kilit Ekranını Kaldırma

    Yukarıda sunulan üç çözüm de sizin için işe yaramazsa, LG telefonunuzu Google hesabına daha önce Google hesabına bağlamadıysanız veya Android sürümünüz 4.4’in üzerindeyse, kilit ekranını kaldırmak için bazı güçlü üçüncü taraf uygulamaları kullanmayı deneyebilirsiniz. LG cihazınızda.

    1. iMyFone LockWiper (Android)

    LockWiper, LG telefonunuzdaki ekran kilidinin PIN, şifre, desen, parmak izi veya yüz kilidi olup olmadığını anında kaybetmeden Android kilit ekranını kaldırabilir. Dahası, sadece LG telefonunu desteklemiyor, aynı zamanda Samsung, Motorola, Huawei ve benzerleri için de iyi çalışıyor. Bu LockWiper ile LG telefonunuzun kilidini nasıl açacağınızı kontrol edin.

    1. AdımBilgisayarınıza LockWiper'ı kurun ve başlatın.

    2. AdımLG cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın, ardından başlamak için "Başlat" a tıklayın.

    LG ekranını kaldırmaya başla

    3. AdımLockWiper, cihazınızı otomatik olarak algılayacak ve LG telefonunuzun bilgilerini ana ekranda görüntüleyecektir. Bilgileri gerçek duruma göre onaylayın veya düzeltin. Ardından LG telefonunuza bir kilit açma veri paketi indirmek için "Kilidi Açmayı Başlat" düğmesine tıklayın.

    Cihaz bilgisini kontrol et

    4. AdımKilit açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin. Tüm işlem 5 dakikadan daha az sürmelidir.

    LG'nin kilidini açmak için bekleyin

    2. Android Lock Screen Kaldırma

    Android Kilit Ekranını Kaldırma, Android kilit ekranını desen, PIN ve parmak izi ile dakikalar içinde kaldırabilir. Herhangi bir veri kaybı olmadan LG kilit ekranını atlamanızı sağlar. Dahası, kullanımı kolaydır ve teknik bilgi gerektirmez.

    1. Adımİndir ve Android Kilit Ekranı Kaldırma uygulamasını bilgisayarınıza yükleyin.

    2. AdımBilgisayarınızdaki yazılımı başlatın ve Kilidini açmak fonksiyonu.

    Ana arayüz

    3. AdımLG telefonunuzu bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. "Android Ekranının Kilidini Aç" seçeneğini tıklayın.

    Android ekran kilidini

    4. AdımTelefon modelini seçin.

    Bu Android Kilit Ekranı Kaldırma, LG ve Samsung telefonlarındaki kilit ekranını kaldırmayı destekler. Açılır listeden LG telefonunuzun doğru model bilgilerini seçin.

    Doğru modeli seçin

    5. AdımLG telefonu indirme modunda önyükleyin

    • 1. LG telefonunuzun bağlantısını kesin ve kapatın.
    • 2. Power Up düğmesini basılı tutun, aynı zamanda USB kablosunu da takın.
    • 3. İndirme Modu görünene kadar Güç Aç düğmesine basmaya devam edin.
    LG modunu indirmek için Boot

    6. AdımKilit ekranı çıkarın

    LG cihazınız indirme modundayken, kilit ekranını kaldırmaya başlamak için om düğmesini tıklayın. Lütfen dakikalarca bekleyin, telefonunuz normal modda, kilit ekranı olmadan yeniden başlar.

    Kilit ekranını kaldır

    Sonuç

    Bu makalede, LG kilit ekranını veri kaybı riski olmadan atlamak için dört çözüm önerdik. Her birinin kullanımı kolaydır ve LG telefonunuzdan kilitlendiğinde bir deneme yapabilirsiniz.

    LG K8 2018 Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    LG K8 2018 sıfırlama sonrası Gmail ekranını geçmesorunu birçok kullanıcı için büyük bir sorun. LG K8 2018 telefonunuzda, özellikle format attıktan sonra kurulum sırasında sizden Gmail hesabınızı girmenizi istiyor ve bir Gmail adresi girmeden de telefonunuzu açamıyorsunuz. Sorun ise Gmail adresini ve/veya şifresini unutanlar maalesef telefonlarının kurulum aşamasını geçemiyor ve dolayısıyla telefonu açamıyorlar. Ama Gmail adresinin girildiği bölümü pas geçmenin bir yolu var. Buna kurulum sihirbazını devre dışı bırakmak, Gmail ekranını atlama, sıfırlama sonrası Gmail sorunu gibi başlıklarda verebiliriz.

    LG K8 2018 sıfırlama sonrası Gmail ekranını geçme

    LG K8 2018 Kurulum Sihirbazını Devre Dışı Bırakma

    1 – LG K8 2018 telefonunuzu format / sıfırlama sonrasında ilk açtığınız zaman ekranda bulunan “Erişebilirlik” seçeneğine dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    2 – Karşınıza gelen ekranda “Motor ve kognisyon” seçeneğine dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    3 – Sonraki ekranda “Touch assistant” seçeneğini aktif edin.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    4 – Böylece LG K8 2018 telefonunuzun ekranında içinde insan simgesi olan kare bir kutu çıkacak. Bu kutucuğa bir kez dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    5 – Ekrana gelen seçeneklerden “Ana ekran” seçeneğine basılı tutun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    6 – Böylece karşınıza Google arama bölümü gelecek. Buraya “Ayarlar” yazın.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    7 – Arama sonuçlarındaki “Ayarlar” sonucuna dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    8 – Sonrasında “Uygulamalar” seçeneğine dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    9 – Çıkan ekranın üst köşesindeki 3 noktaya dokunun ve “Sistemi göster” seçeneğini seçin.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    10 – LG K8 2018 telefonunuzda yüklü olan uygulamalar arasından “Kurulum Sihirbazı” uygulamasına girin.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    11 – Gelen ekranda “Devre Dışı Bırak” butonuna dokunun.

    LG Sıfırlama Sonrası Gmail Ekranını Geçme

    12 – Son olarak LG K8 2018 telefonunuzu yeniden başlatın.

    Artık telefonunuzu kurarken sizden Gmail adresinizi girmenizi istemeyecektir.

    Mobil Uzman

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır