dubai türkiye kaç saat / Dubai ile İstanbul Arası Mesafe Kaç Kilometre, Haritalı Yol Tarifi

Dubai Türkiye Kaç Saat

dubai türkiye kaç saat

İstanbul - Dubai Uçak Bileti Ara

Birleşik Arap Emirlikleri’nin gelişmiş şehirlerinden Dubai’nin dünyadan farklı merkezlerle bağlantısını sağlayan Sharjah Uluslararası Havalimanı’nın şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 15 kilometre. Bu mesafe üzerinde yararlanabileceğiniz toplu taşıma araçları bulunuyor ancak bu araçların sefer sıklıkları fazla değil. Havalimanından Sharjah veya Dubai yönüne doğru seyahat etmek istediğinizde en iyi araç seçeneği taksiler. Üstelik havalimanında günün 24 saati taksi bulabilirsiniz. Eğer şehir merkezinde birkaç gün veya daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorsanız, taksilere alternatif olarak araç kiralama seçeneğini de rahatlıkla gözden geçirebilirsiniz. Havalimanında büyük uluslararası araç kiralama firmalarının neredeyse tamamı yolculara hizmet veriyor. Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan Dubai’nin merkezine ulaşmak ortalama olarak dakika alıyor. Eğer havalimanına indiğinizde trafiğin yoğun olduğu bir saate denk gelirseniz, bu sürenin biraz daha uzayabileceğini unutmamalısınız. 

Araç Kiralama

Sharjah Uluslararası Havalimanı’nda hizmet veren Hertz, Budget, Maximum, Sixt, Europcar, Dollar ve AVIS gibi kiralama şirketlerinden 7 gün 24 saat araç kiralayabilirsiniz. Hertz’den araç kiralamak isterseniz numaralı telefonla öncesinde görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz. Eğer aracınızı Budget’ten kiralamayı tercih ederseniz, havalimanında bulunan numaralı kiralama ofisini arayarak daha detaylı bilgi alabilir ve aracınızı ayırtabilirsiniz. Sixt için , Europcar için ve Dollar Rent A Car için numaralı telefondan iletişime geçerek aracınızın Dubai yakınlarında bulunan havalimanında sizin için hazırlanmasını isteyebilirsiniz. 

Otobüs

Havalimanından Sharjah veya Dubai’nin şehir merkezine otobüslerle de gelme şansınız var. Buna karşılık havalimanından otobüslerle Dubai’ye gelmek özellikle gece geç saatlerde pek mümkün değil. Eğer uçağınız fazla geç bir saatte değilse ve Sharjah’a gitmeniz gerekiyorsa, her 15 dakikada bir hareket eden otobüslerden yararlanabilirsiniz. Taksiler de pratik ve hızlı olmasa da otobüslerin fiyat konusunda sağladıkları avantajla öne çıkıyorlar. Daha ekonomik ve alternatif bir yöntem olarak otobüsle şehir merkezine gelerek buradan otelinize veya şehirde ulaşmak istediğiniz diğer yerlere taksiyle devam etmeyi de tercih edebilirsiniz.

Taksi

Dubai Sharjah Uluslararası Havalimanı’na inen yolcular tarafından Dubai veya Sharjah merkezine ulaşmak için en fazla kullanılan araç taksiler. Havalimanında haftanın her günü ve 24 saat taksi bulma olanağınız var. Bu sayede herhangi bir farklı araç aramanıza gerek kalmadan, terminalden çıkar çıkmaz hazırda bekleyen taksilerden birine binerek merkeze olan yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Dubai taksilerinin tamamında taksimetre bulunuyor. Bu sayede ödeyeceğiniz tutar konusunda endişelenmenize gerek kalmadan seyahat edebilirsiniz. Havalimanında hizmet veren taksilerin açılış fiyatı merkezde hizmet verenlerden genellikle daha fazla. Buna karşılık havalimanından şehir merkezine yolculuğun ücreti ortalama Amerikan Doları civarında.

Özel Havalimanı Servisleri

Havalimanından şehrin merkezine birkaç kişi veya daha kalabalık grubunuzla birlikte seyahat etmeniz gerekiyorsa, tercih edebileceğiniz en iyi araçlardan biri hiç şüphesiz özel havalimanı servisi olacaktır. Şehirde çok sayıda firma bu hizmeti sunuyor ve ücretleri gidilen mesafe ile yolcu sayısına göre değişiklik gösteriyor. Dubai’de bulunan otelinize veya merkezde yer alan diğer önemli noktaların kapısına kadar özel servislerle gelebilirsiniz. Rezervasyon ve ödemenizi henüz şehre gelmeden önce yaparsanız, bu araçlardan daha uygun fiyatlarla yararlanabilir ve servis aracınızı uçağınızın iniş saatinde terminal çıkışında hazır olarak bulabilirsiniz. 

Lüks Transfer Araçları

Eğer Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan şehir merkezine çok daha lüks ve konforlu bir araçla yolculuk yapmak isterseniz genellikle şehri iş amacıyla ziyaret edenlerin tercihi olan limuzinleri tercih edebilirsiniz. Sharjah Havalimanı’nın çıkış kapıları önünden yolcularını alan limuzinler diğer araçlarla kıyaslandığında çok hızlı bir şekilde merkezde bulunan noktalara ulaştırıyorlar. Bu yönüyle limuzinler havalimanından gelirken zaman kazanmak isteyen yolculara da büyük bir avantaj sağlıyor. 

11 Şub Tarihinde Güncellenmiştir.

T&#;rkiye Dubai U&#;ak Bileti

Pegasus ile Türkiye uçuşları ülke içi yaklaşık 40 noktaya ve şehre direkt olarak yapılıyor.

Karadeniz uçuşları Sinop, Artvin, Samsun, Giresun, Ordu, Amasya-Merzifon, Trabzon şehirlerine yapılan direkt seferlerle gerçekleşiyor.

Yazlık ve turistik birçok rotaya da direkt uçuşlar yapılıyor. Özellikle Ege uçuşları dahilinde İzmir, Muğla, Bodrum, Dalaman gibi turistik merkezlere birçok şehirden direkt gidilebiliyor. Ayrıca bu güzergahta Denizli ve Kütahya şehirleri de yer alıyor.

Turistik açıdan öne çıkan Akdeniz uçuşları da çok yoğun seferlerin yapıldığı güzergahlar arasında bulunuyor. Pegasus seferleri ile bu bölgedeki Antalya, Alanya, Kahramanmaraş, Antakya/Hatay ve Adana noktalarına aktarmasız ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Doğu Anadolu uçuşları ile direkt ulaşım sağlanan şehirler arasında ise Erzincan, Elazığ, Erzurum, Ağrı, Muş, Kars, Malatya, Van ve Iğdır var.

Pegasus’un aktarmasız İç Anadolu uçuşları da bulunuyor. Direkt uçuş noktalarını ise Ankara, Sivas, Kayseri ve Konya şehirleri oluşturuyor.

Güneydoğu uçuşları için direkt seferler ise Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Mardin ve Şanlıurfa şehirlerine gerçekleştiriliyor.

Marmara uçuşları ise İstanbul ve Balıkesir-Edremit direkt seferlerini kapsıyor.

Türkiye Havalimanları Ulaşım Seçenekleri

Türkiye’deki havalimanlarından şehir merkezine ulaşmak için genel olarak otobüs, havaalanı servisleri, tren, metro, taksi, araç kiralama seçenekleri sunuluyor.

Otobüs

Türkiye’deki hemen hemen bütün şehirlerde havalimanlarından otobüs seferleri 24 saat boyunca gerçekleşiyor. Gece yarısından sonra gece otobüsleri daha uzun sefer aralıkları ile hizmet sunuyor.

Metro

Metro, havalimanlarından şehir merkezine ulaşmanın en ekonomik, hızlı ve konforlu seçenekleri arasında yer alıyor. Çoğu şehirde (İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir) metro ile şehir merkezi arasındaki ulaşım için bu ulaşım aracı kullanılıyor. Metro seferleri genellikle gece yarısına kadar sık aralıklarla gerçekleşiyor.

Havaalanı Servisleri/Shuttle

Türkiye’deki çoğu şehirde shuttle hizmeti veriliyor. Genellikle 30 dakikada ya da saatte bir shuttle seferleri düzenleniyor. Çok sayıda yolcu şehir merkezine en kısa süre içinde ulaşmak için havaalanı servislerinden yararlanıyor.

Taksi

Havaalanından daha konforlu ve hızlı bir yolculuk yapmak isteyenlerin ise favori ulaşım araçları arasında taksiler yer alıyor. Havalimanı terminallerinin önünden 7 gün 24 saat boyunca taksi bulmak mümkün.

Araç Kiralama

Şehir merkezine ulaşmak için araç kiralama yöntemi de sıklıkla tercih ediliyor. Havaalanlarında araç kiralama ofisleri bulunuyor.

Türkiye’de Ulaşım

Türkiye’de ulaşım her şehir için değişiklik göstermekle birlikte genel olarak toplu taşıma araçları ile hızlı ve ekonomik şekilde sağlanıyor.

Türkiye’de Hangi Toplu Taşıma Araçları Var?

Türkiye’de toplu taşıma araçları arasında otobüs, metro, tramvay, tren ve taksi yer alıyor. Çoğu şehirde otobüsler geceleri saat başı hizmet veriyor. Metro ve tramvayların genel olarak çalışma saatleri ise Taksiler ise 7/24 çalışıyor.

Toplu Ulaşım Kartı Var mı?

Türkiye’de birçok şehir kendi akıllı kart sistemi ile ulaşım hizmeti veriyor. Kısa süreli geziler içinse birkaç kullanımlık kartlar kullanılabiliyor.

Türkiye’de Toplu Taşıma Araçları ile Turistik Yerlere Gidilebilir mi?

Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerinde turistik noktalara toplu taşıma hizmeti veriliyor.

Türkiye Şehirler Arası Ulaşım Nasıl?

Türkiye şehirler arası ulaşım genel olarak otobüs, uçak ve trenlerle sağlanıyor. Bunun yanı sıra denize kıyısı olan şehirler arasında vapur ve feribot seferleri de düzenlenebiliyor.

Örneğin; İstanbul’a geldiğinizde Kocaeli, Yalova, Bursa gibi şehirlere geçiş yaparak yakındaki yerleri de gezi planınıza dahil edebilirsiniz.

TÜRKİYE ile DUBAİ Arası Uçakla Kaç Saat Sürer

TÜRKİYE ile DUBAİ Arası Uçakla 3 saat 27 dakika sürmektedir. TÜRKİYE - DUBAİ arasındaki uçuş mesafesi km dir. kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 3 saat 27 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir. Uçuşa ait haritayı da aşağıdaki uçuş haritası kısmından inceleyebilirsiniz.






NOT: Uçuş süreleri hesaplanırken, direkt yani aktarmasız olarak ne kadar zamanda uçulacağı dikkate alınmıştır. Rüzgar ve yükseklik bilgileri ise hesaplamalara katılmamıştır. Aktarmalı uçuşlar için aktarma havalimanlarına tek tek hesap yapmalı ve arada kaybolan aktarma süresini de toplam uçuş süresine katmalısınız. Haritada yaklaşarak varış ve kalkış noktalarını yakından inceleyebilirsiniz. Havalimanı Koordinatlarını da konum işaretlerinin üzerine tıklayarak görebilirsiniz. İyi uçuşlar dileriz.

TÜRKİYE ile DUBAİ Arası Uçuş Haritası, Havalimanı Koordinatları


Kalkış Yeri - TÜRKİYE Haritası


Varış Yeri - DUBAİ Haritası

Dubai’de Saat Kaç? Türkiye BAE Saat Farkı İle Dubai’de Şu An Saat Kaç, Şimdi Gece Mi Gündüz Mü?

Dubai'de saat kaç sorusu, elbette hem BAE'yi hem de çöl üzerine kurulmuş bir rüya şehri olan Dubai'yi merak edenler açısından dikkate değer bir konudur. Gökdelenleri, ihtişamlı yapıları, caddelerdeki lüks arabaları, konforlu adaları ve hayal bile edilemeyecek lüks yaşantısıyla Dubai'yi ziyarete gidecek olan kişiler, Türkiye ile Dubai arasındaki saat farkını bilmek zorundadırlar. Dubai; BAE Emirlikleri'nden biri olduğu için diğer Emirlikler arasında herhangi bir saat farkı bulunmamaktadır çünkü BAE'nin yerel saati tektir. Türkiye ile Dubai arasındaki saat farkı 2 saattir. Türkiye Dubai'den 1 saat geridedir. Dubai ve BAE, Türkiye'den 1 saat daha öndedir. Bu saat farkını bilmek, iki ülke arasındaki ziyaretleri daha verimli kılmaya yardımcı olacaktır. Dilerseniz, Dubai'de saat kaç? Ve Türkiye BAE saat farkı ile Dubai'de şu an saat kaç? Cevaplarına birlikte bakalım

Dubai'de Saat Kaç?

Orta Doğu'da Arap Yarımadası'nda yer alan BAE'nin Emirlikleri'nden biri olan Dubai misafirperverliği ve lüksiyatı sayesinde çok fazla insan tarafından görülmek istenen bir yerdir. Dünya üzerinde her ülkenin meridyenler arası mesafeye bağlı saat farklılıkları bulunmaktadır. Dubai ile Türkiye arasındaki saat farkı ise 1 saattir. Dubai Türkiye'den 1 saat daha ileridedir.

Dubai Türkiye Saat Farkı

Dubai ile Türkiye arasında 1 saatlik saat farkı bulunmaktadır. Meridyenler arası mesafeden doğan bu saat farkı, BAE'ye ziyarette bulunacak kişiler için çok zorlayıcı olmayacaktır. Harita üzerinde Türkiye'nin Güney yönünde yer alan Dubai'de saat iken Türkiye'de saat olacaktır.

Dubai Türkiye Arasında Kaç Saat Fark Var?

Dubai ile Türkiye arasındaki saat farkı 1'dir. Türkiye'ye göre daha Güney Doğu'da konumlanmış olan Dubai, Türkiye'ye göre 1 saat ileridedir. Güneş önce BAE-Dubai üzerine, hemen ardından ise Türkiye üzerine doğmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası