tuba torun alevi mi / Tuba Torun kimdir kaç yaşında aslen nereli? Tuba Torun ne iş yapıyor? - Internet Haber

Tuba Torun Alevi Mi

tuba torun alevi mi

Tuba Torun kimdir kaç yaşında aslen nereli? Tuba Torun ne iş yapıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu son günlerde çıkan ses kayıtları ile gündemde. Eski eşi çocuğunun annesi Özge Pomem ile olan ses kayıtlarında şimdiki eşi avukat Tuba Torun hakkında skandal cümleler kuran Aykut Erdoğdu merak konusu oldu. Peki kimdir Aykut Erdoğdu, aslen nereli, kaç yaşında ikinci eşi Tuba Torun ve ilk eşi Özge Pomen kimdir?

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile konuşmalarını içeren ilk kaydın cumartesi gece yarısı Twitter’da paylaşılmasının ardından ikinci ses kaydı da sosyal medyada paylaşıldı. İkinci ses kaydı, Erdoğdu’nun 25 Nisan’da ayrıldığı eşi Özge Pomen ile 11 Haziran’da evlendiği eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun arasındaki telefon konuşmasını içeriyor. Sosyal medyada da gündem olan bu konuşmalardan sonra Aykut Erdoğdu merak konusu oldu. Peki kimdir Aykut Erdoğdu, aslen nereli, kaç yaşında ikinci eşi Tuba Torun ve ilk eşi Özge Pomen kimdir? 

CHP’li Erdoğdu’nun ayrıldığı eşinin adını taşıyan Twitter’daki ‘Özge’ adlı hesaptan cumartesi gecesi ’te paylaşılan ses ve video kaydı siyaset gündemine oturdu. Söz konusu kayıtta Aykut Erdoğdu ile ayrıldığı eşinin arasındaki konuşmayı içeren kayıtta üçüncü bir kişi tarafından çekildiği anlaşılan Özge Pomen’in diyalog esnasındaki görüntüleri de yer aldı.

Tartışmalara neden olan kayıtta Aykut Erdoğdu, ayrıldığı eşi Özge Pomen’e Tuba Torun ile bir ilişkisi olmadığını ikna etmeye çalışıyor Aykut Erdoğdu Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi listesine alınması için, “gerekirse kendi adının çıkarılması” önerisi ile beş kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söylüyor.

Söz konusu kaydın açıklanmasından 3,5 saat sonra Twitter’da açıklama yapan Aykut Erdoğdu, “hastaneye kaldırıldığını” duyurduğu eşi Tuba Torun’dan “kendisine yaşattıkları nedeniyle” özür diledi.

Aykut Erdoğdu daha sonra İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlarken “ne yapacağını bilmediğini, Genel Başkan ve parti yönetiminin partiye zarar verdiğini düşünmesi halinde istifa edebileceğini, ancak şu anda sağlıklı bir karar verecek durumda olmadığını” açıkladı.

İkinci ses kaydı
Twitter’daki Özge isimli aynı hesaptan bugün (26 Haziran Pazar) saat ’de yapılan ikinci ses kaydı paylaşımında Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Pomen ile yeni eşi CHP Yüksek Kurul üyesi Tuba Torun arasında yapılan konuşma yer alıyor.

Söz konusu kayıt, Özge adlı hesaptan “Dolarla vekil oluyorlar, ben ‘kadın hakları’ diye g*mü yırtıyorum, olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı.

Torun, ağlayarak yaptığı anlaşılan konuşma sırasında “istifa etmekten” söz ediyor. Söz konusu konuşmanın son gelişmelerden birkaç ay önce yapıldığı anlaşılıyor.

Tuba Torun kimdir: 

Tuba Torun, 'de Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Torun, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Kurumsal ve uluslararası hukuk gibi çeşitli alanlar olmak üzere Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği'nin de avukatlığını yapan Torun, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çocuk Hakları Koordinatörlüğü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyeliği yapıyor.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Tuba Torun, genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili adayı oldu fakat seçilemedi.

Aykut Erdoğdu kimdir:

Türk maliyeci, siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, 28 Ağustos 'de Sarıkamış, Kars'ta dünyaya geldi.

Türkiye genel seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili olarak ilk defa senesinde meclise girmiştir.

Aykut Erdoğdu, senesinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde lisans derecesini tamamladı. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde 'Kamu Politikaları ve Yönetimi' alanında yüksek lisans yaptı. Hazine Müsteşarlığı'nda 'de stajyer olarak görev yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılmasının ardından ilk defa Türkiye genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak göreve başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliği ve Komisyon’da partisinin Grup sözcülüğüne de bu dönemde devam ettirdi. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması sonrası oluşturulan CHP Kriz Masası’nın Başkanlığı’nda görevlendirildi.

tuba torunAykut Erdoğdu

Aykut Erdoğdu kimdir? Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun kimdir?

Aykut Erdoğdu yılında Kars'ta doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Carnegie Mellon Üniversitesi'nde "Kamu Politikaları ve Yönetimi" üzerine yaptı.

yılında ABD İç Denetçiler Enstitüsü’nden Uluslararası geçerliliği olan Sertifikalı İç Denetçi unvanı aldı. Ayrıca Hazine müsteşarlığındaki görevi sırasında Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası ve Avrupa Birliği fonlarıyla finanse edilen çeşitli projelerin başdenetçisi olarak görev yaptı.

Erdoğdu, ilk defa Türkiye genel seçimleri'nde CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak meclise girdi. Milletvekilliği döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliği ve Komisyon’da partisinin Grup sözcülüğü görevlerini yürüttü. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması sonrası oluşturulan CHP Kriz Masası’nın Başkanlığı’na getirildi. 6 Eylül tarihinde CHP Parti Meclisi üyesi seçildi fakat 23 Ekim tarihine Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti. Haziran ve Kasım Türkiye genel seçimleri'nde tekrar CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi.

AYKUT ERDOĞDU EŞİ KİM?

Aykut Erdoğdu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun  12 Haziran tarihinde evlendi. Aykut Erdoğdu'nun ilk eşinden bir çocuğu bulunuyor. 

TUBA TORUN KİMDİR?

yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Tuba Torun İstanbul Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Özellikle kadın ve çocuk hakları olmak üzere insan hakları üzerine çalışmalar yapmakta olan Tuba Torun, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu avukatı ve Sosyal Haklar Derneği Çocuk Hak İhlalleri Koordinatörüdür. Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk hakları koordinatörü olan Torun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesidir.

CHP'Lİ AYKUT ERDOĞDU VE TUBA TORUN CHP'DEN İSTİFA ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi YDK Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, partisinden istifa etti. Aykut Erdoğdu ve eski eşi Özge Erdoğdu arasında geçen bir telefon görüşmesinin ses kaydı önceki günlerde sosyal medyada paylaşılmış; CHP'den "Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" açıklaması gelmişti.


Aykut ErdoğduCHPTuba Torun

Aykut Erdoğdu'nun eşi Avukat Tuba Torun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tuba Torun'un biyografisi

Twitter'da, cumartesi gecesi, siyaset gündemine de düşen bir evlilik tartışmasına sahne oldu. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi, Twitter’da kendi adını taşıyan “Özge” ismiyle açtığı hesaptan, saat ’de bir konuşma kaydı paylaştı. Bunun üzerine Tuba Torun merak konusu oldu. Peki Aykut Erdoğdu'nun eşi Avukat Tuba Torun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tuba Torun'un biyografisi

Aykut Erdoğdu'nun eşi Avukat Tuba Torun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tuba Torun'un biyografisi

AVUKAT TUBA TORUN KİMDİR?

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde almıştır. Kurumsal ve uluslararası hukuk dahil olmak üzere çeşitli alanlarda avukatlık yapmış olup, hali hazırda İstanbul Barosu’na bağlı serbest avukat olarak mesleğini sürdürmektedir. 

Aykut Erdoğdu'nun eşi Avukat Tuba Torun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tuba Torun'un biyografisi

Öncelikle kadın ve çocuk hakları olmak üzere insan hakları üzerine çalışmalar yapmakta olan Tuba Torun, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği avukatı, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Hakları Koordinatörüdür. Gazete Duvar’da güncel konular üzerine yazmaya, Hukuki Haber’de ise hukuki makaleler kaleme almaya devam etmektedir.

 

Etiketler :

Aykut Erdoğdu’nun eşi Tuba Torun ne iş yapıyor? Tuba Torun kimdir, ka&#; yaşında ve aslen nereli?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu 25 Nisan tarihinde ski eşinden boşandı, yaklaşık iki hafta önce de Tuba Torun ile evlendi. Ancak Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu; yaklaşık 3 buçuk ay önce aldığı ses kaydını sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımın ardından açıklama yapan Aykut Erdoğdu, Tuba Torun’un olay nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı…

Aykut Erdoğdu’nun eşi Tuba Torun ne iş yapıyor Tuba Torun kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli

TUBA TORUN KİMDİR?

Tuba Torun yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Torun, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldı.

Tuba Torun kurumsal ve uluslararası hukuk gibi çeşitli alanlar olmak üzere Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği'nin de avukatlığını yaptı.

Ayrıca Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çocuk Hakları Koordinatörlüğü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyeliği yapan Torun halen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olarak da çalışmalarda bulunuyor.

Tuba Torun genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili adayı olmuş fakat seçilememişti.

Aykut Erdoğdu’nun eşi Tuba Torun ne iş yapıyor Tuba Torun kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli

AYKUT ERDOĞDU KİMDİR?

CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Aykut Erdoğdu, 28 Ağustos tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlayan Erdoğdu, yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Yüksek lisansını ABD'de Carnegie Mellon Üniversity'de Kamu Politikaları ve Yönetimi üzerine yapan Erdoğdu; Meclis’e ilk kez Türkiye genel seçimlerinde Dönem CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak girdi. 6 Eylül tarihinde CHP Parti Meclisi üyesi seçilen Aykut Erdoğdu, 23 Ekim tarihine Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti.

Erdoğdu , ve 27 dönem genel seçimlerinde tekrar CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir