internet cafe simulator bluestacks / Internet Cafe Simulator PC / Mac için / Windows 11,10,8,7 - Ücretsiz indirin - funduszeue.info

Internet Cafe Simulator Bluestacks

internet cafe simulator bluestacks

PC'de Internet Cafe Simulator özellikleri

With all your passion for playing Internet Cafe Simulator, you hands are not supposed to be limited on a tiny screen of your phone. Play like a pro and get full control of your game with keyboard and mouse. MEmu offers you all the things that you are expecting. Download and play Internet Cafe Simulator on PC. Play as long as you want, no more limitations of battery, mobile data and disturbing calls. The brand new MEmu 8 is the best choice of playing Internet Cafe Simulator on PC. Prepared with our expertise, the exquisite preset keymapping system makes Internet Cafe Simulator a real PC game. MEmu multi-instance manager makes playing 2 or more accounts on the same device possible. And the most important, our exclusive emulation engine can release full potential of your PC, make everything smooth.

Internet Cafe Simulator PC'in ekran görüntüleri ve Video

MEmu Android Emulator ile PC'de Internet Cafe Simulator'i indirin. Büyük ekranda oynamanın keyfini çıkarın. Build the best internet café in the world!

Internet Cafe Simulator PC
Internet Cafe Simulator PC
Internet Cafe Simulator PC
Internet Cafe Simulator PC

Oyun bilgisi

Build the best internet café in the world!
Internet Cafe Simulator is an internet cafe business simulation game. You can set up and manage a comprehensive workplace within the game.
There are many activities and people you can interact with in the city. You must pay the rent of your apartment and shop. You must satisfy your customers.
You should install more elegant and powerful gaming computers. You can also do illegal work if you want. But be careful, the price can be very heavy.
You can develop your internet café with a lot of applications on the computer in the game. You can even hire people to illegally give you a high score.
You can expand your internet café by renting new areas. In the game you can buy crypto money. You can grow your internet cafe with the right investments.
You can increase the likelihood of people coming to your internet cafe by purchasing popular games.
All management and planning will be in your hands. Watch out and don't bankrupt!

PC'de Internet Cafe Simulator nasıl indirilir

  • Internet Cafe Simulator PC

    1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın

  • Internet Cafe Simulator PC

    2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın

  • Internet Cafe Simulator PC

    3. Google Play'de Internet Cafe Simulator arayın

  • Internet Cafe Simulator PCInstall

    4. Internet Cafe Simulator indirin ve yükleyin

  • Internet Cafe Simulator PC

    5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın

  • Internet Cafe Simulator PC
    Internet Cafe Simulator PCInternet Cafe Simulator PC

    6. PC’de MEmu ile Internet Cafe Simulator oyunun keyfini çıkarın

Neden Internet Cafe Simulator için MEmu kullanın

MEmu App Player, en iyi ücretsiz Android emülatörüdür ve 50 milyon insan zaten mükemmel Android oyun deneyimini yaşamaktadır. MEmu sanallaştırma teknolojisi, binlerce grafik oyunu hatta grafikte en yoğun olanları bile sorunsuz bir şekilde bilgisayarınızda oynamanızı sağlar.

  • Daha büyük ekranla daha iyi grafiklere sahip; Pil veya mobil veri sınırlaması olmaksızın uzun süre.

  • Keymapping klavye ve fare veya gamepad'in hassas kontrolü için destek verir.

  • Multi-Instance yöneticisi ile tek bir bilgisayarda aynı anda birden fazla oyun hesabı veya görev gerçekleşilebilir.

Oynamaya hazır mısınız?

Internet Cafe Simulator Indir PCİndir

Cheesecake Dev'dan Daha Fazla

Internet Cafe Simulator benzer

Internet Cafe Simulator - FAQs

  • How to play Internet Cafe Simulator on PC?

    Play Internet Cafe Simulator on PC by following steps:

    • Download MEmu, then install and launch it
    • Login to Google Play Store, install the game
    • Enjoy playing the game on PC with MEmu
  • What are the minimum system requirements to run Internet Cafe Simulator on PC?

    • Intel or AMD Processor
    • Microsoft Windows 7 and above
    • 2GB of memory
    • 5GB of free disk space
    • Hardware Virtualization Technology

Farklı tarzda bir oyun arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Internet Cafe Simulator, Cocopo tarafından geliştirildi. Adından da anlaşıldığı gibi bir simülasyon oyunu olan Internet Cafe Simulator oyununda hayal ettiğiniz internet kafeyi kurabilir ve yönetebilirsiniz. 

Bir internet kafe, arkadaşlarınızla takılabileceğiniz, bir şeyler içebileceğiniz ve tabii ki bilgisayar oyunu oynayabileceğiniz bir yerdir. İşte bu noktada siz de kendi internet kafenizi kurmak ve yönetmekle görevlendirileceksiniz. İşyerinizi yönetirken kirasını ödemeli, yeni müşteriler için internet kafenizin alanını genişletmelisiniz. Aynı zamanda popüler oyunları satın alarak internet kafenize gelen insanların sayısını arttırabilirsiniz. 

Oyunu Android ve iOS cep telefonlarınızdan oynayabileceğiniz gibi, Bluestacks oyun platformu sayesinde PC’de de oynayabilirsiniz. Bluestacks ile oyunu kolayca bilgisayarınıza indirebilir ve büyük ekranda oyun keyfi yaşayabilirsiniz. 

Siz de Internet Cafe Simulator oyununa yeni başladıysanız işinize yarayabilecek ipuçları ve önerileri bu rehberimizde bulabilirsiniz. 

Etrafınızı İnceleyin

Simülasyon oyunlarında her zaman etrafınıza bakmaya başlamalısınız. Çünkü etrafınızda etkileşimde bulunabileceğiniz tonlarca özelliğe sahip insan ve nesne olacaktır. Yani temel olarak, etkileşim kurabileceğiniz tüm nesneleri görebilmeniz için etrafa bakmaya başlamalısınız. Bir nesneyle etkileşime girip giremeyeceğinizi görmek için, ekranın ortasındaki daire nesnenin üzerinde olacak şekilde ekranı hareket ettirmelisiniz.

İnternet Kafenizi Temizleyin

Internet Cafe Simulator oynarken fark edeceğiniz ilk şey karmaşa ve dağınıklık olacak. Sonuçta bir internet kafe yönetiyorsunuz. Oyunda süpürgeyi hemen orada göreceksiniz ve acilen süpürmeye başlamalısınız. Ortamı temizlemenin ardından çalışmaya başlayabilirsiniz. Süpürgeyi alın ve yerde görebileceğiniz her bir çöp parçasını temizleyin. Ayrıca masa altı gibi alanları da süpürmeyi unutmayın. Daha sonra da ihtiyacınız olacağı için süpürgeyi koyduğunuz yeri unutmayın. Daha iyi puan alabilmek için internet kafenizi her zaman temiz tutmaya çalışın. 

Bilgisayar Parçaları Satın Alın

Internet Cafe Simulator oynamaya yeni başladıysanız ilk bilgisayarınızı çalıştırmanız gerekecek. İlk bilgisayarınızı çalıştırabilmek için zamazor sayfasına gitmeli ve bilgisayar için gereken tüm öğeleri satın almalısınız. Başlangıçta bütçeniz sınırlı olacak. Bu yüzden doğru öğeleri satın almalısınız. Örneğin bir masa, bir bilgisayar kasası, bir klavye, bir sandalye, bir fare ve bir monitör ilk etapta işinizi görecektir. 

Birkaç Oyun Makinesi Satın Alın

Atari makineleri, hem çok pahalı değil hem de size kar getirebilir. Bu yüzden dükkanınıza birkaç oyun makinesi satın alabilirsiniz. Birkaç tane satın alabilirseniz onları boş bir odaya veya başlangıç odasına yerleştirmeyi deneyin.

Bir Aşçı Çalıştırın

Tıpkı gerçek dünyadaki internet kafelerde olduğu gibi Internet Cafe Simulator oyununda da müşteriler oyun sırasında acıkacaktır. Siz de bu durum için bir aşçı çalıştırabilirsiniz. Yemekleri müşterilere hızlı teslim ettiğinizden emin olun. Yoksa yemek masaya gelmeden önce faturalandırması bitecektir.

Internet Cafe Simulator’u BlueStacks ile PC’de Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Indir Internet Cafe Simulator ücretsiz


Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc Internet Cafe Simulator indir pc 


Şu anda, Internet Cafe Simulator bilgisayardan indirilemez. Ancak, PC'de Android uygulamalarını çalıştırmak için öykünücüleri kullanabilirsiniz. Aşağıdaki 3 Basit adımda, size Internet Cafe Simulator'ı PC'de nasıl kullanacağınızı göstereceğiz:


  1. Bir Android Emülatörü İndirin
    1. Bluestacks →.
    2. Nox Uygulaması →.

    Windows'ta minimum gereksinimler:
    1. 2GB RAM
    2. 2GHz İşlemci
    3. 3GB sabit disk alanı
    4. 1 GB video belleği

  2. Emülatör'ü Bilgisayarınıza yükleyin
    Bilgisayarınızdaki veya indirilen dosyaları depoladığınız her yerdeki İndirilenler klasörüne gidin.
    1. PC'nizde yükleme işlemini başlatmak için emülatör uygulamasına tıklayın.
    2. Lisans sözleşmesini kabul edin ve ekrandaki talimatları izleyin. Yazılım başarıyla yüklenecektir.

  3. Internet Cafe Simulator bilgisayarınızda nasıl kullanılır:
    1. Emulator uygulamasını başlatın ve varsayılan Google Play veya Gmail hesabınızla giriş yapın.
    2. Uygulama içindeki arama çubuğunu bulun ve "Internet Cafe Simulator" yazın
    3. Uygulamayı yüklemek için "Internet Cafe Simulator" » "Yükle" yi tıklayın.
    4. Internet Cafe Simulator uygulamasını kullanmak için, Emülatörünüzü » "Tüm Uygulamalar" ı açın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası