cross trainer eliptik bisiklet / Reebok GX50 Cross Trainer - Siyah / Kırmızı Reebok Eliptik Bisiklet (RVONBK)

Cross Trainer Eliptik Bisiklet

cross trainer eliptik bisiklet

Eliptik Bisiklet Nedir? Eliptik Bisiklet Egzersizleri Nasıl Yapılır?

Eliptik Bisiklet Nedir? Eliptik Bisiklet Egzersizleri Nasıl Yapılır?

Egzersizin her türlüsü faydalı olsa da ekipmanlı egzersizlerin motivasyonu katbekat artırdığı inkâr edilemez bir gerçek! Üstelik bunlar arasında öyle bir tanesi var ki en zorlayıcı antrenmanlara başlama konusunda dahi cesareti artırmayı başarabiliyor. Bu ekipmanın adı da “eliptik bisiklet!”

Kardiyo egzersizlerinin çeşitli sağlık risklerini engelleme ve kondisyonu geliştirme konusundaki güçlü etkisi, uzmanlar tarafından sıkça dile getiriliyor. Hal böyleyken fiziksel uygunluğa sahip ve sağlık açısından herhangi bir engeli bulunmayan kişiler de haklı olarak kardiyo egzersizlerine büyük bir heves duyuyor. Fakat hayli yoğun bir antrenman programı gerektiren bu egzersizlerin fazlasıyla zorlayıcı olması, ister istemez biraz çekimserlik yaratabiliyor. Bu noktada en büyük yardımcılardan biri ise eliptik bisiklet oluyor!

“Eliptik”, kelime anlamı itibarıyla elips biçimli nesneleri ifade etmek için kullanılıyor. Fakat “eliptik bisiklet” ifadesinde bu sözcük, ekipmanın şekline değil; bacakların devinim biçimine işaret ediyor. Çünkü bu ekipmanla gerçekleştirilen egzersizler sırasında adımlar daha çok ileri-geri yönde atılarak, bacakların elips biçiminde hareket etmesi sağlanıyor.

Eliptik bisiklet, vücuttaki farklı kas gruplarını aynı anda çalıştırabilmek üzere geliştirilen formu sayesinde, etkili bir antrenman için tüm özellikleri bir arada barındırıyor. Üstelik özel pedal formuyla eklemlere çok daha az yükleniyor! Böylece bir yandan yaralanma ihtimalini minimuma indirirken, diğer yandan yaralanma sonrası egzersiz için uygun bir ekipman olarak da kullanılabiliyor. Üstelik eliptik bisikletin faydaları bunlarla da sınırlı değil! Peki, bu dikkat çekici ekipmanı hemen şimdi keşfetmeye ne dersiniz?

1. Eliptik Bisiklet Nedir?

 Eliptik Bisiklet Nedir?

Eliptik bisiklet, kardiyovasküler fitness sırasında kullanılan sabit bir egzersiz ekipmanı olarak spor salonlarının vazgeçilmez parçalarından biri. “Cross trainer” adıyla da anılan bu ekipman, “eliptik bisiklet” ismini tutunma kolları ve iki büyük pedal içeren bisiklet benzeri formundan alıyor. Fakat sürüş bisikleti ya da egzersiz bisikletinden farklı olarak, eliptik bisiklette oturma kısmı bulunmuyor. Bu da onu, tipik bir antrenman bisikleti olmaktan çok daha fazlası haline getiriyor!

Eliptik bisikletlerin tasarımında genellikle bir sabit, bir de hareketli tutamaçlar yer alıyor. Böylece egzersiz yapan kişi, dilerse sabit kollardan destek alarak sadece bacaklarını, dilerse de hareketli kolları kullanarak tüm vücudunu çalıştırabiliyor. Ayrıca bu ekipmana eklenen gösterge panelleri aracılığıyla pedalların ve hareketli tutamaçların direnç düzeyi, kişinin kondisyonuna uygun şekilde farklı seviyelerde ayarlanabiliyor.

2. Eliptik Bisiklet Nasıl Kullanılır?

Eliptik Bisiklet Nasıl Kullanılır?

Eliptik bisiklet egzersizlerine başlamadan önce akılda tutulması gereken en önemli konu, bu ekipmanların kardiyo antrenmanlarına uygun bir egzersiz sunuyor olması! Dolayısıyla bu egzersizlere düşük seviyede başlamak, diğer tüm antrenmanlarda olduğundan çok daha büyük önem taşıyor. Eğer siz de ilk defa eliptik bisiklet ile egzersizlere başlayacaksanız, antrenman sürenizi ilk etapta 10 ila 20 dakika ile sınırlı tutmanız yeterli olacaktır.

Başlangıç Seviyesi için Eliptik Bisiklet Antrenmanı
5 DakikaDirenç ve rampa seviyesini en düşük modda ayarlayarak ısınmaya başlayın.
3 DakikaDirenci ve rampaları bir ila dört seviye artırarak egzersize devam edin. Bu
aşamada nefes yoğunluğunuzu referans almayı unutmayın.
2 DakikaDirenci ve rampaları bir seviye daha artırarak egzersizi sürdürün.
3 DakikaDirenci azaltarak veya taban çizgisine geri rampalar yaparak egzersize
devam edin.
2 DakikaDirenci ve rampaları tekrar artırın. Burada taban çizgisini referans alarak
biraz daha fazla çalışmayı deneyin.
5 DakikaDirenci başladığınız seviyeye kadar azaltın. Rampaları rahat düzeye
getirerek soğuyun.
*Egzersize başlamadan önce ve bitirdikten sonra su tüketmeyi ihmal etmeyin. Bununla birlikte, antrenman
bittikten hemen sonra esneme (streching) hareketleri yaparak kaslarınızı rahatlatmayı da unutmayın!

Eliptik bisiklet ile verimli bir egzersiz için antrenman sıklığınızı aralarında bir gün dinlenme bırakacak şekilde haftada üç kez olarak planlayabilirsiniz. İlk haftalarda antrenman sırasında özellikle alt bedeninizdeki kaslarda yanma, dinlenme günlerinizde ise hafif bir ağrı hissedebilirsiniz. Bunlar, olması beklenen ve gayet normal alışma süreçleri! Normalin dışında bir zorlanma hissetmemeniz için ise acele etmemeli ve kondisyonunuz artana kadar antrenmanlarınızı düşük yoğunlukta sürdürmelisiniz.

Eliptik bisiklet antrenmanı sırasında doğru bir kullanım için kas yorgunluğunuzu ve nefes yoğunluğunuzu referans alabilirsiniz. Egzersiz sırasında nefes alıp verme hızınızın artması elbette ki normal! Fakat mevcut nefes yoğunluğunuzla, tek solukta tam bir cümle de kurabiliyor olmalısınız. Bunu yapamadığınızı fark ettiğinizde egzersizi mutlaka sonlandırmalısınız. Aynı şekilde kaslarınızın artık hareket edecek gücü olmadığını düşündüğünüzde de bisikletten ayrılmalısınız.

3. Eliptik Bisiklet Kaç Kalori Yaktırır?

Eliptik Bisiklet Kaç Kalori Yaktırır?

Temelde kondisyonu artırma ve kardiyovasküler sistemi geliştirme amacıyla kullanılan eliptik bisiklet kalori yakma konusunda da yardımcı oluyor. Bu ekipmanla gerçekleştirilen yaklaşık 30 dakikalık egzersizler, kişinin kilosuna bağlı olarak ortalama ila kalori yakmayı sağlayabiliyor. Fakat kilo vermek için beslenme düzeninizi kalori yakımına uygun şekilde planlamanız gerektiğini de unutmamalısınız!

4. Eliptik Bisikletin Faydaları Nelerdir?

Eliptik Bisikletin Faydaları Nelerdir?

Eliptik bisikletle ilk defa tanışan kişiler, genellikle bu ekipmanı standart bir sürüş bisikleti ya da egzersiz bisikletinden ayıran özelliklerini merak ediyor. Buradaki temel farkı ise söz konusu ekipmanların hedef aldığı kas grupları oluşturuyor. Şayet sürüş bisikleti ve egzersiz bisikleti ağırlıklı olarak bacak kaslarını çalıştırırken; eliptik bisiklet, hareketli kolları kullanıldığı takdirde tüm vücut kaslarını aynı anda çalıştırabiliyor. Buna ek olarak eliptik bisiklet, kullanıcılarına daha pek çok kazanım da sağlıyor:

  • Dayanıklılığı ve kardiyo kapasitesini artırıyor.
  • Kalori yakımına yardımcı oluyor.
  • Antrenman sırasında eklemlere fazla yüklenilmesini engelliyor.
  • Vücuttaki yağ oranının azalmasına ve bunun yerine kas oranının artmasına katkıda bulunuyor.
  • Farklı direnç seviyeleri ve rampa düzeyleri sayesinde isteğe göre belirli kas gruplarının çalışmasına ağırlık verilebiliyor.
  • Denge kabiliyetini artırıyor.
  • Eklemlere daha az yüklenmesi sayesinde yaralanma sonrasında düşük yoğunluklu egzersiz için kullanılabiliyor. Böylece kondisyon kaybı engellenebiliyor.
  • Koşu, yürüyüş, yokuş çıkma, interval antrenmanı vb. çeşitli egzersizleri tek bir ekipman ile gerçekleştirebilme imkânı sunuyor.

5. Eliptik Bisiklet Egzersizleri Nelerdir?

 Eliptik Bisiklet Egzersizleri Nelerdir?

Belirli bir çalışma prensibi bulunan sabit bir ekipman olması sebebiyle, eliptik bisiklet kullanarak gerçekleştirebileceğiniz egzersizlerin kısıtlı olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat gerçek böyle değil! Sunduğu özelliklerden etkin şekilde faydalandığınızda bu ekipman ile pek çok farklı egzersizi yapabilmek mümkün. Peki, bunlar neler mi?

  • Booty Workout:Belirli rampa/eğim ayarları aracılığıyla kalça ve diz arkası kaslarını hedef alıyor.
  • Core Workout:Tutamaç kullanılmadan gerçekleştirilen bu egzersiz, denge kabiliyetini artırmayı ve karın bölgesine ağırlık vermeyi sağlıyor.
  • Just Like the Treadmill: Koşu pozisyonu alınarak gerçekleştirilen bu egzersizde, eliptik bisiklet koşu bandının yerine kullanılıyor.
  • Short on Time:Isınma ve soğuma aşamaları dahil 22 dakika süren bu egzersiz, kısıtlı zamanda yoğun bir antrenman imkânı sağlıyor.
  • Beginner: Yeni başlayanlar için ekipmanın tüm özelliklerini düşük seviyede deneyimlemeyi sağlayan bir egzersiz programından oluşuyor.
  • Shorter Intervals: Bu egzersizde dinlenme süresi daha kısa tutularak kondisyonun maksimum seviyede artırılması hedefleniyor.
  • Total Body: Toplamda 30 dakika süren bu egzersiz bir yandan kalp atım hızını artırırken, diğer yandan da vücuttaki tüm kasların çalıştırılmasını sağlıyor.
  • Intervals: Bu egzersizde standart yüksek yoğunluklu interval antrenmanı (HIIT) eliptik bisiklet ile gerçekleştiriliyor.

Bu içerikte eliptik bisiklet egzersizleri ile ilgili verilen bilgiler, konuya ilişkin örnek oluşturması adına kaleme alınmıştır. Buna karşılık türü fark etmeksizin tüm antrenmanlar, doktor onayının ardından uzman antrenörler tarafından kişiye özel olarak planlanmalıdır. Siz de eliptik bisiklet egzersizleri dahil herhangi bir egzersize başlamadan önce, doktorunuza danışmayı ve antrenman programınız için de bir uzmandan yardım almayı ihmal etmemelisiniz!

*Bu sayfada yer alan bilgiler tavsiye, uyarı veya teşvik niteliği taşımamakta olup yalnızca bilgi edinimi amacıyla paylaşılmıştır. Herhangi bir egzersize başlamadan önce mutlaka hekiminize danışmalı ve uzman bir antrenör tarafından size özel oluşturulmuş bir program izlemelisiniz.

Kaynaklar:

Lindberg, S., “10 Benefits of an Elliptical Machine Workout”, ed. D. Bubnis, Healthline,
Waehner, P., “Elliptical Workout for Beginners”, ed. T. Laferrara, Verywellfit,
“8 Elliptical Workouts: From Total Body to High Intensity”, Self,

Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'da PaylaşYAZDIRYORUMLAR

Cross Trainer Eliptik Eğitmen ve Oturma ve Kolay Bilgisayar ile Egzersiz Bisikleti Ev Ofis Fitness Antrenman Makinesi Manyetik Kardiyo Antrenman x74x cm Kardiyo Eğitimi Eliptik Spor Ayakkabı Yükseltme


Mağazamız profesyonel bir Amazon mağazasıdır. Danışmak istediğiniz herhangi bir ürün varsa, bize istediğiniz zaman sorabilirsiniz. Tüm sorularınızı yanıtlamak ve tüm satış sonrası hizmetlerimizi yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Renk: Siyah
Doğal eliptik hareket eklemler üzerindeki yükü azaltır;
Kaymaz ayak plakaları egzersiz sırasında maksimum güvenlik sağlar;
Adımlar, süper kaygan ayaklar her boyuta uyum sağlar ve aynı zamanda en zorlu zorlu zorlu egzersizlerde güvenli pedallama sağlar.
Kompakt: Küçük bir ayak izi tasarımı bu ürünü yer tasarrufu sağlar ve küçük odalar, daireler veya dar bir alanın gerekli olduğu her yer için ideal hale getirir
Sadece 20 dakika içinde Air Walker ağırlığınızı büyük bir şekilde kaybetmenize, kontrol etmenize veya bakımını yapmanıza yardımcı olur.
Evinizi özel fitness odanıza dönüştürmek için bu pratik taşıma tekerleklerini kullanabilirsiniz.
Boyut: x 74 x cm.
Paket İçeriği: 1 eliptik makine.
[Not: Resimde gösterilen ürünlerin dışındaki ürünler yalnızca referans amaçlı olup dahil değildir].

Reebok Gx50 Cross Trainer - Siyah / Kırmızı Reebok Eliptik Bisiklet (RvonBk)

Reebok GX50 Cross Trainer - Siyah / Kırmızı Reebok Eliptik Bisiklet (RVONBK)

- x 57 mm ölçülerine tek pencereli arkadan aydınlatmalı LCD gösterge.
- Göstergesinden takip edilen egzersiz bilgileri: HIZ, MESAFE, SÜRE, KALORİ, NABIZ, RPM (dakikadaki devir hızı) ve Watt
- Manual, Zaman Hedefli, Mesafe Hedefli, Kalori Hedefli, Watt kontrol, nabız kontrol, recovery, kullanıcı tanımlı program, 12 hazır program ve seviye profil olmak üzere yirmi farklı egzersiz modu
- Elden nabız ölçüm için sensör
- Elektronik bilgisayar kontrollü 32 kademe direnç
- 9Kg disk ağırlığı ve moment etkisi ile hissedilen maksimum ağırlık KG
- Krank kolu adım uzunluğu cm
- Tüm bağlantı yerleri metal burçludur.
- Ürün ve gösterge V şehir elektriği ile çalışır.
- Hareketli ve ayrıca gövdeye sabitlenmiş iki farklı tutacak
- Pedallar kaymaz özellikteki malzemeden üretilmiştir.
- Kolay taşıma tekerleri
- Zemin denge ayar vidaları
- Kurulu Ölçüleri: (U) x 63(G) x (Y) CM
- Maksimum kullanıcı ağırlığı KG
- Koli Ölçüleri: (U) x 38 (G) x 66(Y) CM
- Ürün ağırlığı: KG Net / KG Brüt

GX50 Eliptik bisiklet 9KG’lik diskin sağladığı KG’lik moment ile ultra pürüzsüz bir egzersiz sunar. LCD ekran üzerinden elektronik olarak kumanda edilen, otuz iki seviye direnç sistemi egzersizinize yüksek konfor sağlar. Arkadan aydınlatmalı ekranında egzersiz süresi, mesafe, hız, nabız ve kalori hedefinize ne kadar yaklaştığınız gibi bilgiler izlenebilir. 12 adet hazır programın yanı sıra 7 adet kişisel program sayesinde çok çeşitli egzersiz hedefleri tanımlayabilirsiniz. Eliptik bisiklet eklemlere baskı yapmadan kilo vermenize ve kondisyonunuzu arttırmanız yardımcı olacak faydalı bir cihazdır. Arka bölüme konumlandırılmış disk tasarımı bacak ve bel bölgesindeki kaslarınızda aşırı gerilim yaratmadan egzersiz yoğunluğunu arttırılmasına yardımcı olur. Bu nedenle tüm kondisyon seviyedeki kullanıcılar için uygundur.

Reebok GX50 Cross Trainer Siyah Kırmızı Eliptik Bisiklet

Reebok GX50 Cross Trainer Siyah Kırmızı Eliptik Bisiklet

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Finspor

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

favori

  • Model:Eliptik Bisiklet
  • Taşıma Kapasitesi: Kg
  • Renk:Siyah
  • Gösterge:LCD Gösterge
  • Program Sayısı:12
  • Ayarlanabilir Sele:Yok

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Finspor tarafından gönderilecektir.
  • Ürün Detayı:
  • x 57 mm ölçülerine tek pencereli arkadan aydınlatmalı LCD gösterge.
  • Göstergesinden takip edilen egzersiz bilgileri: HIZ, MESAFE, SÜRE, KALORİ, NABIZ, RPM (dakikadaki devir hızı) ve Watt.
  • Manual, Zaman Hedefli, Mesafe Hedefli, Kalori Hedefli, Watt kontrol, nabız kontrol, recovery, kullanıcı tanımlı program, 12 hazır program ve seviye profil olmak üzere yirmi farklı egzersiz modu.
  • Elden nabız ölçüm için sensör.
  • Elektronik bilgisayar kontrollü 32 kademe direnç
  • 9Kg disk ağırlığı ve moment etkisi ile hissedilen maksimum ağırlık KG.
  • Krank kolu adım uzunluğu cm.
  • Tüm bağlantı yerleri metal burçludur.
  • Ürün ve gösterge V şehir elektriği ile çalışır.
  • Hareketli ve ayrıca gövdeye sabitlenmiş iki farklı tutacak.
  • Pedallar kaymaz özellikteki malzemeden üretilmiştir.
  • Kolay taşıma tekerleri.
  • Zemin denge ayar vidaları.
  • Kurulu Ölçüleri: (U) x 63(G) x (Y) CM.
  • Maksimum kullanıcı ağırlığı KG
  • Koli Ölçüleri: (U) x 38 (G) x 66(Y) CM
  • Ürün ağırlığı: KG Net / KG Brüt
  • GX50 Eliptik bisiklet 9KG’lik diskin sağladığı KG’lik moment ile ultra pürüzsüz bir egzersiz sunar. LCD ekran üzerinden elektronik olarak kumanda edilen, otuz iki seviye direnç sistemi egzersizinize yüksek konfor sağlar. Arkadan aydınlatmalı ekranında egzersiz süresi, mesafe, hız, nabız ve kalori hedefinize ne kadar yaklaştığınız gibi bilgiler izlenebilir. 12 adet hazır programın yanı sıra 7 adet kişisel program sayesinde çok çeşitli egzersiz hedefleri tanımlayabilirsiniz. Eliptik bisiklet eklemlere baskı yapmadan kilo vermenize ve kondisyonunuzu arttırmanız yardımcı olacak faydalı bir cihazdır. Arka bölüme konumlandırılmış disk tasarımı bacak ve bel bölgesindeki kaslarınızda aşırı gerilim yaratmadan egzersiz yoğunluğunu arttırılmasına yardımcı olur. Bu nedenle tüm kondisyon seviyedeki kullanıcılar için uygundur.
  • Ürün parça adedinin fazla olması sebebiyle, siparişiniz birden fazla paket olarak farklı zamanlarda teslim edilebilir.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Reebok GX50 Cross Trainer Siyah Kırmızı Eliptik Bisiklet

  • Ürün Detayı:
  • x 57 mm ölçülerine tek pencereli arkadan aydınlatmalı LCD gösterge.
  • Göstergesinden takip edilen egzersiz bilgileri: HIZ, MESAFE, SÜRE, KALORİ, NABIZ, RPM (dakikadaki devir hızı) ve Watt.
  • Manual, Zaman Hedefli, Mesafe Hedefli, Kalori Hedefli, Watt kontrol, nabız kontrol, recovery, kullanıcı tanımlı program, 12 hazır program ve seviye profil olmak üzere yirmi farklı egzersiz modu.
  • Elden nabız ölçüm için sensör.
  • Elektronik bilgisayar kontrollü 32 kademe direnç
  • 9Kg disk ağırlığı ve moment etkisi ile hissedilen maksimum ağırlık KG.
  • Krank kolu adım uzunluğu cm.
  • Tüm bağlantı yerleri metal burçludur.
  • Ürün ve gösterge V şehir elektriği ile çalışır.
  • Hareketli ve ayrıca gövdeye sabitlenmiş iki farklı tutacak.
  • Pedallar kaymaz özellikteki malzemeden üretilmiştir.
  • Kolay taşıma tekerleri.
  • Zemin denge ayar vidaları.
  • Kurulu Ölçüleri: (U) x 63(G) x (Y) CM.
  • Maksimum kullanıcı ağırlığı KG
  • Koli Ölçüleri: (U) x 38 (G) x 66(Y) CM
  • Ürün ağırlığı: KG Net / KG Brüt
  • GX50 Eliptik bisiklet 9KG’lik diskin sağladığı KG’lik moment ile ultra pürüzsüz bir egzersiz sunar. LCD ekran üzerinden elektronik olarak kumanda edilen, otuz iki seviye direnç sistemi egzersizinize yüksek konfor sağlar. Arkadan aydınlatmalı ekranında egzersiz süresi, mesafe, hız, nabız ve kalori hedefinize ne kadar yaklaştığınız gibi bilgiler izlenebilir. 12 adet hazır programın yanı sıra 7 adet kişisel program sayesinde çok çeşitli egzersiz hedefleri tanımlayabilirsiniz. Eliptik bisiklet eklemlere baskı yapmadan kilo vermenize ve kondisyonunuzu arttırmanız yardımcı olacak faydalı bir cihazdır. Arka bölüme konumlandırılmış disk tasarımı bacak ve bel bölgesindeki kaslarınızda aşırı gerilim yaratmadan egzersiz yoğunluğunu arttırılmasına yardımcı olur. Bu nedenle tüm kondisyon seviyedeki kullanıcılar için uygundur.
  • Ürün parça adedinin fazla olması sebebiyle, siparişiniz birden fazla paket olarak farklı zamanlarda teslim edilebilir.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • ModelEliptik Bisiklet
  • Taşıma Kapasitesi Kg
  • RenkSiyah
  • GöstergeLCD Gösterge
  • Program Sayısı12
  • Ayarlanabilir SeleYok
  • Nabız Ölçme SistemiElden Nabız Ölçer
  • Garanti Süresi2 Yıl

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir