küçükbakkalköy nasıl gidilir / Ulaşım | Fenerbahçe Üniversitesi

Küçükbakkalköy Nasıl Gidilir

küçükbakkalköy nasıl gidilir

ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

AVRUPA YAKASI&#;NDAN MARMARAY İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

Avrupa yakasında, Marmaray hattı duraklarına yakın oturanlar ya da kolaylıkla ulaşabilenler için Ataşehir&#;e gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi Marmaray ile seyahat etmektir.  Sabah &#;dan Akşam &#;e kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştiren Marmaray&#;ın Avrupa yakasındaki duraklarından Halkalı, Mustafa Kemal, Küçük Çekmece, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı veya Sirkeci&#;den binilerek Anadolu yakasındaki Ayrılık Çeşmesi durağında inilir. Buradan Koşuyolu Köprüsü&#;ne yürünür.

Batı Ataşehir&#; gitmek isteyenler 14 BK no&#;lu belediye otobüsüne, Doğu Ataşehir&#;e gitmek isteyenler ise 19 EK no&#;lu belediye otobüsüne binebilir. Ya da belediye otobüsü yerine Üsküdar&#;dan kalkıp Koşuyolu köprüsünden geçen Ataşehir minibüsleri de tercih edilebilir.

ANADOLU YAKASI&#;NDAN MARMARAY İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

Anadolu yakasında, Marmaray hattı duraklarına yakın oturanlar ya da kolaylıkla ulaşabilenler için Doğu Ataşehir&#;e gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi Marmaray ile seyahat etmektir.  Sabah &#;dan Akşam &#;e kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştiren Marmaray&#;ın Anadolu yakasındaki duraklarından Gebze, Darıca, Osmangazi, Fatih, Çayırova, Tuzla, İçmeler, Aydıntepe, Güzelyazlı, Tersane, Kaynarca, Pendik, Yunus, Kartal, Başak, Atalar, Cevizli, Maltepe, Süreyya Plajı, İdealtepe, Küçükyalı duraklarından binilerek Anadolu yakasındaki Bostancı durağında inilir. Buradan Üst Bostancı&#;dan kalkan 10 no&#;lu belediye otobüsüne binilir.

Batı Ataşehir&#; gitmek isteyenler ise Marmaray&#;dan Ayrılık Çeşmesi durağında inilir. Buradan Koşuyolu Köprüsü&#;ne yürünür. Buradan 14 BK no&#;lu belediye otobüsüne, ya da  Üsküdar&#;dan kalkıp Koşuyolu köprüsünden geçen Ataşehir minibüslerine binilebilir.

AVRUPA YAKASI&#;NDAN METROBÜS İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR? 

Avrupa yakasında, Metrobüs hattı duraklarına yakın oturanlar ya da kolaylıkla ulaşabilenler için Kadıköy&#;e gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi Metrobüs ile seyahat etmektir.  24 saat boyunca kesintisiz olarak seferlerini gerçekleştiren Metrobüs&#;ün Avrupa yakasındaki duraklarından 34 A Cevizlibağ &#; Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar &#; Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü &#; Söğütlüçeşme veya 34 Z Zincirlikuyu &#; Söğütlüçeşme nolu metrobüslere binilerek Anadolu Yakasındaki Uzunçayır metrobüs durağında inilir.

Ad 20

Batı Ataşehir&#; gitmek isteyenler 14 BK no&#;lu belediye otobüsüne, Doğu Ataşehir&#;e gitmek isteyenler ise 19 EK no&#;lu belediye otobüsüne binebilir. Ya da belediye otobüsü yerine Üsküdar&#;dan kalkıp Koşuyolu köprüsünden geçen Ataşehir minibüsleri de tercih edilebilir.

ANADOLU YAKASI&#;NDAN METRO İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

Anadolu yakasında, Pendik, Kartal ve Maltepe civarında Tavşantepe &#; Kadıköy metro hattına yakın olanlar için Ataşehir&#;e gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi metro ile seyahat etmektir. Tavşantepe &#; Kadıköy metrosu sabah &#;dan gece &#;a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir. Tavşantepe &#; Kadıköy metrosundan Yeni Sahra durağında inilerek Batı Ataşehir için 8 A no&#;lu belediye otobüsüne, Doğu Ataşehir için ise 16 M, 14 ŞB, 19 EK no&#;lu otobüslere, Batı Ataşehir için ise 8 A no&#;lu belediye otobüsüne ya da E-5&#;ten geçen Ataşehir minibüslerine binilerek ulaşılabilir.

AVRUPA YAKASI&#;NDAN METRO İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

Avrupa yakasında Hacıosman &#; Yenikapı metro hattına yakın olanların Ataşehir&#;e en hızlı şekilde gelmeleri için kullanacakları yöntem ise Hacıosman &#; Yenikapı metrosu ile Zincirlikuyu durağına gelip, buradan Söğütlüçeşme yönüne giden 34 A Cevizlibağ &#; Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar &#; Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü &#; Söğütlüçeşme veya 34 Z Zincirlikuyu &#; Söğütlüçeşme nolu metrobüslerden birine binmek ve Anadolu Yakasındaki Uzunçayır metrobüs durağında inmektir.

Batı Ataşehir&#; gitmek isteyenler 14 BK no&#;lu belediye otobüsüne, Doğu Ataşehir&#;e gitmek isteyenler ise 19 EK no&#;lu belediye otobüsüne binebilir. Ya da belediye otobüsü yerine Üsküdar&#;dan kalkıp Uzunçayır&#;dan geçen Ataşehir minibüsleri de tercih edilebilir.

OTOBÜS İLE ATAŞEHİR&#;E NASIL GİDİLİR?

Batı Ataşehir&#;e Taksim’den no’lu, Beşiktaş’tan  no’lu, Kadıköy’den 8A no’lu belediye otobüsleri ile ulaşmanız,  Doğu Ataşehir&#;e ise Taksim’den no’lu, Kadıköy’den 19 EK ve 14 ŞB no’lu belediye otobüsleri ile ulaşmanız mümkün.

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için tıklayın.

You may also like

Küçükbakkalköy, Ataşehir, nerede, Otobüs, Tren, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Ataşehir şehrinde Küçükbakkalköy konumuna Toplu Taşıma

Ataşehir, Türkiye'deki Küçükbakkalköy adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Küçükbakkalköy adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Küçükbakkalköy adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Küçükbakkalköy için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ataşehir Toplum Sağliği Merkezi - Kadiköy Yönü; Karaman Çiftlik Yolu - Kadiköy Yönü; Zübeyde Hanim Öğretmenevi - Atasehir 19m Yönü; Zübeyde Hanim Öğretmenevi - Kadiköy Yönü; Fırın Caddesi; Küçükbakkalköy; Küçükbakkalköy - Içerenköy 14s Yönü.

OtobüsA16A19SATren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M8

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Küçükbakkalköy için yol tarifi alın.

Küçükbakkalköy adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Ataşehir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Küçükbakkalköy için Otobüs, Tren, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Küçükbakkalköy adres: Ataşehir Küçükbakkalköy Sokağı

Servis Saatleri

Üniversite önünden – Kozyatağı Metro İstasyonu arasında ücretsiz servis hizmeti mevcuttur.

Servisler; öğretimin devam ettiği dönemlerde hafta içi saatleri arasında Kozyatağı (Finansbank karşısı, Vitra önü) ile kampüs arasında hizmet vermektedir.



Metroyla Üniversiteye Ulaşım;

İstanbul Anadolu yakasındaki M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattını kullanarak; Küçükbakkalköy durağı Acıbadem Üniversitesi'nin önünde yer almaktadır.

İstanbul Anadolu yakasındaki M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattını kullanarak; Kozyatağı İstasyonu’nda inilir, Hal çıkışından çıkılır ve Kayışdağı caddesi istikametine doğru yürüyerek Acıbadem Üniversitesine ulaşılır. Eğitim ve öğretim dönemi içerisinde, hafta içinde metro durağı (Kozyatağı istasyonu Hal çıkışı önü) ile kampüs arasında hizmet veren ücretsiz servis kullanılarak üniversiteye ulaşılabilir.

Otobüsle Üniversiteye Ulaşım;

Kadıköy rıhtımdan 19K, 19Y, 19V, 19S, 19T, 14A, Üsküdar’dan 11T, A otobüslerini kullanarak “Acıbadem Üniversitesi” durağında inip Acıbadem Üniversitesi’ne ulaşım kolayca sağlanmaktadır. Güncel bilgiler için seafoodplus.info internet sitesinden bilgi edinebilirsiniz.

Arabayla Üniversiteye Ulaşım;

Maltepe – Kadıköy istikametinde D (E5) otoyolundan Hal-Ataşehir sapağından dönülür. Yan yoldan Hal yolu takip edilerek Kayışdağı Caddesi’ne sağa dönülür. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.

Kadıköy – Maltepe istikametinde D (E5) otoyolundan Ümraniye-Ataşehir-Hal sapağından dönülür. metre sonra Göztepe sapağını geçtikten sonra sağa Hal-Ataşehir yoluna dönülür. Işıklardan sola Hal yoluna dönülür. metre sonra sağa doğru Kayışdağı Caddesi’ne girilir. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir