faturalı fırsat midi paketi / Pttcell | Hoş Geldiniz

Faturalı Fırsat Midi Paketi

faturalı fırsat midi paketi

GNÇ Fırsat Pro

Turkcell Faturalı ve Faturasız GNC Paketleri ve Tarifeleri; Turkcell geniş hizmet ağı ve her yaş grubuna uyan tarifeleri ile kullanıcılarını oldukça mutlu eder. GSM Sektöründe sahip olduğu birçok avantaj ile ön planda olan operatör hem fatura hem de faturasız müşterilerine birbirinden avantajlı paket seçenekleri sunar. Her bütçeye uyan ve her kullanıcının kendi karar vereceği paketler uygun kullanım koşulları ile de kullanıcıya güven verir. Turkcell GNÇ Genç tarifelerini kullanan müşterileri için sürekli paketleri güncellemekte. Genç Turkcell Paketlerini sizler için sıraladık. Konumuzda yalnızca Genç Turkcell Paketleri Faturasız tarifeler yayınlanmaktadır. turkcell gnctrkcll paketleri güncel olarak yayınlanmaktadır. Genç Faturasız Turkcell tarifeleri için konumuzu inceleyebilirsiniz.

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Turkcell GNÇ paketleri hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Turkcell faturalı GNÇ paketleri ve Turkcell faturasız GNÇ paketleri yazımızda.

GNÇ Fırsat

gnc bol x

25 yaş ve altına özel; her yöne 3GB, sosyal medyada geçerli 2GB internet ve daha fazlası GNÇ Fırsat Kampanyasında!

Paket AdıKotaFiyat
GNÇ Fırsat3 GB + Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB+ her yöne 500dk + her yöne 250 SMS29 TL

1,5GB + 500 dakika
2GB Sosyal Medya
10 GB İlk ay hediye
Paket : 29 TL

3GB + 750 dakika
2GB Sosyal Medya
10 GB İlk ay hediye
Yıllık : 29 TL

Özellikler

  • 10.09.2019 tarihi itibarıyla Yeni Genç Tarifesi altında, yurt içi her yöne 500 dk, yurt içi her yöne 250 SMS ve 1,5 GB internet, BiP’te geçerli 5 GB internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, fizy’de geçerli 5 GB internet internet içeren “GNÇ Fırsat paketi” sunulacaktır. Paket ücreti KDV, ÖİV dâhil 29 TL olacaktır. Paket dahilinde verilen faydalar yurt içi kullanım için geçerli olacaktır.
  • Paketten yeni tesis, numara taşıma veya ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir.
  • Uygulamalarla ilgili detaylı bilgiler:
  • BiP’e özel ek 5 GB ile yüksek kaliteli görüntülü konuşun. BiP ile ilgili detayalar için tıklayınız.
    fizy başlangıç üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar müzik. fizy ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
  • TV+ Temel paket üyeliği ve uygulamada geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV. TV+ servisi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır. TV+ ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
  • Lifebox’ta 10 GB saklama alanı ve uygulamada geçerli 5 GB internet (upload/donwload) ile istediğiniz kadar anı depolayın. lifebox ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.
  • Dergilik servis üyeliği ve uygulamada geçerli 1 GB internet ile istediğiniz kadar dergi & gazete. Dergilik ile ilgili detaylı bilgiler için
  • tıklayınız.
  • 18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS’i yurt dışında geçerli ülkelerde otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve Türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve SMS’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Bu özelliği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadığı ülkelerdeki kullanımlarınız paketinize dâhil olmaz ve başka bir yurt dışı paketiniz yoksa belirli ülkeler için Akıllı Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Akıllı Dünya Tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Yurt içi her yöne SMS ve dakikalarınız KKTCELL yönüne yaptığınız aramalarda ve SMS gönderimlerinde de geçerlidir.
  • Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.
  • İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 4.5G Hızını Deneme Kampanyası kapsamında 4.5G şebekesinde 600 Mbps üst hız limiti sunulur.
  • Bu kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Cihaz ve SIM kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Abonelik iptali için 3G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.
  • Dergilik’te geçerli 1 GB internet paketiniz bittikten sonra ücretlendirme olmaz, 1 kpbs hız ile kullanım devam eder. Dergilik Servisi hakkında detaylı bilgiyi bu sayfadan alabilirsiniz.
  • Paket kapsamındaki faydalar üçüncü şahıslara transfer edilemez, paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar. FCT cihazlarına takılan hatlar bu paketten yararlanamazlar.

GNÇ Fırsat Midi

gnc bol x

25 yaş ve altına özel; her yöne 6GB, sosyal medyada geçerli 3GB internet ve daha fazlası GNÇ Fırsat Midi Kampanyasında!

Paket AdıKotaFiyat
GNÇ Fırsat Midi6 GB + Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3 GB+ her yöne 750dk + her yöne 250 SMS39 TL

3GB + 750 dakika
3GB Sosyal Medya
10 GB İlk ay hediye
Paket : 39 TL

6GB + 750 dakika
3GB Sosyal Medya
10 GB İlk ay hediye
Yıllık : 39 TL

Özellikler:

  • GNÇ Fırsat Midi Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 6 GB her yöne geçerli internet, Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3GB internet, her yöne 750 dakika, her yöne 250 SMS kullanabilirsiniz. 5 GB BiP’te geçerli internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, Fizy’de geçerli 5 GB internet içerir.
  • GNÇ Fırsat Midi Kampanyası (Katlama Kampanyası) ile Turkcell faturalı dünyasında 12 ay kalma taahhüdünüz karşılığında ana paketinizdeki internetiniz ikiye katlanacaktır.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında kayıtlı oldukları paketlerindeki mobil internet faydası ikiye katlanacak ve buna ek olarak kampanya süreleri boyunca kampanya kapsamında herhangi bir ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki paket ücreti 12 fatura dönemi boyunca sabit, tüm vergiler dahil 39 TL’dir. Kampanya süresinin sona ermesinden sonraki dönemde müşteriler kayıtlı oldukları paketten, güncel paket koşulları ve ücretiyle yararlandırılacak ve müşterilere kampanya kapsamında sunulan “interneti ikiye katlama” faydası sona erecektir.
  • 07.08.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelen, 25 yaş ve altındaki müşteriler faydalanabilir.
  • 20.03.2020 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde Turkcell faturalıya gelerek, GNÇ Fırsat Pro Kampanyası’na katılan aboneler, GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası kapsamında haftalık 2 GB’tan faydalanma hakkı kazanacaktır.
  • Uygulamalarda geçerli internet içerikleri, hediyeler, saatlik/günlük/haftalık/aylık/yıllık ek paket içerikleri ikiye katlanmayacaktır.
  • Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakate geçis yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 10 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 2 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir.
  • Kampanya bitiminde aboneler ana paketlerindeki internet kotası ile devam edecektir, ikiye katlanan internet faydası sona erecektir.
  • Paket ile ilgili paket bitimi dahil diğer tüm detayları aylık abonelik sayfasından inceleyebilirsiniz.
  • Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin GNÇ Fırsat Midi Kampanyası boyunca aldıkları hizmetin aylık bedeli 30 TL’dir. Abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam fayda bedeli ve kalan taahhüt süresi boyunca alacakları toplam fayda bedeli kıyaslanır. Abone lehine olan tutar erken iptal bedeli olarak yansıtılır.
  • Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    ·         Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında herhangi bir aşım ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • 18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir. Sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.

GNÇ Fırsat Süper

gnc bol x

25 yaş ve altına özel; her yöne 10GB, sosyal medyada geçerli 3GB internet ve daha fazlası GNÇ Fırsat Süper Kampanyasında!

Paket AdıKotaFiyat
GNÇ Fırsat Süper10 GB + Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3 GB+ her yöne 1000dk + her yöne 250 SMS49 TL

5GB + 750 dakika
3GB Sosyal Medya
20 GB İlk ay hediye
Paket : 49 TL

10GB + 750 dakika
3GB Sosyal Medya
20 GB İlk ay hediye
Yıllık : 49 TL

Özellikleri:

  • GNÇ Fırsat Süper Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 10 GB her yöne geçerli internet, Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS kullanabilirsiniz. 5 GB BiP’te geçerli internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, Fizy’de geçerli 5 GB internet içerir.
  • GNÇ Fırsat Süper Kampanyası (Katlama Kampanyası) ile Turkcell faturalı dünyasında 12 ay kalma taahhüdünüz karşılığında ana paketinizdeki internetiniz ikiye katlanacaktır.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında kayıtlı oldukları paketlerindeki mobil internet faydası ikiye katlanacak ve buna ek olarak kampanya süreleri boyunca kampanya kapsamında herhangi bir ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki paket ücreti 12 fatura dönemi boyunca sabit, tüm vergiler dahil 49 TL’dir. Kampanya süresinin sona ermesinden sonraki dönemde müşteriler kayıtlı oldukları paketten, güncel paket koşulları ve ücretiyle yararlandırılacak ve müşterilere kampanya kapsamında sunulan “interneti ikiye katlama” faydası sona erecektir.
  • 02.08.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelen, 25 yaş ve altındaki müşteriler faydalanabilir.
  • 20.03.2020 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde Turkcell faturalıya gelerek, GNÇ Fırsat Pro Kampanyası’na katılan aboneler, GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası kapsamında haftalık 2 GB’tan faydalanma hakkı kazanacaktır.
  • Uygulamalarda geçerli internet içerikleri, hediyeler, saatlik/günlük/haftalık/aylık/yıllık ek paket içerikleri ikiye katlanmayacaktır.
  • Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakate geçis yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 20 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 2 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir.
  • Kampanya bitiminde aboneler ana paketlerindeki internet kotası ile devam edecektir, ikiye katlanan internet faydası sona erecektir.
  • Paket ile ilgili paket bitimi dahil diğer tüm detayları aylık abonelik sayfasından inceleyebilirsiniz.
  • Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin GNÇ Fırsat Süper Kampanyası boyunca aldıkları hizmetin aylık bedeli 40 TL’dir. Abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam fayda bedeli ve kalan taahhüt süresi boyunca alacakları toplam fayda bedeli kıyaslanır. Abone lehine olan tutar erken iptal bedeli olarak yansıtılır.
  • Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    ·         Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında herhangi bir aşım ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • 18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir. Sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.
gnc bol x

25 yaş ve altındakilere özel; her yöne 14GB, sosyal medyada geçerli 5GB internet ve daha fazlası GNÇ Fırsat Pro Kampanyasında!

Paket AdıKotaFiyat
GNÇ Fırsat Pro14 GB + Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 5 GB+ her yöne 1000dk + her yöne 250 SMS59 TL

14GB + 750 dakika
5GB Sosyal Medya
20 GB İlk ay hediye
Paket : 59 TL

14GB + 750 dakika
5GB Sosyal Medya
20 GB İlk ay hediye
Yıllık : 59 TL

  • GNÇ Fırsat Pro Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 14 GB her yöne geçerli internet, Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 5GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS kullanabilirsiniz. 5 GB BiP’te geçerli internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, Fizy’de geçerli 5 GB internet içerir.
  • GNÇ Fırsat Pro Kampanyası (Katlama Kampanyası) ile Turkcell faturalı dünyasında 12 ay kalma taahhüdünüz karşılığında ana paketinizdeki internetiniz ikiye katlanacaktır.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında kayıtlı oldukları paketlerindeki mobil internet faydası ikiye katlanacak ve buna ek olarak kampanya süreleri boyunca kampanya kapsamında herhangi bir ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki paket ücreti 12 fatura dönemi boyunca sabit, tüm vergiler dahil 59 TL’dir. Kampanya süresinin sona ermesinden sonraki dönemde müşteriler kayıtlı oldukları paketten, güncel paket koşulları ve ücretiyle yararlandırılacak ve müşterilere kampanya kapsamında sunulan “interneti ikiye katlama” faydası sona erecektir.
  • 02.08.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelen, 25 yaş ve altındaki müşteriler faydalanabilir.
  • 20.03.2020 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde Turkcell faturalıya gelerek, GNÇ Fırsat Pro Kampanyası’na katılan aboneler, GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası kapsamında haftalık 2 GB’tan faydalanma hakkı kazanacaktır.
  • Uygulamalarda geçerli internet içerikleri, hediyeler, saatlik/günlük/haftalık/aylık/yıllık ek paket içerikleri ikiye katlanmayacaktır.
  • Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakate geçis yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 20 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 2 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir.
  • Kampanya bitiminde aboneler ana paketlerindeki internet kotası ile devam edecektir, ikiye katlanan internet faydası sona erecektir.
  • Paket ile ilgili paket bitimi dahil diğer tüm detayları aylık abonelik sayfasından inceleyebilirsiniz.
  • Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin GNÇ Fırsat Pro Kampanyası boyunca aldıkları hizmetin aylık bedeli 45 TL’dir. Abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam fayda bedeli ve kalan taahhüt süresi boyunca alacakları toplam fayda bedeli kıyaslanır. Abone lehine olan tutar erken iptal bedeli olarak yansıtılır.
  • Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    ·         Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    ·         Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.
  • Kampanyaya katılan abonelerin kampanya süreleri boyunca, kampanya kapsamında herhangi bir aşım ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.
  • 18.03.2020 tarihi itibarıyla pakete Whatsapp ve BiP uygulamasında geçerli sınırsız mesajlaşma eklenmiştir. Sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.

Faturasızdan Faturalıya Geçişe Özel Tarifeler

  • Yeni Uyumlu Bahar paketleri nelerdir?

Yeni Uyumlu Bahar 5GB, Yeni Uyumlu Bahar 8GB, Yeni Uyumlu Bahar 10GB, Yeni Uyumlu Bahar 15GB olarak dört paketten oluşmaktadır.

  • Yeni Uyumlu Bahar Paketleri’nden kimler faydalanabilir?

Son 30 gün içerisinde faturasızdan faturalıya hattını taşıyan bireysel faturalı hat sahipleri faydalanabilirler.

  • Yeni Uyumlu Bahar paketleri hangi kanallardan geçebilirim?

Tarifeye Vodafone bayileri ve müşteri hizmetleri kanallarından geçiş yapılabilir.

  • Yeni Uyumlu Bahar paketleri taahhütlü ve taahhütsüz ücretleri nedir?

Yeni Uyumlu Bahar 5GB, Yeni Uyumlu Bahar 8GB, Yeni Uyumlu Bahar 10GB, Yeni Uyumlu Bahar 15GB  paketlerinin taahhütsüz ücretleri sırasıyla 229 TL, 249 TL, 259 TL, 289 TL’dir.

  • Yeni Uyumlu Bahar paketlerinin , paket kapsamındaki konuşma, mesajlaşma ve internet hakları nelerdir?
    • Yeni Uyumlu Bahar 5GB Paketi:
      Yurt içi her yöne 1000 DK ve250 SMS, 5GB yurt içi internet
    • Yeni Uyumlu Bahar 8GB Paketi:
      Yurt içi her yöne 1000 DK ve250 SMS,  8GB yurt içi internet
    • Yeni Uyumlu Bahar 10GB Paketi:
      Yurt içi her yöne 1000 DK ve250 SMS, 10GB yurt içi internet
    • Yeni Uyumlu Bahar 15GB Paketi:
      Yurt içi her yöne 1000 DK ve250 SMS, 15GB yurt içi internet

 

  • Paketlerdeki kullanılmayan haklar bir sonraki döneme devreder mi?
    Evet, kullanılmayan haklar bir sonraki aya devreder. Devreden bu haklar bir sonraki ay fatura dönemi sonuna kadar kullanılmadığında abone üzerinden silinir. Tarife dahilinde verilen dakikaların, SMS'in ve internetin devreden dakikalara, SMS'e ve devreden internete göre kullanım önceliği bulunmaktadır

 

  • Tarifedeki haklar nasıl sorgulanabilir?

Aboneler, üzerlerindeli tüm haklarını görmek için OZET yazip 7000’e yollayabilir ve tarife & paket & kampanya dahilindeki tüm kullanımlarını tek bir sorgu ile görebilir veya Vodafone Yanımda Uygulaması üzerinden anasayfada kalan haklarını görüntüleyebilir. Detaylar için: DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazılıp 7000’e ücretsiz kısa mesaj atarak sorgulama yapılabilir.

  • Paketler dahilinde sunulan internet/dakika/sms hakları için %80 ve %100 SMS leri gönderilir mi?

Evet, tarifedeki internet, SMS, dakika haklarının ayrı ayrı %80 ve %100’ü kullanıldığında anlık olarak* müşteri bilgilendirilmektedir. * Kullanımın %80 ve %100’üne ulaşılmasının ardından ortalama 5 dk içinde SMS ile bilgilendirme yapılır. Bu bilgilendirme sistemsel yoğunluğa bağlı olarak gecikmeli olabilir.

 

  • Paketlere girişte otomatik tanımlanan paketler var mıdır?

Evet, müşterileri fatura aşımından korumak için taahhütleri boyunca geçeli olacak şekilde 12 Ay Hediye Durma Özelliği ücretsiz otomatik tanımlanır.

  • Paketler kapsamındaki haklar nasıl sorgulanabilir?

Müşterilerimiz OZET yazıp 7000’e gondererek yada Vodafone Yanımda uygulamasını ziyaret ederek tarifeleri dahilinde kalan haklarını öğrenebilirler.

 

  • Paket kapsamındaki haklar bittiğinde aşım ücretlendirmesi nasıldır?

Abonelerin yurt içinde kullanım yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla tarife girişinde abonelere avantajlı aşım paketleri tanımlanmaktadır. Paketler aylık olarak yenilenir. Talep eden aboneler bu paketleri (ayrı ayrı) iptal edebilir.

Avantajlı aşım Paketi abonelerin bulundukları tarifedeki, tarifenin internet haklarının bitiminden sonra devreye girer. İlgili fatura döneminde tarife haklarını bitirmeyen aboneler bu paket üzerinden ücretlendirilmezler.

 

Dakika Aşım

İnternet Aşım

SMS aşım

Avantajlı Aşım Konuşma Paketi ile kademeli aşım: https://www.vodafone.com.tr/ amp-content/tarifeler/tarifeasim-ucretleri.html
Konuşma Aşım Paketi iptal edilirse edilirse 62,56KR/DK

Avantajlı Aşım İnternet Paketi ile kademeli aşım: https://www.vodafone.com.tr/ amp-content/tarifeler/tarifeasim-ucretleri.html
İnternet Aşım Paketi iptal edilirse 0,58KR/100KB,119,54TL’de durdurulur

Avantajlı Aşım SMS Paketi ile kademeli aşım: https://www.vodafone.com.tr/ amp-content/tarifeler/tarifeasim-ucretleri.html
SMS Aşım Paketi iptal edilirse 44,97KR/SMS – 92KR/MMS

  • Ek paketler yurtdışında kullanılabilir mi?

Hayır, kullanılamazlar.

 

  • Yurt dışı yönüne yapılan kullanımlar nasıl ücretlendirilir?

Yurt dışı aramalar standart yurt dışını arama tarifesiyle ücretlendirilir.

  • Uyumlu Duran Tarifeleri ile kullanılamayan servisler nelerdir?

Fax ve data wap servisleri kullanılamaz.

Daha Fazla Bilgi

  • Maxi paket ile aylık her yöne 1000 dakika, hafta sonları Turkcell'lilerle 3000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet KDV ve ÖİV dahil 55 TL.
  • Midi paket ile aylık her yöne 300 dakika, Turkcell’lilerle 500 dakika ve hafta sonları Turkcell'lilerle geçerli 3.000 Dakika KDV ve ÖİV dahil 39 TL.
  • Fiyatlara %18 KDV ve %25 özel iletişim vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
  • Ücret bilgisi yurt içi aramalar için geçerli olur ve görüşmeleriniz 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • 06.07.2015 Tarihi itibarıyla paket aşım çözümümüzle, paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 5TL ( KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir. Müşterilerimiz, ses paketlerinin bitimini takip eden ilk kullanımlarında 2,5 TL ( KDV,ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir. Devam eden kullanımlarda 900 sn sonuna kadar ek bir ücretlendirme olmayacaktır. Bu kullanımın ardından takip eden ilk kullanımlarında yeni bir ek 2,5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ücretlendirilecektir. Takip eden kullanımlarda 1800 sn’lik (30 dk’lık) kullanımın sonuna dek ek bir ücretlendirme olmayacaktır. Ilk 30 dk'nin bitmesini takiben abonenin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30 dk'lık kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ödemeye devam edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30 dk için 5 TL ( KDV, ÖİV dahil)ödemeye devam edecektir. Müşterilerimiz, SMS paketlerinin bitimini takip eden ilk SMS kullanımlarında 2,5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ile ücretlendirilecektir. Takip eden 14 SMS müşterilerimize ücretsiz sağlanacaktır. 16. Sms’de ek 2,5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ile ücretlendirilecektir. Takip eden yeni bir 14 SMS müşterilerimize ücretsiz sağlanacaktır. Ilk 30 SMS'in bitmesini takiben müşterilerimizin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30 SMS'lik kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ödemeye devam edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30 SMS için 5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ödemeye devam edecektir. (06.07.2015 Tarihi öncesinde bu paketin taahhütlü kampanyasından faydalanan müşterilerimiz için taahhüt sürelerinin sona erene kadar paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 3 TL ( KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 3TL ( KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir. Taahhüt süreleri sona erdikten sonra paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 5 TL ( KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 5TL ( KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirirler.
  • Internet paket aşım ücreti 5 TL/200 mb'dir. Paket aşımında her 200 mb kullanım 5 TL olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirme, bir fatura döneminde en fazla 20 kere tekrarlanır. 20. Fayda kullanıldıktan sonra internet hızı, ana paket yenilenene kadar 5 Kbps’a düşürülür ve faturanıza ek ücret yansıtılmaz.
  • Bu tarife aylık olarak alınamamaktadır. Giren aboneler 12 fatura dönemi kullanım taahhüt ederek tarifeye geçecektir.
  • Tekliflerden sadece 500 adet ve üzeri çalışanı olan ve Turkcell kurumsal müşterisi olan firmaların çalışanları bireysel hatları ile faydalanabilmektedir.
  • Maxi ve midi paketler 12 ay boyunca sabit fiyat garantilidir. 12 Aylık dönemin sonunda maxi paket 69 TL, midi paket 49 TL olarak devam eder.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • 03.04.2017 Tarihi itibarıyla paketsiz ses ve SMS kullanımı ücretlendirmeleri için tıklayınız.
  • 11 Ocak -20 Ocak tarihleri arasında tarifenize tanımlanan yeni özellikle yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS’i yurt dışınDa geçerli ülkelerde günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve Türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve SMS’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • BU özEllIği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadigi ülkelerde, baska bir yurt disi paketiniz yoksa belirli ülkelerde devreye giren akilli dünya tarifesi, 14.12.2022 Itibariyle yeni abone alimina kapanmistir. Bu tarihten önce akilli dünya tarifesi faydasini içeren paket veya kampanyalardan birine kayit olan abonelerimiz, kampanya süreleri sonuna kadar bu tarifeden faydalanabilirler. Akıllı dünya tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Diğer Satın Alma Seçenekleri

Diğer

  • Şifre kartlarındaki şifreyi MAXI/MIDI ŞİFRE yaz 2222'ye gönder
  • Midi Paket nedir?

    Turkcell Kurumsal Müşterilerinin çalışanlarının bireysel hatları ile faydalanabileceği, 12 ay sabit fiyatlı, Heryöne 300 Dakika, Turkcell’lilerle 500 Dakika ve Haftasonları Turkcell'lilerle geçerli 3000 Dakika kullanıma aylık KDV ve ÖİV dahil 39 TL’ye sahip olabileceği bir pakettir

  • Haftasonu görüşmenin bir sınırı var mıdır?

    Haftasonları görüşme faydası yurt içinde Turkcell'lilerle geçerli, aylık 3000 dakika ile sınırlıdır. Cumartesi 00.00 ile Pazar 23.59 arasında geçerlidir.

  • Maxi Paket nedir?

    Turkcell Kurumsal Müşterilerinin çalışanlarının bireysel hatları ile faydalanabileceği, 12 ay sabit fiyatlı, Heryöne 1000 Dakika, Haftasonları Turkcell'lilerle geçerli 3000 Dakika, Heryöne 1000 SMS ve 1 GB internet kullanıma aylık KDV ve ÖİV dahil 55 TL’ye sahip olabileceği bir pakettir

  • Bu Paketleri aylık olarak alabilir miyim?

    Hayır, bu paketlere giren aboneler 12 fatura dönemi kullanım taahüd ederek tarifeye geçer.

  • Tarifeye geçiş sadece Şifre kartları aracılığıyla mı olmaktadır?

    Evet, Şifre kartlarının üzerindeki şifreyi hangi paketi istiyorsanız onunla birlikte MAXI/MIDI ŞİFRE yazıp 2222’ye gönderdiğinizde gelen mesajları onayladıktan tarifeye geçebilirsiniz.

  • Başvurduktan sonra ne zaman faydalanmaya başlayabilirim?

    Şifre kartları aracılığı ile başvurduktan sonra ilk fatura kesim tarihinizde tekliften faydalanmaya başlarsınız.

  • Şifre kartları tek kullanımlık mıdır?

    Evet, bir şifreyi yalnızca bir sefer kullanabilirsiniz.

  • Paketim bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?

    06.07.2015 tarihi itibarıyla paket aşım çözümümüz ile paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dakikası 5 TL (KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 5 TL (KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir.

    • Fiyat değişikliği bu paketlerin taahhütlü kampanyalarından mevcutta faydalanmayan müşterilerimiz için geçerlidir.
    • Bu paketlerin taahhütlü kampanyalarında bulunan müşterilerimiz taahhüt sürelerinin sona ermesini takiben ilgili fiyat değişikliği geçerli olacaktır.
    • Bu paketlere yeni tesis, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği ile yeni gelen müşterilerin paket aşım ücretleri yeni fiyatlar üzerinden hesaplanacaktır.
    • Bu paketlere tarife değişikliği ile yeni bir 12 ay taahhütlü kampanyalara gelen mevcut müşterilerin paket aşım ücretleri yeni fiyatlar üzerinden hesaplanacaktır.
    • Müşterilerim, tarife paketleri içeriğinde kullanımı sınırlı hizmet olarak konuşma dakikası olan paketlerde paket bitimini takip eden ilk kullanımda 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilecektir. Devam eden kullanımlarda 900 sn sonuna kadar ek bir ücretlendirme olmayacaktır. Bu kullanımın ardından takip eden ilk kullanımda yeni bir ek 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ücretlendirilecektir. Takip eden kullanımlarda 1800 sn’lik (30 dk’lık) kullanımın sonuna dek ek bir ücretlendirme olmayacaktır. İlk 30dk'nin bitmesini takiben abonenin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30 dk'lık kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30dk için 5 TL (KDV, ÖİV Dahil)ödemeye devam edecektir.
    • Müşterilerimizin,tarife paketleri içeriğinde kullanımı sınırlı hizmet olarak SMS olan paketlerde paket bitimini takiben ücretlendirme periyodunun ilk SMS kullanımında 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ile ücretlendirilecektir. Takip eden 14 SMS müşterilerimize ücretsiz sağlanacaktır. 16. SMS’de ek 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ile ücretlendirilecektir.
      Takip eden yeni bir 14 SMS aboneye ücretsiz sağlanacaktır. İlk 30 SMS'in bitmesini takiben müşterilerimizin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30 SMS'lık kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam
      edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30 SMS için 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam edecektir.
    06.07.2015 tarihi öncesinde bu paketin taahhütlü kampanyasından faydalanan müşterilerimiz için taahhüt sürelerinin sona erene kadar paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 3 TL (KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 3TL (KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir. Müşterilerimiz, ses paket aşımında ücretlendirme periyodu (6 sn) değişmeyecek şekilde ilk yurt içi her yöne 408 saniyelik (6,8 DK) kullanımlarına kadar 43,89 KR /DK (KDV,ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Müşterilerimizin kullanımlarına devam etmelerini takiben ilk yurt içi her yöne 30dk'den kalan yurt içi her yöne 1392 saniyelik (23,2 DK) kullanım hakkı müşteriye toplamı 3 TL'ye sağlanır. Bu 30 dakikanın bitmesini takiben müşterinin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30 dakikalık kullanım hakkı devreye alınır ve müşteriler 3 TL (KDV, ÖİV dahil) ödemeye devam ederler. Kullanım devamını takiben müşteriler her yurt içi her yöne 30 dakika için 3 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam ederler. Müşterilerimiz, SMS paket aşımında ücretlendirme periyodu değişmeyecek şekilde ilk yurt içi her yöne 9 adet SMS kullanımlarında 33,25 KR/adet (KDV, ÖİV dahil) ücretlendirilir. Kullanıma devam etmelerini takiben ilk yurt içi her yöne 30 SMS'den kalan yurt içi her yöne 21 adet SMS kullanım hakkı müşteriye 3 TL'ye sağlanır. Bu 30 SMS'in bitmesini takiben müşterinin yaptığı ilk kullanımda ikinci yurt içi her yöne 30 SMS'lik kullanım hakkı devreye alınır ve müşteriler 3 TL ödemeye devam ederler. Kullanım devamını takiben müşteriler her yurt içi her yöne 30 SMS için 3 TL (KDV, ÖİV dahil) ödemeye devam ederler.

    İnternet paket aşım ücreti faturalı hatlar için 5 TL/200 MB'dir. Paket aşımında her 200 MB kullanım 5 TL olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirme, bir fatura döneminde en fazla 20 kere tekrarlanır. 20. fayda kullanıldıktan sonra internet hızı, ana paket yenilenene kadar 5 kbps’a düşürülür ve faturanıza ek ücret yansıtılmaz

    01.06.2016 tarihi itibarıyla paketsiz dakika kullanımı ve aşım çözümünün son tekrarı sonrası dakika aşım ücreti 60 kr/dakika (%18 KDV, %25 ÖİV dahil), paketsiz SMS kullanımı ve SMS aşım çözümünün son tekrarı sonrası paket aşım ücreti 50 kr/adet (%18 KDV, %25 ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir.

    03.04.2017 tarihi itibarıyla paketsiz ses ve sms kullanımı ücretlendirmeleri için tıklayınız.

  • Paketimin içeriği ve özellikleri nedir?

    • 11 Ocak -20 Ocak tarihleri arasında tarifenize tanımlanan yeni özellikle yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve sms’i yurt dışında geçerli ülkelerde günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve sms’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
    • Bu özelliği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadigi ülkelerde, baska bir yurt disi paketiniz yoksa belirli ülkelerde devreye giren akilli dünya tarifesi, 14.12.2022 Itibariyle yeni abone alimina kapanmistir. Bu tarihten önce akilli dünya tarifesi faydasini içeren paket veya kampanyalardan birine kayit olan abonelerimiz, kampanya süreleri sonuna kadar bu tarifeden faydalanabilirler. Akıllı dünya tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Paketim yurt dışında geçerli midir?

    • 11 Ocak -20 Ocak tarihleri arasında tarifenize tanımlanan yeni özellikle yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve sms’i yurt dışında geçerli ülkelerde günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve sms’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
    • Bu özelliği iptal ettiğiniz durumda ya da özelliğin geçerli olmadigi ülkelerde, baska bir yurt disi paketiniz yoksa belirli ülkelerde devreye giren akilli dünya tarifesi, 14.12.2022 Itibariyle yeni abone alimina kapanmistir. Bu tarihten önce akilli dünya tarifesi faydasini içeren paket veya kampanyalardan birine kayit olan abonelerimiz, kampanya süreleri sonuna kadar bu tarifeden faydalanabilirler. Akıllı dünya tarifesi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Kontratlı başka bir kampanyadan faydalanıyorum, Maxi-Midi paketlere geçebilir miyim?

    Hayır, önce kontratlı kampanyanızı iptal etmeniz gerekli.

  • Tarife değişikliği veya paket iptal yapmak istersem erken iptal ücreti öder miyim?

    Yıllık abonelik yaptırdığınız dakika paketinizin ücreti 12 fatura dönemi boyunca sabit kalacak ve fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Yıllık Abonelik kapsamında, 12 ay boyunca seçtiğiniz paketin yıllık abonelik teklifinde kalma sözü vermeniz gerekmektedir. 12 fatura döneminden önce kampanyadan çıkılması, kullanılan hattın iptal edilmesi veya diğer operatöre taşınması, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi, paketin iptal edilmesi veya hattın devredilmesi durumunda erken iptal bedeli faturaya yansıtılır.

    Midi Paket Yıllık aboneliği için kampanya süresince tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.) bedelleri aylık KDV ve ÖİV dahil 10 TL'dir.

    Maxi Paket Yıllık aboneliği için kampanya süresince tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.) bedelleri aylık KDV ve ÖİV dahil 14 TL'dir.

    Iptal tarihine kadar tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri toplamı veya daha lehinize olacaksa iptal tarihinden taahhüt süresi bitimine kadar ödemeniz gereken aylık paket ücretleri toplamı erken iptal ücreti olarak faturanıza yansıtılır.

  • Paket dakikaları bittiğinde SMS ile bilgilendirme yapılacak mı?

    Evet, Paket kullanımınız %80 ve %100’e geldiğinde SMS ile bilgilendirme yapılır.

  • Tarife kapsamındaki SMS ler web mesaj ve akıllı mesajda geçerli midir?

  • Paket hakları bir sonraki aya devreder mi?

  • Tarifeye geçenler ücretsiz olarak Profesyoneller Kulübü üyesi mi olurlar?

    Evet, Maxi ve Midi Paketlerden faydalanan aboneler ücretsiz olarak Profesyoneller Kulübü üyesi olurlar.

  • Tarife değişikliği durumunda Profesyoneller Kulüp üyeliği iptal olur mu?

    Hayır, Profesyoneller Kulüp üyeliğiniz devam eder.

  • 12 aylık indirimli dönem bittiğinde ne olacak?

    Maxi Paket 69 TL, Midi PAket 49 TL olarak devam eder.

  • Tarifeye geçtikten sonra, çalışılan şirketten ayrılma durumunda teklif iptal mi olur?

  • Yurt içi paketinin bitmesi durumunda yurt dışında kullanım nasıl yapılır?

    yurt içi tarifenizi yurt dışında geçerli ülkelerde kullanabilme özelliği kapsamında bu özelliğin aşım ücretlendirmesi devreye girer. detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Tarifeye bağlı aldığım paketler, ek paketler ve ek kampanyalar da yurt içi tarifemi yurt dışında kullanabilme özelliği kapsamında mıdır?

    Hayır. Sadece ana tarifenizdeki paketler geçerlidir.

  • Özel Servis Numaralari ve 444’lü Aramalar

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (17. sayfa)

  • Yakın zaman ki sohbetimizde yardımlarınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

    Şimdilik faturasız da kalmaya devam edeceğiz Dev 16 gb adiyla 3aylik 99 TL ye faturasız hatlara paket yapılmış onu kullanmaya başladık.
    Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    8034 Mesaj
  • Yarbay
    5879 Mesaj
    türkcell ile ilgili bir şey soracam. 6 ay türkiyede 6 ay yurtdışında yaşıyorum iş nedeniyle, böyle olunca faturalı hat kullanmıyorum. türkcelin bu faturasız zımbırtısınından nefret ediyorum. doğru düzgün paket yok, olanlarda çok pahalı ama mecbur kullanmak lazım. bugün timden kampanya yaptım acele çıktığımdan fişe bakmadım. akşam eve gelince farkettim hem paket hemde başak bir şey için para almışlar.

    50 tl ödedim

    42.25 TL GULUMSETEN 6
    7.25 DDS MİDİ LİFE

    şimdi merak ettiğim bu '' dss midi life '' ne oluyor? bunu acelem var diye kitlediler diye düşünüyorum. bilen varsa yazsın bu '' dss midi life '' nedir?
  • Yarbay
    4310 Mesaj
  • Yarbay
    5879 Mesaj
    buradan bakabilirsin. paket 50 tl ise niye boyle 2 islem gorunuyor?

    Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

    dev 100 linkine baktim ama 6 ay kullanicagim icin 600 TL vermem, ayligi 100 TL'ye geliyor. 6 ay zaten yurtdisi paketine aylik 130 TL oduyorum. benim aradigim turkiyede gecirdigim 6 ay icin faturasiz kullanacagim konusma ve gb olan paket. fazla bir sey olmasina gerek yok 500-1000 dk 4-10 gb arasi ne varsa yeterli benim icin. telekom ve vodafone hatlarina mobilden yukluyorum ama turkcell sıkıntı cikariyor, cogu pakette ya yeni hat alanlara ya da numara tasiyanlara. 10 yillik turkcell kullanicisini at cope gitsin kafasindalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarbay
    4310 Mesaj
  • Yarbay
    5879 Mesaj
  • Yüzbaşı
    923 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: -observer-

    Peder TT 'dan geçiş yaptı TİM üzerinden, direkt Faturalı maxi plus tanımlamışlar dediklerine göre. Bakalım doğru mu.. bu gece açılacak hat
    Faturali tanimlamamis, bideTİM numara taşırken maxi plus a geçiş 45 gün sürer vs hemen gecemezsin demiş.

    DO den geçiş sagladik, @Yokizm Tim dekiler eline su dökemez hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    4310 Mesaj
  • Yarbay
    8034 Mesaj
  • Yarbay
    8034 Mesaj
  • Yarbay
    4310 Mesaj
  • Teğmen
    138 Mesaj
    Bu gün ititbariyle hazırkartta 1 ayı doldurmama rağmen diğer iki paket digital operatörde Faturasızdan faturalıya geçiş tekliflerinde görünüyor ama “ Faturalı Fırsat Midi “ paketi yine görünmüyor.

    1 ay önce de hattımı turkcell fatırasıza ilk taşıdığımda da aynı olmuştu ; bayi üzerinden geçmeye çalışınca da bayinin hatası yüzünden yıllık değil de aylık olarak Faturalı fırsat midi paketine geçiş yapmış ; hemen akabinde de tekrar faturasıza geçiş yapıp 1 ay beklemek zorunda kalmıştım.

    Ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    8034 Mesaj
  • Teğmen
    170 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

    Öncelikle hazır kart (faturasız) hatta geçiş yapmanız gerek hocam, faturasız hattınız açılınca saat bile geçmeden Dijital Operatör uygulamasın dan Faturalı Fırsat Midi paketine geçiş yapabilirsiniz hocam.
    Hocam Ben turkcell faturalıydım.sonra faturasıza geçiş yaptım.dijital operatörden maksi plus tarifesine geçiş yapayım dedim ama sistem izin vermedi. Müşteri hizmetlerini aradım. Ayda 1 defa ödeme değişikliği olduğu için o tarifeye geçmek için 1 ay beklemeniz gerekecek dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    8034 Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

    Dijital Operatör den geçiş yapabilirsiniz hocam
    Teşekkür ederim ustam. İnşallah dediğiniz gibi gerçekleşir ve maxi plus a geçişim sağlanır.
  • Teğmen
    138 Mesaj
    Tekrar turkcell e sırf Faturalı Fırsat Midi paketi için geldim ama gel gör ki bunun dışındaki tüm faturalıya geçiş paketlerine geçebiliyorlen sadece buna geçemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası