ikinci alan özelliği / İkinci alan nasıl oluşturulur ve silinir Xiaomi Redmi S2

Ikinci Alan Özelliği

ikinci alan özelliği

Şu anda cep telefonları, kullanıcıları için büyük önemi ve değeri olan büyük miktarda bilgiyi depolamamıza izin veriyor, bu nedenle, temelde kendimiz hakkında, bazen korumak için çok gerekli olabilecek bir veritabanı oluşturuyoruz. Cihazlar, günlük olarak kullanılmaya başlandığı ve artan ihtiyaç nedeniyle, çoğumuz için şüphesiz vazgeçilmez cihazlar haline gelmiştir.

İşte tam da bu noktada, cihazın kendi içinde ikincil ve özel bir depolama alanı oluşturmaya olanak tanıyan Xiaomi Redmi S2 cep telefonu da dahil olmak üzere, Xiaomi marka cihazların birçoğunun sunduğu harika bir özellik devreye giriyor. Bu sayede aynı telefonda iki farklı hesaba sahip olabilecek, her birinde birbirinden bağımsız olarak ilginizi çeken bilgilere sahip olabileceksiniz.

1. İkinci alan nasıl oluşturulur Xiaomi Redmi S2

Aşama 1
Öncelikle Xiaomi cep telefonunuzda ikincil bir depolama alanı açma ihtiyacınız varsa cihazın ana menüsüne gitmeniz gerekiyor. İçinde kurulu olan tüm programlar arasında "Ayarlar" bölümünü seçin.

Adım 2
Bu bölüme girdikten sonra, Redmi S2 mobil cihazınızla ilgili olarak özelleştirebileceğiniz çok sayıda özellik ile karşılaşacaksınız. Şimdi, "İkinci boşluk" başlığını taşıyan birini seçmelisiniz.

Ardından, kullanıcıların keyfi için sahip olduğu farklı seçeneklere erişmek için bu seçeneğe tıklayın.

Aşama 3
İkincil alan özelliğini başarıyla başlattıktan sonra, Xiaomi cihazlarının ikinci depolama alanının kullanışlılığına ilişkin tanıtım metinlerinin bulunduğu birkaç paragraf fark edeceksiniz.

Aynı şekilde, Xiaomi Redmi S2'nizin ikinci depolama alanını açma işlemiyle ilerlemeye devam etmek için "İkincil alanı etkinleştir" seçeneğini bulmanız ve üzerine tıklamanız gerekecektir.

4. Adım
"İkincil alanı etkinleştir" düğmesine bastıktan sonra, bu özelliğin sağladığı ana işlevleri içeren bilgilendirici bir metin tekrar gösterilecektir. Ardından, ekranın sol alt kısmında "Devam" düğmesini göreceksiniz.

Adım 5
Ardından, Xiaomi'niz ikincil depolama alanınızı güvence altına alabilmeniz için bir anahtar, parmak izi veya özel kilit açma deseni girmenizi isteyecektir, girdiğiniz koruma seçeneğini hatırladığınızdan emin olmalısınız, çünkü daha sonra buna erişmek gerekecektir. işlev .

Buna rağmen, herhangi bir atanmış güvenlik özelliği olmadan ikincil alan oluşturmak mümkündür. Bununla birlikte, özellikle veri ve kişisel bilgileri kaydetmek istiyorsanız, bunun tavsiye edilmediğinden bahsetmek önemlidir.

6. Adım
İkincil bölümünüze ne tür bir koruma seçeneği atamak istediğinize karar verdikten sonra nihayet hazırlığını tamamlamış olacaksınız ve kullanıma hazır hale gelecek, erişmek için şifre, kilit açma deseni veya parmak izinizi girmeniz gerekiyor. kilit ekranı.

NotÖte yandan, cihazın ana menüsünde de "Değiştir" başlıklı ve iki sayfa kağıdın birbirinin önünde çizimi ile tanımlanan bir öğeyi bulabilir, bu sayede ikincil alana da erişebilirsiniz. .

2. İkinci alan Xiaomi Redmi S2 nasıl silinir


Neyse ki, Xiaomi Redmi S2 mobil cihazlarının ikincil bölümünü artık kullanmak istemeyen kullanıcılar için bunu ortadan kaldırma süreci çok basit. Bunu başarmak için aşağıda gösterilecek olan adımları takip etmeye devam edin.

Aşama 1
Bir Xiaomi Redmi S2 cep telefonunda ikincil bir alanın ortadan kaldırılmasını sağlamak için, prosedüre devam etmek için cihazınızın "Ayarlar" bölümünde kendinizi tekrar bulmanız gerekir.

Adım 2
Ardından, "Ayarlar"ın aynı özelliği içinde, "İkincil alan" seçeneğini tekrar bulun ve ona erişin.

Aşama 3
Daha önce olduğu gibi, ikinci depolama alanı seçenekleri ekranına geleceksiniz, ancak bu sefer "İkinci alanı sil" başlıklı bir seçeneğin varlığını fark edebileceksiniz, ikincil depolama alanını silmeye başlamak için ona basın.

4. Adım
Bu bölüme bastıktan sonra, Xiaomi Redmi S2'niz size bu işlemin sonuçlarını bildiren bir metin kutusu gösterecektir, çünkü ikincil depolama alanı ile birlikte, içinde saklanan tüm bilgiler de kalıcı olarak kaybolacaktır.

Prosedürü bitirmek için "Sil" düğmesine tıklayın ve bu kadar olacaktır.

NotAynı şekilde Xiaomi Redmi S2'nizin ikincil bölümünden bir boşluk silmek istiyorsanız, önce "Ayarlar"a, ardından "İkinci boşluk"a ve son olarak "İkinci boşluğu sil"e gitmeniz gerekiyor.

Aynı şekilde, bazı durumlarda, "İkinci alanı sil" seçeneğine basıldığında, sistem sizden saklamak istediğiniz tüm öğeleri seçmenizi ve bunları Xiaomi Redmi S2'nizin ana depolama alanına aktarmanızı isteyebilir. tüm bilgilerinizi kaybedersiniz.

Bu basit şekilde, Xiaomi Redmi S2'nizde ikinci bir depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla sayfasını paylaşan sitenin gelişimine yardımcı olacak

Xiaomi Cep Telefonlarında İkinci Alan

29 Mart - 'de eklendi ve kez görüntülendi.
resim

Günümüz teknolojilerinin vazgeçilmezi olan cep telefonları tamamen bilgisayar özelliklerine kavuşmaya başladı. Tıpkı bilgisayarlardaki gibi cep telefonlarında da 2. arayüz oluşturma bulunuyor. Xiaomi cep telefonları bu özelliği cihazlarına ekleyerek kullanıcılarına ek bir özellik sunmaya başladı. Cep telefonlarında ikinci arayüz nasıl açılır, Xiaomi cep telefonlarında ikinci alan nasıl açılıyor?

İkinci arayüz ne işe yarıyor?

Xiaomi cep telefonlarının kullanıcılara sunduğu bu özellik cihada görünmesini istemediğiniz bilgileri saklamaya yarıyor. Tabi ki bu özelliği bazı programlarla da yapabilirsiniz yalnız ikinci bir alan yerine şifreleme oluyor. Xiaomi&#;nin sunduğu ise ikinci bir arayüz. Bu alana eklediğiniz hiç bir dosya diğer alanda gözükmüyor. Ülkemizde daha çok çapkınlık için kullanılan bu özellik aslında dünya genelinde dosyaları saklamak için kullanılıyor. Bu özellik sadece dosyaları saklamakla kalmıyor. Rehber, fotoğraf, video vs. gibi bütün dosyalar da saklanıyor. Yani 1. alanda kullanılan hiç bir veri 2. alanda gözükmüyor. Aynı şekilde ikinci alanda kullanılan hiç bir veri birinci alanda gözükmüyor.

Xiaomi cep telefonlarında ikinci alan nasıl açılıyor?

Akıllı cihazınızda bu özelliği aktif etmek çok kolay. Öncelikle telefonunuzun menüsünden ayarlar> özel özellikler> ikinci alan kısmına girerek aktif edebilirsiniz. Aktif ettikten sonra menüden çıkan adımları takip etmeniz yeterli. İkinci alan için sizden şifre ve farklı bir parmak izi isteyecek. Parmak okuyuculu xiaomi cep telefonunuzun 1. alanına girmek için parmağınızdan birini aktif edip diğer alan için 2. alan için diğer parmağınızı tanıtabilirsiniz. Böylelikle hangi parmağınızı koyarsanız o alan açılacaktır.

Samsung Cep Telefonu Arıza Tespit Nasıl Yapılır?

BluTV Nedir? Nasıl Kullanılır?

Reklam Engelleme Programı

iPhone 12 Donma Sorunu ve Çözümü

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

3 ADET YORUM YAPILDI

Masaüstü Sürümüne Geç© Copyright Sitemizdeki tüm yazılar funduszeue.info aittir. Kopyalanması halinde tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtiriz.

Xiaomi 2 Alan Nedir?

Son zamanların popüler teknoloji firması Xiaomi telefonların öyle bir özelliği var ki, tek fiziksel cihazda iki farklı cihaz olarak kullanabileceğiniz ikinci alan teknolojisidir.

Bu konumuzda 2. Alan teknoloji nedir bununla ilgili olarak bilmeyenler için bu konuda kullanıcılar için açıklama yapacağız.

Xiaomi gizli özelliklerden olan ikinci alan özelliği, daha önce Android Lolipop ile kullanıma sunulmuştu. Bu özellikte aynı telefonda farklı kullanıcılar için oluşturulmuş sanal cihaz ile farklı arka plan ve temaların kullanılmasına izin veriliyordu. Fakat aynı dosya yöneticisi kullandığı için iki ayrı kullanıcı burada bulunan resim, video ve dokümanları görebiliyordu.

Fakat MIUI arayüzüne sahip Xiaomi durum bunlardan biraz daha farklı olarak işlemektedir. İşte Xiaomi farklı da buradan gelmektedir.

Xiaomi funduszeue.info özelliğinde tek telefonu MIUI hesabıyla giriş yaparak tamamen ikiye bölüyor ve birbirinden farklı olarak çalışmaktadır.

Kullanıcılar birbirleriyle tamamen farklı çalışarak açılan ikinci hesaba geçiş yaparak tamamen ayrı dosyalar başta olmak üzere farklı bir telefon kullanma başlamaktadır.

Gizlilik ilkeleri her iki alan içinde geçerli olmaktadır. Böylece farklı kullanıcılar aynı telefonu kullanarak birbirlerinden ayrı bölümleri kullanabilmektedir ve bir birlerinin dosyalarını, resim, video ve diğer belgelerini görmemektedir. İşyerinde veya aynı evin içinde farklı bir telefon kullanmaya amaçlıyorsanız bu özellik tam size göre diyebiliriz.

XİAOMİ 2. ALAN NASIL AÇILIR

Xiaomi ikinci alan açmak oldukça kolaydır. Bunun için yapmanız gereken adım oldukça basittir. Ayarlar > Ek Özellikler > İkinci Alan adımlarını girerek yönergeleri takip ederek oluşturacağınız parola ile cihazı sanal olarak iki bölebilirsiniz.

TAVSÄ°YE VÄ°DEO;

Bir sonraki konumuzda Xiaomi ikinci alan kapatma, silme konusunda bilgi vermeye çalışacağız. Bu konumuzda Xiaomi ikinci alan nedir konusunda bilgi vermeye çalıştık.

Konumuzla alakalı sorularınız için sayfamızın hemen altında yorumlar sekmesini kullanarak bizimle sorularınızı, sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. KOD:

2 alan xiaomiikinci alan xiaomixiaomi 2 alan nedirxiaomi ikinci alan nedir

MIUI'nin ikinci alanı nedir: nihai rehber

MIUI, neredeyse tüm telefonlarında çalışan Xiaomi cihazları için tasarlanmış bir bellenimdir. Temel prensipleri ve değiştirilmiş bir şekilde sunmak için Android özelliklerini geliştirir. Bu özelliklerden biri Android Kullanıcıları özelliğidir.

Android Lollipop'ta sunulan özellik, birden çok kullanıcının aynı Android cihazına erişmesine ve kullanmasına izin verir. Uygulama verileri ve dosyaları aralarında paylaşılmaz, böylece her kullanıcı ayrı bir alanın keyfini çıkarır.

Ancak, MIUI kullanan telefonlar için işler farklıdır. Bunun üzerine Xiaomi, Second Space adı verilen bir kavramla değiştirmek için "Kullanıcılar" özelliğini devre dışı bırakıyor.

Şimdi MIUI telefonlarında ikinci alanın ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını merak ediyor olabilirsiniz? Burada her şeyi bulalım.

İkinci uzayın temelleri

Çalışan bir MIUI telefonuna sahip olan herkes sorumludur veya ilk alan sahibidir. Adından da anlaşılacağı gibi, ikinci alan, ilk alandan herhangi bir veri almadan telefonunuzda yeni ve modern bir alan oluşturur. Ancak, yerleşik veri aktarımı seçeneğini kullanarak ilk alandan veri aktarabilirsiniz.

İkinci alanı oluşturduğunuzda, telefon kutunun dışına çıkmış gibi görünür veya fabrika sayaçlarını iade etmişsinizdir, çünkü önceden yüklenmiş uygulamalar yalnızca sizin için kullanılabilir olacaktır.

İkinci alan sahibi yeni uygulamalar ekleyebilir, farklı bir duvar kağıdı ayarlayabilir, başka bir başlatıcı kullanabilir ve hatta ayrı bir kilit açma modu tutabilir. İki kişinin gizliliğini korurken aynı telefonu kullanmasına izin verir.

Desteklenen Android telefonlar

MIUI 8 ve sonraki sürümleri çalıştıran tüm Xiaomi telefonları ikinci alanı destekler. Xiaomi Android ve Mi A1 ve A2 gibi Android One cihazlarda mevcut değildir.

İkinci desteklenen alanlar

Birçok kullanıcı profiline sahip olabileceğiniz Android kullanıcı özelliğinin aksine, MIUI alanları iki ile sınırlıdır: birincisi ve ikincisi.

Depolama alanı paylaşımı

İkinci alan, birinciyle aynı dahili depolama alanını kullanır. Yani, telefonunuzda 4 GB ücretsiz depolama alanı varsa, iki alan arasında paylaşılır. Ayarlar > Depolama'ya giderek her alanda kullanılan depolamayı kontrol edebilirsiniz. Diğer kullanıcılar altındaki ikinci alanı bulun.

Aramalar ve SMS

Alanlar çağrıları veya SMS'leri engellemez. Gelen bir çağrı aldığınızda, ikinci alanda da gösterilir. Aynı şekilde, ikinci alandan da arama yapabilirsiniz. Ancak, her iki boşluk da varsayılan olarak kişileri paylaşmadığından, kişinin adını görmezsiniz.

İkinci alanda dosya ve uygulama paylaşımı

Varsayılan olarak, her iki alan da arama günlüğünü ve önceden yüklenmiş uygulamaları paylaşır (veri yok). Telefonunuzda indirilen uygulamalar, uygulama verileri (sohbetler ve geçmiş), kişiler, dosyalar (fotoğraflar, videolar, ses vb.) Ve diğerleri gibi başka bir şey paylaşmazlar.

Neyse ki, ikinci alan, dosyaları, fotoğrafları ve kişileri ilk alandan içe aktarmanıza izin verir. Bu, dosyalara erişmek için boşluk değiştirme sorununu ortadan kaldırır. Bu, her iki boşluğun da aynı dosyaları paylaştığı anlamına gelmez. Bunun yerine, ikinci boşluk içe aktarılan dosyanın bir kopyasını oluşturur. Bir kopya olduğundan ve orijinal dosyayla aynı alanı kapladığından, bir alandan silinmesi diğerinden silinmez.

Örneğin, bir duvar kağıdını ilk alana indirirseniz, orada kullanmak için ikinci boşluğa aktarmanız gerekir.

  • Not: Dosyaları ikinci boşluktan ilk boşluğa da aktarabilirsiniz.

Aynı şekilde, uygulamaları ikinci boşluğa da kopyalayabilirsiniz. Yalnızca uygulama dosyası değil, gerçek verileri kopyalanacaktır. Ayrıca, hesabınızla tekrar giriş yapmanız ve uygulama izinlerini ikinci alana vermeniz gerekir.

Bildirimleri paylaş

Hatta her alan için ayrı bildirimler. İlk boşluktaki kullanıcı yeni bir bildirim aldığında, telefon ikinci boşlukta aynı bildirimi göstermeyecektir. Ancak, bildirimleri ikinci alanda görüntülemek istiyorsanız, Ayarlar > İkinci alan altında bulunan “Birinci alandan bildirimleri göster” ayarını etkinleştirmelisiniz.

O zamana kadar, gerçek bildirim içeriğini görmeyeceksiniz. Yalnızca yeni bildirimler size bildirilir. Ayrıntıları yalnızca ilk boşluğa geçerken görüntüleyebilirsiniz.

Play paylaşılan bir depolama alanı

Hayır, farklı bir Google Hesabıyla tekrar oturum açmanız veya ilk alanla aynı Google Hesabını kullanabilirsiniz.

Bunu söyledikten sonra Play Store'u kullanmak için oturum açmam gerekmiyor. Bu, yalnızca ikinci bir alana yeni uygulamalar indirmek istiyorsanız zorunludur.

Uygulamaları paylaşabildiğiniz için, bunları birinci veya ikinci alanda mı yoksa her ikisinde de mi göstermek istediğinize karar vermelisiniz. Paylaşılan uygulama güncellemeleri, her iki alanın da aynı Google Hesabını kullanması şartıyla, ilk alanda kullanılan Play Store hesabı tarafından yönetilir.

İkinci boşluğu ekleyin

Çalışan MIUI telefonlarına kullanıcı eklemek için İkinci alanı etkinleştirmeniz gerekir. Bu yüzden telefonunuzda “Ayarlar”a gidin ve ardından “İkinci Boşluk”a dokunun. Ardından İkinci Boşluğu Oynat'a basın.

Bir onay ekranı görünecektir - "Devam" ı tıklayın. Arayüz, boşlukları nasıl değiştirmek istediğinizi soracaktır: bir şifre veya kısaltma kullanın. İstediğiniz yöntemi seçin ve "Devam" düğmesine basın.

Daha sonra, yalnızca önceden yüklenmiş uygulamaları bulacağınız tamamen yeni bir alana geçersiniz.

Verileri içe ve dışa aktarma

Daha önce de belirtildiği gibi, boşluklar arasında dosya (fotoğraf, video, ses vb.) Ve kişileri kopyalayabilirsiniz. Ancak, bu özellik yalnızca dosyaları ilk alana içe ve dışa aktarabileceğiniz ikinci boşluktan kullanılabilir.

Verileri kopyalamak için şu adımları izleyin:

Adım 1: İkinci alanda, Ayarlar'ı açın ve ikinci boşluğa tıklayın.

Adım 2: Verileri Aktar'ı tıklayın.

  • Not: İlk boşluk şifre korumalıysa, verileri aktarmak için şifresini buraya girmeniz gerekir.

Adım 3: Uygulama ayarları ve içe ve dışa aktarma seçenekleri gibi birden çok seçenek göreceksiniz.

Uygulama ayarları uygulamaları kopyalamanızı sağlar. Bir uygulamayı tıkladığınızda üç seçenek elde edersiniz: ilk etapta kullanılır, geçerli alanda kullanılır ve her iki alanda da kullanılır.

Her seçenekte neler olduğu aşağıda açıklanmıştır:

  • İlk uygulama, ikinci bir alana indirirseniz uygulamayı ilk alana taşıyacaktır.
  • İkincisini tıkladığınızda ikinci boşluğa taşınır ve ilk boşluktan silinir.
  • Üçüncü seçenek bunu her iki alanda da tutacaktır.

Dosyaları içe / dışa aktarırken, orijinal dosyayı silmek, başka bir yere taşımak veya iki kopyayı saklamak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Aynı klasördeki dosyalara başlangıçta oldukları diğer alandan erişilebilir.

  • Not: Dosyaları içe veya dışa aktardıktan sonra galeride veya müzik uygulamalarında görünmüyorsa, Dosya Gezgini aracılığıyla bulun.

Boşluklar arasında geçiş yapma

Bir alandan diğerine geçmenin üç yolu vardır.

Yöntem 1: Ana ekrandan

İkinci boşluk etkinleştirildiğinde, giriş ekranında Geçiş olarak bilinen yeni bir simge görünür. Buna dokunmak sizi ikinci boşluğa götürecektir. Aynı kod ikinci alanda da kullanılabilir. Oraya dokunduğunuzda ilk alana gidersiniz.

Not: Cihazın kilidini açtıktan sonra ikinci boşluğa geçmeye devam ederseniz, bunun nedeni parola korumalı olmamasıdır.

Yöntem 2: Ekran kilidinden

Her iki boşluk için de bir şifre varsa, doğrudan kilit ekranından geçiş yapabilirsiniz. Bu nedenle, erişmek istediğiniz alanın şifresini girin.

  • İpucu: Alanlardan herhangi birindeyseniz, telefonu kapatın ve geçiş yapmak için gereken alanın şifresini girin.

Yöntem XNUMX: Ayarları Kullanma

Ayarları Ayarlar'dan da değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için Ayarlar > İkinci alan'a gidin. İkinci boşluktaysanız, boşluklar arasında geçiş yapmak için dokunun ve ilk boşluktaysanız ikinci boşluğa geçmek için dokunun.

İkinci boşluğu sil

İkinci boşluğu silmek ilk boşluktan ve ikinci boşluktan da mümkündür.

Yöntem 1: İkinci boşluktan sil
Neyse ki, işlem Second Second'ın kendisinden başladığında, sistem dosyaları First Space'e aktarmak mı yoksa bunu yapmadan silmek mi istediğinizi soracaktır.

Alanı silmek için şu adımları izleyin:

Adım 1: Ayarlar > İkinci boşluk'a gidin.

Adım 2: İkinci boşluğu sil tuşuna basın. Bir açılır pencere görünür - "Devam" ı tıklayın.

Adım 3: Daha sonra aktarmak istediğiniz dosyaları seçmeniz gerekecektir. Bunları seçin ve "Devam" a basın. Başvurularda, verilerini değil, yalnızca uygulamayı aktaracaktır.

Yöntem 2: İlk boşluktan silme

Adım 1: Ayarlar'ı açın ve ikinci boşluğa gidin.

Adım 2: Üst taraftaki Sil simgesini tıklayın. Bir onay açılır penceresi görünecektir. İkinci alanı kalıcı olarak silmek için "Sil" i tıklayın.

  • Not: Silme formunu, ilk alanı başlatırsanız, ikinci boşluktan dosya alamazsınız.

BT Düzeltmesi: Kullanıcılar Ayarlar altında mevcuttur

MIUI tabanlı telefonunuzda Ayarlar altında Kullanıcılar seçeneğini görürseniz, çalışmayacaktır. Yani, içindeki kullanıcıları tıklamak hiçbir şey yapmaz çünkü ikinci boşluk, kullanıcılar özelliğinin yerini alır.

OCD'niz başlarsa ve Çalışmayan Kullanıcılar ayarını kaldırmak istiyorsanız, Ayarlar altında Geliştirici Seçenekleri'ne gidin. Burada 'MIUI optimizasyonunu aç' seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

İyi ya da kötü

İkinci alanı birden fazla amaç için kullanabilirsiniz - çocuğunuzun veya misafirlerinizin aynı telefonu uygun kısıtlamalarla kullanmasına izin vermek için. Ayrıca, işinizin ve kişisel uygulamalarınızın yanı sıra verilerinizi ayrı tutmak için de kullanabilirsiniz.

İkinci boşluk RAM'inizi olumsuz etkiler. Dosya içe ve dışa aktarma özelliğini beğendim, ancak daha iyi depolama alanı kullanmak için dosyaları boşluklar arasında paylaşabilmeliyim. İkinci boşlukla olan tek tutuşum, sadece bir saniye boşluk oluşturabileceğiniz.

Devam eden MIUI telefonundaki ikinci alandan nasıl faydalanabilirsiniz? Deneyimlerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası