zorlu psm yaklaşan etkinlikler / Login • Instagram

Zorlu Psm Yaklaşan Etkinlikler

zorlu psm yaklaşan etkinlikler

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi&#;nde Mart Ayındaki Etkinlikler

Kültür & Sanat

Zorlu Performans Sanatları Merkezi yaklaşan etkinlikler listesine göz atarak tiyatrodan konsere, müzikalden stand-up gösterisine her ilgi alanına uygun organizasyonlardan birini seçebilir, biletler tükenmeden en güzel yerden koltuğunuzu ayırabilirsiniz.

Zorlu Center Mart Etkinlikleri: Stand-up Gösterileri

Çok sıkıldım, stresliyim biraz güleyim diyenlerin imdadına koşan stand-up gösterileri, Turkcell Platinum Sahnesi’nde size kaygılarınızı unutturmak için sergilenecek.

“Doğu Demirkol”

10 Mart tarihinde Turkcell Platinum Sahnesi’nde 1 saatlik gösteri yapacak. Sosyal medya fenomeni olarak ünlendikten sonra oyunculuğa geçiş yapan başarılı komedyen sizi bolca güldürecek bir gösteri ile geliyor.

“Özgür Turhan”

Ayın sonunda 31 Mart günü 1 saat sürecek gösterisiyle Turkcell Platinum Sahnesi’nde yer alacak komedyeni izlerken gülmekten tüm stresinizden kurtulabilirsiniz.

Zorlu Center Mart Etkinlikleri: Tiyatrolar

Ben tiyatrosuz yaşayamam diyenler için klasik eserlerden çağdaş konulara farklı hikayeleri konu edinen sekiz farklı oyun mart ayında sahnede! Oyunların bazıları tekrardan sahnelenecek iken bazıları tek seferlik gösterilecek. Seçim yaparken tarih aralığına ve sahnelenme sayısına da göz atmayı unutmayın.

“Amadeus”

 23 Şubat ile 23 Nisan arasında Turkcell Sahnesi’nde 11 kere oynanacak. Unutulmaz besteci Wolfgang Amadeus Mozart ve Antonio Salieri’nin hikayesini anlatan eser Peter Shaffer tarafından kaleme alındı. Antonio rolünde Selçuk Yöntem, Amadeus rolünde ise Okan Bayülgen’in oynadığı eserde Costanze rolüyle Özlem Öçalmaz da aynı sahneyi paylaşıyor.

“Timsah Ateşi”

18 Şubat ile 27 Mart arasında Turkcell Platinum Sahnesi’nde 5 kere gösterimde olacak. Birbirine zıt iki karaktere sahip kız kardeşler Fianna (Hazar Ergüçlü) ve Alannah (Funda Eryiğit) ile babalarının hikayesini konu edinen yılının Kuzey İrlanda’sından bir hikâye… Mehmet Ergen’in yönetmenliğini yaptığı eser yılı Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nde en iyi oyunlar arasında gösterildi.

“Şehirde Kimse Yokken”

7 Mart ile 28 Mart arasında Turkcell Platinum Sahnesi’nde 3 defa gösterimde olacak prömiyer yapıyor. İstanbul’a yeni gelmiş Anadolulu Rukiye, insanlarla konuşmaktan kaçan erkek berberi Nurullah ve yönetmenlik hayali kuran Ali’nin hikayesi anlatılıyor. Aşk, şiddet, yalnızlık ve arkadaşlık hikayeleri çerçevesinde kadın ve erkeğe biçilmiş rolleri tüm oyun boyunca sorgulatıyor.

“Aşk Geçmişim”

9 Mart ile 22 Mart arasında Turkcell Platinum Sahnesi’nde sadece 2 kez sergilenecek olan ’nin popüler oyununda Tom ve Amy’nin tam bir hayal kırıklığı olan geçmiş aşklarını izlerken kendini sahnede görebilirsiniz. Eski sevgililerin hayaletiyle dolu hayatlar süren Tom ve Amy iş çıkışı bir kahve içmeye karar verdikten sonra olaylar gelişir. Birbiri için atan kalplerine rağmen geçmişin hayaletlerinden sıyrılıp bir araya gelmek onlar için hiç de kolay olmayacak!

“Sır”

Turkcell Platinum Sahnesi’nde 11 martta sergilenecek olan oyunda Cesar Ödüllü “Le Prenom” eserinin bir uyarlamasını izleyeceksiniz. Dramatik sahneleri ile ağlatırken komedi sahneleri ile sizi güldürüp şaşkına çevirecek olan oyunda Pinhani’nin şarkıları da kulaklarınızın pasını silecek.

“Adı Aylin”

16 Şubat ile 23 Mart arasında Turkcell Sahnesi’nde dört defa gösterimde olacak oyunda Ayşe Kulin’in en çok sevilen eseri tiyatroya uyarlanıyor. Yönetmenliğini Doğu Yaşar Akal, koreografisini Korhan Başaran’ın yaptığı tiyatroda Aylin karakteri ile Tuba Ünsal’ı göreceksiniz. Hikâye ’lerde İstanbul’da başlayıp ’lı yıllarda New York’ta ölümle son bulduğunda, çılgın bir liseli olarak tanıdığınız Aylin, korkusuz bir psikoloğa dönüşmüş olacak.

“Pencere Oyun Atölyesi”

Turkcell Platinum Sahnesi’nde 8 Martta sergilenecek olan Oyun Atölyesi Tom ve Kyra’nın yaşadıklarını konu ediniyor. Dünyaya farklı pencerelerden bakan bir kadın (Kyra) ve bir erkek (Tom) ayrılıklarının ardından geçen üç yıl sonra bir soğuk gecede yine bir araya geliyor. Tom ve Kyra bu gecede tüm önyargılarından sıyrılıp yeniden bir araya gelebilecek mi bunu öğreneceksiniz.

“Kral Lear Oyun Atölyesi”

9 Mart tarihinde Turkcell Sahnesi’nde oynanacak yapımda William Shakespeare’in ünlü eserini Haluk Bilginer, Berfu Öngören ve Hare Sürel gibi ünlü sanatçılardan izleyeceksiniz. Kendi hazin hikayesini elleri ile hazırlayan Kral Lear (Haluk Bilginer), kralın kızları ve diğer güç figürleri arasında dönen grotesk etkili bir trajedi!

Zorlu Center Mart Etkinlikleri: Müzikaller

Müziğe doyayım ama gösterilerle de gözüm şenlensin diyorsanız mart ayında iki farklı müzikali Turkcell Sahnesi’nde izleyebilirsiniz.

“Damdaki Kemancı”

4 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında Turkcell Sahnesi’nde dört kere gösterimde olacak müzikal başka bir dünya ve dönemin kapılarını aralayacak.  Dünya çapında ünlü olan müzikal dev kadrosu ile Talimhane Tiyatrosu iş birliğinde sergilenecek. Ülkenin en önemli kompozitörlerinden biri olarak bilinen Nevit Kodallı ve başarılı oyun yazarı Güngör Dilmen’in Türkçeye çevirdiği eserde yılının Çarlık Rusya’sına gideceksiniz.

“Alice”

12 Şubat ve 9 Mayıs ayında Turkcell Sahnesi’nde gösterimde olacak eğlenceli müzikal, mart ayı içerisinde altı defa sahnelenecek. dilde sayısız kere oynanan Lewis Carroll’un yazdığı müzikal çağdaş uyarlamasıyla izleyenleri yetişkinlik ve çocukluk arasında dolaştırıyor. Haldun Dormen Özel Ödülü alan müzikalde, Alice rolündeki Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Enis Arıkan ve İbrahim Selim yer alıyor. Kostümlerinden danslarına, müziklerinden oyunculuğuna her detayına özen gösteren oyunu izlerken Alice ile siz de “Ben Kimim?” diye soracaksınız.

Zorlu Center Mart Etkinlikleri: Konserler

Dünyaca ünlü sanatçıların eşsiz repertuarından klasik ve halk müziklerini ya da çağdaş pop müziği dinlemek istiyorsanız mart ayında Turkcell sahnelerinde yapılacak yedi farklı konseri kaçırmayın.

“Coşkun Karademir / Saz ve Söz”

1 Mart tarihinde Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki konserde sanatçıya dostları Ceylan Ertem, Zeynep Bakşi Karatağ, Cenk Erdoğan ve Ayfer Vardar eşlik edecek. “İçebakış” teması ile yola çıkan konserde Anadolu’nun yerli melodilerini yurtdışında en iyi şekilde temsil eden ödüllü sanatçı ve dostlarıyla özünüze bir yolculuk yapacaksınız.

“Yalın Unutulmaz Şarkılar”

2 Mart ve 30 Mart günlerinde Turkcell Sahnesi’nde gönüllere taht kurmuş şarkıları ile vereceği konserde sanatçıya 27 kişilik dev bir orkestra eşlik edecek.

“Gülşen”

Sanatçı Turkcell Sahnesi’ne Bayhan Prodüksiyon’un da kapsamlı organizasyonu ile eğlencenin tavan yaptığı bir gece için 7 Martta geliyor. Pop müziğin en ünlü isimlerinden olan sanatçı Showları ile size unutulmaz bir gece yaşatacak.

“Melike Şahin”

Deli Kan, Kara Orman ve Sakla Beni gibi teklilerin yanı sıra yılında yayınlanan Merhem albümüyle de ses getiren sanatçı 8 Mart gecesi Turkcell Sahnesi’nde en güzel şarkıları ile sizinle olacak.

“Selda Bağcan”

Efsane sanatçı 22 Mart tarihinde Turkcell Sahnesi’nde en sevilen şarkıları ile hayranlarıyla olacak. ’li yıllardan beri Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock tarzında şarkıları ile ününü dünya çapına yayan ödüllü sanatçı Selda Bağcan ile ruhunuz müziğe doyacak.

“John Grant”

24 Marta Turkcell Platinum Sahnesi’nde eşsiz bir gece yaşatacak. Folk ezgilerinden İndie Rock şarkılara kadar oldukça geniş bir repertuara sahip olan Amerikalı sanatçı en sevilen albümlerinden parçaları sizin için söyleyecek.

“Mabel Matiz”

31 Mart tarihinde ilk albümünü yılında piyasaya sürdüğü günden beri kendine has tarzı ve eşsiz sesiyle hayran kitlesini genişleten sanatçıyı Turkcell Sahnesi’nde dinleyebilirsiniz.

Zorlu PSM’de Bu Hafta

COMPAÑÍA NACİONAL DE DANZA DE ESPAÑA &#; CARMEN // 24 – 25 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ //

İspanya’nın önde gelen çağdaş dans topluğu Compañía Nacional de Danza de España’nın Johan Inger imzalı, Benois de la Danse ödüllü Carmen dans gösterisi Eylül tarihlerinde ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM sahnesinde olacak. Dünyaca ünlü koreograf Johan Inger&#;in genç bir izleyicinin gözünden dünyanın en popüler operası Carmen’i yenilikçi bakış açısıyla yorumladığı gösteri, benzersiz bir seyir deneyimi sunuyor. Bizet’in ikonik eseri Carmen&#;in bu yeni uyarlamasının kavramsal temelini, güçlü bir görselliğin yanı sıra net form ve figürlerin yer aldığı sade ve açık bir sahne oluşturuyor. Kurulduğu yılından bu yana, İspanya’yı uluslararası dans dünyasında temsil eden Compañía Nacional de Danza de España, yıllar içinde İspanyol kültürel ve folklorik köklerine dayanan kendine özgü kimliğini korurken, klasik bale ilkelerinden vazgeçmeden daha çağdaş bir tarza doğru evirilerek dans dünyası içinde dikkat çekici bir yer edindi. Dans dünyasının yıldız isimlerinden Joaquín De Luz’ün sanat yönetmenliğinde, Compañía Nacional de Danza de España dansçılarının göz alıcı performansı, Curt Allen Wilmer tarafından tasarlanan set ve İspanyol moda tasarımcısı David Delfín&#;in zarif kostümleri ile zamansız bir anlatının da temellerini atıyor.

Kapı Açılış:
Carmen:

ERCÜMENT ORKUT SOLO // 24 EYLÜL CUMA // touché //


Terell Stafford’dan China Moses’a, Ferit Odman’dan Kenan Doğulu&#;ya, Angelika Niescier&#;den Gilad Atzmon&#;a, farklı türlerde birçok usta isme sahnede ve stüdyoda eşlik etmiş, Türkiye’nin önde gelen piyanistlerinden Ercüment Orkut solu perfromansı ile 24 Eylül Cuma akşamı touché’de dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılışı:
Ercüment Orkut Solo:

ELEKTRO HAFIZ // 24 EYLÜL CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ //

İstanbul&#;da doğup büyüyen ve yakın zamanda Almanya&#;nın Köln kentine taşınan Elektro Hafız, kontrastlarla oynamayı ve oradan yeni kompozisyonlar yaratmayı seviyor. eserlerinin çoğunda kendi seçtiği enstrüman olan elektro saz ve elektro gitar&#;a yansıyan İstanbul köklerinden büyük ölçüde etkilenen sanatçı ilk solo albümü ile Avrupa Müzik listelerinin yeni gelen listesinde başarılı bir şekilde popüler hale gelerek dikkat çekmeyi başardı. Açık ve deneysel yaklaşımını sağlıklı bir mizah dozu ile tamamlayan büyüleyici ve bir o kadar da kışkırtıcı tarzı ile Elektro Hafız 24 Eylül Cuma akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış:
Elektro Hafız:

HAKAN BAŞAR TRIO // 25 EYLÜL CUMARTESİ // touché //

doğumlu olup 8 yaşında piyanoya başlayan ve ilk konserini 10 yaşında veren Hakan Başar Trio ekibiyle 25 Eylül Cumartesi akşamı touché’de müzikseverlerle buluşacak. Piyanoda Hakan Başar, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman’ın yerini alacağı bu büyüleyici akşama tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılışı:
Hakan Başar Trio:

HOUSEKEEPERS WORKSHOP &#; SHOWCASE // 25 EYLÜL // VESTEL AMFİ //

İstanbul&#;un birden fazla alanda faaliyet gösteren ilk house müzik topluluğu Housekeeper, yılından bu yana dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yaptığı partiler düzenliyor, podcast serileri yayınlıyor, radyo programı hazırlıyor ve sanatçılarla sergiler düzenlemeye devam ediyor.  Housekeeper Podcast Contest kapsamındaki ilk workshop ve Housekeeper Showcase kapsamında DJ İlker Aksungar ve Enes Ayata’nın gerçekleştireceği performansı kaçırmamak için 25 Eylül’de Vestel Amfi’deki yerinizi ayırmayı şimdiden unutmayın.

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 27 EYLÜL PAZARTESİ // % STUDIO &#; PSM ONLINE //

Youtube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi hem fiziksel olarak % Studio’da hem de evinizin konforunda PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmayı sürdürüyor.

% MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: EMİRAN// 27 EYLÜL PAZARTESİ // VESTEL AMFİ //

İş çıkışlarında PSM&#;nin en sevilen yerlerinden Vestel Amfi&#;de buluşuyoruz! Zorlu PSM&#;nin popüler serisi &#;% Music presents After Work Party&#;, bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. House, nu-caz, etnik ve dünya müziği türlerinin kültürel etkilerinden ilham alan İstanbullu elektronik müzik yapımcısı ve multi-enstrümantalist Emiran setin başına geçerek bizi efsane şarkılara doyurmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak.

Kapı Açılış:
% Music Presents Afterwork Party: Emiran

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

KALP // 27 – 28 EYLÜL // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ //

Çok severken kaybedenlerin oyunu olarak Craft Tiyatro’nun sevilen oyunu “Kalp” 80’li yıllarda sadece eşcinsellerde görüldüğü iddia edilen bir salgının yarattığı korkuyu, dayanışmayı ve ötekileştirmeyi anlatıyor. Herkes tarafından heteroseksüellerde de görüldüğü bilinirken korkunun büyümemesi için karantina benzeri hayata sürüklenen, baskı gören ve yalnızlığa itilen Ned, Emma ve Bruce’un hikayesine tanık olmak için 27 ve 28 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış:
Kalp:

AMADEUS // 28 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ //

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri&#;nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS”, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 14 kişilik koro ve 11 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev ekibi ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle 27 ve 28 Eylül’de Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış:
Amadeus:

VESTEL PSM RADYO PRESENTS: KAAN SEZYUM // 28 EYLÜL SALI // VESTEL AMFİ //

Yayın akışına eklediği sürpriz isimler ve yeni programlarla farklı bir deneyim sunan Vestel PSM Radyo’nun da sevilen programcılarından Kaan Sezyum Vestel PSM Radyo Presents kapsamında Vestel Amfi’de en güzel parçalarla sizi bekliyor.

Kapı Açılış:
Vestel PSM Radyo Presents: Kaan Sezyum:

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. 

TURGUT ALP BEKOĞLU BAND // 29 EYLÜL ÇARŞAMBA // touché //

Müzik otoritelerince Türkiye’nin en önemli davulcularından biri olarak gösterilen Turgut Alp Bekoğlu aralarında ABD Houston International Festival, Norh Sea Jazz Festival gibi Dünya’nın en önemli Festivallerinin de bulunduğu konserlere Telvin Trio grubu adına aldığı davetler üzerine katıldı ve zaman zaman Kültür Bakanlığı görevlisi olarak Türkiye’yi temsil etti. Gloria Gaynor, Marcus Miller, Geoge Benson, Joe Lovano, Erik Truffaz, Sezen Aksu gibi dev isimlerin de aralarında bulunduğu isimlerle, yurtiçi ve dışında aynı sahneyi paylaşma ve stüdyo çalışmaları imkanı bulan Bekoğlu günümüzde kişisel çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.  Piyano &#; keyboardda Can Cankaya, saksafonda Engin Recepoğulları, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Turgut Alp Bekoğlu’nun yer alacağı Turgut Alp Bekoğlu Band’in çok özel performansına tanık olmak için 29 Eylül akşamı touché’deki yerini ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılışı:
Turgut Alp Bekoğlu Band:

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMLERİ: CAPTAIN FANTASTIC // 30 EYLÜL PERŞEMBE  // VESTEL AMFİ //

Ben (Viggo Mortensen) ve Leslie (Trin Miller), çocuklarını alışageldik medeniyet kalıplarının dışında, konvansiyonel eğitim formlarından farklı ve toplumsal normlardan uzakta, Pasifik Kuzeybatısı’nda satın aldıkları bir arazide yetiştirirler. Ancak Leslie’nin ölümüyle bu cennet düzeni bozulur. Ben, şehre götürmeye mecbur kaldığı çocuklarının, bu yeni yaşam biçiminin içinde kaybolmamaları için uğraşırken bir yandan da onları, annelerinin olmadığı bir hayata hazırlamaya çalışır. Leslie’nin ailesinin baskıları ve çocuklarının arkasından dolaplar çevirdiklerine inanmaya başlamasıyla Ben, yepyeni bir babalık sınavıyla karşı karşıya kalır ve kendi yöntemlerini sorgulamaya başlar. Captain Fantastic’i Başka Sinema Film Gösterimleri kapsamında açıkhava sineması konforunda izlemek için Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış:
Başka Sinema Film Gösterimi: Captain Fantastic:

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır.

ROLANDO VİLLAZÓN &#; FATMA SAİD, GEDİK FİLARMONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE // 30 EYLÜL PERŞEMBE // TURKCELL SAHNESİ //

Olağanüstü sesiyle çağımızın en muhteşem tenorlarından Rolando Villazón ve neslinin en heyecan verici genç sopranolarından Fatma Said, unutulmayacak bir klasik müzik ziyafetiyle ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dünyanın en prestijli opera evleri ve orkestralarıyla gerçekleştirdiği benzersiz ve etkileyici performansları sayesinde, müzik dünyasının en sevilen yıldızlarından biri olan Rolando Villazó,  günümüzün önde gelen tenorlarından biri olarak biliniyor. Milano&#;daki prestijli Accademia del Teatro alla Scala’dan mezun olmasının ardından, burada sahneye çıkan ilk Mısırlı olarak da adını şimdiden tarihe yazdıran Fatma Said, müzisyen kimliğinin yanı sıra ülkesi Mısır’ın kültür elçisi olarak da tanınıyor. Tutku dolu yorumlarıyla opera dünyasının “süper starı” olarak adlandırılan Rolando Villazón ve zarafeti, sahne duruşu, genç yaşına karşın usta yorumuyla dikkat çeken Fatma Said’e, Cemi’i Can Deliorman şefliğinde Gedik Filarmoni Orkestrası’nın eşlik edeceği konser, 30 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Kapı Açılış:
Rolando Villazón ve Fatma Said:

SÓNAR ISTANBUL // 02 – 03 EKİM

Bu sene Zorlu PSM tarafından 5. kez düzenlenecek olan Sónar İstanbul, iki güne yayılan müzik programıyla her biri kendi türünde başarıya ulaşmış, elektronik müziğin dikkat çeken isimlerine ev sahipliği yapacak.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası