tuzladan kadıköye nasıl gidilir / A Tuzla - Kadıköy, Gebze nerede, Otobüs, Tren, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Tuzladan Kadıköye Nasıl Gidilir

tuzladan kadıköye nasıl gidilir

Kadıköy'e nasıl gidilir? Marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy'e ulaşım yolları

Avrupa Yakası'ndan Kadıköy'e ulaşmak için vapur ve Marmaray seçenekleri öne çıkarken Anadolu Yakası'nda yaşayan kişiler için otobüs ve metro öne çıkmaktadır. İstanbul'un en sevilen ilçelerinden olan Kadıköy en sık ziyaret edilen ilçeler arasında yer almaktadır. Kadıköy'e yakın bir yerde oturan veya konaklayan kişiler için ise yürümek en güzel ulaşım yollarındandır.

KADIKÖY'E NASIL GİDİLİR?

Kadıköy ilçesi, İstanbul'un en sevilen ilçelerinden birisidir. Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy, Kocaeli yarımadasında ve yarımadanın güneybatısında bulunmaktadır. Gerek tarihsel gerek turistik olarak İstanbul'un en gelişmiş ilçelerinden olan Kadıköy'e ulaşmak için pek çok seçenek vardır. Marmaray, metro, otobüs ve vapur ile ulaşım sağlanabilen Kadıköy ilçesine ulaşmak için gerekenler yazımızın devamında detayları ile anlatılmaktadır.

MARMARAY İLE KADIKÖY'E ULAŞIM

Marmaray, iki yakada da ulaşımın en hızlı sağlandığı yollardan birisi olarak bilinmektedir. Özellikle Avrupa Yakası'ndan Kadıköy'e ulaşımın en hızlı sağlandığı yol Marmaray'dır. Kadıköy'e gitmek için Marmaray'ın herhangi bir durağından binilerek Anadolu Yakası duraklarından olan Ayrılık Çeşmesi'nde inilmesi gerekmektedir. Sonrasında Kadıköy'e yürünerek gidilebileceği gibi Kadıköy-Kartal metro hattı ile de ulaşım sağlanabilmektedir. Sabah 'da hizmete başlayan Marmaray hizmeti gece 'a kadar dakikada bir hizmet vermektedir.

METRO İLE KADIKÖY'E ULAŞIM

Metro ile Kadıköy ulaşımı en rahat Kadıköy-Kartal metro hattına yakın oturanlar tarafından tercih edilmektedir. Kadıköy Kartal metro hattına binildikten sonra hattaki son durak olam Kadıköy durağında inmek, Kadıköy'e ulaşmak için yeterli olacaktır. Kadıköy-Kartal metro hattı sabah 'da hizmete başlayıp 'a hizmete devam etmektedir. dakika ara ile hizmet vermektedir.

Hacıosman-Yenikapı metro hattı ile Kadıköy'e ulaşmak için de Zincirlikuyu durağında inip Söğütlüçeşme'ye giden metrobüslerden birine binilerek son durakta inmek yeterli olmaktadır. 15 ya da 20 dakikalık bir yürüyüşün ardından Kadıköy'e ulaşılmaktadır.

OTOBÜS İLE KADIKÖY'E ULAŞIM

Otobüs ile Kadıköy ulaşımını genel olarak Anadolu Yakası'nda yaşayanlar tercih etmektedir. Anadolu Yakası'nda yaşayan kişiler için otobüs durağına yürümek ve Kadıköy'e giden otobüs hatlarından birisine binmek yeterlidir.

VAPUR İLE KADIKÖY'E ULAŞIM

Vapur ile Kadıköy'e gitmek genelde boğaza yakın bir yerde bulunanların tercihidir. Vapur, Eminönü, Karaköy ve Beşiktaş'tan kalkmakta olup Kadıköy'e ulaşımda en keyifli yollardan birisi olarak bilinmektedir. Beşiktaş'tan kalkan vapurlar 25 ya da 30 dakikada bir yola çıkarken Karaköy ve Eminönü'nden kalkan vapurlar 15 ya da 20 dakikada bir yola çıkmaktadır. Vapur yolu ile Kadıköy'e ulaşmak isteyenlerin öncesinde vapurların hareket saatlerini kontrol etmesi önemlidir.

Selamlar,

Tuzla'da bir işe başlama olasılığım var. İstanbullu değilim. Anadolu yakasında bildiğim tek yer Kadıköy. Hani kalınacak yer detayları falan iş bi kesinleşsin düşünülür zaten de merak ettim ben şimdi. Mesela Kadıköy merkez taraflarında kalsam ekstrem örnek olması açısından, Tuzla tersanelere,

1) Kendi arabam ile ne kadar sürede gidebilirim (normal şart ve iş çıkışı istanbul trafiği olarak iki ayrı şekilde)

2) Toplu taşıma araçları kullanarak en efektif ve kısa sürede nasıl gidebilirim?

3) Tuzlaya yakın ama Kadıköy Merkeze (Caferağa mı oranın ismi emin değilim, Moda faan tarafları işte), oradaki sosyal yaşama yakın uygun semtler nereleridir?

Teşekkürler

 

1-) açık yolda 30 dakika, trafiğe denk gelirsen vuhu

2-) Metroyla kartala. kartaldan ve a tuzla'ya gidiyor. bu şekilde dakika arası diye tahmin ediyorum

3-) Bostancı, Ataşehir

reavelyn

tuzlanın neresi olduğuna da bağlı, metro+otobüsle ,5 saat sürer(saati metroya bindiğin andan saymaya başladım)

tektasakaldimyine

Yenisahradan a biniyorum her gun, 40 dakikaya tuzla belediyesinin civarinda funduszeue.info varsa emniyet seridinden gidiyorlar o yuzden metroya indi bindi degmiyor benim için. Ama kadikoy merkezden metro da olabilir dk metro sürse, kartaldan da bi 20 dk funduszeue.info sıklıkta disari cikiyorsun bilmiyorum ama bence kartalda metroya yakin,uygun bir yer bulursan dusunmeni tavsiye ederim.

xasuo

saat sürer
min 1 saat

sta

sahilden kaptirinca daha kisa mi surer yoksa e5 mi ?

fakyoras

1

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası